Başka bir adamdan çok hoşlandım onunla yattım bana ilgi şefkat verdi zenginde kocam fakir saf biri vicdan azabı hissediyorum ama kocamla yatasım gelmiyor ondan tamamen koptum ne yapmalıyım beni seviyor ama ben çalıştığım yerde ki adama aşık oldum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇalıştığın yerdeki adama ne kadar güveniyorsun? Adam sadece cinsel amaçlı kullanıyorsa seni eşine geri dön. Üstelik zenginlik müptelası mısın? Adam zengin olsa ne yazar olmasa ne yazar değil mi? Zenginliği ile seni tavlayan adam, yarın senin yerine başkası ile birlikte olmaz mı? Olay para değil, sevgi olmalı. Tercihini buna göre yap
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende eşimi defalarca aynı adamla aldattım..
3 senelik evliyim, görüştüğüm adam 7 senedir hayatımda, yani bekarken de bi şekilde hayatımdaydı. Babamın yakın arkadaşıydı, sürekli çevremde olan biriydi, hala da sürekli çevremde..
Ben çok seviyorum, sevdim de, hala ilk gün ki gibi.. olmadı, nasip de yokmuş, bizi bir araya getiren tek şey yatak oldu..
4 sene karşılıksız sevdikten sonra , baktım oluru yok, başka adamla evlendim..
eşim de kendisini bana sevdirmedi zaten, şiddet, ihanet, küfür, hakaret, kabalık, sevgisizlik, saygısızlık, hepsi var eşimde. Asla beni anlamaz, beni dinlemez, benimle sohbet etmez bile çünkü aynı dili bile konuşamıyoruz..
Boşan diyenler; Bazen boşanamıyorsun en azından ben.. Boşanamıyorum ailem eski zihniyet “gelinlikle girdin kefenle çıkarsın” kafasında.
yaptığım doğru değil biliyorum, ama onu o kadar çok seviyorum ki, beni hayata bağlayan tek şey. Sadece onun varlığından güç alıyorum, ama biliyorum hayat bir gün bizi bir araya getirecek, ne zaman bilmiyorum ama elbet birgün..
adam da 1 senelik evli, ve oda mutlu değil..23 Yorumla- 1 ay
Önüne gelenle yatakta ha bir fazla ha bir eksik sonunuz cehennem
- 1 ay
Seni tanımak isterdim
+1 yılHer zaman sordun soruyu Burada da sormak istiyorum Eğer bu soru gerçekten Troll değilse ciddi anlamda şunu sormak istiyorum Madem seni flörtöz bir karakterin var Neden evlendin evlenip diğer insanların başını neden yaktın Ben anlamıyorum sizin Gerçekten ben zihniyetinizi anlamıyorum Hani o an içinizde şeytan mı giriyor ne oluyor yani ben gerçekten anlayamıyorum bana bunu birisi anlatsın ne oluyor yani böyle bir şey yaşadıktan sonra ikinizi nasıl bir duygu kaplıyor ben çok merak ediyorum Bana bunu birisi ciddi ciddi anlatabilir mi şaka falan yapmıyorum Çok ciddiyim
71 Yorumla- +1 yıl
Bide utanmadan asagida igrenc paylasim yapmisin cok sukur ki bizler allahin varligina birligine inanan insanlariz sizin gibi seytanin askeri lanetlenmis degiliz sizin gibileri gordukce yalnizligima sukur ediyorum
Mide bulandırıcı durum. Simdi eşin cinayet işlerse kusura bakmasin kimse kadın hakları demesin. Merak etme o zenginin elinde piyonsun. Daha senden ustun şah olmuş kişiler vardır. Bir gün bir kenara bırakır. 😀 Aşkmış felanmış, bari aşkı pisliğe alet etmeyin. Umarım eşin en kısa zamanda öğrenir boşanır. Kadın milleti işte güvensen ayrı guvenmesen ayrı. Tabi erkekte de suç var. Aman neyse nefsi bozuk olan zaten hep aynı.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
88Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Git gide sayınız artıyor! Bu işte bir yanlış var! Diyorsunuz ki ben bi halt yedim ama tadı damağımda kaldı. Şimdi gelip bu bozuk davranışın üstüne akıl istiyorsunuz. Tek seçenek var sana iyi davranan fındığı seven arkadaşa takılmaya devam et kocanıda boşa daha fazla günahını alma!!!
40 Yorumla
+1 yılSadece ilgi şefkat vermişe benzemiyor. Bir önce ayrılarak benliğini ve karaterini paraya sattığın adamla evlen.
Garibani boynuzlayıp durma. Ayrılık ne yaparsan yap sonra.90 Yorumlazengin adam su an sana kendini sindirella gibi hissettiriyordur. İmkanı çok ve bu onu cazip kılıyor. AMA adı üstünde zengin yani sadece sana değil bir çok kadına cazip geliyordur. hadi kocanın hakkına girdin de diğer alımlı, seksi, sevecen kadınlarla nasıl mücadele edec3ksin. Böyle bir imkanın olmadığına göre en iyi ihtimalle 2. veya 3. kadın olarak yasamına mücadele edeceksin. AMA o beni seviyor dediğini duyar gibi oldum. bende sana anlıyorum diyorum. SEN mutsuzluğu satın almışsın haberin yok.
00 Yorumla
+1 yılBir an önce boşanmalısın şefkat istiyorsan kocan dan ayrıldaha sonra ne yaparsan yap
00 Yorumla
+1 yılbak zevk bölümüne birşey diyemem.
ama adamin sana ilgisi veua aşığım demesi senin aklini almasin.
öylelerini cok iyi tanirim.
zevkini yasayacaksan yaşa ama asla aşık oldum eşimden ayrilip bunuunla evlencem ruyalarina sakin girme.10 YorumlaUmarım tez vakitte duyulur da adam senden kurtulur. Sevgiyi yaşayamıyorsunuz bari tüm yüreğiyle sevenleri rahat bırakın da aldatmayın. Umarım duyulur umarımmm. Bi utan bi mahçup ol pişmanlıktan kıvrıl ama asla affetmesin seni
10 YorumlaBuraya bir de bunları yüzsüz yüzsüz yazmasanız? Hem cinslerimden tiksiniyorum okudukça.
İstemiyorsan ayrıl, adama ne eziyet ediyorsun "muş gibi" yaparak? Git kimle sürtüyorsan onun kapısına, tabii kabul ederse.00 YorumlaSen şimdi burda neyi soruyorsun? Para uğruna kocanı harcamışsın işte. Işte kocan gibi saf erkekler, senin gibi kadınların elinde ziyan oluyor. Daha fazla yazık etme ona, bir an önce boşan. Sizin gibilere saç baş dalasım geliyor...
01 Yorumla- 1 ay
Ağzına saglik bunlar bunun gibiler lanetli
+1 yılYa gerçekten sizin gibi iğrençlere diyecek bi şey bulamıyorum sen karakterini parayla satmış bir kadınsin bunu unutma. Bari boşanda o adama yazık etme.
10 YorumlaKocana acıdım şu an ALLAH KURTARSIN SENDEN onu ha bide acıdım diyorsun ya merhameti olan birisi bunu yapmaz vicdanını rahatlatmaya calışmayı bırak
12 Yorumla
Soran+1 yılSen al kocamı
+1 yılSen eşine bunu yaparak en büyük hatayı yapmışsın. Bazen evlilik sabırdır, sadakattir, beklemektir, güvenmektir. Bunların hepsini aranızda bitirmişsin. Ayrıl ancak bu yaşattığını yaşayacaksın. Ve yine seninle yatan kişinin bir başkası ile yatmayacağını nerden bileceksin. Benim fikrimce iyi düşün karar ver. Hayat güçlü bağlar ile kurulur, bedenlerin birleşmesi ile değil
00 Yorumla
+1 yılparası olduğu için seni etkileyen biri ile beraber kalmaya yemine ettiğin birini aldatmışsın, madem kocanın saflığından ve maddi durumundan rahatsızdın, neden ilk başta o evliliği yaptın? evlilik bir birliktelik yeminidir, gönül eğlendirme aracı değil
00 YorumlaAldatınca böyle oluyor eşe karşi istek kalmıyor işin zor kararı sen verecen. O kiş bekar mı evli mi evliyse iş dahad karışık Hadi çık işin içinden çıkabilirsen
00 YorumlaAyrıl ne halt edersen et hayır yani ne gerek vardı aldatmana hakim olmamuyor musunuz kendinize gerçi farketmez duygu olarak aldatmış oluyordun madem sadık olmayı beceremiyorsunuz evlenmeyin ne diyor Dostoyevski "seni hiç aldatmadım düşüncede bille" hayır zaten aldatmışsin bari kendine hakim olup ayrılmadan kimseye dokunmasaydin madem vicdanın rahat değil ayrıl yazık adama kandırma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Neden vicdan azabi cekesin ki. Adam kocani degil seni skti. Olan sana oldu yani.
Sizin iliski coktan bitmiş. Bir nevi ev arkadasligina dönüşmüş. Boşanma karari sana ait.00 YorumlaGünümüz kızlarının ve kadınlarının çoğu şeytanın gizli askerleridir derken pek de yanılmıyorum :) Bu devirde iğrençleşen kadınlar çok arttı. Bu devir artık akdınlarla evlenilecek devir değil.
00 Yorumla
+1 yılSizin bu aldatka merakınız ne olacak ya madem kocanı artık sevmiyorsun başka kişiler ilgini çekiyor git boşan sonra napıyorsan yap nasıl karaktersizlik, pislik şeyler bunlar. Zengin adam seni ne yapsın evli kadınla sevişme fantezisi vardır, işini görmüşsündür. Adama ben boşanacağım artık rahat rahat görüşebiliriz desen adam heyecanını kaybedip senden uzaklaşır büyük ihtimal. Kocasını aldatan kadın beni de aldatır ne işim var böyle biriyle diye de düşünür insan.
00 Yorumla
+1 yılBaşkasının altında yatmışsın tabiki bunu iyi diye gösteremezsin gidip durumu anlatıp karar vermesi lazım onun. cunku bilmek onunda hakkı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu sana ve senin gibilere
https://www.youtube.com/embed/-mEn69R51uA119 Yorumla- +1 yıl
Kıza sordum pantolonum nerdeeee dedi boşver benimki de yerdeeeeee
Soran+1 yılOooo ooo beybi ooo bu gece gelip şapalağamı yala
- +1 yıl
Şapalağımı yeeeee beybiiiiii
Soran+1 yılCanın mumbar çekmiş senin
- +1 yıl
Pompalamasyon gece gündüz eridi bitti kollarımda hatun oldu dümdüz ben makineyiiimmmm bu da benim işimmm canın acırsa senin için yavaşlayabilirim slşwdöeöös
Soran+1 yılAvrat yanıyorrr
- +1 yıl
Canım kaşar çekti sen seversin ksöwödöeös
- +1 yıl
Avrat eriyorrr
Soran+1 yılZevkle kaşarını ye hakikiymiş o
- +1 yıl
Kaşarımın mavi gözleri var yesem sorun olur mu?
Soran+1 yılOlmaz baş harfi a mı
Soran+1 yılPardon z fkdmf
- +1 yıl
Baş harfinde bile delik var
Soran+1 yılBulduğu deliğe giriyor
- +1 yıl
Kendisi de delik ya
Soran+1 yılSende delik arıyorsun ne azgın kızsın
- +1 yıl
Çok utanıyorum beynim suçlu yüreğim suçlu
+1 yılİnşaallah kocanız sizden en kısa zamanda kurtulur ve hakettiği saygıyı bulur.
20 Yorumla
+1 yılHep söylerim hayat güzel yaşamak güzel.
Varsa böyle yaşamayı seven biri , olgun erkekten hoşlanan cesur bir kadın görüşebiliriz.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibi binlerce kadın var. İş yerinde veya dılarıda mutluluk arayan. Yapacak birşey yok. Sonunda o da bitecek yşne mutsuz olacaksın
00 Yorumla Al işte sonra da birine güven adam gibi sev evlen kime güvenicen bu zamanda suraya bak Sen yapmisin yapcağını daha napcanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunu yapıyorsun sonra kocana acıyorsun. Bence ayrılman en iyisi olacak, eşinin sana güvenini öldürmüşsün. Çok yazık
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim bilmiyor
Soran+1 yılSağol
+1 yılEşinizle sorunlarınızı düzeltme yoluna gitmenizi öneririm. Eğer bunu basaramiyorsaniz aile terapisi alın. Çözülmeyecek hiç bir sorun yoktur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ne halt yersen ye sırf saf seni seviyo doye böyle iğrenç biseyi layik goriyosun ona
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacak bir şey yokki, bazen biz erkeklerde yapmak istiyoruz. Aşık oldun ve hoşlanıyor isen devam edersin hayat senin, Hemde kısa bir hayat belki 5 dk sonra bitecek olan hayat.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam işte kocanı bırak onu al.
Alırsa tabi seni.10 Yorumla
+1 yılVay arkadaş bunlar gerçek mi yaaa insanlar ne hale geldi
10 Yorumla
+1 yılBu kadınların çoğu böyle nereden ilgi görürlerse oraya giderler sadakat akıllarına gelmez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana grup olarak acilen basılması lazım, kendine gelirsin belki
00 Yorumla
+1 yılAllah sizin gibileri ıslah etsin ne diyim sadık kalamıyosunuz ne halta evleniyosunuz
00 YorumlaBosan sonra ne b... yiyorsan ye yazik gunah degilmi eşine
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. kocana karsi nefret veya sogumana bir sebep var mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 735 cevap paylaştı.
+1 yılAllah uzun ömür versin. Başka hiçbir şey söylemiyorum.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ne yapacaksın sana değil de o saf temiz duygulu arkadaşa üzüldüm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kendinizi kullandırmaya razı olduktan sonra biz ne diyelim ki?
'İyi yaptınız' diyerek olmayan vicdanınızı mı rahatlatalım?
Tek yapmanız gereken şey boşanmak şu saatten sonra.00 Yorumlaİş yerindeki adama mı, onun maddi gücüne mi aşık oldun?
00 Yorumla
+1 yılAcele etme daha terkedilme anının yaşıyacaksın şimdi bu senin ve o adamın cicim günleri hele Bi artık bu pilavda yenmez dediği gün anyamı konyamı göreceksin şimdi devam baklava tadındaki bu günlere ✍😉
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmıyorsan bosan adamdan oda kendı hayatına baksın senın gibi bir embesıle bakmak ıcın essek gıbı çalsıamısısn adammm bosan naparsan yap
00 YorumlaYaptığın yanlış mı evet. Bende aynısını kadın patronumla yaptım. İşyerinde arabada vs. vs. karımın yüzüne bakamıyorum. Çok pişmanım ama bu şekilde devam etmemeli.
Doğru olan boşanmak. :(
Yediğimiz haltin sonucuna katlanmaliyiz.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🔫🔫 kafana sık ölmezsin merak etme beğninin içi boş cunku
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılne mi yapmalısın?
boşan da adam kurtulsun senden00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar gider başka bir. soru da ahlak bekçiliği yapiyo işte
00 Yorumla
+1 yılSonra adamlar niye cildiriyo adam duysa başından kaynar sular akar berki fakir ama seni mutlu etmek için daldan dala ucuyo ayıp yani çok kötü bisey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman durma boşan. Her büyük penis sana girecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayŞerefsizlik kaninizda varmış kuzum içinizde * baskasiylasikisene kadar eşinle bosansaydinda ne tamam yeseydi sonun cehennem biliyorsundur bunuda umarım ama insaallah sonun hem burada hemde mahşerde cehennem olsun amin
00 Yorumla
+1 yılGel kocanla beraber yatalım dlröçwödöeöösöed
318 Yorumla
Soran+1 yılKocamı yar etmem
- +1 yıl
Yav allah aşkına sen kendini deli gibi yaptın bi git allah alsın şapalağını bi koyucam anlını dağıtıcam
Soran+1 yılSus yalatırım
- +1 yıl
Yalarım
Soran+1 yıldkdksmslsösslsm kocamınkini yala
- +1 yıl
Sen de benim kocamınkini ksöemdöeööed
Soran+1 yılYakışıklı ve zenginse kabulüm
- +1 yıl
Çirkin ve zengin
Soran+1 yılAman istemem napıyım bamyasıda çürüktür
- +1 yıl
Mzmsmdmsmsmdme
- +1 yıl
Koptum ya 😂
- +1 yıl
@montekristo_kontu dikelim
- +1 yıl
- +1 yıl
- 1 ay
Neyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani işin zor aynı durumu iyi biliyorum bende gizli olmasan yazardım
00 Yorumla
+1 yılsizin gibilere ne denir bilmiyorum... yazık eşine doğruyu söyleyip boşan.
00 Yorumla
+1 yılŞefkat ilgi vermiyorsa git boşa, bu kadar zor değil.
00 Yorumla
+1 yılMillete bi tane de yetmiyor vay anasnı
21 Yorumla- +1 yıl
Millet aç aç😂
+1 yılkaraktersizler çoğalıyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni kullanıyor yarın der hadi.
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor bana bir sürü hediye aldı kocandan ayrıl evlenelim diyor kafam çok karışık
- +1 yıl
Hiç sanmıyorum dikkat et çok gördüm böyle bi şekilde kaldırmış seni kocana üzüldüm valla.
+1 yılKoca zenginse niye çalışıyorsun a*k trollu
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam zengin değil iyi oku aşık olduğum adam zengin şu an çalıştığım yerin üst mevkisinde
- +1 yıl
Anladım. Virgül koysaydın neyse yapacak bir şey yok
Soran+1 yılKocam fakir yazdım
O muhtemelen gecici heves goruyordur seni
10 Yorumla
+1 yılİnsallah hakettigini yasarsin
10 Yorumla
+1 yılBirde bunu anlatıyorsun yazık sana
10 Yorumla2 kursunla cesedin güzel görünür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamet yakın be usta.
10 Yorumla - Devamını Gör (57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım