Cinsel Yaşam konusunda 822 cevap paylaştı. Ceza falan yok ortada.. Bakma sen onlara.. Sevişirsen ilişkiye girersen cezası olur tabi şikayeti halinde.. Onun dışında rahat ol..
Normal midir?
3 yaş normal eğer kız ergen değilse.. 16 yaşında olup 18 19 yaşındaki kızlardan daha iyi kızlar mevcut.. İyiden kastım ise ergence tavırlar sergilemiyorsa iyidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıldengin birini bulsan? yanlış anlama çevremde yaşanmış olaylar aklıma geldi de. kızla aynı üniye gidememe ihtimalinizi düşünün. yapamayacaksınız %90. ilerideki büyük bir üzüntü için küçük bir burukluğu yeğle
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı ilde kalırız belki? Hem uzaktan yürütenler de var. Hem şimdi kızla iyi anlaşıyoruz ilerde olmaz deyip şimdiden bitirmek saçma geliyor.
- +1 yıl
dostum şahsen yaşadım buna yakın bir şey ve inan 10 çiftten 1i mutlu olabiliyor. olacakları gözardı etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim üniversiteye gidecek daha gitmedi. Ben de 16 yaşımı dolduracağım birkaç ay sonra. Sübyancı damgası yemek istemiyorum diye buraya yazdığını görseydim ayrılırdım. O sen misin yoksa?
119 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin bu saate kadar açık olacağını sanmam
Cevap sahibi+1 yılKalbini kırma sakın. 3 yaştan bir şey olmaz gerçekten seviyorsan eğer kimsenin dediğini umursamazsın
Soran+1 yılHukuki açıdan cezası var sanırım.18 yaşından küçük olduğu için. Yani sicilimin temiz kalmamasından korkuyorum. Ve sevgilin yazsaydı niye ayrılırdın anlamadım. Toplumda 18den küçük ile büyük arasındaki her türlü sevgi sübyan olarak niteleyenler de var. Ben bu yüzden sordum
Soran+1 yılGüncellemeye bak istersen
Cevap sahibi+1 yılToplumun cahilligi iste. Polis de öyle her yanyana yürüyeni almaz içeri. He parkta köşelerde yiyisenler var ya öyleleri, sizi de öyle görüp kızın yaşını sorarsa sıkıntı olur o zaman. Normal bir şekilde oturursaniz veya yururseniz falan hiçbir sıkıntı olmaz
Cevap sahibi+1 yılKızın ailesi bilmiyor mu? Şikayetci olacaklarıni sanmıyorum
Soran+1 yılKızın ailesi beni istemezse? Bunun sebebi kızlarının herhangi biriyle sevgili olmasını istememeleri olabilir gözlerinin beni tutmamış olması olabilir. Ailesi eğer şikayet ederse soruşturma başlıyormuş.
Cevap sahibi+1 yılKız o zaman açıkça söyler seni sevdiğini. Sen de izah edersin onu sevdiğini, kandırmadığını vesaire. Ama şu sıralar gerçekten reşit olmayan kız çocuklarina çok önem veriyorlar
Cevap sahibi+1 yılAilesiyle tanisirsin sen de. Durumu açıkça söylersin fazla muhafazakar değillerse en fazla uyarırlar ilk başlarda soğuk davranırlar o kadar
Soran+1 yılDaha sevgili olalı 3 gün oldu. Ailesinden saklıyor mu bilmiyorum.
Soran+1 yılDaha 3günden tanışmak saçma olur
Cevap sahibi+1 yıl3 gün çok erken yahu. Benim derdim de sevgilimin beni ailesiyle tanıştırmak istemesi benim kabul etmemem. Aman dur daha 3. günden dert etme böyle şeyleri. Kıza da sor bakalım ailenin haber var mi diye ama 3. günden söylediğini pek sanmıyorum zamanla söyler, sen de sübyancı damgası vuranlara gulup gec
Soran+1 yılSabah bir bahane bulup ayrılacam. Sanırım en iyisi bu. Çünkü 2 yıl boyunca tetikte olmak daha zor olacak
Cevap sahibi+1 yılGerçekten sevmiyormussun yoksa gözün hiçbir şeyi gormezdi ne diyebilirim ki
Soran+1 yılEğer hapse girersem de bu ilişki yürümeyecek. En azından daha baslarında bitireyim daha kolay olur.2 yıl diken üstünde yürümek zor. Ailesi en ufak bir durumu sorun etse hapis yatarım. Akşam dışarı çıkarız. Bir şey olur polis kimlik arar. Onun reşit olmadığını görürse ben yine hapis yatarım. Reşit olmayanların rızası olsa çocuk sayıldığı için ailesine bağlı. Yani 2 yıl boyunca ailesi beni beğenecek mi beğenmeyecek mi derdiyle yaşamak zor
Soran+1 yılEğer sevmiyor olsaydım biraz daha denerdim. Ama devam edersek ayrılmak zor olur
Cevap sahibi+1 yılHemen hapis yattın sen de. Kızla utanç verici bir durum yaşamadigini sadece sevdigini, zorlama olmadığını anlatirsan polis bile anlayış gösterir
Cevap sahibi+1 yılKıza ne diyeceksin? Psikolojisi bozulacak bence
Soran+1 yıl3 gün oldu daha. O kadar sorun olacağını sanmam. Devam edersek o zaman sorun olur. Malesef adalet ama lara bakmıyor. Kanunlara bakıyor
+1 yılCok normal bence. Kiz lisede ve olgunlardan hoslaniyor demekki cevremde cok var boylesi bendede boyle sıkıntı etme. Milleti taka taka ne hallere geldikk
06 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyorsun yani. Sonra sacma seyler söylemelerinden korkuyorum. Çünkü ben bu kızı seviyorum
- +1 yıl
Kizin yasi kac senin kac?
Soran+1 yıl19 16
- +1 yıl
Cok normal be 3yas ta ne var :) lise uni gozuyle bakma bu ise 3 iyidir
Soran+1 yılNe bileyim dediğim gibi 18i geçtin mi 18den küçük kızlara bakmak sübyancılığa giriyor gibi davranıyor bazıları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ciddi düşünüyorsan normal bir durum. Çünkü erkekler bayanlara göre daha geç olgunlaşır (tabii erkeğine göre değişir ama geneli böyledir.) Toplumumuza baktın mı zaten genelde erkekler eşlerinden büyük olur :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o 16. 18i gecen biri 18den kücük biriyle sevgili olunca sübyancı muamelesi gösteriyor bazıları ondan sordum. Bir de hukuki açıdan cezası var mı?
- +1 yıl
Yok ya ne cezası. Sevgilisiniz sonuçta evli değilsiniz. Takma kimseye kafanı kardeşim.50 yaşındaki adam 20 yaşındaki bayanla evleniyor da sen kendinden 3 yaş küçük bir bayanı sevince mi birşey olacak. Amaan toplum fitne fesat için bahane arıyor. Dediğim gibi sıkma canını, sevdikten sonra hiç birşey engel değil :)
Soran+1 yılGüncellemeye bir baksan?
+1 yılYok kardesim ne hukuki cezasi ya nerde yasiyoruz sanki aranizda baska bisey gecerse o resit olmadigi icin hukuki ceza olabilir ama dikkat et
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani cinsel iliski yoksa ceza da yok.
- +1 yıl
Aynen
çok normal hiç bir sorun çıkmaz yeterki kişilerin karakterleri ve zevkleri uygun olsun zaten bir üniversite insanın karakterini ne kadar değiştirebilirki...
09 Yorumla
Soran+1 yılÇevremde görmediğim bir durum. Bir sorun olmaz dimi
Soran+1 yılSanırım biraz yanlıs oldu soru. Ben 19 kız 16. Yani bu anlamda sorun olur mu? Yoksa eğitim veya statü konusunda değilim
Soran+1 yılHukuki olarak bu bir suç mu?
Soran+1 yılUzak mı dursam bilemedim :/
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Arkadasım bir kızla ilişkiye girdi ve ikiside reşit değildi, kız kendi istediği halde cocugu şikayet etti ve çocuk hapis cezası aldı daha yeni çıktı. Dikkatli ol derim.
00 Yorumla
+1 yılÇevrendekilerin ne dediği, ne düşündüğü umrunda olmasın. Seviyosan olay bitmiştir :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBen 19 o 16. 18i gecen biri 18den kücük biriyle sevgili olunca sübyancı muamelesi gösteriyor bazıları ondan sordum. Bir de hukuki açıdan cezası var mı?
- +1 yıl
Saçmalamaaaaa! Ne hukuken, ne doğaya aykırı. Sev, hissettir, sevgini onunla paylaş :)
Soran+1 yılYaşı tutmayan kızı alıkoymaktan cezası varmıs sanırım
- +1 yıl
Yaş sınırı 15 e indi haberin yok sanırım , o değilde kaçırcakmısın şu an buna açıklık getirelim
Soran+1 yılYok böyle bir niyetim. Ama netten de arastırdığım kadarıyla sevgili olarak polis gördüğünde veya ailesi istemeyip sikayet ettiğinde sorusturma baslatılabiliyormus. Ben sadece sevgili olmak istiyorum
- +1 yıl
Kızın rızası olduğu sürece kesinlikle bişey yapamıyorlar. Arkadaşım bizzat 18 yasından kücüktü ve kaçtı polis yakaladı kız şikayetci olmadıgı müddetçe birşey yapılmıyor. Aile istediğini desin. Hatta 15 e indirildi bu şikayet konusunda yaş sınırı. Arkadaşım kendi anlattı. Tabi sonra kaçtı bida gitti o ayrı :D
Soran+1 yılBen kaçırmayacam zaten. Sadece seviyorum ama sicilimde de sorusturma gözüksün istemiyorum
- +1 yıl
Anladım, ikiniz içinde hayırlısı olsun :)
Ne alakaa canımm sübyancının tam anlamını bilmeden konuşmak sacmaa. Aranızda kaç yaş varki ayrıca
03 Yorumla
Soran+1 yıl3. Ben 19 o 16. 18i gecen biri 18den kücük biriyle sevgili olunca sübyancı muamelesi gösteriyor bazıları ondan sordum. Bir de hukuki açıdan cezası var mı?
Soran+1 yılGüncellemeye bakarsan sevinirim
+1 yılpeki hacı lisedeki kız üni ortamına sokabilir misin onla arkadaşlarının yanın da el ele gezebilir misin
19 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
şimdi üniversite arkadaşların bir ortamda oturmuşlar sen onların yanına liseli sevgilin ile gidebilir misin
Soran+1 yılNiye sorun olsun ki giderim
- +1 yıl
ben yapamazdım da kendi açımdan baktım mutlu ol
Soran+1 yılNeden yapamazdın? Ne fark edecek ki?
- +1 yıl
küçük hacı daha ne bilim onun yaşındaki farklı düşünür gerçi benim yaş var sen 18 isen olur
Soran+1 yılben 19 o 16
Soran+1 yılİlla arkadaşlarımla yakın olmasına da gerek yok zaten
- +1 yıl
bir iki yıl arkadaş ortamına takılmayın millet laf edebilir
+1 yılMehmet ali ERbil kızından 9 yaş küçük 23 yaşında bir kızla çıktıkta sonra... seninki Helal helal :D
01 Yorumla
sorun falan olmaz tabiki beni arkadaşım vardı öyle 4 senedir beraberler ve çokta mutlular yani
00 Yorumla
+1 yılNormaldir ask bu kime nasil nerede konacagi beli olmaz..
04 Yorumla
SoranBen 19 o 16. 18i gecen biri 18den kücük biriyle sevgili olunca sübyancı muamelesi gösteriyor bazıları ondan sordum. Bir de hukuki açıdan cezası var mı?
- +1 yıl
Evlnmiyckseniz hmn neden cezwasi olsn. d milleti dinlemeyn. Onmli oln szn hissettiklernz
Soran+1 yılYaşı tutmayan kızı alıkoymaktan cezası varmıs sanırım en alttaki cevapta yazdılar
- +1 yıl
O zmn gzlice bluscanz. bisi olmaz. Kacrmycksn ya kizi
+1 yılNormal, var oyle bir arkadaşım kız arkadaşı lisede sorun yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Soran+1 yılGüncellemeye baksan?
- +1 yıl
Cinsellik olmadığı sürece hukuken sorun olmaz
+1 yılÜc yas fazla degil kardesim. Noluyo yani lisedeyse. Level farki mi oluyomus. Oyle soleyenlerin aklini karislarim
04 Yorumla
Soran+1 yılLiseden çok reşit olma olmama olayı aslında. Sanırım yanlıs yerden girmisim konuya
- +1 yıl
Olsun bence o da ayni
Soran+1 yılCezası varmıs sanırım. Güncellemeye bir baksan?
- +1 yıl
Gördüm simdi kardesim. Böyle bisey varsada sevmekten vazgecilmez bence. Gizlemekten baska sansin yok kardesim
Gizli Üye(30-35)+1 yılLise 1 deki bir kızla univeriste sondakinin iliskimi bu
010 Yorumla
SoranBen 19 o 16. 18i gecen biri 18den kücük biriyle sevgili olunca sübyancı muamelesi gösteriyor bazıları ondan sordum. Bir de hukuki açıdan cezası var mı?
Cevap sahibi+1 yılIliskiye girdigin taktirde suç. Ayrica o daha çocuk. Kişiliği bile tam oturmamiş. Hoş bulmuyorum bende.
Soran+1 yılNormal sevgiliyken bir problem yok dimi? Fikri değişir mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEğer yaşları doğru soylediysen sorun olmaz. Ama kız senden ayrılır sonra intikam için seni sikayet ederse yandın.
Fikirleri tabiki değişecek. Ama şu an gerçekten çocuk. Yaşitin birini bul.
Soran+1 yılYaşlar doğru. En iyisi başındayken bitir diyorsun yani :/ Ne yapsam bilemedim. Daha yeniydik. Bahane olarak ne bulacam şimdi? Ayrılmak da istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılYa 16 yaşında ki bir kizla nasil anlasiyorsun? Sende çocuk gibi birisin sanirim. Yasitlarin sana bakmiyor yada.
bu tarz seyler hep bundan oluyor.
Soran+1 yılBiz aynı okuldanız. Ben mezun olduktan sonra okula geldim. Derse girdim hocayla muhabbet ettim. Bazılarının sorusu vardı. Onları cevapladım. Bir tanesi beni bulmus facebooktan. Ben de ekledim sorularını cevapladım. Muhabbet öyle ilerledi. Yasıtlarımdan bana ilgi duyan vardı ama ne bileyim cok ergen gibi geldiler. Ama bu kız onlar gibi değil.
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san. Ilerde oyle bir cikacak ki o ergen yani koşarak uzaklasacaksin.
Soran+1 yılNeyse sanırım ayrılmalıyım. Ben sabaha kadar bir bahane bulayım. Sabah konuşurum
Cevap sahibi+1 yılEn mantiklisi. Buldun doğru yolu
Cinsel Yaşam konusunda 806 cevap paylaştı. Kız daha tam olgun degil ve buyuk ihtimal 18-19 olunca ayrilirsiniz cevremde cok gordum
00 Yorumla
+1 yılNormal..
Kimin ne dediği neden bu kadar önem arz ediyor ki..
Hayatınıza bakın el alem bok yesin04 Yorumla
- +1 yıl
Güzel kardesim ne diyorum bırak kimin dediğini..
Kimse anasının karnından 20li 30lu yaşlarında çıkmadı
Anlaşıyorsan, seviyorsan yaşayın ilişkinizi
Soran+1 yılSonunda sicilim de temiz kalsa iyi olur aslında
- +1 yıl
Baştan kaybettin sen o halde..
Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Adam mezarda olması gereken yaştayken 20 lik sevgili yapıyo, bu neki? gayet normal :D
02 Yorumla
+1 yıl3 yaş sıkıntı olmaz kardeş. ama bazıları alay konusu yapabilir. Bu yaş sıkıntı çünkü bu çağlarda.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye de baksan?
- +1 yıl
Sıkıntı olmaz. rahat ol yeterki kız senden şikayetçi olmasın.
Soran+1 yılKız olmaz da ailesi istemezse veya polis görüp soruşturma açarsa?
- +1 yıl
Rahat ol kıza birşey yapma sen yinede.
Hukuki cezası var, net. Dikkat et.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacam?
Soran+1 yılNe bileyim gözü tutmaz ailesinin istemiyorum ben der sikayet eder diye cekiniyorum
Soran+1 yılAilesini bilemiyorum. Kızla iyi anlasıyoruz güzel de bir kız. Ama ilerde bir ayrılık olursa sinirlenip böyle bir şey yapar mı bilemedim
Seviyosan seviyosa normaldir
08 Yorumla
Soran+1 yılDediğim gibi çevre yanlış anlayabilir mi acaba? Çevremde de hiç görmediğim bir durum. Ondan farklı karşılanır mı bilemedim
- +1 yıl
yaşı küçük biri ile sevgili olmak suç değil mi kanunlar da
Soran+1 yılİnsan 18ini geçtiği andan itibaren 18den küçük birini sevmesi sübyancılık olarak adlandırılıyor bazen. Ondan dolayı
- +1 yıl
ben haberler de görmüştüm kız ile sarılmış diye ceza almıştı biri kızın ailesi şikayet etmişti
- +1 yıl
ya olursa :)
- Cinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılKafa olarak olgunsa sorun olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye de baksan?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYasal değil bu onunda reşit olması lazım
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl iliskiyi mi dondurayım :/
- +1 yıl
sen bilirsin
+1 yılNe cezasi ya polis gorse nolucak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Ben Liseliyi Küçümserim Ya :D :D :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGüncelleme hakkında bir şey biliyor musun?
Yeter ki sevin. Aşk yaşa bakmaz
01 Yorumla
+1 yılNormal tabiki
012 Yorumla
Soran+1 yılSorun yok yani?
- +1 yıl
Hayır :)
Soran+1 yılBu arada soruyu sanırım yanlıs sormusum. Ben statü ya da eğitim olarak sormak istemedim. Ben 19 o 16. Yani 18i geçen biri 18den küçük biri ile sevgili olunca sübyancı muamelesi görüyor ondan dolayı sormustum
- +1 yıl
Ya ne alakası var boşver devam edin siz
- +1 yıl
Arada 20 yaş fark olanlar evleniyo ne diyon sen :D
Soran+1 yılHiçbir sorun yok yani. İçim rahatladı :D
- +1 yıl
Yok bence çok çok normal
Soran+1 yılHukuki açıdan cezası varmış sanırım :/
- +1 yıl
Ya ahahhahaha işte buna gülerim :D
- +1 yıl
Arkadaşım seviyosan olay bitmiştir ne hukuku ne yaşı?
Soran+1 yılYaşı tutmayan kızı alıkoymaktan cezası varmıs sanırım
- +1 yıl
Ya bırak yemişim cezasını
+1 yılaşın bunları artık
04 Yorumla
- +1 yıl
bende 19um hala lisedeyim kendimden kucuklerlemi cikicam yani.. altı üstü 3 yaş abartma. önündekine sahip cıktığın surece hic bir sorun yok
Soran+1 yılBen resitim o değil. Hukuki anlamda polis bizi sevgili olarak görürse veya ailesi beni istemeyip sikayet ederse sorusturma baslatabiliyorlarmıs
- +1 yıl
siz nerde yasiyorsunuz ya? yok oyle bisi burada insanlar neler yapiyor polis falan hikaye :D
+1 yılnormal
04 Yorumla
- +1 yıl
heralde bir cezası yok bilmiyorum da en azından 17 olana kadar bir şey yapma :D
Soran+1 yıl17ye kadar nasıl bekleteyim? İlişkiyi mi dondurayım :/
- +1 yıl
dogru diyosun yaa keyfine bak bir şey olmaz.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar