Akrep erkeği ve terazı kadını nasıl anlaşır, anlaşabilirler mi? akrep erkeği terazi kadını uyumu nasıldır?
Aralarındakı uyum nasıldır görenler bilenler?
Aralarındakı uyum nasıldır görenler bilenler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akrep burcu erkeği oldukça hırs dolu fakat bu hırs her şeyde geçerli olan bir hırstır. Akrep erkeği için pes etme yoktur. Onun için savaşma, kazanma gibi kelimeler daha uygun olacaktır. Her şeyin şiddetlisini sever, mesela aşkın, duygusallığın ya da çalışmanın..
Terazi burcu kadını ise genel itibari ile daha çok sakin ve mantıklı hareketler eden bir burç yapısını sahiptir. Kişiliği ve karakteri ile oldukça mantık ile hareket eder. Eğlence duygusu daha çok ağır basar ve çalışmak ikinci hatta üçüncü plandadır. Eğer evlenmeden önce çalışıyor ise bu durum evlendikten sonra da mutlaka devam edecektir.

terazi kadını akrep erkeği maalesef uyumlu değil. Birbirlerine olan zıtlıkları ile bilinir. Ancak sadece sevgili olurlar ise birliktelikleri biraz uzun sürebilir. Evlilik konusunda ise hiçbir zaman aralarında kavga eksik olmaz. Her zaman tartışma ve sorun peşlerini bırakmaz. Akrep erkeği hırs düşkünü olduğu için her şeyi abartılı yaşamak isteyecektir. Terazi burcu kadını ise bu durumu hiç de anlayışla karşılamayacak ve bu durumdan gittikçe sıkılacaktır.
Ya bırak akrepten bı halt olmaz kadınıda erkegı de bır olayı yok terazı hem gizemli hemde muthıs arzulu tuttuğunu koparan super dıs gırunus olarak guzel on numara insanlardır hepsi ıcjn demem geneli oyle akrep burcundan asker polis cıkar anca sapık burc diye adlandırılır erkeklerine tapar kızlar ama bır halta yaramaz adamlardır anca akrep ya burc ondan pirim yaparlar ams terazı öylemi gızellıgın sanatın adaletin burcu en guzel insanlar bunlardan cikar sanatcılarda bile gorursun oyle ısıltılı parlarkı terazı aktep yanında sonuk kalır
Ben terazi burcuyum.
Ve şu ana kadar en anlaşamadığım burç 1) Oğlak 2) Akrep.
Adamın ömrünü yer bu iki burç
Size bir şey söyliyim ben akrebim burcum hakkında herr seyi biliyorum tam bir akrebim yani ama katılmıyorum çunku burclarımız bizi yönetmez aklımız birde yüreğimiz yönlendirir doğru burc insanın karakterini sergiler ama imsan isterse deyişe bilir ben mesela ne kadar olumsuz lugum olursa olsun düzelttim ben mesela basaktan baska nütün burckarla super uyum saglıya bilşyorum çünkü kendimi geliştiriyorum terazi burcu kızlarlada aram süper aşk konusumda olsun dostluk konusunda olsun ben pablo picaso gibi ideal akrebim tewekkürler 😊
@feack12 aynen öyle ben de başak hariç tüm burçlarla anlaşabiliyorum. Terzi kadını eğer bir akreple konuşursa ve devam etmek istemeyip ayrılırsa mutlaka tekrar akrebi arar hayatında, başta gözünü korkutan abartılı delice aşık macera ve hayalperest karebin hayatına ne kadar mutluluk ve huzur kattığını farkeder. Akrebin verdiği güveni terazi kadını akrebin kıymetini bilemezse çok arar. 2 kez başıma geldi ben de şaşırdım şimdi 3'ncü ile konuşuyoruz. Aynı şey olmaması için kendimi çok geliştirdim ama olur da ayrılırsak biliyorum beni tekrar arayacak hayatında. Öncekilerde tekrar geleceklerini bilmediğim için soğumuştum ama bu sefer biliyorum giderse de geldiğinde ne yapmam gerektiğini biliyor olmam güzel 😌
Akrep erkeği ile terazi kadını mükemmel bir uyum sergiler. Hani bazen uzun bir sessizliğin ardından pat diye karşımızdaki ile aynı cümleyi söyleriz ya; öyledir işte akrep erkeği ile terazi kadını. Tam bir bütün oluştururlar.
nerden bildin yaa bravo
Bugüne bugün adımın yanında koskoca expert yazıyor. Bırakın da bilelim bazı şeyleri.
bende akrep erkeğiyimdri. cesur olan her bayan akrep erkeğiyle aşkını zirvede yaşar. okyanuslarda yüzmekten korkmuyorsan akrep erkeğini seçeceksin yok eğer hep denizin kıyısında yüzüyorsan o zaman akrep erkeğini seçme
Cevap
23Cevap
Akrep erkeği terazi kadınına çok kolay aşık olup ondan etkilenebilir çünkü terazi güzel, kibar, alımlı ve zekidir. Ancak ilişkileri uzun vadede kabusa döner. Akrep erkeği çok kıskanç ve gurur yapıp bunu doğrudan kıskançlık olarak göstermeyip başka şekillerde saldırır. Örneğin terazi her zaman şık giyinir kendisine bakar akrep bu durumdan hoşlanmaz çünkü herkesi etkileyebilir diye düşünür ve o zaman da sahiplenmek istemez her an gidebilir başkasına ve beni terk edebilir olarak hırçınlaşmaya başlar. Bu hırçınlığı da sizi eleştirerek, yaralayarak gösterir. Aslında bu yaralanmalara ses etmeyip çok hala onunla olduğunuz sürece ilişki devam da eder ve kendince bırakmıyor işte terk etmiyor bana bağlı demek ki olan bir yanı da vardır ama kurguları her zaman devam edecektir. Ayrıca Akrep erkeği çok sıkılgandır, öyle çok gezsin tozsun para harcasın vs sevmez Terazi kadını ise tam tersidir. bu sebeple de terazi çok bunalabilir. Akrep daha cinsellik odaklı zaman geçirmek isterken teraziye çok yavan ve kullanılıyor gibi gelebilir. Bana göre hiçbir zaman sevgili olmamalılar.
Genelde art arda gelen burçların anlaşamadığı söylense de Akrep erkeği bana kalırsa çok iyi bir arkadaş olabilir. Fırtınalı bi beraberlikleri olur. Akrep erkeği için hayat siyah ya da beyaz kadar keskin hatlara sahipse terazi kadını için de hayat diplomatik ilişkilerden ve müzakerelerden oluşur.
Terazi kadını da çok konuskan dışa dönük bi yapıya sahiptir. Akrep erkeği için her ne kadar sırdaş, yoldaş arkadaş olabilseler de sevgili konusunda iki kez düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum. Akrep kıskanç olabiliyor. Ona yanlış yaptığınızda ya da aldattığınızı anlarsa intikamını çok iyi alır. Sevgili olduğunuzda takip edildiğinizi hissedersiniz. Akrebin ortası yoktur: ya çok iyi geçinirsiniz ya da bi daha onu yanınızda göremezsiniz. Ama ikinizdeki güven ve samimiyet yerli yerindeyse çok iyi bi ilişkiniz vardır. Akrep erkeği için samimiyet çok önemlidir. Terazi için de saygı, sadakat ve güven aile kurmak için veya iyi bir ilişki için esastır.
Ha bi de, hani derler ya herşeyim olan insana neden sadece sevgili olayım diye. ikisi de birbirine aynen öyle uyumlu arkadaş/dost/sırdaş kalabiliyor.
Yazdıklarımı şimdiye kadar astroloji konusundaki bilgilerime ve deneyimlerime dayanarak anlattım. Yükselen burcunuz ve ay burcunuz aranızdaki ilişkiyi değişik kılabilir. Umarım aradığınız aşkı bulursunuz :)
akrep erkeği içe dönük terazi kadını ise s0syaldir bu ilk çatışma k0nusudur akrep bu durumda kıskançlıklar yapacak bu ç0k kadar erkeğin terazi kadını çevresinde 0lmasına kızacaktır terazi kadını içinse bu durum sıradan bi s0syalliktir iletişimdir akrep erkeğinin çevresinde az insan vardır eve daha bağlıdır gezmeyi pek sevmez terazi kadını bunun tam tersidir ama aralarında tuhaf bi çekim vardır terazi kadının zarif ince kibar halleri kendine bakan çekici cazibeli yanı akrep erkeği için karşı k0nulamazdır terazi kadınıda akrep erkeğinin karizmasına kararlığına cesartine ve gözlerinden taşan enerjisine tutkusuna kapılır cinsel açıdan akrep erkeğinin durumu malum🤭 terazi kadını 0na yeterli 0lmayacaktır ve akrep erkeğinin bu d0ymazlığından sıkılabilir terazi kadını z0r ve tuhaf bir ilişki iki tarafda kendilerini törpüleyip anlayışlı 0labilirlerse yürüyebilir bu ilişki y0ksa hayatı birbirlerine zehir edebilirler
öncelikle burçların gerçek olduğunu - inanırsan - kabul etmek gerekir buna bir yorum yapabilmek için. gelelim fasülyenin faydalarına:tuhaf bir ikilidir, özellikle terazi kadınının yükseleni akrep, akrep erkeğinin yükseleni de terazi ise ne olacağı belirsiz ilişkidir. kişilerin paylaştıkları şeyler çok, birlikte yapmaktan keyif aldıkları şeyler de fazlaysa; olabilitesi olan ilişki türüdür. resmiyet zaman zaman önem kazansa da akrep erkeğinin küçük oyunları sonucu tekrar eski sempatikliğine döner olaylar. terazi kadınının huyuna da çok bağlıdır tabi ki. süper bir kızsa mesela (atıyorum irlandaya gelebiliyosa), akrep erkeğini bile bile kıskandırmaya çalışmayıp psikopata bağlatmıyosa, üzüleceğini bile bile bişilerle uğraşıp deli etmiyosa süper olabilir.
Akreplerle uğraşılmaz. Hele erkeğiyle hiç uğraşılmaz onlar manyak psikopat arkadaşım ya acayip kin tutuyorlar. Çok şüpheciler bir bok yemesen bile kafada kuruyor kuruyor gelip bize patlıyor. Sevgileysen eğer ve seni gerçekten seviyorsa tutkuyla bağlanır sana afedersin ama ağzına da sıçar ayrılamazsın da. Tabi biraz da insanlık meselesi
bol sexlı bol fantezılı bol duygusal anlar demektır ;)
Akrep erkeği Terazı kadının takıntılarını çekemez😂
Terazi Akrep erkeğiyle iyi anlaşır. Özellikle de seks hayatında.
İnsanları lütfen kalıba sokmayın. Sonunda üzülen siz olursunuz.
bence akrep erkeği terazi kadını Konuşa Konuşa anlaşabilir.
hahhaaa bak işte iletişim
Akrep erkeği kadını sokup zehrini bir enjekte ederse terazinin dengesi bozulabilir
annenle babana git sor bakalım burç yorumları alarak mı evlenmişler :DDDD
Site yönetime sesleniyorum. Burç soruları yayınlanmasın her gün aynı soru kopyala yapıştır hep ya..
Akrep erkeği kadını rahat bırakmaz yatağa atmak için uğraşır
terazi burcuyum ama hiç burçlara göre karar vermedim
Akrep erkegi cok acımasız ve kırıcı
Biraz , zor uyumlu hale gelebilir bir çift bence.
Akrebim teraziyle baya anlaştım ilişkim olduğunda
Akrep teraziye cıkıp tartılır
Aslan erkeği Terazi kadını çok iç açıcı değiş ama
Anlaşır bir sekilde işte
Burcla alakasi yokki
#Emirhancankir1
kasımlıyım akrepssssım
Ateşli
Dikine
Çok fena olur
Konuşarak💪
Bilmem