Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBazen sorulmaması gereken soruları soruyor insanlar. Bunun akabinde kısa cevaplar alıyorlar. Bazen bende kaçamak cevaplar veriyorum. Çünkü insanlar sorulmaması gereken soruları, üstlerine vazife olmayan soruları sormamalılar. Herkesin hassas olduğu bir konu vardır. Benim de kaçamak cevaplar aldığım zamanlar oldu sorduğum sorunun neticesinde. Ama ben üstüme vazife olmayan soruyu sormam. Tabiki insan kaçamak cevap aldığı zaman üzülüyor. Hayal kırıklığına uğruyor. Kaçamak cevap veren kişi bu konuda konuşmak istemiyordur ya da sohbeti uzatmak istemiyordur ya da seninle yakınlık kurmak istemiyordur. Saygı duymak gerekir 🌺
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazıları bu konuda oldukça iyi😃
Ben net olmayı severim beyse onu söylerim karşımdaki insandan da aynı şeyi beklerim.
Eğer net cevap veremiyorsa o an başka bir şekilde başka bir zamanda sorarım tekrar baktım olmuyor üstelemem ama benimde iletişimim değişir o kişiye karşı yüzeysel olur bir noktadan sonra 😉10 Yorumla
Belirsizlik beni karşımdaki insandan uzaklaştırıyor. İstediğim şeyin cevabını vermeyecekse susmasını tercih ederim. Evet ya da hayır vardır, belki yok.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanları konuşmak istemdiği konularda sorgulamaktan haz etmem. Bana acı veren şeyleri sorgularsa ben konuyu es geçerim buna gönül koymaya hakkı yok. Her aklına eseni bana sormasını sevmem, kaçamak cevap istemeyenler önce karşısındakinin kabaca tanımaya çalışsın, belli şeylerden haz etmediğini bile bile yormak olmak.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
14Cevap
+1 yılBelirsizlik bende kışının yanlış olduğu kanaatini yaratıyor,,, peşine düşmüyorum düşünmüyorum bende kendisini direkt kestirp atıyorum.. istisnai durumlar var ise her ne kadar belirsizlik gibi dursa da (kaçamak cevap ) belki o konunun gerçekten konuşulmaması gerekiyordur vs. sahsi fikrim budur
10 Yorumla
+1 yılYani konuyu değiştirmeye çalışan veya kaçamak cevaplar veren insanlar bana göre ya muhabbetten hoşlanmıyordur ya da sakladığı birşeyler vardır.. Keyifli günler
10 Yorumla
+1 yılNet cevap isterim
Olmadı yalan söylüyordur veya o konu hakkında konuşmak onu rahatsız ediyordur derim
Ya da benle konuşmak istemediğini düşünüp mesafe koyarım ne yapayım ki başka😒
Genel anlamda cevabını merak ettiğim bir şeyse gıcık olurum20 Yorumla
+1 yılAşırı sinir olurum. Bir insan net olmalı net cevaplar vermeli kaçamak cevaplarla gözümden düşmekten başka şey yapamaz.
20 Yorumla
+1 yılBenim bulanıklığımdan kaynaklı bir durumsa kırgın ya da kızgın olmaya hakkım olmadığını düşünür davranışlarıma çeki düzen veririm Karşı tarafın karaktersizliğinden dolayı yaptığı bir şeyse soğurum ve kafamda silerim
10 YorumlaNet olmak her zaman daha iyidir, belirsizlikler yorar. Ama bazen de bir insanı bir şeyi anlatmıyorsa gerçekten anlatmaması gerektiğindendir. Kabullenmek anlayışlı olmak lazım.
20 YorumlaGenelde az ve öz konusan ve insanlarin cenesini dinlemek zorunda kalan ben oluyorum. Ancak böyle bir durum varsa zaten hic muhatap bile olmam merakli degilkm
Kimseye10 YorumlaSorusuna bağlı. Genel bir soruysa sorun etmem ama bilmek istediğim önemli bir konu ise ve geçiştiriliyorsa bir daha sormam, bir daha o kişiyle sohbet edesin de gelmez.
10 Yorumla
+1 yılKaçamak cevaplar bir şey sakladığının garantisidir. Ben benden bir şeyler saklayan insanları sevmem. Alnımda enayi mi yazıyor alla alla.
20 Yorumla
+1 yılBazen insanın anlatacak çok şeyi olmasına rağmen susar ya da bu şekilde davranabilir.. anlamak ciddi bir mesele.
20 Yorumla
+1 yılNet insanları severim. Bir insan duruşu, verdiği cevaplarla bile ya siyah ya beyaz olmalı. Sadece böyle gülümsüyorum ve güvenmem🙂.
10 Yorumla
+1 yılBeni sinir eder. Bilmece bulmaca çözmeyi sevmem. Kaçamak cevaplar yorar beni uzun uzadıya bir ilişki yürümeyecegi gibi sohbet de yürümez benim için.
10 YorumlaKaçamak , belirsiz şeyleri sevmiyorum. Ya siyah ya beyaz olmalı insan. Kırıcı bi cümle söyleyecek olsam bile netlikten yanayım.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eğer öğrenmek istediğim bi konuysa ne yapar ne eder öğrenirim. Ama pek önemsemiyorsam umruma takmam kacamak konuşa durur istediği gibi.🤷🏻♀️
10 YorumlaPek tatmin olmam... Aslında bu karşımdaki kişi ile samimiyetime bağlı. Değer verdiğim bir insan ise sorgularım biraz daha, yoksa pek önemsemem.
10 YorumlaSorularımdan kaçıyorsa benden de kaçıyor demektir benim için. E benden kaçana ne yapabilirim ki cehennemin dibine gitsin 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soru sormami istemiyor rahatsız oluyor demekki diye düşünüp soru sormayı keserim kendini yakın görünce zaten sormadan anlatacaktır.
10 Yorumla
+1 yılbaska biri hakkinda sorarsa cvb vermem.. kendim ile ilgili sorarsa samimiyete göre secerim... fazla cvb vermem yine de..
10 Yorumla
+1 yılAnlamayacağını bildiğinden açıklamak istemiyordur 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,3b cevap paylaştı. Değersiz hissettiriyor sorduğun soruya bir cevap alamamak 😔
20 Yorumla
+1 yılŞüphenin kralı. Güvensizliğin merkezi. Belkide Nefretin doğuşu..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl9/8 çalıyor da karşımdaki ritme uyuyormuş gibi geliyor.
10 Yorumla Net olmak iyi kalbinizi kırıyor ama gerçekler görmek güzeldir 🍬
10 Yorumla
+1 yılya Mesela ben en nefret ettiğim şeylerden birisidir kardeşim neyse onu söyle sonunda ölüm Yok ya
10 Yorumla
+1 yılKonuşmak istemedigini skldigini rahatsız olduğunu
10 YorumlaKarşımda ki insanın net olmasını isterim, dolaylı yollarla birşeyler anlatmak isteyeni dinlemem
10 Yorumla
+1 yılKarşı taraftan soğutur. Üstelik bunlar cevabı basit sorlarsa, siler atarım.
10 Yorumla
+1 yılherhangi biriyse Huzursuz olurum ve sıkılırım ama değer verdiğim biriyse sinirlenirim
10 Yorumla
+1 yılNe iş karıştırıyor la bu derim 🤔 başkada bir şey demem
10 YorumlaAradaki güven bağını kuramam bu da çok önemli bir nokta benim için.
10 YorumlaSinir olurum 😬 Netlik güzel, belirsizlik sevmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılİstediğim cevabı alana kadar eylemlerime devam ederim.
10 Yorumla
+1 yılGüvensizlik yaratıyor , kaçamak cevap vereceğine cevaplamasa daha çok güvenirim ahskd
10 Yorumla
+1 yılKaçamak cevaplar verdiğine göre benden rahatsız oluyor, bende sormam umursamam onu.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılYalancı falan olduğunu düşünürüm bir daha da konuşmam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hiç sevmem belirsizliği kim olursa olsun net olmasını isterim
10 Yorumla
+1 yılİstemiyor diye düşünüyorum ve oldukça kırıcı oluyor.
10 Yorumla
+1 yılTilt olurum tutulmaya başlarım ayar olurm.
10 Yorumla
+1 yılRahatsız olurum ve üstünde durmam bile. Uzaklaşırım.
10 YorumlaBunu yapan benim karşımdakini sevmediğimde değer vermediğimde yapıyorum
10 YorumlaKonuşmaktan sıkıldı herhalde nezaketen cevap veriyor diye düşünüp konuşmayı bırakıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 64,4b cevap paylaştı. O insana bakış açım değişir.
12 Yorumla
+1 yılSinirlendiriyor beni... net olmalı...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yakın biriyse saygısızlık gibi görürüm.
10 Yorumla
+1 yılBurnuma pis kokular gelir sjsj
10 Yorumlayaratmaz o tanrıya mahsus şşşşşşşş
10 Yorumla
+1 yılGenelde ben kullanıyorum, def olup gitmeleri için.
10 YorumlaBi daha konuşmak istemem onla
10 Yorumla
+1 yılMesafeli olurum. Güvenemem
10 Yorumla
+1 yılnet olmak daha iyidir kaçamak cevaplarla olmas
10 Yorumla
+1 yılBu durumu yaşıyorum. Yıpratıcı birşey
10 Yorumla
+1 yılSoğurum ben ister istemez
10 YorumlaSinirlenirim; açık açık duymak isterim her şeyi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bana nedense yalanmış gibi gelir tatmin olmam
10 YorumlaGörmedim duymadım bilmiyorum o hesaptayım
10 Yorumla
+1 yılBişeyler sakladığını düşünürüm
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. kıl olurum
10 Yorumla
+1 yılYalan söylediğini düşünüyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaçıyor.
Adı üstünde.
Bırakın gitsin.10 YorumlaGüven duyma olayı gecikir
10 Yorumla- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası