Nasıl söylenir bilemiyorum ama vicdan azabı çekiyorum 8aylık bir ilişkim var. Başından beri kimseyle ilişkiye girmediğimi söylemiştim. Ama ondan önceki üç yıllık ilişkimde erkek arkadaşımla beraber olmuştuk. Sevgilimle beraber olduk ve anlaşılmadı (bir şekilde bunu yazamayacağım) bana gerçekten güvendiğini söyledi ve bana gerçekten inandı ilkim olduğunu sanıyor, birbirimize çok bağlıyız. Ben böyle kötü bir insan değilim deyip duruyorum. Eğer söylersem onu kaybederim.
Cevabın nedir?
+1 yılAh be keşke en başından söyleseydin ama keşke demenin manası yok artık ama herkesin de söylediği gibi söylemek zorundasın ve bu çok zor bir şey tabi ki bence ona uygun bir zaman ve mekan hazırlayıp her şeyi anlat onu kaybetmemek için söylemediğini falan söyle sonuçta sen herhangi biriyle yatmamışsın 3 yıllık ilişkin var güvenmen normaldi her şeyi açıkla ama kendini savunurcasına değil affettirmeye çalış çünkü çok hatalısın umarım bu sefer kötü bitmez sonu benim başka arkadaşlarım da var bu şekilde ayrılıp sonra dayanamayıp barışan tek söylediğim çok çabalaman lazım bir süre yüzünü bile görmek istemeyebilir bırak görmesin 1 hafta falan eğer onu çok seviyosan onun için çabalaman sana söylediklerine kırılmaman lazım git dese gitmiceksin anca o zaman olur ama tabi dozunu da kaçırma 1 aydan fazla çabalama hiçbi adım atmadığı takdirde ne diyeyim şans yanında olur umarım :/
30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. keşke başta söyleseydin eğer takıntılı biriyse en baştan daha bağlanmadan yollarınızı ayırırdınız. ama şimdi çok zor bir durum. valla ne yapsan bilemedim. yalan söylemenin vicdan azabı var ama bir yandan da kaybetmen çok muhtemel çünkü işin içinde 8 aylık bir yalan var hazmetmesi çok zor. söyleme bence. bilmiyorum. söylesen ayrılırsınız ama vicdanının sızlaması da var...
00 Yorumla
Söylemek zorundasın başka çaren yok. Elbet bir gün öğrenecek düşünsene o zaman daha kötü olur. Yapıyorsan pişman olmayacaksın, ya da yapmayacaksın. Çok yazık ne kadar günahını alıyorsun bir bilsen bir empati kursana başka erkeklerin altında inlemiş bir kızla birliktesin ve onu çok namuslu temiz sanıyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Bak canım pişman oldum ne demek sen sonunun nasıl olacağını bilmiyormusun? Yani seks yapmanın ne olduğunu bilmiyormusun? Şu an çıktığın çocuğa söylemek zorundasın başka çaren yok, sanıyormusun ki ömrünün sonuna kadar saklı kalacak bu gerçek? En baştan söyle kurtul anlat derdini pişman olduğunu falan söyle. Başka bir erkeğin altında inledin demek istedim.
+1 yılSöylemen gerek bunu bilmesi en doğru olanı.. kaybetmek istememen çok doğal ama yalan üzerine kurulu bir ilişki en azından yalanı söyleyen kişiyi mutlu etmeyecektir. Bu yüzden senin kafanda sürekli bir soru işareti olacak ve en olur olmadık yerde karşına bu soru işareti çıkacaktır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Söylemezsen ve bunu bir şekilde sonradan öğrenirse onu kaybedersin.
Söylemezsen ve bunu hiç öğrenmezse de hep içinde söylesem mi diye kendini yersin.
Söylersen ona yalan söylediğin için seni terk edebilir.
Söylersen ve her şeye rağmen seni kabul ederse özellikle de yalan söylemene rağmen... onun için de hep acaba yine yalan söylüyor mu diye şüpheler oluşur.
Fark ettiysen söyle ya da söyleme kaybeden hep sensin. Bu yüzden söylemenle söylememen arasında bir fark yok. En azından vicdanın rahatlar söylersen.10 Yorumla
+1 yılBence söyle buraya yazmakla ögrenemezmi sanıyorsun veya allah ona bunu göstermek için imkan vermez mi sanıyorsun. Benimde kız arkadasım senin gibiydi ne oldu yalan attıgım ıcın ayrıldı. bana defalarca yalan attı affettiydim. bak güzel kardesim git anlat ve bilsin daha kötüsü olabilir senin için devir cok degişik bir devir. ama keşke kızlıgını verdigin yere ait olsaydın. o eski arkadasın evlendi gitti sen bu halde kaldın nefsine yenildin. anlattıklarında benle cok uyumlu nedense.
10 YorumlaBen kendimin böyle bir durumda olduğumu asla istemezdim. Öğrenme şansı yok demişsin, o şu an evli demişsin hiç belli olmaz. Ama şunu söyleyim bu içinde hep huzursuzluk yapacak ve bir gün söylemek istediğinde ilişki daha ciddileşmiş olursa böyle bir durum da vereceği tepkiden çok daha büyük tepki verebilir. Geç karşısına çok üzgün olduğunu, saklamanın kendi kendini yediğini söyle ve açıkla. Sonrası da ona kalmış ;)
10 YorumlaKaybetmen gerekiyor demek ki.. Şahsiyetsizlik edip, sonra pişman olma, içinde yaşadığın pişmanlığı onun karşısında dışarı çıkar. Dünya da çok az erkek, pişman kadın karşısında, sağlıklı düşünebilir. Affedileceğine kalıbımı basarım. Eğer ki, bekaret/din/gelenek ile alakalı bir ön yargı durumu yoksa, her şekilde sorunu çözersin. Karşılılı güven sarsıldığında, hiç-bir-şey-de başarılı olamazsınız
11 YorumlaBunu başta her şeyi göze alıp söylemen gerekiyordu. Fakat gerçekten ben hala bunu söylemen taraftarıyım. İnsanları, özellikle sevgilini ve özellikle böyle bir konuda kandırmak gerçekten vicdansızca. Sonuçlarına da katlanman gerektiği görüşündeyim.
10 YorumlaYazık, sevgiline de sana da. Ilk başta yaptığın hatayı ders almayıp yenidrn tekrarlamışsın.. şimdi ki sevgilinin sonu olacağın ne malum? Bundan sonrakine 2 kişiyle yattım diyebilecek misin? Ben sanmıyorum.
10 YorumlaAnlamadığına göre sanırım kan geldi ve ya zarın esnek? Ben olsam bende söylemezdim şahsen. Söyleme yani, dürüstlükten gem vuruyosunuz da başa gelince öyle olmuyor it gibi kaybetme korkusu var işin içinde
10 YorumlaSonuçta o an onu kaybetmemek için söylemişsin şuandada bundan vicdan azabı duyuyorsan gerçekten seviyorsun demektir vicdanını rahatlatırmı bilmiyorum ama yaptığının her ne kadar desteklemesemde olur öyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılKorku insana her şeyi yaptırıyor. Ama insan sevdiğini kandırmamalı. Doğru olanı yap ve onu kaybetmeyi göze alıp gerçekleri anlat.
00 Yorumlabir şekilde bunu yazamayacağım abla adetine denk getirmiş elemanı keklemiş asdasdasd
elbet. çıkar ortaya dürüstlük erdemdir yalanlarla yaşanmaz.00 Yorumla
+1 yılSevgilin gerçek bir mal! Evlenmeden önce veren bir hatun bu isi daha önce baska birisiyle yapmis olma ihtimali zaten çok yüksek. Söyle gitsin bence.
00 Yorumla
+1 yılOnu yalanlarınla kazanacağına , doğrularınla kaybet
10 YorumlaDurum Vahim Bu durumu Ona Söylesende, Söylemesende Kaybedersin Ama Şu Var Ne kadar Erken söylersen O kadar İyi Belki Bir Müddet Ayrı Kalırsınız Eğer Seni Gerçekten seviyorsa O Ayrılık döneminde Buna alışır Ve Sana Döner diye Düşünüyorum.
00 YorumlaKaybetmek nedir yaşamayan anlamaz o yüzden söyleme. Birinden duyma ihtimali yoksa tabi.
00 Yorumlabunun gerçekleşme ihtimali :%70 azizim ilişkide yalan oldugunu gören ben koşarak uzaklaşırım mesela
00 Yorumla
+1 yılBu vicdan azabı ile yaşamak zordur bence hanım bir kız ol git söyle çünkü onun hayallerini yıkmaya
hakkın yok...
biraz olsun seviyorsan söylemeni tavsiye ederim00 Yorumla
+1 yılYalan sadece acı getirir. Söyle rahatlarsın. Yoksa ömrün boyunca o yalan seni kovalar.
00 Yorumla
+1 yılAllah belanı versin git soyle a mk omur boyu vicdan azabindan geber veya
00 Yorumlasen büyük bir ahlaksızlık yapmışsın vicdanın rahatsada ALLAH ıslah etsin
00 Yorumla
+1 yılSöyleme. Çocuğu üzme buna hakkın yok. Sende unut artık o günleri artik biri var hayatinda
00 Yorumla
+1 yılsöyle ve bitsin bu ilişki
insanları kandırmaya hakkın yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl öğrenmesi imkansız ya parmağını kesip kanını oraya mı damlattın..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. ogrendiginde ne yapcaksın, o zaman hic sansın olmicak.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkızların sütü bozuk. hepsının. hepsi yalancı. ilk fırsatta aldatırlar terkederler.
00 Yorumla Onu kaybedecek olsan da söyle, lütfen söyle olur mu..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoylersen guvenini kaybedersin soylemezsen de onu kandirmis olursun zor bir durum valla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaskasindan ogrenirse yine kaybedersin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBir iliskiye başlarken her sey söylenir
10 Yorumla Ben olsam söyleyemezdim. Kaybetmek korkusu başka
00 Yorumla
+1 yılSen kaybetmişsin zaten
11 YorumlaNohut tanesinden daha küçük olunca bir şey olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBence bilmesin, boynuzunu gezsin
00 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok eninde sounda kaybetcen
00 Yorumlaİlişkinin başında söylemeliydin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz olmadigini soyle ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasl anlmadi ya kan faln geldmi
00 Yorumlakendini kaptırmıssın devam et
00 YorumlaYuhh bee
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi