Henüz çok erken süren bir ilişkim var, sevgilimin niyeti ciddi birbirimizi seviyoruz. Bazen cinsel anlamda konuşmak istediğini farkediyorum mesajlarda. Çiftler arasında özel muhabbetler olabilir tabi ama henüz erken olduğunu düşünüyorum ama güveniyorum da.. Bi kaç kere bu konuda güzellikle fikrimi açıkladım.. hiç sorun etmedi haklısın sevgilim diyip kapadı konuyu.. Ne yapmalıyım sizce her sevgili bu muhabbetlere giriyor mudur güven olduğu sürece yoksa yanlış bir girişim mi.. bu arada mesafe var aramızda ayda iki kere ancak görüşebiliyoruz özel sebeplerden dolayı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDaha genç sanırım bu çocuk gençlerde görülür hadisedir genelde ufak tefek konuşmalar hariç izin verme kardeşim alışkanlık haline getirir sıkar seni sonra hem seni seviyorsa muhabbet açmaz böyle bu arada uzaklık başa beladır unutma gözler uzak oldunmu gönüllerde ırak olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğal diyenler hangi kafada anlamıyorum? Kızım oldu da ayrıldınız o mesajları kullanırsa nolacak? Daha yeni diyosun güveniyorum diyosun? Neye güveniyon babanın oğlu mu bacım? Yapmayın gözünü seveyim. Aynısı başıma geldi ben konuşmadım sonra bana zaten amacım farklıydı diye itiraf etti.
02 Yorumla
Soran+1 yılmemleketlerimiz aynı aileler birbirini tanıyor, benim aleyhime kullanacak olsa kendi de yanar çünkü ayıp karşılanacak bir memlekette yaşıyoruz maalesef 😅 bu detayları düşünebilecek biriyim teşekkür ederim düşüncelerin için.. garipsiyordum bu durumu zaten daha dikkatli olacağım
- +1 yıl
Kendinin yanıp yanmaması önemli değil canım benim. Kendini düşün onun yanıp yanmamasını değil. Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
11Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle elbet böyle konular konuşulabilir yeri zamanı gelince. Ama birbirimizi seviyoruz ciddiyiz kısmına sakın güvenme. Ne ciddi ilişkiler gördük hiçbir şey belli olmaz. Ama bu demek değil ki hislerini içinde yaşa. Elbet bir gün ayrılabilirsiniz bunun bilincinde olarak yaşa sadece.
10 Yorumla
+1 yılTabiki böyle şeyler olabilir. Benimde oluyo sevgilimle güveniyorsan sorun edicek bişey yok konuşuyosun sonuçta ciddi de ama fazla ileriye gitmeyin derim ilişkiye girmek gibi onu arzuladığını sende söyle hissettir o da çok sevinicektir😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Belki de sen yanlış anlıyosundur nerden anladın ki o konulara girmek istediğini tam olarak hangi kelimelerden anladın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer sevgili girmez bu muhabbetlere adam olan sevdiğiyle bunu konuşmaya bile kıyamaz kendinizi kandırmayın lütfen.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen hiç sevip sevilmemişsin yazık.
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama Belli bir yaştayız neticede.. bu da bir ihtiyaç insan bu tarz şeyleri sevgilisiyle konuşmazsa kimle konuşacak sorunsalı da kafamı tırmalıyor bu yüzden buraya geldim😅
- +1 yıl
Katılıyorum sana.
Cevap sahibi+1 yılBende 21 yaşındayım sözlüm 26 yaşında bir kere bile bu muhabbetlere girmedik 5 senedir elimi tutarken benden izin alıyor sen bakma doğal diyenlere hiç doğal bişey değil.
Cevap sahibi+1 yılEvet bipolarım bak bunu doğru bildin aferin sana
- +1 yıl
Bence de doğal falan değil ya. İnsan kocasıyla bile msjda konuşmuyor böyle şeyleri gören olur diye kendinize gelin Allah peygamber aşkına.
Cevap sahibi+1 yılBakın şöyle düşünün hiç bir erkek aşık olduğu kadını düşünerek mast yapmaz sevgiliniz sizinle bu konuları konuşurken kendini tatmin etmiyor mu sanıyorsunuz lütfen yapmayın ya
Cevap sahibi+1 yılSiçmi irgimin bi defolup gider misin rica etsem?
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılHajsjıd yanına kodumun karaktersizi
Bence uzun süreli bi ilişkin varsa doğal yani konuşulması konuşulmamasi asıl garip kaçar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen konuyu birkaç kez kapattırmana rağmen hala konuyu açıyorsa niyeti belli
00 Yorumlaarzulamıyorsun sanki onu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğırdan almak her zaman iyidir 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Edep dışı olması durumu, yanlıştır.
00 Yorumla
+1 yıldoğal
10 Yorumla
+1 yıltabiki dogal normaldir
00 Yorumla
+1 yılAyip bence
00 Yorumla
+1 yılDoğal bence
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
+1 yılDoğal
00 Yorumla