Birine platonik aşığım. ev adresini biliyorum. doğum günü hediyesi yollamak istiyorum ama kesinlikle kimden geldiğini bilmesini istemiyorum. öyle bir şey olabilir mi? ben İstanbul da oturuyorum o Ankarada
Cevabın nedir?
Ben gotururum elmadaginda bir arkadas ziyaretine gidicem adresini verirsen gotururum sorun olmaz ona teslim ederken platonik askinmis ismini vermek istemiyo al hediyeni fazlada uzatma derim mecbur bisi diyemeden alir sende gizli kslirsin fakat bu adamin dogum gunu ne zaman
410 Yorumla
Soran+1 yıl31 temmuzda bilemiyorum ki :(
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Soran+1 yılçok karışık o durum ne tamamen yok diyebilirim nede var
Soran+1 yılya önceden arkadaşına demiş kızla bakışıyoruz sürekli kesin konuşacağım falan diye bir kere önünden geçerken aşığım demişti ama bilemiyorum işten facebooktan falan konuşuyorduk ama artık konuşmuyoruz
- +1 yıl
.
+1 yılÇiçek le beraber gönder belli olmaz ya da bir garibana 10 tl ver götürsün yarısı da iş bittikten sonra ver gorev tamam ya da ver bana götürmeyi tabi ist avrupa isr
24 Yorumla
Soran+1 yılo Ankarada
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılben ist
- +1 yıl
Valla gider ama söyle mng ye gidersin bir kargo poşeti istersin üzerine çakma isim birde tel lazım tabi çakma gonderen kismina yazarsın ancak öyle olur tabi içine isim ve nonun çakma olduğunu yaz adam kafayı yemesin birde söyle yap hediyeyi al git belki kargacuyaa anlat durumu yardımcı olur başka bir Şansın yok... ben olsam senin yerinde kendi adımla kendi yazımda cesur bir şekilde gönderirim ya hiç bir şey yapmam ya da herseyi yazar sonra kaçan balığı oynarım. ...
+1 yılptt kargoya başka bir isim ve adres belirterek yollayabilirsin, paketin içine de dergilerden falan kestiğin harflerle platoniği olduğunu belirtecek bişiler yaz heyecan olsun:D:D
10 Yorumla
+1 yılİsmi farklı birinin ismini yazarsan ve pttnin merkez adresini yazarsın içinede dönmemesi için doğum günün için bir not yaz olur
02 Yorumla
Soran+1 yılya İstanbul olduğunu anlayınca benden kesin şüphelenir
- +1 yıl
Ooo zaten imkansızz :)) mecbur kargocunun kağıtta yazıyor :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
18Cevap
+1 yılşöyle yapabilirsin ancak internetten bişey alırsan firmanın ismi gözükür mesela siteye üye olurken kendi ismin yerine farklı isim yazarsın gönderilcek adres onunkini yazarsın gider ama kendin elden yollicaksan o zor
52 Yorumla
Soran+1 yılya fenerbahçe atkısı yollayacağım onun isminin soy isminin yazdığı internette bulamam ki
- +1 yıl
o zaman bişiy diyemicem
3 ayMerhaba , www. kimyolladi. com internet sitesini kullanabilirsiniz , ben eski sevgilime buradan göndermiştim , kişisel asistan gibi tüm süreç boyunca yardımcı oluyorlar sipariş linkini ve alıcı adresini veriyorsun , sizin yerinize tüm süreci hallediyolar , tamamen anonim kalıyorsunuz :)
00 Yorumla
+1 yılmerkez ptt şubesinden gönderirsen adresini bile yazmadan alıyolar :D
ben çok yptım öyle :) ..
çok aşırı kalabalık olduğu için takmıyorlar pazartesi günü yaparım en yoğun oldukları saatlerde10 Yorumla
+1 yılGeçen burdan biri yazms bu kişi de sevdigi insana hediye yolluyoms pasta börek vs bde öğrenmski çocuk bir kzla yasiyo evde beraber yiyip içmişler ona seyi. Sakata gelme sende
01 Yorumla
Soran+1 yılhaha yok sevgilisi ailesinin evine yollayacağım ::)
+1 yılDenize at diyeceğim ama ankarada denizde yok. :) Kargo kimlik ister ancak Ankaraya gidip bir çiçekçiye hediye paketi ile birlkte çiçek de yaptırıp gönderirsin.
00 Yorumla
+1 yılptt kargodan yanlış adres yanlış isim beyanıyla olabilirrr kagıt doldurtuyorlar sonuçta tc ni istediğinde birşey sık ortaya
019 Yorumla- +1 yıl
doğru diyor adam ama ptt artık ne zaman yollar kargoyu orası belirsiz :)
Soran+1 yılya korkuyorum başıma iş açılır diye :(
- +1 yıl
bilgiyi doğru vermiyorsun ki sonuçta ptt kargoda içerde kamera yoksa birşeycik olmaz
bazı şubeler düzgün çalışıyor sorunsuz yolluyor ama dediğinde haklılık payı var - +1 yıl
ne işi alacak hapis mi yatacaksın :D
Soran+1 yılben olduğumu analyacak :D
- +1 yıl
bir yerden geliyorsa anlaması sana yorması çok normal bir durum varsa birde ortadaaa
- +1 yıl
bana yolla kız ben onun gibi senden geldiğinede yormam anlamamda valla :O
Soran+1 yılsevdiğimi bilmiyor ki şüpheleniyor olabilirde
- +1 yıl
nasıl işler bunlar böyle fenaymış ne yollayacaksın kiii
Soran+1 yılisminin soyismin yazdığı fenerbahçe atkısı :)
- +1 yıl
orjinal mi bende fenerliyim pas arası yapıp alsam mı acaba
evleriniz yakınsa kapısına bırak ya cocukca şeyler seviyorsan git dudağına yapış pembeeee
Soran+1 yılyok ben istanbuldayım o Ankarada aynı ünide okuyoruz evet orjinal feneriumda yaptıracağım
- +1 yıl
hemde fenerumdan bende istbulluyum ben elden götürüyüm kız götürüyüm derken yanlış anlama pembe ulaşıtırıyım manasında :D
Soran+1 yılkesin ulaşır adrese zaten :)
- +1 yıl
kargodan daha hızlıyım dahi iyiyim ayrıca
- +1 yıl
ne kızlar varmış kargodan atkı yollayan bulamadımsenin gibi pembee
Soran+1 yılo kıymetimi bilmiyor ama umrunda değilim ama o atkıyı alınca gülen gözlerini görmek isterdim :(
- +1 yıl
gene bilmeyecek hayal kurma
yani bilmediğim yerden atkı gelse tahmin edemiyorsam takmam yanii ibnelik değil mi takmamda takmam yanii :O - +1 yıl
ya da yolladıgın atkının başkasından geldiğini sanıp ona daha çok bağlanırsa peki ihtimallere bak
O Olmaz. Kargo Gönderici Formunu Mutlaka Doldutturur.
06 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :( of nasıl göndereceğim ben :(
Soran+1 yılarkadaşım var ankarada aslında deneyebilirim
Soran+1 yıldenemeye çalışacağım teşekkürler
+1 yılBende aynısıni yapicam , platonik olmasam da o İstanbul'da ben ankaradaa
02 Yorumla
Soran+1 yılaaa benim gibi biri nerdeyse :)
- +1 yıl
Ayneen :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle bir dalga yok t. c istiyorlar isim vermeden olmuyor ne yazık ki, bir sıkıntı olduğunda polis ve maliyeye bilgi paylaşımı yapıyor kargo firmaları..
00 Yorumlagönderici kısmını isimsiz diye doldur :) Ara kargo firmasını sor istersen
01 Yorumla
Ben de kargo göndermek istiyorum ama hani bulmak isterse arayıp sorup öğrenebileceği bir numara olsun işim soy isim adres vermeden nasıl yapılır hangi kargo yapar
00 Yorumla
+1 yılptt kargoya git başkasını adını adresini ver yolla onlar sormuyor kimlik
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki araştırmaya kalkarsa bulabilir mi?
- +1 yıl
yok yaw nasıl bulcak ya samanlıkta igne aramak gibi ben ptt kargoyla sürekli çalşyorm kimlik sormuyolar kargo verirken yaz bir isim birde adres tamam
kargoyla gönderemezsin unut onu :) kargo acentesi yönetiyorum :)
00 YorumlaKurye ile olur... Cargo olmaz...
02 Yorumla
+1 yılyanlış isim ve yanlış adres ver hallolur
00 Yorumla
+1 yılpttye git başka isim ve başka adresle gönder:D
00 YorumlaOlmaz isim , kimlik bilgileri gerekli ^^
01 Yorumla
Soran+1 yıloff off :(
+1 yılbombamı gönderiyon :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok isminin soy isminin yazdığı fenerbahçe atkısı :)
- +1 yıl
o öğrenmedikten sonra hiçbi anlamı kalmıcak ayrıca illa isim lazımsa herhangi birinin ismiyle gönder ve içine not düş bunu gönderen benim kagıttaki bilgiler baskasının diye
Soran+1 yılyok öyle yazıcamda araştırmaya kalkar diye korkuyorum :( öğrenmesini istemiyorum çünkü karşılıksız seviyorum bilmiyor bilsede istemez beni
- +1 yıl
tc no haric herseyi sallarsan olur onuda baskasının üzerinden yaparsın
+1 yılbilgiler alınır istese bulur seni
00 Yorumlaevet oluyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden olmasın olabılır :D banada gonder kız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılparam yok :)
Cevap sahibi+1 yılben verırım kac para ıstyrsun guzelım :P
başka bir adres ver.
05 Yorumla
Soran+1 yılpeki başıma iş açılmaz dimi
Soran+1 yılsorun şu ki İstanbul olduğunu anlayınca direkt ben olduğumu anlayacak çünkü tek tandığı istten halasıyla benim
+1 yılgaliba evet
03 Yorumla
Soran+1 yılinşalalh bulurum ya
- +1 yıl
İnşallah :D Banada şutla bir hediye :D
Soran+1 yıl:))
hayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > İsim vermeden ve kargoya verildiği yer belli olmadan birine hediye gönderebilir miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar