Cocukluk askiyla evlenmek sizin de hayaliniz mi? Kendimi anlatayim Sekiz yıldır sevdiğim biri var. Hani araya baskasi girdi ama sonuc olarak hic unutamadigim biri. Benden 5 yas buyuk ve hem komsumuz hem aile dostumuzun oglu. Ben 6. sinifimda basladim sevmeye ve ilk 3 yil takip ettim bana karsi bir seyi var mi diye ama ben hep bir seviye geriden takip ediyordum onu. Ben ortaokuldayken o lisedeydi lisedeyken universitede. Ilgi alanlarimin yaslarimiza goreydi tabi. Ben son 3 yildir artik takip etmwkten vazgecmistim davranislarini ki bu yil onun bana karsi davranislari degisti. Ben uni tatili icin geldim ve birkac hafta sonra benden hoslandigini, ciddi dusunmemek ici hicbir nedeninin olmadigini, aksine benden iyisini dusunemeyecegini ama suanki hislerinin sadece hoslanma oldgunu zamanla daha da her seyi ciddiye bindirecegini soyledi. . Dediklerinin grcekligi konusunda korkuyorm cunku hemen umitlenmek istemiyorum ama siz ne dersiniz bu konuya? Ailelerimiz basite alinamayacak ve iliskimizin basitligi soz konusu olamayacak kadr yakin. Gercek dusunceleri ne olabilir? Bazen mesajlasmada savsaklik edip hevesli hevesli konusmamasi sozledigi sozlerin arkasinda durulmayacagini gosterir mi yoksa? Tesekkurler smdiden. (Bu arada bn 95 o 90 dogumlu ve unisini yeni bitirdi)
bu isin sonu guzel bence
hic belli olmaz
yok ya soylemesi gercekligini gostermez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne