+1 yılhep bir iki kzıın resmini beyeniyorsa at tribini ama öyle değilse yani arkadaşlarının fotosuysa ve o fotoğrafta sırf bir kız yoksa yazıktır hem cinsim kıyamam şimdi :D
04 Yorumla
Soran+1 yılSirf tek bir kiz var
- +1 yıl
tribini at ama o kızla da şayet çocukluk arkadaşları filansa yanı kankalarsa da yapacak birşey yok kızla tanışmak istediği söyle kızı tanı kız seni bilsin hem bu erkeğinde hoşuna gider :D
Soran+1 yılCocukluk arkadasi olmasi imkansiz. Adam bana yaznak yere bu kizlari begeniyor belki de konusuyor. Bunlar da onu begeniyor ayy cildircam
- +1 yıl
abartma sakin ol tamam sevgilin ama her an seninle konuşursa ve seninle mesajlaşırsa da konu bitecek bunu da düşünmen gerek bir ilişkinin güzelliğini o ilişkinin süresi değil konuşmaların değeri belirler saçma sapan konuşmak yerine arada bir konuşmak daha iyidir şayet seni yanına alıp arkadaşlarına bu sevgilim diyebiliyorsa korkma
Hadi canım daha neler. Dünyaya bakya ne erkekler var sevgilin var fıstık gibi sen git elalemin resimlerini beğen fotolarını beğen. Olucak iş mi şimdi bu
110 Yorumla
Soran+1 yılTabii oyle:/O kizlara gore kultur bakimindan daha iyiyim. Fiziksel acisindan kendimi ovmeyeyim ama egitim acisindan bin basarim
Soran+1 yılInsani degerli kilan sadece dis gorunusu degildir herhalde:/
- +1 yıl
rihanna'nın dövüldüğü a lima'nın aldatıldığı dünyada yaşıyoruz moruk farkında mısın :D senin taş gibi hatun dediğin kişiden bir başkası elbet sıkılmıştır veya sıkılıyordur cidden her şey dış görünüş değil malesef
Soran+1 yılInsan elindekinin kiymetini kaybedince anliyor:/
Soran+1 yılDisi guzel icin fos bir karpuz gibi amannn sinirden daha kendime gelemedim
+1 yılE ne olmuş. Sen hic bir erkek arkadaşının fotosunu beğenmiyor musun? Yahu adam seni terk edince de niye gitti simdi bu oluyor. Soruna gel :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBegenmiyorum kardesim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka kızlar arkadaşlarımı yoksa tanımadığı kişilermi tanımadığı kişilerse s... ağzına bırak yani ben olsam yapardım:)
24 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemiyorum iste:/
Cevap sahibi+1 yılsor kendisine öyleyse kız ben şahsen çok kıskancım izin vermem böyle birşeye ses etmeyincede önünü alamazsın
Soran+1 yılSen bana hesap soramazsin dicek biliyorum:/
Cevap sahibi+1 yılalla alla ozaman benimde sana verecek hesabım yokde güle güle..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ya benimki de geçen gün tartıştık baya bir beğenmişti inadına sonra özür diledi bir daha asla olmaz söz dedi ve bugun bir kızın fotosunu beğenip kaydetmiş bide instagramda sizce ne yapayım bu 2 etti !
00 Yorumla
+1 yılDemekii sen ilgisini cekimiyorsun ya da senle yol takiliyo Bşk resmi begendine gore senle alakasi yok öylesine varsin galiba hayatında bide sen Beğen bakalım bisy dicekmi sana sesi cikmazsa sennde cikmasn sal gitsin
10 Yorumla
+1 yılAbartmıyosun seven insan gözünü bile kıskanır bacim at tribini yolun açık şansın bol olsun seninleyiz
20 Yorumla
+1 yılBenim fotoğraflarımı da sevgilisi olan erkekler beğenebiliyor ama hiç bir zaman ters bir anlam çıkarmam. Sevgilininde o anlamda beğendiğini sanmıyorum rahat ol
00 Yorumla
+1 yılof ben olsam bende uyuz olurdum bu duruma senin manitan var oğlum sanane elalemin kızlarının fotosundan... abartmak değil kızım eğer az tepsi verirsen o zaman sende sorun var demektir
20 YorumlaAbartiyorsun gibi onun yapmamasi gerekiyor tabide baska kizlarinacarsan normal. sosyal. arklariysa abartiyon. Tanimadiklari ise yapmamasi gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtik bilemicem her gun isnisnasiz girilir mi faceye. uyuzlaniyorum:/
+1 yıl
beğendiği kızı gördüğüm de tepkim buydu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim sevgilim asla başka kızların fotosunu beğenmez. çünkü olmayan sevgilim olmayan kızları beğenemez iyiki sevgilim yok oh be
90 Yorumla
+1 yılO sana bu yanlisi uapiyosa, sende onun gozu onunde baskalaryla arkadas ol muhabett et
00 YorumlaAbartmıyorsun, haklısın.
Sen aynı şeyi yapsan kim bilir neler olurdu..00 Yorumlaerkekler genellikle kız arkadaşları ölçmeye kalkar. acaba başka kızları begensem ne diyecek beni seviyormu. amaç sorgulamak...
00 YorumlaKiskanclik bu bendede vardi kapattirdim kurtuldum tek mantilli yol bu ya da soyle silsin kizlari
00 YorumlaEli sürçmüştür
Telefonun camını okşarken oluyor böyle kaZalar00 Yorumla
+1 yılolabilir kızlar güzeldir beğenmiş birşey olmaz abartma :)
04 Yorumla
Soran+1 yılOldu her onune geleni begensin:/
- +1 yıl
hanfendi siz sokakta veya facede falan yakışıklı erkek gördünüz beğendiniz ne var bunda önemli olan karakter meselesi eğer karaketerli ise öyle kalır yok ben beğendim kızda yakınlık gösterdi ilişki yaşayım derse o ayrı. yani akşama kadar toplumun içindesin bakarsın beğenirsinde. ha o durumda ise demkki artık seni beğenmiyor :P
Soran+1 yılBegeniyorsa karsindaki insana belirtmesi gerekmiyor. Durumunu begeniyor fotografi begeniyor vs
- +1 yıl
o zaman aranızdaki sorun bilemem demekki beğeniyor o kız :)
Ne var bunda ya herşeyi kıskanıyosunuz bırakıncada ağlıyosunuz
00 Yorumlane sanıyodun çcuk kafasını yere eğip sadece sanamı baksın :DDDDDDDDDDDDDDDDD
14 Yorumla
Soran+1 yılOhh valla ona bak buna bak ne guzel dunya
Soran+1 yılBakmiyorum ben. baska erkekler umrumda degil
Biraz serbest bırakın yda aen baska erkeklerin fotosunu begen ne tepki verirse aynı tepkiyi sen ona ver
00 Yorumla
+1 yılcidden kafayı yemişsin nedir bu diğer kızlarla alıp veremediğiniz
00 Yorumlabenim sevgilimde yapıyordu bunu yasakladım artık yapmıyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbegenicem tabi çok kısıtlıyosun beni bunuda kıskandıgını buradan ögrenmiş oldun @:
00 YorumlaSoyle rahatsiz edici bisey bu haklisin
00 Yorumla
+1 yılvay i*ne nasıl beğenir? sıç ağzına bir güzel
00 Yorumla
+1 yılGit sende aynısını yap bakalım tepkisi ne olucak
02 Yorumla
Soran+1 yılAyy olmaz oyle seyy:(
- +1 yıl
Niye yap işte saf mısın
Abartmiyorsun kafasina sıksan haktır
01 Yorumla
Soran+1 yılAlay etmeyin ciddi soruyorum
dibine kadar haklısın
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolunn:)
+1 yılAbartıyosun tabi. Arkadaşıda mı olmasın?
00 Yorumlaabartma ya nolcak begense
00 Yorumlabeğenebilir bişi olaz
fazla takma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipik sevgili sorusu -.-
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne var bunda?
02 Yorumla
Soran+1 yılKiskaniyoruz kardes:/
Yol ver dost^^
00 YorumlaSöylee
00 Yorumlauyar ozmn kanka
00 YorumlaDoğrusunu ypiosum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası