Sevgilimden ayrılmıştık bir sure.. Sonra barıştık barıştığında feysinin şifresini istedik verdi zaten hiç düşünmeden tak diye veriyordu. Ben de mesajların hepsini isterse 1000 mesaj olsun en baştan okuma potansiyelim var. Mesajda şey diyordu oğlum bilmemne lisesindeki kızlar öyle etek giyiyorki bakakalıyosun. Bide bacakları gözüktü mu oof ayakta boşaldım resmen lan tarzı bir sohbetti.. Ben bunu görünce şoka girdim pis sapık mı şimdi benim sevgilim? Ona söyledim bunu.. Çok pişman çok utandı falan ama ondan nefret ediyorum ya bu ne kötülüktür. Gözü çıksın. Ayrılcam. Haksız mıyım ama erkek arkadaşlar sizden cevap bekliyorum çok itici değil mi ya. Yalvarıyor bide erkekler arasında konuşuluyor diye gözüme sokar gibi şifreyi verdi insan siler de verir
Cevabın nedir?
Adam sana güvenip şifreyi vermiş :) Sen o şifreyi aldıktan sonra göreceğin her cevaba hazırlıklı olmalıydın. Her neyse yapmışsın bir hata. Bak şöyle düşün çocuk sapık değil. En ahlaklıyım diyen adam bile bakar o bacaklara, kalçalara veya artık nasıl bir yönelimi varsa. Ayakta boşalacak adamı da tanımıyorum ben :) O çocuğun sapık olup olmadığını anlamanın yolu her gün o lisenin önüne gidip kızları kesip kesmediğini öğrenmek. Ayrıca sana karşı davranışları da onun sapık olup olmadığını belirler. Erkekler arasında olan bir muhabbet ayrıca bu, bunu da unutma. Yani erkek ortamında hayatta kalıp gay damgası yemek istemiyorsan bazen böyle saçma şeyler bile söylemen gerekebilir. Erkekliğin verdiği mallık işte. Sen sevgilinle mutlu mesut yaşa takma böyle ufak şeyleri.
05 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı asla bu tarz şeyler konuşmaz ki. Bana olan saygısından dolayı, bunu gördüğümde ekran resmi çekip ona atmıştım erkeklere güvenilmez falan demiştim. Zoruna gitti baya ama sapık olmuyor mu şimdi
- +1 yıl
Keşke 5dk'lığına erkek olabilme şansın olsaydı. Bu onu sapık yapmaz kesinlikle. Neden yapsın ki. Sen onu hiç yakaladın mı senin yanındayken başkasına bakarken veya sana dokunmaya çalışırken? Ayrıca çevrende bu yönde hiç duyum aldın mı? İnsanları kötülemek kolaydır, bir insanı kaybettikten sonra geri dönüşü zor oluyor. Bunun kadar ufak şeyler için kırmayın birbirinizi. Ha sen tepkini koy dersini alsın. Ama abartma lütfen.
Soran+1 yılDediğim gibi bana karşı böyle bir davranış asla sergilemez.. Uç yıldır sevgiliyiz bir kez duymadım yani bu mesajları görünce çok şaşırdım ben onu hep saf iyi niyetli bilirdim..
- +1 yıl
Bak anlamamakta ısrar ediyorsun. Saf, iyi niyetli olmak ancak kızlar için söylenebilecek bir söz. Erkek üremek için doğar, bu yönde gelişir. Erkek kendini frenleyebildiği kadar frenler ama bu iş bir yerde patlak verir hele kendi akranları ve hemcinsleri olduğu mekanlarda. Bu duygu açığa çıkar ve genellikle kontrol edilemez. Biraz bilimsel olacak ama erkekler arasında kimin testosteronu fazla ise o daha çok saygı görür. Tabi bunu bilinçli yapmazlar ama bu böyledir. O testosteron seviyesinin yüksekliğini belli etmek için bunun gibi aptalca yollara girişebilirler. Birbirleri ile karı-kız konuşmak, bu konularda şakalaşmak, kızlara laf atmak vb. Karı-kız hakkında muhabbet etmek her erkeğin yaptığı davranıştır. Çocuklu kişilerde testosteron seviyesi düşeceğinden dolayı bunun gibi davranışlar gözlemlenmez ama bu zamana kadar erkek hep üremeye meyilli olacağından dolayı bunun gibi davranışlar kaçınılmazdır. Ondan dolayı kızma boşuna adama.
Soran+1 yılHııı anladımm... Biraz mantıklı geldi bilmediğim şeyler bunlar..
En İyi Cevaplar
+1 yılyaa cocuk napsın onu düşünmicek bunu düşünmicek kıza baksa kızcan p*rno izlese kızcan senden istese vermicen ee napcak çocuk erkeğiz biz kızım azgınız konuşuruz bakarız hatta kızları düşünüp mastürbasyon bile yaparız ama sevincede aldatmayız bunun için ayrılman çok saçma
00 Yorumla
+1 yılŞu bazı erkeklerin yazıdıgı ergenmısın safmısın ayrılınır mı bu sebepten falan yazanlar var ya sız ne gevseksınız arkadasım? Tamam erkeklerın ıhtıyacları olabılır boyle seylerde konusulabılır ama bır erkek bır kıza sıfresını verırken cok dıkkatlı olmalı kızlara nasıl davranılcagını bılmelı yanı bunun ergenlıkle bır ılgısı yokkı kac yasında bırısı olursan ol kızsın naifsin naziksin , boyle bı durumda "hehe erkek ya aman" dıyıp gecemezsın kı kırılırsın alınırsın bozulursun. Ayrılma ama tavrınıda sert koy yanı duzgun olsun sana karsıda dısarıya karsıda sen robot degılsın kı alınmayasın bozulmayasın beyler bıraz empatı ya lutfen sureklı aklın onda kalıyordur dısarda kıza bakıyor mu ne dusunuyor falan bunlar hep güvenle iliskili seyler lutfen anlayıs ya
12 Yorumla- +1 yıl
Al bir hemcinsini inkar eden yalaka
erkeklerin öküz türleri var kusura bakma bu ona girmiş. sonuçta kızız maruz kaldığımız düşünceye bak. ben de senin yerin de olsam çok bozulurdum haklısın böyle bir abazayla beraber olma bence anlaşılan o ki sen hanım hanım bir gençsin senin layığın değil.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
36Cevap
+1 yılBunda ne var ki, genelde ergen erkeklerin muhabbeti budur, onların bacağını beğenir ama seni sever. Siz kızlar kendi aranızda konuştuklarınızı paylaşın bide ona bakalım. Çocuk erkek olmanın ergen olmanın gereği gibi yapmış. Şu anda onu hormonları yönetiyor. Utanılacak birşey yok, kaybetme çocucuğu. Başka birini bulsan o da aynı olacak. Bunu sen bil ya da bilmem. Bu kadar meraklı olmasan bunları görmezdin, erkek arkadışını fazla kurcalama, seni seviyorsa gerisi hikaye
00 Yorumlasen salakmısın? :D ne iğrençliği? her erkek bu muhabbetleri yapar erkek arkadaşlarıyla ah şu kadını bir alıcaksın var ya falan gibisinden asıl bunları konuşmayan erkekten ayrılmalısın eşcinsel diye :D
06 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek mi.. O zaman sapık durumunda değil mi ya da aldatılmış gibi hissediyorum kendiimiiii :'(:'(:'(
Soran+1 yılPeki bir sey sorucsm siz sevgilinizi kız arkadaşıyla bir erkek hakkında böyle konuşurken yakalasanız geneli yapıyor diyip geçiştirir misiniz lütfen doğruyu soyleyin
Soran+1 yılZoruna gitmez mi diyorum? Erkek olmaddğım için ihtiyacını anlayamam ama nasıl zoruma gittiğini çok iyi biliyorum sizin gibi rahat karşılayamıyoruz biz kızlar için çok zorumuza giden bir durum bu..
sevgilinin özeline bakmak neyin kafası...
insanın özeline saygın olmalı sırf sevgilin diye özel mesajlarına bakamazsın...
bu kim olursa olsun ister sevgilin ister başkası bu yaşıma geldim o kadar sevgilim oldu...
özel mesajlarına baktığımı hatırlamam...
sonra gel şurda trip yap millete neyin kafası kezban kafası...
baktıysan şayet sonuçlarına katlanırsın yok böyle bir saçmalık...10 Yorumla
+1 yılGeyik yapiyolardir balım tamam hoş değilde sende kiz arkadaslarinla yakisikli biri hakkinda konusyosundur illa ki cok ta abartma bence bir ay falan trip at laf sok ara ara oldurme surundur yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı çocuk hakkında şu çocuk çok yakışıklıymış diyoruz. Cinselliğe götürmüyoruz herslde. Çok üzüldüm ya. Sapık mı şmdi sevgilim
- +1 yıl
Hormonlarinin kurbanida olabilir direkt sapık deme
Soran+1 yıl:(:(
+1 yılBir erkek sevgilisi hakkında böyle düşünüyorsa üzgünüm ama ondan hayır gelmez. Ben aşık olduğum kıza asla böyle bişey düşünmedim yani insan düşünemiyor aşık olduğu birisine ama karar senin
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim hakkımda dusunmedi zaten.. baska kızlar.
- +1 yıl
Sen başka erkekler hakkında düşünüyor musun herhangi bir şey. Empati kur
Soran+1 yılHayır ama mesela dusunduğum tek şey yolda birisini gördüm yakışıklıydı aa yakışıklı çocuk diyorum bu kadar. İlerisine asla gitmedimm...
Soran+1 yılBuda beni sapık yapmaz sanırım
- +1 yıl
Hayir canim yapmaz tabiki. Ama benim asik oldugum bir kiz var ve ondan baskasini dusunemiyorum guzel kiz gorunce guzel diyorum ama asik oldugum kisiye saygimdan ve sevgimden dolayi baska dusunmuyorum
Soran+1 yılHelal olsun :)
Birincisi senden ayrilmis o sure icinde ikincisi bundan ayrilirsan baskasiyla cikacaksin mesajini yakalamadigin icin oyle olmadigini dusuneceksin halbuki oda oyle :) ha bide la bu kadar masum konusmalarsa sesini etme opup basina koy
00 Yorumla
+1 yılBence erkeğin böyle konuşması gayet doğal konuşmayan yoktur zaten. Baban da konusuyordur emin ol. Burada şuçlu kızlar öyle etek giyerlerse bakarsın ne var ki sanki sen bakmıyorsun öyle görünce :D
00 Yorumla
+1 yılNe çeşit bir ergensin yaa. Ayrıl gitsin sen çocuğu haketmiyorsun zaten.
122 Yorumla
Soran+1 yılOldu suçlu ben mi oldum şimdide.. Ne çeşit bir savunma buuu
- +1 yıl
Kizim insaniz * yeme icme gibi cinsel istekler de var ve bir sekilde giderilmesi gerekiyor. Seni aldatmamjs bisey yapmamis hormonlardan dolayi isteklerden dolayi böyle sohbetler olabilir. Ne diye abartiyorsunuz sanki başka kizla seksini yapaladin ya da seks konusmasini. Abartmayin bu kadar. Oyle bir konusma yapmis olabilir ben olsam yapmam ama yapan cok o da yapmis olabilir abartmayin şunu. Madem istemiyorsun bu tip konusmalarini cocugu tatmin et biraz sana yönelsin bu tio konularda
Soran+1 yılHayır benimle asla konusunu bile açamaz açmaz da zaten o kadar da değil.. Peki empati kur kız arkadaşın aynısını yapmış olsaydı aynı bu şekilde geçiştirebilir miyidn
- +1 yıl
Sana laf anlatilmaz kizim sevgilim olsan iki güne terkederdim. Kiz arkadaşım kizlarla istediği kadar cinsellik konuşabilir beni etkilemez ona karsi bakış acim da degismez. Gidip bir erkekle konusmuyor ya da bisey yapmiyor.
Soran+1 yılNeden ya ikimizde insanız ikimiz de seviyoruz ikimiz de kıskanıyoruz...
Soran+1 yılSeni etkilemez tabi kızlarla cinsellik konuştuğunda Allah tan arıyorsunuz zaten... Ya cinselliği bir erkek üzerinden konuşuyorsa?
- +1 yıl
Aramakla ne ilgisi var nasil bir kafaya sahipsin ya. Seninle valla bir ömür gecmez. Aciyorum çocuğa. Bir erkek üzerinden konusamaz. En fazla kizlae arasi seyleri konusabilirm bir erkegi hayal edip tatmin olma gibi şeyler yapamaz.
Soran+1 yılYaparsa geçiştirir misin.
Soran+1 yılZaten bir omur geçir diyen olmadı. Sadece kızların duygusal yaklaşımını anlatmaya çalışıyorum empati kur biraz ya
- +1 yıl
Yaparsa ayrılırim. Istedigin cevap bu muydu :D rahatladin mi :D benden baska erkeği düşünüp hayal bile etmemesi gerekir bir kiz sevfilim olmasi icinn. Kizlar duygusaldir iyi güzel eyvallah da su ülkede erkeklerin de cinsel olarak bu kadar aç oldugunu anlayin yani bari birakin konussunlar. Gidip keçi ordek damacana eşek şey yapsa napacaksin :D
Soran+1 yılBeklediğin cevabı aldım teşekkürler. :)
- +1 yıl
:d iyi sonunda :D
Soran+1 yıl:):)
Soran+1 yılSonunda güzelce konuşmayı da başardın tebriklere
- +1 yıl
Ben hep konuşurum da sitede o kadar saçma sorular görüyorum ki bazi tek hücreli terliksi hayvanlar sinirlemi bozuyor kaşıntı yapıyor. Insan gerginlesebiliyor :) sen fazla alinma o cocugu da birak gitsin sana erkek mi yok :P
Soran+1 yılVar varda işte napalım. İyi ya sevindim böyle olmana ama ilk cevap için keşke özür dilesen
- +1 yıl
Tamam dilerim bana bir mesaj atarsan :)
Soran+1 yılSevgilim var diyorum ya burada :D
- +1 yıl
Olabilir her ask bir gün biter sizinkinin bitmesi gerekiyor zaten :D sen mesaj at
Soran+1 yılYok iyi günler sanaa :)
- +1 yıl
Ya at işte :D senin de icinden geçtiğini hissetmesem bunu soylemezdim. Hadi lütfen mesaj at yazisalim :(
Şifre istemek sonra tüm mesajları okumak asıl çirkinliktir. Şahsen böyle bir kız arkadaşım olsa o benim yazdığımdan tiksinip ayrılmadan önce ben onun bu güvensizlik tavrından tiksinip ayrılırdım.
03 Yorumla
Soran+1 yılOkuyabilirsin demişti bana ayrılmadan önce..
Soran+1 yılOldu canım...
+1 yılHer erkek bu muhabbetleri yapar ayrıca bunları onun yüzüne vurursan sana çok kızar mesajlarını okuduğun için ve iş ayrılığa kadar gider. Bence okumamış gibi davran unut
02 Yorumla
Soran+1 yılEkran görüntüsü çekip attım erkeklere güvenilmeyeceğini kanıtladın bir daha mesaj atma sakın diye. Atıyor ama cevap vermiyorum. Erkek arkadaşları mesaj attı çocuk çok perişan bir hata etti ki haklısın sen ama bir kezlik affet falan.. Bilmiyorum... Zor bir durum
- +1 yıl
Bence affet ya bu yüzden ayrılmak saçma bence
Aci ama gercek erkek muhabbeti diye bisey var erkekler arasinda yuzde 90 boyle konusur sana kotu bisey dusunmedigi surece ayrilma bence sen onu adam edebilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılzaten bir hafta falan yalvardı.. Söz verdi yolda kızların gözüne bile bakmıcsm diye. Bende bitane kız arkadaşımı gözetmen tuttum. 😊 ara sıra bakıyo napıyor diye yolda kız görünce kafasını eğiyormuş eğmezse o kafasını kopartırım pislik ya bu onu haklı çıkarmaz ama... Hepsi mi böyle erkeklerin
Soran+1 yılEvet şans verebilirim.. Ama aldatılmış gibi hissediyorum kendimi
- +1 yıl
Sacmaliosun sen kerem bursin cok yakisikli ya off ne cocuk deyince onu aldatmis mi oluyorsun bazen kadinlar erkekleri hic anlamiyor boyle aldatma olmaz senin psikolojik dugumlerin var yani biaey ustunde cok takiosun bence olmayan bisey uatunde dusunme ve bu psikolojik dugum konusunu internette arastir kendini rahatlat
Soran+1 yıl:/:/
Erkek muhabbetinde geçiyor malesef bu tarz şeyler. Ama bu yüzden ayrılmak saçma olur
11 YorumlaKızım sen rahatsızmısın bu muhabbetleri yapmayan genç erkek mi var
00 Yorumlahdjfdhj :D ot çiçek böcek mi bekliyordun canısı hı?
00 YorumlaNe var normal bir şey bu erkekler arasında bunu düşünürsen hiç çıkma diyeyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılUff...
Ayrılacaksın tabi. Ahıra kapatsınlar onu damızlık olarak kullanılsın, bir işe yarar hiç değilse.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkek konuşur diyenler o sevgilsi olmaynlar konuşur bence onun sevgilisi varken başka kızın bacaklarına bakıp o söylediği iğrenç şey felan hoş değil bence ayrıl derim
00 YorumlaSaflık yapmş ama aralarnda knşma gcmiş ayrılcak kadar byk bir mevzu diil
00 YorumlaDemekki sana caktirmak istiyo bazi seyleri hani unutmusum hesabi anladin mi :)
011 Yorumla
Soran+1 yılsaf o ya
Soran+1 yılYok yok kesin saf ya.
Soran+1 yılSurunsun biraz daha.
Soran+1 yılAkıllanıyolar o zaman..
Soran+1 yılO kızlar işi bilmiyo..
Soran+1 yılHemde nasıllll
+1 yılherkes öyleki :DD mesajda olmasada sohbet ederken evli adamlar bile :D
021 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin öyle olduğuna emin olabilir misin? Benim arkadaşlarım sevgililerinin asla böyle bir sey yapmayacsklarına yemin ediyorlarda.
- +1 yıl
yalannnn bak yasım 28 olmus çalısıyorum fabrikada gelmişler 30 yasına 40 yasında yinede gazetelerdeki bilmem nerdeki kızlara yorum yapıyolar he kibarca tabi seninki gibi ergence değil ve coguda öyle aldatan biri değil yani sadece muhabbet olsun :D
- +1 yıl
arkadaslarına söyle güvenmesinler :D
Soran+1 yılNapıyım ağlayıp duruyordum anlatıp rahatlamam lazımdı. Tek söyledikleri şey sapıkla birliktesin ayrıl. Benimki asla böyle bir şey yapmaz bu ne iğrençlik... Tarzı seyler
- +1 yıl
senin sevgilin acemi ya da sen cok inceliyorsun arkadaslarında senin gibi incelermi eğer sevgilin sana karsı sapıksa ayrıl ya da gözü cok dısardaysa
Soran+1 yılHayır canım bana karşı asla bir kelime bile sapık şeyler soylemedi ki söylemez de yani saygı vardır aramızda 3 yıldır sevgiliyiz
- +1 yıl
o zaman sıkıntı olma pek abla kız arkadaslarında cekemiyolar seni hgerhalde
Soran+1 yılBilmem belki.
- +1 yıl
eğer sevgilileri hacı değilse her erkekte var bu :)
Soran+1 yılHacıysam
- +1 yıl
erkek hacı hocaysa yapmaz diğerleri yapar :)
Soran+1 yılHıı... Anladım.. Benimde aklımı çeliyorlar. :|:|
- +1 yıl
kız milleti değilmisiniz fesatsınız çekemiyonuz işte :)
Soran+1 yılAyıp oldu bu şimdi
- +1 yıl
aa pardon ben diğerlerine söyledim :DD
Soran+1 yılNeyse bide sana mı Trip atıym keko. :D
- +1 yıl
keko mu hhaha üstüme alınmadım ki keko değilim ben ama sen alındın :D
Soran+1 yılTm ya neyse thanksss
- +1 yıl
ur welcome :)
+1 yılKlasik erkek muabbeti, kizlarda da var da burada kimseye evet dedirtemezsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya biz yapmıyoruz böyle konuşmalar.. Siz erkeklere kızlarıda kendiniz gibi mi sanıyorsunuz hı
- +1 yıl
Sanmıoruz öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım ne bu düşünce ya erkek adam gidip kumse ile yatmamis ki hem mini etekli kizlar erkeklwri öyle düşündürtuyorrlar bide sevgilin bu mesajları bildiği halde sana şifreyi veriyor bence kizma bu kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılSorunda bu bildiği halde veriyo insan siler ya
Cevap sahibi+1 yılSikma canini cocuguda üzme fazla bence erkkeler arasinda o tip muhabbetler oluyor mesajlarida sen sil gitsin bu Yuzden ilişkini bitirme tabi hayat srnin
Soran+1 yılFeysini dondurdu zaten kullanmıyor daha aasdfg
Cevap sahibi+1 yılNe güzel size mutlukuklar ufak bie sey için ilişkiyi bitirme k i b
Şimdi sen düşüncende haklısın ama bunu bir aldatma olarak görme erkek muhabbeti bu her erkek yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek yapar da gözüme niye sokuyor biliyor benim okuyacağımı.. Silseydi. Bu ne iticiliktir. Yani aldatılmış olmuyor muyum?
Soran+1 yılTabiki surundurucem... Çekeceği var. Ayrıca bunu hayatım boyunca unutmam unutamam. Çok zoruma gitti..
Çocuk güvenip şifreyi veriyo sen ona güvenmiyosun mesajlara bakıyosun bence o ayrılmalı senden.
11 Yorumla
Soran+1 yılGözüme niye sokuyor.. Silip versin
Ihtiyac meselesi kizim. Siz ne konusuyorsun.(ayakata orgazm oldum tarzi seyler mi ) ?
00 Yorumla
+1 yılbunda ne var ki? normal muhabbet ergenciğim ilerde daha kötü şeyler görceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilir bunları normal karşıla bu abazalık değil normal bişey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılbiz böyleyiz kızım B|
06 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz mi sapıksınıd
- +1 yıl
onlar sadece düşünce kızım bunun için çocuğu suçlayacak değilsin ya
Soran+1 yılOlsun bakmış elalemin bacağına. :(
- +1 yıl
göz bu nereye kadar kontrol edebilirsin ki, bizim de muhabbetimiz olurdu öyle
Soran+1 yılNormal mi diyorsun yani. :S
- +1 yıl
normal tabi
bak hepsini anlatım kendimce
00 YorumlaBokunu da karıştır belki ordan da bişe çıkar...
10 Yorumla
+1 yılsen ne arıyordunn kusursuzunumuu ablasıı.
00 Yorumla
+1 yılsana şifre verende suç
01 Yorumla
Soran+1 yılOlduuuu...
+1 yılÖzeli o sonuçta yapmamalıydın
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyordu okuyacağımı.
- +1 yıl
Ama yapmamalıydın aldatmamış sonuçta bakıp kendini tatmin etmiş sanada şak diye vermiş şifreyi gizliside yok ama erkeklerin kendi aralarında yaptığı konuşmalar okunmaz küfürde eder bunlar biz gibi değilki söylemişsin utandırmışsın üstelik nasıl kötü hissediyordur şimdi o
Soran+1 yılEvet hissediyor
arkadaşları bana mesaj attı bir şans daha ver çocuk perişan yapmış bir hata diye falan. Bilmiyom kafam karışık. Ama çok zoruma gitti yani
.- +1 yıl
Affet derim
Abaza çıktı resmen :)
00 Yorumlabüyük oynamış. ayrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılbunun için mi ayrılacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle sevgiliyken geneleve bile gitmistir..
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım..
Cevap sahibi+1 yılLan adami her saniye goruyon mu? Zekiyim diye gecin sen kim bilir kimlerle bacak omuzda yapti *
Cevap sahibi+1 yılGelmis burada hayir diyon salaksin kizim salak :) adam kari sikr ruhun duymaz laf atar cemkirirsin ben olsam ayrilirim kesin opturmuyonda
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncedenmiş bu konuşmalar şimdi sorun mu oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılAklıma gelince sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılseninle sevgili olduktan sonra konuşuyor mu hala
Soran+1 yılYok canım feysini dondurdu açmıyo daha. O arkadaşıyla da 1 ay konuşmadı
Cevap sahibi+1 yılee o zaman sıkıntı ne önce olan bişey için yargılayamazsın
Soran+1 yılSevgiliydik ayrıldık ayrıldığımız sırada oldu.. Barıştığımızds gördüm.. Anlatabildim mi
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama seni seviyorsa böyle bişey düşünmez
yani terk et gitsin polemiğe gerek yok:D
00 Yorumlaşerefsizin teki sevgilin
00 YorumlaAyrıl gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSübyancı müptezel pzpvk
00 Yorumlaayrıl derim
00 Yorumla
+1 yılMuhabbete bak mk :D
00 Yorumlaboşalmayak mı?
00 Yorumla
Devamını Gör(30)