Aile & Toplum Eşini başkası ile paylaşmak istemek hastalık mıdır? Anjel4 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta. Eşini başkası ile paylaşmak istemek hastalık mıdır? Güncellemeler+1 yıl Xxx Eşini başkası ile paylaşmak istemek hastalık mıdır? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Valla hastalık mı denir boynuz mu denir ay bilemedim beyler ne deniyor bir el atın cümlemi tamamlayamıyorum 3 1 Yorumla fgunes55 +1 yıl Aslında swinger deniyor bir çeşit fantezi eğer eşler razıysa Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hastalık olsa iyi tedavi olursun bu bildiğin sapıklık sapkınlık 2 0 Yorumla
İhtimalsiz_Olasılık Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Hastalık değil sapkınlıktır. Hastalığı da böyle iğrenç bir düşünceye alet etmeyin 4 0 Yorumla
slazafone Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl aslında her türlü farklılık cinsel sapkınlık diye geçsede bence 2 kişinin kararı ise kimseyi ilgilendirmez. 4 0 Yorumla
donjuan8998 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı. Hayır tabiki de böyle bir fantaziniz olabilir bu gayet normal. 1 1 Yorumla Kenan4874 +1 yıl Bemcede iki kisi kendi aralarinda anlaasdiklari her sey normal Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bir tür fantezi Ama psikolojik kökenli bir hastalık 0 0 Yorumla
EinsteinElTurki Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sapkınlıktır, bastırılmış eşcinsel duygular buna yol açar. 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. nerden baktığınla ilgili aslında.. bence değildir.. 0 0 Yorumla
neistediniz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 57% +1 yıl Değildir. Bu bir hazdır ve aslında çoğu insanın içinde bu duygu vardır. 0 0 Yorumla
libodom34 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Evet hastalıktır, sapkınlıktır hatta en büyük günahlardandır 1 0 Yorumla
fgunes55 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Bence hastalık olarak bakmamalı fantezi bu eğer eşler karşılıklı razıysa sorun olmamalı 1 0 Yorumla
cicimod Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet sapkınlık türüdür. 4 0 Yorumla
Beyazatabinenhataylı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet, hastalık sapkınlık şerefsizlik ne dersen 2 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Twitter de fazla takılmışlar. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 26,8b cevap paylaştı. Hem de ileri seviye hastalık 0 0 Yorumla
Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. Bu hastalık değil basbaya sapıklık yoldan sapma 0 0 Yorumla
joursoul Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl hayır adam cirkinse doyuramıyorsa paylassin 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 44,6b cevap paylaştı. Hastalık mı bilmem ama kendi genişliğidir. 0 0 Yorumla
Mehmetyilmaz27 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Bizim burda gavatlık derler 1 2 Yorumla Mehmetyilmaz27 +1 yıl Vay a. k ne kadar normal karşılayan var Yorumla serseri_gönlüm25 +1 yıl 🤪 Noldu abi niye şaşırdın Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. This is ga vat 2 0 Yorumla
ElcinQulusoy Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hastalık değil iğrençlik 0 0 Yorumla
ufukkiraz123 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl eşin seni mi paylaşmak istiyor. sen mi eşini? 0 2 Yorumla Anjel4 +1 yıl Evli değilim, genel olarak sordum Yorumla ufukkiraz123 +1 yıl hımm anladım. ben evliyim de :) Yorumla
Karanlıklar_lordu Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. Bence evet hoş buna swinger mi ne diyorlar ama 1 0 Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hastalık 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hastalıktır 0 0 Yorumla
Sivaslisivasli5858 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. sapıklık 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 36,2b cevap paylaştı. Evet hastalık 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Sence değil mi 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 29,2b cevap paylaştı. Şerefsizlik 0 0 Yorumla
M3LİKЭ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl kmlee 1 1 Yorumla kalpyalnızlığı +1 yıl Kimle olduğu önemli mi?Sapkınlık işte! Yorumla
birkeredebenidinle Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl paylaşmak derken? 0 1 Yorumla birkeredebenidinle +1 yıl bak hele cevaplardan tatminde olmuyor :D güncelliyor. o bir hastalık değil karaktersizliktir. erkek içinde kadın içinde. abazalığın level atlamış hali. hastalık dediğin tedavi edilir. bunun tedavisi yok. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Valla hastalık mı denir boynuz mu denir ay bilemedim beyler ne deniyor bir el atın cümlemi tamamlayamıyorum
Aslında swinger deniyor bir çeşit fantezi eğer eşler razıysa
Hastalık olsa iyi tedavi olursun bu bildiğin sapıklık sapkınlık
Hastalık değil sapkınlıktır. Hastalığı da böyle iğrenç bir düşünceye alet etmeyin
aslında her türlü farklılık cinsel sapkınlık diye geçsede bence 2 kişinin kararı ise kimseyi ilgilendirmez.
Hayır tabiki de böyle bir fantaziniz olabilir bu gayet normal.
Bemcede iki kisi kendi aralarinda anlaasdiklari her sey normal
Bir tür fantezi
Ama psikolojik kökenli bir hastalık
Sapkınlıktır, bastırılmış eşcinsel duygular buna yol açar.
nerden baktığınla ilgili aslında.. bence değildir..
Değildir. Bu bir hazdır ve aslında çoğu insanın içinde bu duygu vardır.
Evet hastalıktır, sapkınlıktır hatta en büyük günahlardandır
Bence hastalık olarak bakmamalı fantezi bu eğer eşler karşılıklı razıysa sorun olmamalı
Sapkın fanteziler.31 62 için kiyak malzeme ama gerçekte acitir
Evet sapkınlık türüdür.
Evet, hastalık sapkınlık şerefsizlik ne dersen
Twitter de fazla takılmışlar.
Hem de ileri seviye hastalık
Bu hastalık değil basbaya sapıklık yoldan sapma
Sapkınlıktır, tıpkı lgbt gibi
hayır adam cirkinse doyuramıyorsa paylassin
hastalık ötesi bir şey
Hastalık mı bilmem ama kendi genişliğidir.
Hastalık hem de iğrenç!
Bunu yaptın mı yoksa?
Bizim burda gavatlık derler
Vay a. k ne kadar normal karşılayan var
🤪 Noldu abi niye şaşırdın
sen mi esini esin mi seni?
Evet
Büyük bir hastalık ve saçmalık
This is ga vat
Gvatlıktır.
Bilemem, bana ters işler.
Piçliktir öyle insanın ben ta ***
Hastalık değil iğrençlik
eşin seni mi paylaşmak istiyor. sen mi eşini?
Evli değilim, genel olarak sordum
hımm anladım. ben evliyim de :)
Bence evet hoş buna swinger mi ne diyorlar ama
Bence fantezi hemde güzel bi fantezi
Hastalık
Evet hastalıktır.
Gvatlıktır
Hastalıktır
hayirr sadeceekk girusuzluktur
sapıklık
Evet hastalık
Evet
evet hastalıktır..
Sapıklıktır
hastalıktır
Sence değil mi
Şerefsizlik
İğrençlik
kmlee
Kimle olduğu önemli mi?
Sapkınlık işte!
Sapkınlıktır
paylaşmak derken?
bak hele cevaplardan tatminde olmuyor :D güncelliyor. o bir hastalık değil karaktersizliktir. erkek içinde kadın içinde. abazalığın level atlamış hali. hastalık dediğin tedavi edilir. bunun tedavisi yok.
evet sapıklık
10. level gvatlık.