Aslında annenin düşüncesi. Babalar da östrajen gibi hormonların eksikliği kadınlar gibi duygusal düşündürtmez. Erkekler işini görebilmek için çoğu zaman taklit yoluyla duygusallık yaparlar
kızlarını daha büyüyemeiş görmesi anne ve babası kadar çok sevemesini ve bakamaması hissiyatı. erkeğin maddiyat açısından üstte olması lazımki kızları rahat etsin.
Kızını ya da oğlunu 60 yaşında bekar bırakmak, çevresiz bırakmak evladı düşünmek midir? Evladın 60 yaşından sonra kimseye muhtaç, hiçbir hastalığa yakalanmadan yakalanmayabileceğini garanti edebilir misiniz?
ya evlatlarının bu sorumlulugu almaya hazır olmadıgını dusunurler ya da adayın ıyı bır kısmet olmadıgını dusunurler.. aıle evladının kotulugunu asla ıstemez..
Peki çocuk ne olacak. Düşünsene erkekse baba öldüğü anda parasız kalacaklar. Böyle aileler çocuklarını da pek çalıştırtmazlar ya sa hafif bir iş aynı şehir aynı muhitte iş isterler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Benim ailem sanırım tam tersi 😀 ben zorla bekar kalmak için ter döküyorum sorular karşısında
Şanslısın o zaman
Hiç böyle düşünmemiştim 😀
Baba kızına kıyamadığı için anne ise kızım giderse ev işini kim. yapicak dediği için
Aslında annenin düşüncesi. Babalar da östrajen gibi hormonların eksikliği kadınlar gibi duygusal düşündürtmez. Erkekler işini görebilmek için çoğu zaman taklit yoluyla duygusallık yaparlar
Ablam evlenirken annem onu dedi hep
kızlarını daha büyüyemeiş görmesi anne ve babası kadar çok sevemesini ve bakamaması hissiyatı. erkeğin maddiyat açısından üstte olması lazımki kızları rahat etsin.
Kızını ya da oğlunu 60 yaşında bekar bırakmak, çevresiz bırakmak evladı düşünmek midir? Evladın 60 yaşından sonra kimseye muhtaç, hiçbir hastalığa yakalanmadan yakalanmayabileceğini garanti edebilir misiniz?
ya evlatlarının bu sorumlulugu almaya hazır olmadıgını dusunurler ya da adayın ıyı bır kısmet olmadıgını dusunurler.. aıle evladının kotulugunu asla ıstemez..
Peki aile öldükten sonra çocuk 65 yaşına geldiğinde ikisi de yatalak ya da evlat tek kaldığında ne olacak.
e yaş kemale ermıs kısıyede kımse karısamaz oylece.. bellı bı yastan sonra ana ata sozu pek dınlenmez;)
Dinlememek lazım
Kadınların sürekli eşlerinden şiddet görmesi (hoş son zamanlarda kadınlardamda eşlerini öldürenleri sık sık duymaya başladık)
Para pul yoktur o yüzden
Doğru çoğu ceo, genel müdüre baktığımızda bekarlar. Aileleri de her şeye karışmaya devam ederler. İlginç bir durum.
Bu zamanda net gelirin 6 bin olmadan birikim olmadan evlenmek kolay değil
Benimde kızımım biri g*tunu skecek olsa bende evlendirmem
Bu soruyu eve gidince sorup size döneyim 🤣
Anne olunca anlarsın
Belki 53 yaşındayım. Bilemezsiniz
53 yaşında olan herkesin çocuğumu var 😅
Sen de bugün hatta anne baban da bugün sosyal bir çevre sayesinde varlar.
Belki haklılar
Siz bekar mısınız
Onemi var mı
Elbette
Neden sordun
Masraf
Peki çocuk ne olacak. Düşünsene erkekse baba öldüğü anda parasız kalacaklar.
Böyle aileler çocuklarını da pek çalıştırtmazlar ya sa hafif bir iş aynı şehir aynı muhitte iş isterler.
Yoo asıl tam tersi bence çalışsında öyle evlensin kafası masrafı bana kalmasın kafası
Aileler illa 1 çocuğu kendilerine bırakır
Ben öyle düşünmüyorum