25 Eylül 2020 Cuma Saat 17.42

Sevgilisine her şeyi yaptıran kişi bu Dediklerinden hiçbir tanesi maalesef böyle bir kişi Ancak ve ancak şeytan kılığına girmiş yani şeytanın askeri olmuş Allah'tan ayrılmış insanlar olarak sınıflandırılır yani bedenini Allah'a değil şeytana teslim etmiş olan insanlar ancak ve ancak böyle bir şeyi yaptırabilir Onun dışında hiçbir kimse böyle bir şey yaptıracak bir güce sahip değildir
Akıllı ve çağa göre evrimleşmiş her canlı varlık manipüle etmeye ve ikna etmeye eğilimlidir. Yalnız bu karşısındaki kişinin daha zeki olmasıyla son bulur. Fakat ilişkide duygu da devreye gireceğinden akıl kısıtlanabilir ve erkeklerin geneline seksilikle istediğini yaptırırsın ama zeka daha kapsamlı onunla dünyaya bile hükmedersin.
Merhaba,
Akıllı kadın aynı zamanda seksi de oluyor zaten bir kadın aklını kullanır ve bunun içinde dişiliğini kullanmayı tercih eder.
Zaten bu zamanda sadece fizik ve seksi olmak işe yarıyor bu yüzden de seksi olan istediğini yaptırıyor.
Sevilen kız ayrıca her dediğimi yaparsa o adamın bende değeri olmaz ki olmayacak yapılmayacak şeyide yapmasın ben oyuncak istemiyorum bana söz geçirebilmeli yeri geldiğinde de ben söz geçirebilmeliyim
öyle yani
Cevap
77Cevap
Hep diyorum zekasını kullanan yaptırır..
Bir Adamın Sağlam Ve Karakterli bir duruşu varsa seksi, zeki, güzel, tatlı vs vs vs kim gelirse gelsin o duruş bozulmaz nasıl ki bir kadın hayatında tek bir erkek istiyor, aynı şekilde tek bir kadınla yetinen çok erkek var. Bu erkeklerin kıymetini bilip her istediğimi yaptırırım modunda değilde mutlu olma yolunda ilerlemek daha akıllıca bir davranış olur.
Şıp sevdi olan erkek var kadınlara istediğini alıp istediğini yaptıran erkek türü tabi karakterde önemli
Aynen acı ama gerçek amacı sadece istediğini alıp başka gönüllerde denizlerde yüzmek
Takip isteğinide onayladım
Senden anal olsun oral olsun ya da bedenen cinsel birliktelik istemişdir sende karşı çıkıp kabul etmediğin için öyle demiştir adım gibi de eminim
Aynen öyle burdan yazamicagim konular vardır
Ceza yerim burda
Bu üye sadece takip ettiği kişilerden mesaj alıyor yazıyor
Siz atın bakalım bana ne dicek
Akıllı zeki bir kadın
bunu başarabilir
Güzelliğin kullanım süresi bir yere kadar
seksi tabiy ki ama akıllı olupta hissettirmeden istediğini yaptıranda var ama seksi
Sevgilisine her istediğini yaptıran kadın o ilişkiden sıkılır. Erkek baya salaktır. Çoğu tecrübesiz erkek onun gibi mal olur. Bunun kadınla alakası yok yani
Fotodaki kız seksi degil bence. soruya ithafen soyleyeyim Aklı bel altında ise seksi kadın boynuna tasma bile takar öylelerinin.
Akıllı kız sevgilisine herşey yaptırırda, uçkuruna düşkün erkeği seksi kızda herşey yaptırır
Sen yaptırırsın her istediğini.
Seksi kız yaptırır. Akıllı olan istediğinin söylenmeden yapılmasını bekler hep
Akıllı kız bence. Seksi kızın her istediğini yapınca bir tarafları kalkar akıllı kızın ise böyle şeyleri yoktur ahde vefalıdır
Türkiye'de akıllı ve kadın kelimesi asla yanyana gelmeyecek iki kelimedir.
Hani bir tane bile görsem, tamam diyeceğim de... O bir bile yok.
her ikiside yaptırır. aslında kadınlar erkeklere her istediğini yaptırır akıllı veya Seksi olmalarına gerek yok
İkiside olursa. Eğer biri eksik kalırsa erkek bir yerde dur der
Seksi kız tabiki 'ne kadar verirsen o kadar kiymetlisin
Çok doğru söyledin bro
Sevgilimize niye her istediğimizi yaptıralımki adam kölemiz mi
Aklını kullanan kadın sevgilisine her istediğini yaptırır.
Fiziği güç olarak kullanmakta akıl işi değil 😄
Zeki insan başkadır
Aklı olmayan bir kız nasıl seksi olacağını bilemez zaten
Cikarina gelmeyen kisiye feristahi olsa birsey yaptiramaz.
Akıllı kızın yaptirdigi seyler mantiklidir genelde ki daha dedikleri yapilasidir
Akıllı karı, seksi olmasını da becerebilecek potansiyeldedir..
Seksi kadın akıllı olur bana herşeyi yaptırır valla libidom yüksek 😁
Lütfen böyle sorular sormayın artık heger gercekten de seviyorsa seven erkek veya kız sevdiği için hersey yapar
Bu arada fotonu paylaşman sacma olmuş bu soruya 😂😂😂
O ben değilim
Seviyorsa deli gibi aşik bir erkek ise seksilik ve akıllı olması yetersiz olur önemli olan aşık olup sevgisinden emin erkeğe yaptırabilir...
İkisiyle de alakası yok bence. Kız dediğin biraz çirkef olmalı en pisliği bile istediğini yaptırabilir 😂
Sevilen kız. Sevgilisine her istediğini yaptırır.
akıllı kız..
seksi kız sadece yatağa girene kadar..
biz vurur kaçarız, her istediğinizi anca çirkinlere yaptırırsınız
akıllı kız zaten sevgiline herşeyi yaptırmak için sexy olur
1. her istediğini yaptırıyorsa o sevgililikten çıkmış, kullamaya girer
2 yaptırmak istediğin şeylere göre değişir
Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.
kesınlıkle ıyı sevısıp erkegını mutlu edebılen kız her ıstedıgını yaptırır
Güzelliğin kullanım kotası die bir şey var biter ama akıllı olmak sınırsız
Seksi kız bir bok yaptıramaz aklı yoksa ne kadar güzel olursan ol yedekte tutarlar
Sayın sevişen senin her dediğini yaparım. Hele bir de zekiysen tapmaya başlarım
Hiç biri tabi alfs erkekler için ben karşı ne kadar güzel akıllı olursa olsun bişeyi yaptıramaz bana
kukusu olan her kız her erkegı diz cöktürür buda bir gercek
her istediğini yapan erkek erkek değildir bence :))
Uçkuruna düşkün olana seksi kadın
Romantik ve zeki erkeğine zeki kadin
Akıllı. Tartışmayalım.
Çirkin akıllı olsa ne yazar...
Seksi kız. Akla bakmıyorlar en başta zaten.
Akilli kiz tabiki
Tabikide akıllı olan. Zihinsel soru zaten
Her istediğimi yapan adama saygim olmaz.
Sevişken kız istediğini yaptırır
Zekasını kullanan kadın.
Yerine göre değişir abi
Zekasını kullanan kız yaptırır her istediğini güzellikte bı yere kadar
erkegin iratesine bagli
Akıllı tabiki güzelin sözü biryere kadar
Ben istediğim için yaparım.
Bu belli olmaz herkeste farklıdır bunun cevabı
Sen herşeyi yaptırırsın😉😂
Seksi kiz 1 adim öndedir
Neden istediğinizi yapmalı?
Aklını kullanarak seksi olan yaptırır