Sevgilimle geçenlerde kavga ettik üste çıktı kendini haklı göstermeye çalıştı halbuki ben haklıydım o gece beni aradı ve sarhoştu beni sevdiğini neden kavga edip üzüldüğümüzü söyledi yağmurda camın altına geldi ve beni izledi elinde içkiyle sizce yalan mı konuşur erkekler sarhoşken?
Cevabın nedir?
Alkol herkeste aynı etkiyi yapmaz. Ama beynin çalışmasını yavaşlattığı kesin. Alkollüyken araba kullanmanın riski de beyin fonksiyonlarından biri olan refleksin yavaşlayıp, kişiye sunduğu sahte cesaretle birleşince, traijk kazaların olması. Doğru söylüyordur denemez. Çünkü beyninde sana karşı hissettiklerini değil, beyninin sana söylemesini istediği şeyleri söyletir alkol. Yani tam olarak doğru denemez. Beyin muhakeme yeteneğini kaybettiği için filitresiz bir şekilde çıkar sözler ağzından. Ama bunlar rüyasında gördüğü veya daha önceden başkalarıyla yaşadığı, alt beyin database'indeki bilgiler de olabilir. Yani illa ki doğruyu göstermez. Bazı tipler vardır ki, alkolü alınca sapıtmaya başlarlar. Yani doğruluk payı yoktur. Aklına gelen ilk saçma sapan cümle de çıkar aklından. İnsanın en kutsal varlığına bile ağza alınmayacak kelimeleri söylerler.
23 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence bünyesi sağlam bir kişi ise işine geleni doğru gelmeyeni yalan söylerler. Ve dikkat ediniz çok tehlikeli olurlar... :)) Ama senin durumun biraz daha farklı yine de dediğimin arkasındayım işine gelmiyosa sarhoşluğu bahane edebilir ya da seni kaybetme riskini gözüne alamaz ve o an gereken her şeyi yapabilir...
22 Yorumla
+1 yılNe kadar sarhos olduguna bagli insan az sarhosken yaninda olan insanlara gore soylicekleri degisebilir yalanmi gercekmi oldugunu tam olarak anlamayabilirsin ama bir erkek eger gercekten sarhossa yaninda kimin oldugu farketmez cunku o durumda erkek sadece bir kadini dusunebilir. Ve bu konuda yalan soylemez.
21 Yorumla
+1 yılonu bilmem de bir kere eski sevgilim de benim kavgalıyken beni arayıp abuk subuk konuşmuoştu ağzını yüzünü dağıtasım geldi o an var ya ağzıma geleni saymıştım sen beni bu vaziyette nasıl ararsın ayyaş pis sarhoş falan en nefret ettiğim şey çünkü :/
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
Sarhoşluğun oranına bağlı. Senin anlattığın kadar sarhoş biri yalan da söyler doğru da ancak genellikle doğru söyleriz. Çünkü o anda dünya bir yana sevdamız bir yanadır.
31 YorumlaSevgili ile tartışılır. Erkek adam kendini affettirmek için vs içer içer bu durumu bilinçli şekilde kullanır. Kızın kapısına gider hele birde yağmur varsa deme keyfine. Kız kıyama affeder erkeğin hoşuna gider falan. Oluyor yani :)
11 Yorumla
+1 yılBence erkekler sarhoşken doğru söylüyor. Ben şu an 12 yaşındayım annem bana babamla yeni evlendikleri zaman balayında sarhoşken babamın onu sevmediğini parasını almak için evlendiğini soyledıgını anlatmıstı. Bırde her gece koridorda agliyor Dogru bemce
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar içki içtiği zaman bilinçaltı alt üst olur, sinir sistemi dengeli çalışmaz ve sinirler üst üste gelir bu durumda da yalan söyleyemez. Bu yüzden gerçekleri söylemiştir hihi ^_^
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
yahu adamın kafa olmuş trilyon yalan mekanizması bozulmus tırt olmuş sen hala yalandan bahsediyon :D hayır neden sarhoşluğundan bahsediyosun ki ayıkken paso yalan mı söylüyo arkadaş. D
03 Yorumla
+1 yılErkekler sarhoşken, kadınlar sinirliyken doğruları söyler :)
102 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Alkol otokontrolü zayıflatır. Kız erkek farketmez. Adamına ve ne kadar içildiğine bağlı olarak...
13 Yorumlabir erkeği en iyi sarhoşken konuşturursun yediği rüm haltları söyler bide uyuşturucu almışsa yüzde yüz garantili:)
43 Yorumlaetegimizdeki bütün taşları dökeriz öyle söyliyim ben :D
04 Yorumlakafam güzelkende ayıkkende hep doğru söylerim ama kişisine göre değişir birde kafanın güzelliğine göre :D
01 Yorumla
+1 yılGenelde doğruyu söylerler :) Düşük frekans çalışan beyin alkolü alınca iyice yavaşlıyor yalan söyleyecek zeka bırakmıyor bence
01 YorumlaBen genelde cok gaza gelmis vaziyette oluyorum felaket bir özgüven geliyor insanın içine elime tabanca verseler gider vururum abi misali oluyorum.
01 YorumlaInsanlar ayıkken düşündüklerini sarhoşken söylerler.
11 Yorumla
+1 yılyalanı doğru yu bilmem ama daha cesur olur insanlar alköllüyken
11 YorumlaErkeklerin yalan solemek icin sarhos olnalarina gerek yok ki:))
21 Yorumlaşarhoşken saf bir dürüstlügü vardır bencede ama ayıldıklarında hatırlayamaya bilirler asıl sorun o
05 Yorumla
+1 yılbu cileklerin hangisi daha büyük babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi
31 Yorumlaalkol durumuna göre değişir... alkol sadece cesaret verir.. gerçeği söylecek kadr sarhoş olması için sızma noktasına yakın olmalı...
02 Yorumlabelli olmaz yalan konuşup konuşmadığı bilincin altında ne yatıyorsa onu söyler
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasını seviyor olup da kendisine bile seni sevdiğini inandırım kısa bir süre de geçebilir erkekler bu kadar tuhaf işte. ASLA bilemezsin sen gerçekten sevdiğini ;)
01 Yorumlasarhosken yuzde yuz dogru soyler. alkolün verdiği yetkiye dayanarak yalan solemezler :)
02 Yorumlaevlenınce çekeceğın var içki içiyo bide bu ramazanda sora evlenınce sür piyasaya çocuk :D
05 Yorumlahangi filmden bahsediyorsun ben izlemedim bu filmi?
010 Yorumla
+1 yılAlkol cesaretlendirir. Yalan konuşanı görmedim bu konularda pek
02 Yorumla- +1 yıl
önemli değil
Camın altında beni izlesin isterse sevmiyorum desin :D
01 Yorumlasarhoşken söylenen sözler ayıkken düşünülmüş sözlerdir
02 Yorumla
+1 yılsarhoş erkek cesur olduğu için içinden ne geliyorsa söyler ve tamamen dürüsttür emin olabilirsin. Bence bunu kullanabilirsin :D
01 YorumlaSarhoş adam hayatinda ne gecmişse o an herseyi soyler soylemiyecen konulari bile dobra olur
02 YorumlaJack Danıels ıçtıysem doğru soylerım... Diğerleri yalanndırr :D:SD:A
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılVay be kaldi mi oyleleri
04 Yorumla- +1 yıl
Numara yapmista olabilir o bilmemezlige vurma konusunda
- +1 yıl
Aynen
+1 yılDoğru, yalan mi bilmem ama aklina geleni söyler.
01 Yorumlasaksıyı yemedıgıne gore dogru soylemıs :)
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 551 cevap paylaştı. Dökülür, tabiki gerçekse
01 YorumlaYüzde Yüz Doğru Söyler
11 Yorumlane söyledigini bilmez
02 Yorumla
+1 yılBilmelisiniz sarhoş luk ne olacağı belli olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
Ha sunuda söyleyeyim bende aynısı yaptım o çocuk seni gercekten seviyo yoksa yapmaz bunuda bil
Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Tabikide doğru söylerler.
01 Yorumla
+1 yılRomantizme bak :(( bizim hiç olmadı bundan
02 Yorumla- +1 yıl
Inşallah :D
+1 yılpek yalan konuşan olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
bende sni sevdim
- +1 yıl
ya öyle sevdim sni tatlı kız
+1 yılyalan söyler tabiiiiiikiiiiiideeeeee
03 Yorumla- +1 yıl
şarhoş insan ayık halinden daha fazla yalan söyler bu sözümü unutma sakın
içtiği yanlış ta olsa doğruyu söylerler.
01 YorumlaBen hertürlü doğruyu söylüyorum farketmiyor yani:)
02 Yorumlaya ne alaja ayikken yalan mi söyler yani
07 Yorumla
+1 yılbu nası bir fantezidir kardeşim.
06 Yorumla- +1 yıl
bilmem kardeşim ben kadınları çözemedim
- +1 yıl
bilmem ben o kadar düşmedim daha
- +1 yıl
sen liselisin heralde bu kişi kaç yaşında neci
Evet yalan ayilinca. Yapmadim der
01 Yorumlakarışlıktır belli olmaz ne diyecegi
02 Yorumla