bu zamana kadar hiç öpüşmemiş biri olarak sevdiğim adam tarafından öpüldüğümü hayal ettiğimde içim eriyor resmen. hep merak ettiğim bu durum erkeklerde nasıl? bir kızın dudaklarıyla buluştuğunuzda neler hissediyorsunuz? sizin için öpüşmek ne anlam ifade ediyor?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk öpüşmemi, şu anki sevgilimle yaptım.. ilk beni öptüğünde hissettiklerimi bilemezsin öyle çok titredim ki kıpkırmızı, oldum.. bir yandan korkuyorsun bir yandan ona duyduğun ask artıyor ona eşlik ediyorsun.. artık onu o kadar çok özlüyorum ki her buluştuğumuzda mutlaka öpüşüyoruz.. ama bak bişey dicem eğer hiç öpüşmediysen erkeğin her istediğini yapma inan bana ilk dudak sonra sonra boyundan aşağısı derken bir bakmışsın kendinden geçmişsin müptelası olmuşsun.. mesela ben sevgilime öpmesine izin verdim. boyun boyundan aşağısı derken göğsüme kadar indi ve ben bu durumdan rahatsızlık duymaktayım ama inan bana o an hiçbir şey umrnda olmuyor.. küçüklükten beri sana öğretilenler senin doğruların hiçbir şey.. aşk öyle bir alıyor ki seni içine öyle bir kutsuyor ki o anı yaşamak tek derdin oluyor.. kendine geldiğinde tek aklındaki pişmanlığın oluyor.. gözünü seveyim benim düştüğüm duruma düşme.. ben çok seviyorum onu ve çok değer verdim sen yapma olur mu..
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldınız mi?
bir bayan olarak ben dudaktan öpusmek yerine boynunu öpmeyi tercih ederim. cunku öpüsnce ozellikle erkeklerin aklı hemen baska yerlere kayıyor
113 Yorumla
Soran+1 yılo birazda öpüşmenin şiddetine bağlı değil mi?
Soran+1 yılburada o tip yorumlara bakmıyorum pek malum ihtiyacı olan cok :) sonra tabi ki hareketlenme olabilir sonuçta tahrik edici bir eylem. ufak masum öpücüklerde de olucağını sanmam her erkekte :)
Soran+1 yıldeme? hemen mi ya :)
Soran+1 yıle boyun opmek daha tehlikeli değil mi?
Soran+1 yıluzun öpüşmede bende kayarım ya :D
Soran+1 yıle aklında bisey yoksa dudağınada kondursan o öpücügü aynı degil mi?
+1 yılilk öpüşmede insan volkan gibi oluyor ateş basıyo kalbi yerinden çıkacakmış gibi oluyo içinden sıcak bişeyler akıyo :) dakikalarca sürüyo sonra daha fazlasını istiyosun boyun bölgesini kulak bölgesini öpmeye başlıyosun kendinden geçiyosun.. tabi ortam müsaitse yalnızsan hemen bulunduğun koltuğun üzerine uzanıyosun beraber... saatlerce sevişiyosun harika bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatti en guzel seylerden biri sana soyle anlatim ilk opusmem bosalmaktan bile daha zevkliydi
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
39Cevap
+1 yıleğer her hangi bir kızsa sadece cinsel istek uyandırır ve birazda ateşini çıkartır :) ama aşık oldugun bir kızsa ilk öpüşmen hiç bir şekilde akıldan çıkmaz ve z-ona tekrar tekrar aşık olursun ve dediğin gibi eriyip gidersin ;)
aynı gibi :D10 Yorumla
+1 yıl-Heyecan verici
-Sıcak
-Suyu keşfetmiş gibi.
cut.20 Yorumlakalbin hizla carpiyor ama ask nekadar yogun olsa da erkeklik ordanina dogru bir kan akisi basliyor o sirada opusurken nekadar masum olsa da vucudunun ona oynadigi bu kotu suprize karsi koyamiyor
10 Yorumla13 yaşımda ilk kızı öptüğümdeki o duyguyu hatırlıyorumda :D öpen bendim ama yanakları kıp kırmızı olanda bendim ama ne yalan söyleyeyim şu an eskiden herşeye baktığımda keşke hepsini tek kadınla yaşasaymışım diyorum
21 Yorumla
+1 yılilk dudaktan öpüşmem 7-8 ay oldu. ilk zamanlarda sevgilim izin vermiyordu ama biraz zorlayınca kendi de istemeye başlamıştı. sinemeda iken yapmak biraz daha mantıklı :) o an zaten anlatılmaz yaşanır :)
20 Yorumla
+1 yılhttps://www.capsomat.com/media/created/p6kgpp.jpg
anlayamazsın...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöperken güzel oluyor karnım gıdıklanır gibi titriyor göbeğimin üstü özellikle huylanıyor. onun dili benim ağzımda benim dilim onun ağzında derken bir ömür boyu evlilik olur gibi geliyor
10 Yorumla
+1 yılbende o anı düşündüğümde bir garip oluyorum hep ilk öpücüğümün mükemmel olmasını istedim ama daha ilk öpücük nasip olmadı:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılsek rakıdan aldığım bir yudumun üzerine içtiğim buz gibi suyun serinliği geliyor
00 Yorumla gözünü seveyim vermiceksen uğraştırma :) şaka babında be abi dövmeyin hemen
20 YorumlaÖpüşmek çok özel bir duygu tarif, i olmaz yaşamak lâzım.
10 Yorumla
+1 yılkan hemen aşağıya iniyor ve bir hareketlilik başlıyo :)
10 Yorumla
+1 yılopusmek guzel dil emmek daha guzel ama 10 dk dan sonra sarmiyo agzn tuhaf oluyo :D
10 Yorumlatürk kızlarını öpmek eyyyy sarı sarı dişler birbirimizi dişleriz :D
11 Yorumlabir kızı öpmek bir erkeği öpmekten daha iyi hissettiriyor inan bana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmek dudak dudağa değdirmek ve hiç kesmemek saatlerce öpüşmek harika duygu. Senin burada nefesini keserim 5 dakkada ama dayanamazsın. En güzeli oral.
20 Yorumla
+1 yılağzı kokanına denk geldimmi çöp variline kafanı sokmuş gibi hissettirir
20 Yorumla
+1 yıl18 yaşıma geldim daha bir kızın elini tutamadım allah belasını versin bu utangaçlığın :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızla öpüşmek yerine 2 kızla aynı anda birlikte olmak daha iyi
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbaklava yemek gibi.
sevdiğinse gayet güzel bir duygu. nasıl açıklanırki
00 Yorumlasen düşündüğünde ne hissediyorsan uygulamda 1000 misli diyebilirim sana
02 Yorumla
Soran+1 yılkalp dayanmaz :)
pişmemiş ciğeri öpmüş gibi oluyorum, ıslak soğuk tuhaf
00 Yorumla
+1 yılkolunu bacagını optugunde ne hıssedıyorsan aynısı ıste :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok fena iki tarafta muthis derecede zevk aliyor hele dudak emmk ya da dillerle oynasmk mukmml bir duygu dene tavsiye edrm hormnlar fena tavan ypyr o arada zevkine bk dern gzlm ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de öpüsmedim çok tutkulu bir his gibi geliyor cok isterdim
00 Yorumla
+1 yılçok mükemmel bir his...
10 YorumlaBen de merak edenlerdenim:)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn son çıktığım kızın dudakları çok lezzetli idi doyamazdım öpmeye
00 Yorumla
+1 yılAbsrtmislar bekledigim gibi degildi
10 Yorumlaanlatılmaz yaşanır. :))
10 YorumlaCok guzel bir duygu. dd
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama erirdi icim :-)
10 YorumlaDudaqlara botoks etqisi
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır.
00 Yorumlabilmem kızı sevip sevmediğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılIslak..
10 YorumlaDenişik bisey :)