erkek arkadaşım başka kızla yatı .. aslında beni sevdiğne eminim erkeklerin de sadece ihtiyaç duyduğu için yaptıklarını düşünüyorum (çünkü ben yapmıyorum onunla) ama yinede görüşlerinizi merak ediyorum lütfen içten ve samimi cevaplar bekliyorum.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun huyu bu aç gözünüde gör senin bilmedigini sanarak yapmis kimbilir gercekten bilmedigin kac tane daha oldu ya da olacak, hazmediyosan gururun kaldiriyosa devam et derim. aldatmayanlarin irki baskami? uckuruna duskun seninki boynuzlar seni herzaman , huy bu seni seven etrafina bile bakamazdı vicdanı sizlardi
10 Yorumla
Her erkek yapıyor bunu takma o kadar o zaman herkes ayrılsın sen onla yatsanda yapardı bunu her gün aynı armut yenmez ;) ilişkine devam et :)
16 Yorumla
Soran+1 yıloh be harbi bir kiz cikti sonunda burdaki kizlar seviniyormus gibi cevap yaziyorlar ya canim ben onlan birsey yapmam oda kabul eti . iste kizla yatmis ama duygusal degil yani kiz biliyor benle beraber oldugunu .. simdi kizin telefonlarini acmiyormus ..
- +1 yıl
Salla D Bu kızlar kendını kandırıo acaba onların sevqılılerı ya da kocaları sutten cıkmıs ak kaşık mı:D yapmayan erkek yok hatta artık yapmayan kızda bulmak zor :D Rahatına bak :D sen sevqılınle bunu yasayıp sevqılın bunu yapsa anlarım ama bence bu aldatma deıl ekmek su qıbı bı sey :D abartmadıqı surece opuyorum senı quzelım kactım ben dişçiye qidiorum :D
Soran+1 yılhakisin canim ya sagol ..
- +1 yıl
Aynen öyle ben de vermiorum senelrdir beraberiz adam yakısıklı yapıyo geçiyo geliyo yine bana maksat kürkcü dükkanı olmak erkek adam bir dus alır gecer o kızlar düsünsün;)
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. istese beklerdi ama nereye nereye kadar?
Ufukta ciddi bişeyler göremiyorsa aldatmasına şaşırmamak lazım
Bi de bunu kaldırabiliyorsan şu anda, duracağını sanmam artık yapar arada01 Yorumla
Soran+1 yılhayir benim onla yapmicagmi cok iyi biliyor benim bildigimi bilmiyor kizin telefonlarini acmiyormus demeki kendi kendine pisman olmus ..
İhtiyaç işi palavra. Seversen gayet bekleyip kendini ona saklayabiliyorsun. İhtiyaç diye olsa herşeye izin verilmeliydi değil mi ?
Seven insan aldatmaz, adam dediğin hiç aldatmaz.12 Yorumla
Soran+1 yılyani tek gecelik birsey iicn ayriliyim mi ondan ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
+1 yılÖncelikle merhaba Aldatma sebebinden önce erkek arkadaşınızın yaşı, ekonomik durumu eğitim seviyesi ve yaşadığı aile kültürü çok önemli. Aile değerleri bilinerek yetiştirilmiş bir birey ise ve değer vermeyi biliyorsa empati yapabiliyorsa böyle yapacağına sizinle konuşup yollarını ayırıp daha sonra böyle bir işe kalkışması normal anormal olan tam tersi ki ben öyle düşünüyorum demekki kendisinde eksiklik var kendini böyle tatmin ediyor. Özür dilemeyi biliyorsa bir şans daha istiyorsa tabiki dene derim ama seni kaybedeceğini ona hissettir yoksa yine şeyleri yaşarsın. Cepte olma sen onu yan cebe koy tatlım 😎 Takip etmek isterseniz YouTube yeni kanal açtık ilişkiler üzerine belki örnekler size de cazip gelir Kanalın ismi İsmi lazım değil ilişkiler ❤️
00 Yorumlaben senin olmayan beynini seveyim, ben senin aklını seveyim çiçeğine kodumunun salağı, boynuzu yemişsin hala erkektir yapar, ihtiyacı vardır yapar diyorsun da seni gurursuz orosğpu çocuğu bacım canım kardeşim erkek arkadaşın onla bunla yatarken sen ne bok yiyorsun kodumunun kezbanı bir de olumsuz cevap verene hakaret ediyor sen git sevgiline söv beynini siktiğimin malı maaaaaaaaal Çok yaşa orospuu. oh be rahatladım. sağ ol aptall kaşarrr
41 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.Boynuzları yemişsin.Üzülmemek için iyi yönden bakmaya çalışıyorsun ama aldatmış işte.Bunun affı olamaz
25 Yorumla
Soran+1 yılsagol canim cok iyi sin insallah ayni sey senin basinada gelir
- +1 yıl
senin bekledigin cevap dogru olan degil.bu duruma sevinmedim tabi.memnun olmayacaksan neden soruyosun ki?kafana gore takil
Soran+1 yılyarama tuz basmaya ne gerek var .. boynuzlari yemisin ne demek ya .. ? insanlarin yaralarina basmadan dogruyu söylemek gerekir .. ama neyse sende o bile yok .
- +1 yıl
Aldatan sevgilim bile yok:(
- +1 yıl
Kız haklı beyler...
Aldatmanın neresi affedilir ki.Seni seviyor ve başkasıyla yatıyor.Hangi kitapta yazıyor bunun doğru olduğu
O bi ihtiyaç değildir kudurukluktur.Hakikaten sevseydi kendini sana saklardı
26 Yorumla
Soran+1 yıl:( gercekten mi ? bir gecelik birsey olamazi
Soran+1 yılama ben yapmam onunla bunu da cok iyi biliyor
Soran+1 yılevlenmeden önce yapmam oda bunu kabul ediyor . ama iste simdide baskasiyla yapmis :(
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatmanın bahanesi , ihtiyacı olmaz. Senin haberin olmadan daha kaç kızla yatmıştır o mantıklı düşün doğru kararı ver.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok sadece bu biliyorum kiz ariyormus onu ama istemiyormus kizin kendi aziyla duydum yani benim bildigimi bilmiyor ama kizlada görüsmek istemiyor ..
- +1 yıl
Kıxı sikip atmıs iste yapıyo erkkler bosver dön bilmezlikten geel;))
+1 yılerkeklere sevdıgı kadını kurtarmak ıcın 3 hak verseler 3unude aynı kadın ıcın haryacak tek varlık tanırım oda SÜPER MARİO :D
07 Yorumla
Soran+1 yıltamamda ne alaka simdik ?
- +1 yıl
ordakı ınce ayrıntıyı kacırdın sen demek kı kaldıkı evlıler bıle yapıyorlarsa hanı gerısını sen dusun
Soran+1 yılne evlisi ya ben evli falan degilim .
- +1 yıl
her neyse yapacagın tek sey var senın nabza gore serbet vereceksn sadece
Soran+1 yılya ben senin dedigini anlamiyorum :D
- +1 yıl
ılgınc ya senmı yoksa benmı değisigim yoksa he :))
Soran+1 yılbilmem galiba ikimizde ee bu konuda ne düsünyorsun merak ediyorum senin fikrini ? :)
simdi susarsan ayrilmassan bu bole devam eder emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılya canm benim bildigimi bilmiyor o kizinda telefonlarini kaldirmiyormus birdaha görüsmeyelim demis . napcam bilmiyorum ben yapmiyorum onunla o yüzden mi onunla yapti?
Soran+1 yılsendedemi aynisi oldu ?
Sen bu kadar yüz verirsen yine aldatır. Ayrılmalısın kesinlikle.
03 Yorumla
Soran+1 yılne yüz vermesi :D allah askina benim bildigimi bilmiyor bile ;)
Soran+1 yılhayir salak yerine koymuyor salak yerine koysa yaptigi seye devam ederdi amam benim bilmedigim halde kendidi alakasini kesmis ve telefonlarini acmiyor .. noldu yaran mi da bana böyle olunca seviniyorsun kizim sktr git mal misin ne sin asalik seni
+1 yılya aslında erkek yada kadın olarak degıl cısıyet meselesı degıl kısılık meselesı bence yanı :))
012 Yorumla
Soran+1 yılsenden yine karisik bir cevap aldim :) ama yine tam bir net cevap versende bende anlasam ..
- +1 yıl
ben sana dünyanın kanunu böyle desem acaba :))
Soran+1 yılya sen benim aklimi karistiriyorsun :)
- +1 yıl
o nasıl oldu sımdı ya allah aşkına :))
Soran+1 yılyazdigin cevaplara bir bak .. degisik degisik gizemli gizemli ..
- +1 yıl
ewet aslında haklısın cunku herkes aynı seyı soyluyor kapalı bı kıtap gıbı ancak okudukca sayfaları karıstırdıkca cozumlenebılırım herhalde :))
Soran+1 yılkesinlikle ..
- +1 yıl
geçmiş olsun o zaman +1 kişi daha eklendı kervana dusunen:))
Soran+1 yılanlamadim yine :)
- +1 yıl
ya ben anlatamıyorum yada sen anlamkmı ıstemıuyorsun bende ınan ne oldugunu anlamadım ya :))
Soran+1 yılsende bir gariplik var .. ama degisik .. farkli güzel :)
- +1 yıl
farklılık her zaman guseldır ama:))
gercekten icten bir ne yapmaliyim? diye soruyorsan krizleri yonetemiyorsun demektir, ayrilacaksin olay bu, ha ben onemsemem erkegimdir basimin tacidir diyorsan karismam :D
00 Yorumla
+1 yılSaçma. Erkeğin ihtiyacı varda dişinin yok mu yani. Bu haldeyken böyle yapıyorsa evlenince neler yapar söyleyip moralini bozmak istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledin bile ..
+1 yılAldatmakda Çözüm Değildir Biz Erkekler Uçkurumuza Yenik Düşebiliyoruz Bazen Aldatmak Değil Bu Ne İstediğini Bilememe...
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm peki napiyim ..
- +1 yıl
Hayatı Akışına Bırak Bu 1 İpleri Eline Al Bu 2 Yoksa Çok SIkıntı Çekersin ;)
ihtiyaç falan zırlavamak tamamen kendini kandırma çatır çatır aldatmış seni
02 Yorumla
Soran+1 yıleee zaten salak ben ne yazdim bak yukarda ne yaziyor erkek arkadasim beni aldati yaziyor kör müsün . ben onunla yatmiyorum diye tek gecelik birsey yasamis kizin telefonlarini acmiyor beni birdaha arama demis . bende onu soruyorum tek gecelik bile olsa insan sevdigni aldatir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİhtiyaç diye birşey yok çok ihtiyacı varsa manuel takılabilir. Tamam aldattın bi b*k yedin e niye yakalanıyosun gerizekalı. Bu arada bence önemli olan bedenen değil ruhen aldatmamış olmasıdır.
010 Yorumla
Soran+1 yılyok yakalanmadi ben duydum . ama kizin telefonlarini acmiyormus beni birdaha arama demis ve benim bildigimi bilmiyor . ben yapmadim onunla dayanamayip onunla mi yapti acaba ?_
Cevap sahibi+1 yılSen doğru olanı yapmışsın. Erkek bu aldatır çünkü doğasında vardır engellenemez birşey bu evlendiğin erkek de aldatacak seni. Dediğim gibi önemli olan kalben seni aldatmamış olmasıdır ona yeniden şans ver ve bi daha asla böyle birşey duymak istemediğini belirt. En azından sana duyurmamalıydı.
Soran+1 yılyani beni sevsede aldatabilir mi sex icin ?
Cevap sahibi+1 yılAldatabilir değil aldatacaktır bak buna emin ol. Erkeklerin %99 u aldatır geriye kalan %1 ide aldatmak ister beceremez. Sadece sex amaçlı aldatmadır bunlar ama sevgisinden şüphe duyma.
Soran+1 yılaslinda haklisin .. yani beni sevse bile aldatir ..
Cevap sahibi+1 yılBak her erkek itiraf etmez bunu. Erkeğin yaradılışında var bu. Bak yılların eskitemediği bir abimizin bir sözü var aynen şu : en akıllı kadın erkeğinin aldatmasına izin veren kadındır.
Soran+1 yılwow , aslinda haklisin sonucta ruhen aldatmiyor ya ..
Cevap sahibi+1 yılEğer baktın ki başkasını seviyor sana olan sevgisi azalmış seninle eskisi gibi ilgilenmiyor o zaman s*ktiri çekersin.
Soran+1 yılo zaten o ayri bir konu hic düsünmem . rest cekerim .
- +1 yıl
Buna nasıl emin olabilir ki insan. beni seviyor ama başkasıyla gününü gün ediyor. bunu sindirmek çok zor. ben didiklemediğim halde karşıma çıktı mesela. biliyorum geri dönecek ama bunu sindirmek çok zor.
+1 yılBoyle sacma bisey gormedim ben yaaa..kendinizi kandirmayin ihtiyacmis,dayana len dayanio ama bunda ihtiyac oyle mi..seni sevse baskasin tarafina bile bakmaz..
00 Yorumlayapmasaydı ne iyi olurdu sen bunu hiç unutmayacaksın diyelimki rahatsızlandı uzun zaman eşiyle birlikte olamadı eşide ihtiyaçlarını başka yerdemi giderecek
00 Yorumlaçok ihtiyacı varsa elizabet var konuşturma insanı bariz yemişsin boynuzları
30 Yorumlaİçten ve samimi cevap mı istiyorsun? Ayrıl ondan hemen. Aldatmanın bahanesi olamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yıltek gecelik olsadami olmaz ..
+1 yılNe kadar rahatsın sen öyle, ilk vaka değil herhalde.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayir ilk vaka rahat degilm rahat olsam yazmazdim ;) ! bunu düsünme gücüne sahip degilmisin ya aklim karisti hem yatigi kiza istemiyorum diyor yani kiza benden uzak dur diyor kiz ama biliyor beni sevdigni hatta kendiside söylemis .. o yüzden aklim karisik tabi devam eden bir durum olsa hic düsünmezdim
+1 yılYapmayın allah aşkına şu zihniyetten kurtulun nedemek erkek yakışıklı yapıyor geliyor. Ozaman niye senle birlikte aşk sevgi namaz gibidir niyet ettikten sonra sağa sola bakilmaz
10 Yorumlasende onu benimle beraber aldat. bu soruya başka nasıl cevap verilir
00 Yorumlane ihtiyacmis lan ben haric herkes yapiyor anasini satayim kendimden suphe etmeye basliycan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle ayrılmalısın..iradesiz pisliğin teki işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılihtiyaç diye kandırma kendini. öyle bi dünya yok. aldatılmışsın, masum bi tarafı yok yani bunun.
10 Yorumlanerden biliyosun açıklamasına izin verdin mi_?
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim bildigimi bilmiyor duydum tek gecelik birsey
Soran+1 yılhayir benim yapmicagmi biliyor kesinlikle .. herkes baska birsey diyor ya ..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne