Çok saçma. bir ara eski kız arkadaşım bana T-Shirt Yaptıralım dedi. tamam dedim. Tencereyle kapak yaptırcaz dedi. tamam dedim. Ben Kapak sende tencere olcan dedi :D Kızım saçma sapan konuşma olmaz dedim. inat etti bende dedim ki : Hayırdır * neyin içine ne koyuyon dedim. Bunlarda o kızın kafasından :)
Kız arkadaşım sadece tshirt için teklif etti gayet hoş oluyor ama tshirtden başkası yani şort ayakkabı bence fazla , sonuçta erkeklik duygusu diye bir şey var öne öyle ikiz gibi her şeyi aynı :)
Aynı giyinen sevgililer şirinler fakat ben yapmazdım. Yani başkalarının gözünde neden şirin olalım ki :D Ama mesela birbirimizden habersiz aynı tarzda ve renkte giyindiğimiz olmuştur.. O da uyumdan kaynaklanır :)
Bazıları çok saçma şeyler yazdırıp giyiyor. Onları görünce midem bulanıyor. Ama ben giyseydim üstünde sevgili olduğunu bariz belli eden vıcık vıcık şeyler yerine ikimizinde beğendiği bir erkek tişörtü giyerdim.
Aslına bakarsanız ne giyip giymediklerine bağlı. Fotoğraftaki çift hoş görünüyor fakat diyelim erkeğin bir güneş gözlüğü var, kadının da gidip aynısından alması tuhaf olur. Zira yüz yapısı vs çok farklı. Üstelik güneş gözlüğü önemli bir şey. Tişört gibi değil. Ben aynı şeyleri giymeye takmaya çalışmanın çiftler arasındaki başka uyumsuzlukları giderme çabası olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar