Bir aylık evliyiz sevgiliyken eşime bir konuda yalan söyledim. Bakire değilim tek bir kişiyle yattım dedim. O da yalanımı ortaya cıkardı diğer beş kişiyide telefonumu kurcalayarak VS öğrendi (lütfen beni kınamayın) yalanlarımı kaldıramadı bana yeri geliyor vuruyordu odaya kitliyordu evi kitliyordu hem kopamıyordu hem de canımı acıtıyordu iki kez kactım ama o yalvarıp sözler verince dayanamadım bu döngü hep devam etti oysa kendi gecmişide cok kabarık 80 kız ile yatmış ama ben onu yargılamadım. Herkes kendinden sorumludur. Bu yalanlar ve gecmiş hep yüzüme vuruldu. Bu güzelliğinle nasıl böyle iğrenç mazin var, karalısın, yalancısın, şunla yattın bunla yattın diyip duruyor evlendiğimizden beri şiddet yok ama cok cektim ben onu kandırmak istemedim sadece öğrenipte benden sogumasın diye gizledim bazı seyleri. Her gün diken üstündeyim umarım gecmiş konusunu acmaz diye çünkü alttan almayıp cevap versem vurma ihtimali var alttan alacak bir insan olmadığım halde alttan alıp tamam haklısın diiyp geciyorum cogu zaman. Yalancı olmak istemezdim ama yaptım bir hata sizce artık nasıl bir tutum sergilemeliyim haksız oldugum taraflarında söyleyebilirsiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe yazsam bilemedim işte. Yüce rabbim boşuna evliliği emretmemiş, boşuna bu zinayı günah etmemiş. Demekki herşeyin bir sebebi varmış. Her iki taraf için diyorum ne oldu 2 dakikalık zevke değdimi peki?
Bak bundan 4 sene önce üniversitede arkadaşlık yaptığım kız (21 Yaşındaydı) bana ilişki teklif etti, sadece sana güvenebilirim dedi ve ilkim sen olacaksın dedi.
Kendisine bunu yapamayacağımı söyledim, bunun vicdanıyla yaşayamam dedim.
Neyse bu kız bu sefer beni tahrik etmek için Erkekliğime kadar hakaret etmeye başladı.
Daha sonra bir iki bişey söyledim kendisine vaz geçti.
Üniversite bitti tabi 2 hafta önce bu kız beni aradı, bu kız başka şehirde yaşıyor.
Telefonu açtım bu kız aradı nasılsın vs hal hatır sordu ve bana dediki sana o sene söylediklerimden dolayı çok pişmanım beni affet dedi.
Dedimki dert etme ben seni affettim sen hata yapmak üzereydin ben seni vaz geçirmeye çalıştım dedim.
Bana dediki buradan birini sevdim ve geçen hafta nişanlandım, nişanlandığım kişi çok iyi biri dedi, sana teşekkür etmek içinde aradım dedi. Sen iyikide beni vaz geçirdin ve benle birlikte olmadın dedi bundan dolayı Allah Razı Olsun senden dedi.
Yani diyeceğim o ki Allah'ın bize emrettiği şekilde yaşarsak hayatımız daha huzurlu daha mutlu geçer.
Bunu neden yazdım buraya, belki biri okurda ders alırsa hayırlı bir şeye vesile olmuş olurum.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Uzun yıllardır her fırsat bulduğumda söylüyorum.
Her ne olursa olsun, yalan kesinlikle hiç beklemediğiniz ve ummadığınız bir zamanda ortaya çıkıyor.
Doğruyu söyleyin rahat edin.
Ben olsam, asla ikinciden sonrasını öğrenmezdim.
Çünkü kesin boşanırdım.
Yalan söylemekten kurtulmak çok zor bir iştir, çünkü bunun aslına bir bağımlılık olduğunu söyleyenler bile bilmez.
İkinci bir şan falan değil sizinki, resmen aldatma ve buna devam etme olasılığınız çok yüksek.
Daha telefon numaralarını bile silmediğinize göre, kafanızdaki pek çok şeyi de silmemişsinizdir.
.07 Yorumla- +1 yıl
.
Resimler neden vardı ki?
. - +1 yıl
.
Demek ki kalmamalıymış ki, bu ona yalan söylediğiniz gerçeğini değiştirmiyor.
Baştan doğru olsaydınız,
Ve aşkım, zamanında bende 4-5 erkekle bir şeyler yaşadım, ama hayatımın geri kalanı için seninle olmayı tercih ediyorum deseydiniz.
Bu halinize ile daha mutlu bir ilişki içinde olabilirdiniz.
Ayrıca sizden şüphelenmiş ki, araştırma yapmış,
Aslında ben sizin yerinizde olsam, evet ben hatalar yaptım, ancak kesinlikle senden sonra kimse ile görüşmedim (doğru ise ) ancak senin bu yaptığında beni incitti diyebilirdiniz ki.
Yaptığı hareket gerçekten yanlış.
Fakat şunu asla unutmayın, bu ilişki devam edecek ise, bir birinizin eteğindeki tüm taşların dökülmesi gerekiyor ve sorularak tüm soruları sorup tüm cevapları aldıktan sonra artık bir daha bun konu asla açılmamalı.
. - +1 yıl
.
Kesinlikle bir önceki mesajımda da dediğim gibi, bu konuyu her şeyi ile çok açık ve net bir şekilde konuşmalısınız.
Ta ki sorulacak her hangi bir şey kalmayana dek.
Sonrasında da her ne olursa olsun bunun geride kaldığında mutabık olmalısınız.
Başka yolu yok.
.
- Cinsel Yaşam konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılİkinizde hatalısınız sen daha çok hatalısın kızlarla yatmış biriyle hala eş kalabiliyorsun. ve yalan söylememen gerekirdi. madem yattın bunu dürüstçe söylemeliydin. bence en kısa sürede ayrılın ikiniz içinde en doğrusu bu tabi ki kalıp kendine acı da çektirebilirsin her türk kadını gibi. ama benim tavsiyem ayrıl kendine acı çektirme
00 Yorumla
+1 yılne burada birisi ne de eşin sana hakaret etmemeli. yaşadığın eski birlikteliklerden pişman olsanda olmasan da geçmişine saygı duyulmalı. eşin hayatına girdikten sonra önemlidir ne yaptığın. eşin geçmişini sindiremiyorsa bir çay demle gece çıkar balkona onu da al karşına konuş. sen bu kadar kızla birlikte olmuşsun seni yargılamıyorum kıskanmıyorum da çünkü artık seninle ilişkiye girebilecek tek kadın benim, her gün seni görebilecek tek kadın da benim. belki ilk kez birlikte olduğun kişi değilim ama son kişiyim birlikte olacağın de. sende böyle düşünmeye çalış anı yaşa evliliğimizin tadını çıkaralım dünyayı sevgi kurtaracak, yeterki birbirimizi sevelim de. eğer içinde bana karşı şüphe varsa ikimizde tuşlu telefon kullanalım ya da bak şuandan itibaren verelim telefonlarımızı birbirimize sen benimkini al ben seninkini bir hafta kontrol et bu doğru bişey değil ama kafanda şüphr kalmasını istemiuorum mutlu bir evlilik istiyorum de. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler susarsab kavga rdersen bişey elde edemezsin. sırnaşırsın konuşma bittikten sonrada barışırsınız diye umuyorum
12 Yorumla- +1 yıl
haberleri bekliyorum :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
63Cevap
+1 yılO 5 kişi neden hâlâ telinizde ki orayı anlamadım. Bunun dışında söylemek zorunda değildiniz bu sizin ondan önceki hayatınız. Bakire degilim dediğiniz halde evlendiyse sesini kesip oturacak neyi hazmedemiyor. Alttan almakla hata yapiyorsun sende onun geçmişini bilip kabul ettiğini ve senden önceki onla ilgilendiğini söyle ve tekrar geçmişinizin konu edilmesi halinde asla dönmemek üzere gideceğinizi söyleyin ve gerekirse gidin.. bu şekilde devam etmesi tehlikeli herşey bir cinnet anına bakar.
31 Yorumla- +1 yıl
Senden önceki onla ilgilenmediğini*
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızların su huyunu sevmiyorum geçmişte bir hata yapıyor sonra yalan söyleyip saklamaya calisiyor karşısındaki kişiyi salak yerine koymak oluyor ve kandırdığını düşünüp kapağı attığını yedirdigini düşünüyor yaa geçmişte o hatayı yapma yapıyorsan da sonucuna hersekilde katlan şimdi sen geçmişte kaç kişi olduysa oldu bu hata değil isteyerek oluyor hata diye kendinizi kandırıyorsunuz eşinde geçmişinde 80 kızla yaptı diyorsun p ki bu 80 kızın aklı yok mu kizlar istemezse erkekler yapamayacak bırakın bu hata palavralarini yaa arkadaş çık n artık şu mantıktan o beni seviyor bende onu çok seviyorum kaybetmemek için isteğini kabul ettim ama kullandı attı beni gibi saçmalıklar dan kurtulun millet evliyken ayrılıyor madem hata yaptim diyorsun herkes hatasının ceremesini kendi çekecek (dipnot: kizlqr derken bu düşüncede olanlar hepsini kastetmedim)
24 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca geçmişte yaptıklarını yaşarken o zaman hata olduğunu düşünmüyorsun zevk aliyordun yaparken hiç ortasından bahsetmiyorum ki bu üzerine bastırarak söylüyorum bu hata değil erkekte olsa kadinda olsa hata degil
- +1 yıl
Bide kimse şu sözü unutmasın "geçmişte yedigin hirmalar gün gelir g@tunu tirmalar" bence bu söz tam taşı gediğine oturtmak için söylenmiş bir soz
- +1 yıl
👏👏👏 dürüstlüğü sen dolayı madalya hakkettiniz
+1 yılSen niye evlendin ki böyle birisiyle? Ayrımcılık yapıyor, kendisi her haltı yerken seni geçmişin için yargılıyor, sana hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguluyor ve sen de evlendin. Gerçekten siz kadınlar bazen çok aptal varlıklar olabiliyorsunuz. Size böyle zarar veren bir insanı nasıl eş olarak seçebiliyorsunuz, nasıl? Aklım hiç almıyor. Yazık vallahi kim bilir ne kadar zeki ve ne kadar da güzel bir kadınsındır hiç anlamıyorum böyle insanları nasıl sevebiliyorsunuz.
12 Yorumla- +1 yıl
Şu anda kendini düşünmekten başka çaren yok fakat çok dikkatli ol. Türkiye'de durumlar malum. Nolur kendine çok dikkat et. İyice otur, düşün, taşın. Duruma göre boşanarak kendini kurtar ama çok dikkatli ol ne olur ne olmaz.
+1 yılevli biri olarak söylüyorum.
1 2 hadi diyelim 3 kere yüzüne geçmişini vurdu af et.
ama 4 olduysa çocuk yok iken boşanın.
kendisi yaptıgı halde birşey olmuyor senin yaptıgınla oluyorsa bu durumu masaya yatırıp müzakere etmenin lüzumu yok.
tek kelime boşanın. çok düşünme. tabi anlattıklarına nispeten konusuyorum.02 Yorumla- +1 yıl
hiç düşünme direk boşanma iste. eşimde bana yapıyor yakın vakitte boşancaz.
+1 yılİlk olarak seni yalana iten şey şu ; bir erkek yapınca skor oluyor sen yapınca yolun yolcusu.. sende böyle gözükmemek için herkes gibi ya da bir çoğu gibi yalana baş vuruyorsun. Ve bir de üzerine yalancı oluyorsun.. emin ol sen kurcalamadığın için ortaya çıkmamış eşinin bir sürü yalanı vardır.. Kısacası Bu evlilikten mutlu değil isen sürdürmen için hiç bir sebebin yok.. önemli olan burada kimin kimin ile yattığı değildir. Senin , kendini mutlu ve huzurlu hissetmen dir.
02 Yorumla- +1 yıl
Elinde koz olduğunu düşünüyor ve sen bu konularda kendini suçlu hissettiğin için bu kozu sürekli kullanıyor.. Savunma yapmayı bırakıp saldırıya geçer isen kazanırsın
Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Büyük hata, yanınızda akli dengesi bozuk insalıkla alakasız cahil bir adam var. Dikkatli olun. Potansiyel tehlike. Kendi pisliğini yasal görüp sizinkini ahlaksızlık olarak yorumluyor. Bu işin kadını erkeğimi var. O da aynı haltı sizden onlarca kat fazla yapmış. İşi puana vursak adam idamlık. Ama böyle kara cahil, zihniyeti ve beyni bozuk bir adamla inanın ömrünüz kararır. Kendinizi kurtarın bir an önce.
00 Yorumla
+1 yılEsine en başta her şeyi söylemen lazımdı
Ama artık geçmiş neyse
Altan alma daha fazla
Evet yaptım ayni senin yaptığın gibi senin de benim de gecmisim de yanlislarim oldu bunlari malesef ki geç öğrendin ama öğrendin şimdi kararini ver ya bitir ilişkiyi ya da her şeyi sineye çek yola devam böyle hayat geçmez
Gibi konuş00 Yorumla
+1 yılBu şekilde evlilik nasıl sürecek
bir insanla evleniyorsan onu geçmişiyle kabul edip hayatında geleceğin de yer verdin demektir
ama bunu yüzüne vuruyorsa
kusura bakma ama bu evlilik yürümez..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu ne ya bir sürü çelişki dolu. ayrıl o zaman sende yalvarsada dönme. aşıgım diye dönüyorsun ama şikayet ediyorsun sonra. ayrıca niye yalan söylüyorsun adam 80 kızla yattıysa sende gerceği söylicektin. vede kendisi onca kızla yatıp seni yadırgayan adamla evleniyorsan bunlarada razı ol
114 Yorumla- +1 yıl
maşallah ne okuman varmış
- +1 yıl
kendi eden kendi bulur. işine gelmeyen gercekleri yazdım diye cevap vermedin
anlamamakla alakası yok - +1 yıl
inşallah senin güzel yaşantın olur ama sen bunu istemiyorsun. işte sorun burda. öyle adam için ısrar ediyorsun sğrekli barısıyorsun sonra sınanıyorum diyorsun arkadaşım ayrıl kapat defteri mutlu olmana bak.
- +1 yıl
kaç kere şans verdin? som radde ne? illa şiddet ya da ağır sözmü olmalı.
- +1 yıl
sende babana deseydin önüne gelen kızla yatmış diye.
- +1 yıl
kendini ezdirirsen herkes ezer. sırf sevişyorumla evlilik olmaz
- +1 yıl
bu yaptıklarına göre eziliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Ben olsam nasıl davranırdım öyle düşüncem Yani evlenmeden önce söylese belki sorun etmezdim evlendikten sonra öğrenmek kötü çevremde böyle çok olayla karşılaştım ben sırf yalan söyledi diye soğur terk ederdim
11 YorumlaMakesef yurumez, bu hep boyle surer gider. Kaybettiginde pesine duser seninz elde ettiginde tekrar yuzune vurur. Aslinda kendince bir intikam alma olayi ic gudusel. Bir kadin gecmisine takikan hic bir erkek o kadinka iliski yurutmeyi becerememistir. Malesef yalan soylemekle hata etmisin, dogruyu soyleseydin su an derdin ki ee herseyi bilerej evlendin simdi neyin nerdindesin derdin. Hakli olan sen olurdun ama sen hakli olsanda yurumezdi bu kisiyle.
01 Yorumla
+1 yılKaraktersiz biriyle evlenmişsin. Bugün olmasa yarın ayrılık mutlaka olacak. Böyle biri ile hayat geçmez.
Diğerlerini telefondan nasıl yakaladı anlamadım. Kendisi o kadar kızla yatıyor sen yapınca suç mu? Sanki onunla evliyken yaptın04 Yorumla- +1 yıl
Allah sabır versin. Sıkma canını
- +1 yıl
İyi de driveda nasıl foto vardı da 5 kişiyle daha beraber olduğunu anladı
Sen mi söyledin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılyalanlarımı kaldıramadı bana yeri geliyor vuruyordu odaya kitliyordu evi kitliyordu hem kopamıyordu hem de canımı acıtıyordu
evlendiğimizden beri şiddet yok hangisi doğru? 😀 hikaye kurgun zıfır zıfır zıfır 😀😀03 Yorumla- +1 yıl
Hı hı tamam inandım
+1 yılBosa gitsin zararin neresinden dönersen kardir. Seni anlayacak birini bul yaşin daha ufakmis ha birde kimseye eşinde olsa sırrını ver me boyle basina kakar. Sakin ama sakin hataya düsüp hamile kalma
04 Yorumla- +1 yıl
Hergün diken üstünde bugunde konusacak demektense sana tavsiyem ayril seni sevse zaten bunlari gundeme getirmez sanki kendisi sutten cikmis ak kaşikmis gibi
- +1 yıl
Daha 1 aylik evliyken boyle birsey yapan insan iki gun sonra siddet uygular bence bosa vakit kaybetme
+1 yılinsanlar genelde hata yaparak geleceğini şekillendirir. ama bu durum iki tarafa etki ederse sıkıntı geçmişini kabullenemiyor kendine yediremiyor. senin tekrar aynı hataları yapacagını düşünüyor. kendi kendine kurgulama yapıyor bu ilerde sıkıntılara yol acabilir ama onunla birlikteyken hatalar yapmıssın büyük ihtimal bir şekilde senin onu aldatacagını düşünüyor bu yüzden üzerine geliyor
00 Yorumla
+1 yılyerinde olsam kamerayi hazirlarim cevabimi veririm bana vurmaya kalkarsa her sey kaydedilir zaten. annesine babasina ve polise sikayet ederim. hakki yok buna! sen de izin verme
00 Yorumlasana bişey söyleyim mi bence yatmak sıkıntı elbette ama yadırgayamam kardeşim ama sana böyle yaomadı sıkıntı ve psikolojik olrak kötü olursun bnece erkekler yatsın oh mis kızlar yapınca kötü kötü hakaretler hak ettiğini düşünmüyorum seni yargılayamaz öğrenmil iyi olmuş kendi ne boklar yemiş de off sinirim bozuldu ama ömrün boyunca hrp olmasa da illa her kavgada senin yüzüne vurucak istersen ilişkiyi bitir çok seviyorum diyısab da çek bu çileyi Allah yarfımcın olsun
00 YorumlaBirkere bu niormal bisey başkalarıyla tabiki yatacaksın su andada olabilr bu senin seçimin kaldıramıyorum boşanacak gerekirse sürekli başına kalkamaz susturmasını bil tepkini köy
00 Yorumlabaşında dürüst olmamışsınız... o da öyle... bana kalırsa ya birbirinizi böyle kabul etmeyi öğrenin.. ya da olaylar farklı boyutlara taşınmadan... bitirin..
00 Yorumla
+1 yılSen 80 tane kızla yatarken iyide benim 5 erkekle yatmam niye sana batıyor. Ya adam ol beni olduğum gibi kabul et ya da bu iş burda bitsin de
04 Yorumla- +1 yıl
Abla seni ezen bir adamla hayatına devam edemezsin. Bu 10 günlük bir periyot değil 25 olduğunu düşünsek belki 50 sene bu adamla yaşayacaksjn ondan çocukların olacak ve o sana hep hakaret edecek. Eğer sert ve kararlı olmazsan bu böyle devam eder ve önündeki 50 sene zehir olur. Bitirmekten çekinme.
- +1 yıl
Düzelmez abla inşallah gönlünce olur hayatının en güzel dönemini böyle geçirmen çok yazık olmuş Allah yardımcın olsun.
+1 yılTencere kapak olmuşsunuz işte yuvarlanıp gidin beraber
13 Yorumla- +1 yıl
Inşallah canım kendim gibi biriyle evlenir tencere kapak oluruz bizde herkes layığıyla evlensin
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne güzel diyologlar varmış aranizda, saçma bir evlilik çocuk yoksa ayrıl hemen ikinizede yazık olur...
06 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Ikinizde esitsiniz oda yapmis sizde birkisi baskasini elestirir iken kendisinede bakmali hos degil yaptigi ama seni seviyor ama guveni oturmamis
00 Yorumlahadi sen bir kişiylr yatmışsın çoğu gördüğüm kızom yemediği yaprak kalmamış allah kocalarına sabır versin
00 Yorumla
+1 yılSende bildiğin piyasa yapmışsın yahu bakire olmayan biriyle evlenmeseymiş madem
02 Yorumla- +1 yıl
Kocanı basbayağı ilgilendirir hayatın geleceğinden ibaret değil
+1 yılboşanmanız ikiniz içinde en sağlıklısı güven ortamının yıkıldığı bir evlilik zaten olmaz hele bu durumda sakın çocuk falan yapmayın çocuğa yazk olur
00 Yorumla
+1 yılAllah kendi gibi birini çıkarmış karşısına niye sinirleniyor ki? Sizin çocugunuz olmaz.
01 Yorumla
+1 yılSen boşanmalısın bu iş yürümez. Sende hatalısın ama saklamayacaktın. Geeş dönmeyecektin. Şiddete boyun eğme
00 Yorumla80 kız ne sen 5 adamla yattın diye problem ediyorsa 80 ne onunki can seninki patlıcan mı
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 
hıhı anlıyoruz
14 Yorumla
+1 yılO. pu çocuğu sen kendine bak diyemiyor musun hala ne kahrını çekiyorsun ki
02 Yorumla- +1 yıl
Sasirmadim zaten siz kadınlar öküz seviyorsunuz sonra öldürülüyorsunuz. herkes tercihlerinin bedelini öder
Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı. amacının ne olduğunu sor öğren biraz baskın ol seni ezmeye çalışmamalı.
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalan kötü bir şey. Şiddeti önermiyorum bu konuda kocan yanlış yapıyor ama sana olan tepkisinde haklı
00 Yorumla masallah sende az degılmıssın kocanda az degılmıs cıkmazdasın bence orta yolu bu olayları ebedıyen kapatın yoksa bu hayat bole bıtmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. çok surmez sende basından anlatsaydın neden sonra soyledınkı artık yasamayan erkek bayanmı var bu durumu kednı yapar erkek cunku o serfsız
03 YorumlaŞimdi adam evlenmeden geçmişini anlattıysa suç sende sende biri ne biji ne fark mi
00 Yorumla
+1 yılO evlilikten bir yol olmaz. Birbirinize yok verin gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılbu sana ve diğer okuyanların kulağına küpe olsun geçmişiniz sizinle kalsın hiç kimseye anlatmayın
00 Yorumla
+1 yılBence ikinizdede problem var, şahsen ben olsam kattiyen evlenmezdim çünkü sorun çıkacağı kesindi
00 Yorumla
+1 yılSizin anlamadığınız birşey var olay sizin kaç kişiyle yattığınız değil olay söylediğiniz yalan. Artık size nasıl güvensin? Muhtemelen artık o da size yalan söyleyecek çok saçma şeyler yapacak belki kendini kaybedecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başta herkes birbirine karşı dürüst olsun sonra karar verilsin
00 Yorumla
+1 yılGeçmişim geçmişte kaldı de eğer gerçekten seviyorsan sevdiğini söyle masum gözükmen gerekir dik başlılık hiçbir zaman sana fayda etmez kendini sevdir tartışmaya kapalı bir konu olsun bu
00 Yorumla
+1 yılİlişikiniz sağlıklı değil. Oturup güzelce konuşmayı deneyin ve en önemlisi şeffaf olun. Geçmişi geride bıraktığınızı ve geleceğe bakmanın en doğrusu olduğunu hatırlatın. Umarım düzelir aranız :)
00 YorumlaBu evlilik yurumez elbet bosanacaksiniz, daha fazla yipranmadan ayrilin bence
13 Yorumla
+1 yılsende suçlusun oda suçlu sen sevdiğine yalan söylediğin için suçlusun oda seni geçmişinle yargıladığı için suçlu
00 YorumlaYav bacım hiç mi anlamadın bunun nasl bir kıskanç mahluk olduğunu? Biraz aklını kullansaydın Tlf da ne geziyor diğer 5 kişi Akılsızsın ya
00 YorumlaMadem kendisi de yapmış daha ne diyor ancak savunmasız bir kadına mı gücü yetiyor
01 Yorumlatemeli yalan üzerine kurmuşssun ne bekliyordun? canını acıttığın kadar canını acıtmak istiyor.
010 Yorumla
+1 yılÖyle bir insanla ne diye evlendin? Herkes hata yapar
03 Yorumla- +1 yıl
Afedersin ama eşek yine eşektir. Öyle birinden hayir gelmez. Namus iki bacak arasinda değil. Kendisine baksin bir de ahlaksiz
+1 yılSeviyorsa kabul eder seviyorsa her şey unutulur. Şiddet oluyor mu peki?
00 Yorumla
+1 yılAyıp gecmis gecmiste kaldı kendi sütten cıkmıs ak kasık mı
00 Yorumla
+1 yılbir süre sevişme, mecbur yanaşacak. Yanaşmazsa bilki 81. Deneyimi yaşamıştır😁
00 Yorumla
+1 yılulan 1 ayda bu kadar şiddet olay olduysa siz diğer aya boşanırsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. 80 kız mı çüş yalana bak
15 Yorumla- +1 yıl
her hafta biriyle takılsa 2 senede 102 kız yapar. Şahsen 2 hafta bir muhakkak punta atarım. Doğal bir şey yani
- +1 yıl
Normal rakam yani benim 200 ün üzerinde de olmuştur. Erkeğine bağlı açıkçası yakışıklıysa bir de öf öf
- +1 yıl
Bencede abartılmış bı yakan
+1 yılKocanın maşallahı varmış üstüne bir de yüzsüz
08 Yorumla- +1 yıl
Sen niye kendini ezdirtiyorsun
- +1 yıl
Dayak yemişsin allahtan ezdirmiyosun. Benim kocam bana sesini bile yükseltemez bırak dayağı. Çantada keklik gibi görmemesi lazım
- +1 yıl
Avut kendini böyle manyak erkeklerin alayı manipülatif sen de kurbansın kendine gelmen zor
- +1 yıl
Zayıf bir karaktersin vereceğim tavsiye sana ağır gelir ben ger zaman manipüle eden tarafım böylesi el üstünde tutuluyor
Açıyorsa bırak ondan adam olmaz
05 Yorumla
+1 yılNikahta neden evet dedin
02 Yorumla- +1 yıl
Siz de ki bu hali anlamış değilim güzel sevenleri bırakıp bunları nereden buluyonuz merak ediyorum bir incelik var mı
+1 yılAlttan al ama vurursa terk et evi
03 Yorumla- +1 yıl
Anladım boşanmak daha doğru olur şimdi seni tatmin de etmiyordur yatakta
vermediğin kalmamış mk
00 Yorumla
+1 yılE o da yatmış basl olcak 😏
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam sürekli geçmişimi açıyor, nasıl bir tutum sergilemeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler