Kocam sürekli geçmişimi açıyor, nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Bir aylık evliyiz sevgiliyken eşime bir konuda yalan söyledim. Bakire değilim tek bir kişiyle yattım dedim. O da yalanımı ortaya cıkardı diğer beş kişiyide telefonumu kurcalayarak VS öğrendi (lütfen beni kınamayın) yalanlarımı kaldıramadı bana yeri geliyor vuruyordu odaya kitliyordu evi kitliyordu hem kopamıyordu hem de canımı acıtıyordu iki kez kactım ama o yalvarıp sözler verince dayanamadım bu döngü hep devam etti oysa kendi gecmişide cok kabarık 80 kız ile yatmış ama ben onu yargılamadım. Herkes kendinden sorumludur. Bu yalanlar ve gecmiş hep yüzüme vuruldu. Bu güzelliğinle nasıl böyle iğrenç mazin var, karalısın, yalancısın, şunla yattın bunla yattın diyip duruyor evlendiğimizden beri şiddet yok ama cok cektim ben onu kandırmak istemedim sadece öğrenipte benden sogumasın diye gizledim bazı seyleri. Her gün diken üstündeyim umarım gecmiş konusunu acmaz diye çünkü alttan almayıp cevap versem vurma ihtimali var alttan alacak bir insan olmadığım halde alttan alıp tamam haklısın diiyp geciyorum cogu zaman. Yalancı olmak istemezdim ama yaptım bir hata sizce artık nasıl bir tutum sergilemeliyim haksız oldugum taraflarında söyleyebilirsiniz
Kocam sürekli geçmişimi açıyor, nasıl bir tutum sergilemeliyim?