Eşim çok pis kusucam?

Haftada bir zorla duş alıyor şu dönemlerde işe gitmiyor ben gidiyorum oturuyor mal gibi oyun oynuyor ev osuruk erkek pislik kokuyor heryerde dağıtıyor altı aydır evin masraflarını ben üstleniyorum geliyorum yemek yapıp dağıttıklarını temizliyorum zorla duşa sokuyorum asla beraber olmuyoruz zaten çok pis diye yatağa almıyorum yine duş almıyor kirli sepetinde donunu gördüm sapsarı kusucam midem bulanıyor ne çalışıyor ne temiz ne de kendine bana saygısı var 175 boyunda 55 kilo bakımlı temiz güzel bir kadınım eşimin bu kadar sorumsuz ve pis olması zoruma gidiyor konuşmamda anlamıyor hala devam. Bir de çocuk istiyor sen önce bir işe gir tüm saygımı kaybetti çorapları fare ölüsü gibi kokuyor asla değiştirmiyor cipsli elleri ile heryere dokunuyor sakalının içinden cips parçaları çıktı evlenmeden önce böyle değildi ev ortamı böyleymiş. Zaten o bölgesi de koltuk altı da ilk insan gibi iyice midem bulanıyor işten eve gelmek istemiyorum laftan da anlamıyor yatağı ayırdığım gece bilgisayarı da odaya götürüyorum sadece dedi hiç ciddiye almıyor napıcam ben kadınlığımı insanlığımı temiz insanları temiz evi özledim çok ağlıyorum yeter artık
Eşim çok pis kusucam?