- Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılBekara karı boşamak kolay gelir hesabı dışarıdan sakın dönme demek bize kolay geliyor olabilir fakat çocuğun da varmış onun için bu kararı vermek gerçekten zor. Fakat eşinin öfke kontrolü yok gibi görünüyor eğer sana bu kontrolü sağlayacağını kanıtlarsa belki bir şans daha verebilirsin diye düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsla affedilmez yaşanan olaylardan ders çıkarttın artık kadınlar öldürülüyor böyle iğrenç herifler yüzünden gözünüzü açın ve ayrılın şu pisliklerden yeter polise başvur artık hiç mi akıl kalmadı sende televizyonlarda seni mi görelim bu seferde bu kadın öldürüldü diye lütfen ayrıl şu iğrenç heriften
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddet yenilir yutulur bir şey değildir ve aşık olduğum, eş olduğum,çok sevdiğim adam dan geldi diyor isen e ve yüz dağıtmak ta nedir? İnsan eşine bunu yapar mı? Hamileliğini sonlandır ve o adam ile ilişkini bitir. Kim ne derse desin yol yakın iken kurtul o adamdan.
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kapında köle olana kadar affetme. İşin ciddiyetini görmeden kendini düzeltmek için çok çaba sarfetmeyecektir. Nasıl olsa her türlü geri geliyor algısını ortadan kaldırmazsan, daha çok üzülürsün. Ona göre hareket etmelisin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. düzelmeyecek emin olabilirsin..
10 Yorumlaşiddetin özürü olmaz 3 yıldır evliyim eşime bağırmadım bile çünkü kıyamıyorun demin kalktım klimayı kapatım üşümesin diye ben eşimin üzerine bu kadar titrerken onu dövmekmi? asla seven yapmaz öyle birşey kadın öncr allahın sonra ailesinin emaneti emanete sahşp çıkmayan insandan bir cacık olmaz. ne baba olur karnındakine ne eş olur sana diyeceğim bu kadar
22 Yorumla- +1 yıl
Ya normalde cok iyi bir insan ama öfke problemi var yani sadece kıskanınca nevri dönüyor ve siddet uyguluyor ya aslında hep uyguluyordu sevgiliyken de ama şimdi durum farklı ilk kez kavul etti doktora gitmeyi kiskanclik problemi var.
- Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBak şiddet kontrolsüz oluşan sinir patlamasının fiziki gücüdür kocan kendini kondrol edemiyor ede bilseydi şiddet uygulamazdı sonra gelip af dilemezdi bu sda 1 2 hafta sonra gene yapacak busefer daha derin yaralar alcagın kesin kendini kotrol edemeyennkişi düzelmez ayrıl ona sşık olman onun senin için doğru kişi oldugu anlamına gelmez emin ol mantıklı düşün
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılValla kusura bakma ama öyle bir adamı sevmen bıle tuhaf. Onun erkekliği batsın gücü kadına yeter öyleleri için idam edilmeli yoksa bu zıhnıyetteki erkekler böyle devam ederler. Cevap larda iyi yapmıs dıyen erkek bozuntuları madem erkeksiniz gizli olarak degıl gercek isminiz soyisminizle cevaplayında erkelliğiniz ortaya cıksın...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine söyle diyarbakırdan izmire gelsin.
Ailenin gözünün önünde ol.
Orada savunmasızsın.
Öfke kontrolü olmayan adama kendini emanet etme.
Ayrıca çocuklarını da emanet etme.
Geçende birisinin çocugunu bu şekilde döve döve öldürdüğünü okudum haberde.
Ailene durumunu anlat.
Şiddet gördüğünü, tüm durumunu anlat.
Ailen sahiplenici bir aile ise zaten sana güzel bir çözüm bulacaktır.
Benim sana tavsiyem İzmir'den geri dönmemen ama sen bilirsin.
Ben dediklerine göre yorumluyorum.
Allah yardımcın olsun.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Yapmayın hocam asla ve kat'a affetmeyin kısa süreli aflar uzun süreli yaralara sebep olur. her affınızda buna daha çok alışır. en sonıunda normal bir durummuş gibi davranılmaya başlanır ki bunu yaşamayın.
10 Yorumla
+1 yılBu affedilir diyenler neyin kafasını yaşıyo acabası 🤷♀️ Sevmek bir yere kadar ya , sürekli seni dövüyosa barışınca yine decam edicektir. Maddi bir gelirin varsa ayrıl yoksa da ailenle yaşa yine de ayrıl. Kendine eziyet etme
10 Yorumla
+1 yılAsla affedenlerin sonunuda tvde görüyoruz hep cinayete kurban oluyorlar bir daha yapan hep yapar
50 Yorumla
+1 yılAffedilemez. Güvenme. Gardını al ve indirme. Sıkıntılı bir pislik o ve bir daha yapmayacağının bir garantisi yok. Çocuğunun gözleri önünde öldürülen bir çok kadın gördü bu ülke.
01 Yorumla- +1 yıl
Gitme!
+1 yılHuylu huyundan vazgeçmez. Çok erken evlenmişsin. Maalesef bu tarz durumların sonucu hiçbir zaman güzel bitmiyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Ona asla inanma. Gencecik yaşında sana aptalca şeyler yaşatmış. Lütfen ondan ayrıl. Sana daha kötü şeyler yapacak.
- +1 yıl
Bitti kesinlikle anlaşmalı olrak ayrılacağız bugün protokolü gönderdim.
- +1 yıl
Bu sitede bulunma amacım böyle erken evlenmek isteyen kızların pişmanlık yaşamaması. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Güzel yapıyorsun benim gibi sonları olmasın kizlarin
- +1 yıl
Genelde saldırıyorlar bana. Sen ne anlarsın, sana ne tarzında. Ve en kötüsü yaşça çok büyük erkeklerle evleniyorlar. Adam çocuk gibi elinde oynatıyor kullanıp atıyor. Üzülen yine kızlarımız, şiddet gören yine kızlarımız. Erkekler yeni bir eş büküp hayatına devam ediyor. Kadın bu kadar ruhsuz değil.
- +1 yıl
Çok haklısınız benim eşimle aramda cok büyük yaşlar yok zaten ikimizde cocuktuk çocuk yaşta anne baba olduk her şey yaşında güzel
- +1 yıl
Dediğim gibi güzel yaşamaya odaklan artık. Geçmişini sil.
O dayak yerken bağırmama rağmen hala zarar veriyorsa bırak oldurdukten sonrada ağlasa nolcak gerimi gelicem goktenmi inicem
10 YorumlaŞiddet derken bir tokat bir itme mi yoksa kafa göz patlatmak mı şiddetin şiddeti ne ona göre karar vermek lazım
00 Yorumla
+1 yılDiyarbakırda oturuyorsun galiba? Ailesi ile yakın misiniz
04 Yorumla- +1 yıl
Aynı evde yaşıyoruz yani dubleksti üste biz altta kayinvalidemler oturuyor ama ben şuanda diyarbakırda yaşamıyorum yani ailemin evine geldim. Izmire
- +1 yıl
Tedaviye başlasın bir şans verebilirsin... aksi takdirde şiddet devam eder çocuklarımlada yazık olur ,, ikinci şartın ailesinden uzakları yerde ev tutmanız olsun ,,, bunları yapmadan dönmemeni tavsiye ederim,,, aileden uzak olsun eviniz ama sen arayı iyi tutmaya bak mesafeni koruyarak ,,, ezerler seni yoksa kaldiramzsin,,, yaşadığınız yer rahat hayat şartlarına uygun bir şehir değil,,, en ufak bir şeyi bire bin katarak olayları abartırlar... hepsi ağır gelir sana.. sahsi fikrimdir... yazik edersin kendine,,, duzeldiginden emin olmadan gitme tedaviye başlasın sen gitmeden ,,, onunla aran iyi olsun başka da kimseyi takma
- +1 yıl
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ama bitti her şey dün akşam telefondan bana söylediklerinden sonra aşkımdan gebersemde geri dönemem.
- +1 yıl
Hakkinda hayırlısı olsun ne diyim
+1 yılDayaga devam modunda takilir abi sizin Iq 40 felanmi surekli ayni seyi yapip farkli bir sonuc bekliyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılTrol olması için Allaha yalvarıyorum. Eşinin acaip bir yaratık olmasına mı yanayım. Senin hala eşimi affetsem mi demene yanayım bilemedim
02 Yorumla- +1 yıl
*demene mi?
- +1 yıl
Hayır hayır hayır.3 hayırla gidiyorum
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılo düzelmez sen yeni hayatına bak sen yaşam süren belli geri kalan yaşam süreni kafan rahat geçirirsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sonu gelmez ki. Her seferinde aynı şey devam edecek neden kendine bu eziyeti edesin.
01 Yorumla- +1 yıl
Lânet olsun seviyorum çünkü...
- Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarısının yüzüne yüzüne vuran erkeğin adam demiyorum bak ondan bir bok olmaz kocanın şerefini...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılönce tedavi olsun. piskolojik destek alsın ondan sonra affedip affetmeyeceğini düşünürsün
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle dönme derim.. yeni bisey degil bu düzeliceginide sanmiyorum
00 Yorumla Ben affetmezdim senin yerinde olsam şikayet ederdim
00 Yorumlageçen gun yazmıştım sana yine yazıyorum affederek hayatının en buyuk hatalarından birini yaparsın
00 Yorumla
+1 yılElleri kırılsın, bir kere yapan bir daha yapar be canım
00 YorumlaZor düzelir daha. alışmış bir gün dursa başka bigün yine şiddet olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin için ve işin için üzüldüm öfke kontrolü çok önemli sabır çok önemli arada sabırla öfkeyle ilgili şeyler okut.
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldönmelisin
Cevap sahibi+1 yıl@Yncxy hayır ben 25 yaşındayım sevgilimde yok eşimde yok insanları zaaflarından dolayı yarı yolda bırakmak yerine yardımcı olmak önemlidir kıskançlık hepimizin içinde kimisinin iyi yanı baskın olur kimisinin kötü yanı kimisinin sabrı bunları çoğalta bilirsin ama zararlı olan yanlarımızı bastıra bilmeyi öğrenmessek öğreticek birileri çıkar eğitim şart okumalı ya da birileri yol göstermeli
Cevap sahibi+1 yılAllah isteseydi kitap peygamber göndermezdi direk nefislerimizin isteklerine kapılıp cehennemin dibine gönderilirdik.
Cevap sahibi+1 yıl@Yncxy kızın ailesi illaki vardır ya da eşinin eşi bunu onlara bildirip ailelerinde yardımıyla adamı alıp konuşabilirler insanlar tek başına bırakmakta bu tür sonuçlara yol açar o yüzden akraba ziyaretleri önemlidir.
Cevap sahibi+1 yılolayların iç yüzünü bilmeden tek taraflı yargılamaları bir kenara koymayı başardığımız çözülmeyecek sorun yoktur
Cevap sahibi+1 yıl@Yncxy o eşini seviyor ve sadece kıskançlık krizlerine girince değiştiğini söylüyor kusursuz insan yoktur bunuda aşabilir diyorum doğru insanlarla irtibata geçmesi gerekir.
Cevap sahibi+1 yılve neden kıskandığını düşünmüyorsun kıskançlık deyince aklına geliyor mesela argo tabirle senin dilinle konuşayım eşimi başkasıyla konuşur görürsem şiddet uygulmam ama orada durmam evi terk ederim herkesin kıskançlığa bakış açısı farklıdır biri terk eder biri eşini döver biri erkeği öldürür eşine cinsel öbje olarak bakıyordur
- +1 yıl
Ya başkasıyla konuşamsında ne var normal muhabbet ediyorlar ama diyelim ki dediğin gibi herkesin bakış açısı farklı ki bu bakış açısı değil düpedüz ruh hastalığı. Diyelim ki çok rahatsız oldu evi terk etsin ya da kadının gitmesini saplasın şiddet nedir ya. Kaçıncı yüzyıldayız. Allah onun belsinı verisin.
Cevap sahibi+1 yıl@Yncxy şiddeti kabul etmiyorum tamamen karşıyım ben böcek görsem küreğe alır uzakaştırmayı denerim benim evli kardeşlerim abim var hepsinde sorun var hepside kavga ediyor kız kardeşim bize geldi 1 ay bizde kaldı abimin eşide aynı şekilde 1 ay köye gitti dayımın karısıda evi terk edip bizde kaldı akrabalarımdan boşananlar oldu çocuklarıyla beraber evlilikte çok zorluklar oluyor bunların iç yüzü dışarıya tamamen çıkmaz anlayış olmayan ailelerde tartışmalar olur ben kendi kendimi dini ve sosyal olarak eğiten biriyim dostlara ve arkadaşlara ihtiyacım olmadı sosyal medya internet ve kitaplar işimi gördü biriyle evleniyorsan güzel bir ahlaka sahip olmalısın eşine sadık olmalısın eşinin hoş karşılamayacağı bir şeyi hissedersen uzak durmalısın kalbin seni yaptığın yanlışdan dolayı uyarır korku şüphe olarak gelir dikkat etmek gerek ben ikisi içinde Allah hidayet ve gönül rahatlığı versin nefisler bizi düşman yapan varlıklardır dikkatli ve sükunetli olmakta yarar vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yılda iki ci çocuk nedir ya korunmayı beceremiurmusun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCınsellık yasarken hosuna güdecek sıddetten baskası haram bna gore!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. Çocuğu aldır ve boşan çocuğuna ailen. bakar yanında olur ve destekcin olur çalış ve hayatını kazan
00 Yorumlaşiddet kötü bişe adına üzüldüm ama ikinci çocuğuna hamilesin yani eğer pişmansa bir fırsat daha ver sözleşme yap sende hatalarından ders al derim evli biri olarak
00 Yorumla
+1 yılŞiddet uygulayan ama çok pişman bir eş bizce affedilmez.
00 YorumlaBiraz ayrı kal özlesin seni değerini kıymetini anlasın
00 YorumlaInsallah duzelir ama siddete karsiyim Allah sabir versin
00 Yorumla
+1 yılsize efendi erkek yaranamaz genel olarak değeri bilinmez gerçi bunun bir önemi de yok herkes hak ettiği hayatı yaşar.
00 YorumlaSeni döven kocadan hamile mi kaldin bok gibi iliskiler
00 Yorumla
+1 yılMal misin şiddet seven biriyke evlenmişsin devam et
00 YorumlaDon kocan dır severde doverde
011 Yorumla- +1 yıl
Yuh ciddi misin
- +1 yıl
ya trol yapmamışsa?
- +1 yıl
Ben de seni si. kerim de popona trafik levhası sokup bağırsaklarını dahi parçalar sonra da bir sigara yakıp ölümünü izleyebilirim de. Olabilir yani bunlar a.. mını poponu si. ktiğim so. ysuz kö. peği.
- +1 yıl
Klavyeyi de sokarım sana kes sesini. Anca senin kadına gücün yeter erkek müsfettesi.
Senin penisini koparıp kustura kustura yediririm sana. - +1 yıl
Tamam tel no ver özelden
Adresini at. - +1 yıl
Ya bir s. iktir git a.. mına ko. dumun çocuğu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmış ammkkk, umarım ağzını burnunu kırmıştır.
01 Yorumla- +1 yıl
Köpekler.
+1 yılaffedilmez birdaha uygulamıcagı ne malum
00 YorumlaBunun affı olmaz artık
00 Yorumlafake konular fake konular
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez boşuna kendini kandırma
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılDarp raporu al dursun köşede ilerde lazım olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonu bir kadın cinayeti daha
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır'ın neresi?
- +1 yıl
Ofiste oturuyoruz
Cevap sahibi+1 yılBana takip atar mısın
- +1 yıl
Neden?
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır'dayım , aynı şekilde İzmir'i de avucumun içi gibi bilirim , senin şu dayak arsızı eşini konuşalım
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılEşine gitsin demiyorum ki , eğer olurda bir mallık yapıp tekrar dönerse , yine şiddete uğradığında duruma el atayım diyorum , ikide bir sorularını görüyorum eşim ağzımı burnumu dağıttı diye , acıyorum mala
Cevap sahibi+1 yılMerak etme iyi biliyorum , bende Diyarbakırlıyım , ve aşiret çocuğuyum , o işler öyle kolay olmaz yani : )
- +1 yıl
Benim eşim aşiret çocuğu değil ama ne yaparlar bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin eşinin gücü anca sana yeter
- +1 yıl
Evet babam bilse annem bilse neler yaparlar ona
Cevap sahibi+1 yılE söyle?
- +1 yıl
Söylesen annem şikayet ettirecek polise bir sürü şey yapacak.
- +1 yıl
Bence gayet kolay olur kızın ana babası İzmir'de. Orda tek başına. Seninle ilişkisi oldugunu düşünse işten bile değil öldürmesi zaten ruh hastası adam. Sende tanımadığın bir kız yüzünden başına bela almayacacagına göre bırak bari. Bizim kız da saf mıdır nedir zaten hala seviyorum diyor. Ne diyim valla.
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik ve manevi şiddet görmen daha mı iyi aptal? , Üstelik hamilesin , ya ben neyse bişey demiyorum ne halin varsa gör
- +1 yıl
Sen diyarbakır gibi bir yerdesin ki sen daha iyi biliyorsun onları, kıza zarar verirler kaldıki araya girsen orda her türlü sen haksız olacaksın bulunduğun yerin olayı bu ,,, ikinizinde adi çıkar ancak orda boş yere ortada hiçbişey yokken ,, senin niyetin iyi de, oranin insanlarınin huyları da belli
+1 yıl2. Ye bıçaklar artık, affetme
00 YorumlaNerde yasiyorsun ki normalde
02 Yorumla- +1 yıl
Eşim diyarbakırlı diyarbakırda yaşıyorduk ama ben izmirliyim ailemde izmirde yaşıyor.
+1 yılkıskançlıktan mı yaptı bunu?
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bizim hikaye cok uzun ama şiddet hep uyguluyordu yani sevgiliykende ama hep kıskanınca nevri dönüp dövüyor sonra af diliyordu. Ama dün canıma tak etti zaten sorunlarımız vardı ama şimdi ne yapicam bilmiyorum
- +1 yıl
cinayetler böyle oluyor, sakın tekrar güvenme. şimdi hamile olduğun için şans vermek aklına gelicek ama bebeğine de diğer çocuğuna da yazık olur, onlar için yapma. hem de ne kadar güçlü bir anneleri olduğunu göster onlara
- +1 yıl
Ya eşim bilmiyor daha hamile olduğumu bende bugün öğrendim gece yeni ya her şey o kadar üst üste geldiki artik dayanacak gücüm kalmadı ama bir de lanet olsun hala deli gibi seviyorum...
- +1 yıl
zamanla vazgeçebilirsin, bence kadın cinayeti haberlerini izle, nasıl oluyor nasıl başlıyor, cinayeti yapan adam nasıl hareket ediyor öğren ki iyice farkına var
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Boşan
30 Yorumla
+1 yılsen celladına aşık olmuşsun.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gitmee
00 YorumlaAllah yol sana doğru yolu göstersin
00 Yorumla
+1 yılEdilebilmez
00 YorumlaTevbe ettiyse affet
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAffedilmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılaffedilmez
00 Yorumla
+1 yılAffedilir
00 Yorumlaasla yapan bir daha yapar
00 YorumlaAffedilmez
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle affı yok
00 Yorumla
+1 yıloyle bir es duzelmez
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!