Kuzenim 1 buçuk senedir biri ile birlikte. En son kötü bir şekilde ayrılmışlardı. Çocuğun annesi arayıp laf söyledi felan. Daha sonra ise 1 aya yakın barıştılar. Dün evlenme teklifi etmiş çocuk ve bizim kız kabul etmiş. Ardından pazar günü söz isteme olucakmış ve 1,5 aya da düğün. Herşey o kadar hızlı ki ben asla böyle biseyi kaldıramam. Tabi çocuk polis doğu görevi ne eşi ile gitmek istiyomuş.
Sizce isteme , söz , nişan ve düğün arası ne kadar olmalı?
Flört dönemi olmalı ilişkide eğer flört döneminde kızı tanıdıysan ve onun adına evlilik düşünüyorsan veya erkeği tanıyıp düşünüyorsan söz nişan düğün fazla gecikmemesi lazım çünkü zaten 1 yıl tanıma süresi olarak adlandırılmıştır. Tabi benim düşünceme :)
İsteme + söz + nişan bir arada yapıyorum ben, ayrı ayrı kimsenin zamanını çalmaya gerek yok. Düğün de ne kadar kısa o kadar iyi. Nişanlılık dönemi çiftlerin en çok ayrıldığı dönemlerden çünkü, uzadıkça insanın canı sıkılıyor takılmadık konulara takılıyor çiftler gibi gibi. Bizim de muhtemelen arada birkaç ay olacak.
e tabi adam polis olunca evlenmeyi hemen kabul eder. ya da aşığım diye gözleri bişey görmez. adamda polis dogu görevinde evde bakıcı olsun. böyle hızlı gelişip pişman olmasında