Sevgilim bana sarilinca surekli boynundan opuyorum, o da ben opunce bir garip oldugunu soyluyor, ama hosuna gidiyormus, sizce iyi anlamda bir gariplik mi bu, yoksaa?
Cevabın nedir?
Ya şaka maka neden hep bir aksilik olsunda bir bok olsunda mevzu çıksın arayışında bu hatunlar / erkekler? Tamam ne güzel öpüyosun bende öyle olsun isterdim. Alsın her yerimi mıncıklasın benim bedenim onun bedeni. Lakin onun bedeni benim değil. Çünkü evlilik olmadan o olay çok yanlış. Mıcıklasın ama doğru dürüst yerleri lütfen. Sakin yani gariplik falan yok :D
10 Yorumla
+1 yılablacım siz niye ilişkinizde her olan bitenden bir gariplik arıyorsunz anlamadım :D Bir sürü bu tarz soru var hani bagzıları haklı ama buna gerek yok :D boyun cinsel bir yer değil sıkıntı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçi gıdıklanıyo işte gızz. Hoşuna gidiyo anlasanaa ;) ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılsinir sistemi ense de çapraazlamaya uğrar
bu bölgeye yapılacak bir müdahale çok değişik şeylerin hissedilmesine sebep olabilir
bu his kötü değilse iyidir candır sıkıntı yapma00 Yorumla Hoşa gitmez mi boyun hiç :) Tam yerinden vurmuşsun yenge böyle devam :))
02 Yorumla
Soran+1 yılvalla onu uyandirmak degil amacim sevgimden yapiyorum yanlis anliyo mudurr :)
+1 yılyakında sevgilim nefes alıyor normal mi diye sorular sorulacak bekleyin görün
31 Yorumlaiyidir ya böle içinden bir gıdıklanma oluyo gibi engel olamıyosun ona kaçmaya çalışıyosun falan :)))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. garip olması kendini sen öyle boynundan öpünce yatağa fırlatmamak için zor tutuyor çocuk ondan öyle yapıyor söylüyor sana sende işi biliyorsun nerden saldıracağını iyi ögrenmiş yapmışsın be.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskı sev boynumu emerdı izi kalırdı yara gibi eve döonunce annem bu morluklar ne falan ıkı gun duruyor sonra gecıyordu ama işte ah ah eski günler :)
00 Yorumla
+1 yılSor bakiyim sen o gariplikten sonra bir titremede geliyomuymuş :p
10 YorumlaSevgilim bunu hep yapar :)
Çok hoşuna gidiyormuş. Öyle söylüyor. Öpünce bir gıdıklanma oluyor bazen de boynumda nefesini hissedince bende garip hissediyorum, kendimden geçiyorum diyebilirim bence :)00 Yorumlabiraz cinsellik içeren bir sor bence :) yani hoşuna gitmesi o şekilde :)
00 Yorumlaerkekler bunu sever ;)
00 Yorumla// Evet gariplik o tahmin ettiğin şey.. //
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Bende kötü oluyorum mesela kendimden geçiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılkendnden mi geciyosun? :-)
+1 yılnefsi uyanıyordur dikkat et sen ona :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
bakarsın alta düşmüşün :)
+1 yılİyi anlamda emin ol
00 Yorumla
+1 yılKıdıklanıyordur
00 Yorumla
+1 yılİyi anlamdadır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz