1 senedir kocamla evliyiz ilişkimiz güzel gidiyordu son 3 aydır eniştem bize karısıyla gelip duruyordu enistem yani kocamın abisi bana sürekli bakış atıp göz kirpiyordu hatta bizde kaldiklarinda banyodan çıktığımda tuvalete girmeye geliyodu sırf benim için geldiğini biliyordum hatta bikere ben tuvaletteyken tiklatmadan içeri girmişti ben daha sondadan eniştemden hoşlanmaya başladım çok çekici yakışıklı gelmeye başladı o kadar yakışıklıydı ki onun çocuğu eşi ve benim eşim olmasina rağmen ona yürümek istedim çünkü aşırı çekiciydi ve bir bakışı beni az. diriyordu daha sonra bana mesaj attı dışarda buluşmak için bende kabul ettim ve konuşmaya basladik ben onun çocuğunu falan umursamadan onunla ilişki yaşamak istediğimi soyledim oda kabul etti zaten kabul edeceğinden emindim neyse sonra beraber çıkmaya basladik gizli gizli se. xler falan yaptık kocam şüphelenmeye başladı çünkü onla ilgilenmiyordum sonra bana aldatiyormusun diye bagirdi bende hayır ne alakası var dedim sinirlendi 2 gün başka yerde kaldi neyse şu an barıştık ama vicdanım sızlıyor çünkü onu aldattim ve malasef devam ediyorum 2 saat once eniştemle bizi komşumuz gördü büyük ihtimalle yarın işteyken soyliyicek ne yapmalıyım acil yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
(Yemin ederim trol değil yemin ederim çok korkuyorum yardım edin)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer