Her şey o müstehcen filmleri izledikten sonra olmaya başladı sonra gerçekten ailemlede ilgili sapık ve iğrenç düşüncelere girdim ne kadar düşünmemek istesemde engelleyemedim hala da aklıma geliyor artık utancımdan ailemle doğru düzgünde konuşamıyorum kendimi kötü hissediyorum ve midem bulanıyo bide bende okb de var bir şeyi taktım mı asla aklımdan gitmez kendimi iğrenç hissediyorum hafızamdan silinmez mi bunlar ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu durumu üzerinden atmak için çabaladıkça atamazsın. OKB 'n varsa bu taktığın her şey için geçerlidir. Herhangi bir takıntılı durumdan çıkmak istemek bile , o durumu düşünmene sebep olur ve düşündükçe takıntısız bir hayat yerine, taktığın konuyu daha da yoğun olarak taktığın bir hayat yaşarsın. Peki napacaksın? Kesin çözüm istiyorsan psikoterapi alman gerekir. Ama kendim başarabilirim diyorsan dikkatini başka yöne çevirebilmen gerekir. Illa ki uğraştığın bir şeyler vardır. Yoksa da bir resim çizmek, şarkı söylemek, yemek yapmak, kısacası yeteneklerine göre bir şeylerle uğraşmak kafanı rahatlatır. Kitap okumani tavsiye etmem çünkü beyin bir duruma takıldığında, o takıntıyı sürdürebilmek için kendine illa ki bir kelime , cümle ya da olay bulur. Bahsettiğin sapkınliklarin (?) Ne olduğunu biliyorum ve seni anlıyorum. Bunlar senin hatan değil. OKB böyle durumlarda , kişinin yaşamaktan korktuğu durumları ve düşünceleri kişiye yaşatır. Bu yuzden fazlasıyla yıpratıcıdır zaten. Kendine inan 👍🖤
25 Yorumla
Soran+1 yılYorumun icçn çok teşekkür ederim beni rahatlatti ama bu okb oyle bir hastalik ki maalesef gerçekten sapık ve igrenc biri oldugumu düşünmeye basladim ayni zamanda bu igrençlikleri düşündüğüm için de ailemin yuzunede bakamaz oldum kendimi affedemiyorum ama takıntım olduğu için de düşündüklerimi engelleyemiyorum bu durumu gerçekten çözmek istiyorum
- +1 yıl
Bu durumu gerçekten çözmek istiyorsan öncelikle iradeni güçlendirmen gerek. Bin bir türlü takıntı vardır ve en zor olanı düşünsel olanlardır malesef. Yani ocağı sürekli kontrol etme güdüsünü kontrol etmek , düşündüklerini kontrol etmekten daha kolay olabilir. Ama öyle ya da böyle çelik gibi bir iradeyle her şeyi çözebilirsin. Formül şu: Taktığın konunun ne olduğunu netleştir + O konuyu takmadan önce amacının ne olduğunu hatırla = Kurtul. Örnek: Taktığın konuyu netleştirelim = Ensest ilişki. Amacını hatırlayalım = Sadece film izlemek.
Peki bu ikisi arasında bir bağlantı var mı? Hayır. O zaman onun sadece kurgudan oluşan bir film olduğunu kavrayıp, amacının dışına çıkmamalısın. Bunu istisnasız bir çok konuya uyarlayabilirsin.
Soran+1 yılYardımınız için teşekkür ederim
Soran+1 yılTakıntılı olduğum için irademi güçlendirmek oldukça zor olucak ama yine de denicem bir de ben izlediğim ya da okuduğum şeylerin etkisinde kalabiliyorum ve bazen gerçekten öyle miyim değil miyim diye ikileme düşüyorum umarim çözücem bu durumu
- +1 yıl
Çözeceksin. Kendine inan. En çok kendine 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bilinçaltının yansıması olabilir bunlar bence onlar nasıl davranıyor sen de rahat ol onlardan kopma sonuçta ailen onlar senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ensest ilişki kuruyorsun kafanda ama bu ailenle aranı çok kötü etkiler
04 Yorumla
Soran+1 yılEtkiledi ztn ben yüzlerine bakmaya utanıyorum o yüzden pek konusamiyorum
Soran+1 yılBana gayet sicak davranıyolar
Baskıladığın düşünceler ortaya çıkmış düşünceden ibaret olduğu sürece bir sıkıntı olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
Soran+1 yılYa inş kısa sürelidir yokaa naparım ben ya sapık mıyım ben şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnsest şeyler aslında hikaye yani izlediğin gerçek değil xjxuwjwnwjxuc
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt ama ben etkilenen bir insanım bide okb hastasıyım ondan :(
Cevap sahibi+1 yılOKB demek , istek atsana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlığı okuyunca muhtemelen okb var dedim. Yazıyı okuyunca bakayım varmış.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvt ya okb olduğum için bunlar 2 ay falan aklımdan çıkmaz belkide daha uzun süre
Cevap sahibi+1 yılBende okbyim seni çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunları düşünmemeye çalışmak fayda sağlamaz
Soran+1 yılHaklısin düşünme dedikçe daha da aklıma geliyo
Cevap sahibi+1 yılİstersen mesaj atayım okb konusunda birbirimize yardımcı oluruz.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin 😌
Cevap sahibi+1 yılBu düşünceler senin düşüncelerin değil önce bunu kabul et
Cevap sahibi+1 yılPsikoterapi alabilirsen faydalı olur olmazsa okb ile ilgili yazılara bak faydalı şeyler var
Cevap sahibi+1 yılHadi eyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeytanın vesvesesi bunu unutma ve benim dişüncem değil bunlar fısıltı diye düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon düzeltir seni. Ensest ilişki bu aralar çok arttı. Seninde aklına onlarla ilgili fanteziler geliyordur. Yok babayla abiyle kardeşle ilişki, onlara oral yapma hayali falan filan işte. mastürbasyon yap duzelirsin.
00 YorumlaCok ileri gitme düsunce sadece sana aittir uygulamaya gecmedikten sonra sorun yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHep aklıma geliyo ya onları görünce bile geliyo
+1 yılIstemem yan cebime koy deme😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. silinir onları düşünme başka şeyler dusun
00 Yorumla
+1 yılBabanla falanmı hayal ediyorsun kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Bende senin gibiydim düzeldim ama istersen bir kac tavsiye verebilirim
Soran+1 yılYa nasıl düzeldin lütfen tavsiy verir misin
- +1 yıl
İstk at ozaman detyli anlatayim
+1 yılyapma düşünmemeye çalış
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünmemeye çalıştikca daha cok aklima geliyo :(
- +1 yıl
yapmalısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbı üvey anne baba şeylerini mi izliyon 😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ya etkiledi
Cevap sahibi+1 yılnasıl tahmin ettim ama 😂😂
Soran+1 yılKeşke izlemeseydim aşırı etkiledi kendimden şüpheleniyorum artık
Cevap sahibi+1 yılizleme izleme ğvey kardeş falan 😂
Soran+1 yılDaha izlemem ztn asla ya çok meraklı olduğum için izliyorum sonra da etkileniyorum hep nolcak benim bu halim
Cevap sahibi+1 yılmerak etmemeye çalııışşş
Vesvese yapıyosun
03 Yorumla
Soran+1 yılIns oyledir
Soran+1 yılAsla izlemem yoksa yine ayni durum olur
Ne gibi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende benim gibi ablanı mı hayal ediyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılAblam yok ama abim falan var
Cevap sahibi+1 yılOnları
Soran+1 yılMaalesef iste istemsiz oluyo ama engelleyemiyorum da