Merhaba arkadaşlar! Instagram bio'ya konulan beyaz kalp'ın bir anlamı var mıdır? Beyaz kalp sevgilim var demek midir? Yoksa bu emojiyi sevdiğim için de koyabilirim demek mi? Çünkü eskiden instagramında beyaz kalp yoktu ve biz kavga ettikten sonra yeni hesap açtı ve instagram profiline beyaz kalp koydu. Beyaz kalp emojisi koyduysa bir anlam çıkarmalı mıyım? Cevaplarınızı bekliyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 11 ay
Beyaz Kalp Anlamı Nedir ve Ne Demek?
Merhaba sevgili okuyucular! Bugün, sosyal medyada ve mesajlaşmalarda sıkça gördüğümüz bir emoji üzerine konuşacağız: beyaz kalp 💟. Eminim birçoğunuz bu şirin emojinin farklı durumlar ve duygular için kullanıldığını görmüşsünüzdür. Peki, gerçekte beyaz kalp ne anlama geliyor? Hadi, bu konuya biraz ışık tutalım!
Beyaz Kalp Emoji'nin Genel Anlamı
Beyaz kalp emojisi, saf aşkı ve içtenliği temsil eder. Bu emoji genellikle samimi duyguları ifade etmek için kullanılır ve saflığın, masumiyetin bir simgesidir. Ayrıca, beyaz renk huzur ve dinginliği de temsil ettiği için, bu emoji sakin ve huzurlu sevgiyi ifade etmek için de tercih edilir.
Beyaz Kalp Ne Zaman Kullanılır?
- Dostluk ve Samimiyet: Arkadaşlarınıza karşı duyduğunuz samimi sevgiyi ifade etmek için beyaz kalp kullanabilirsiniz. Bu, arkadaşlık ilişkilerinde derin bir bağ ve güvenin simgesi olabilir.
- Yeni Başlangıçlar: Yeni bir ilişkiye başlarken, beyaz kalp kullanımı masumiyet ve yeni başlangıçların heyecanını yansıtabilir.
- Barış ve Uyum: Tartışmaların veya anlaşmazlıkların ardından barışın ve uyumun simgesi olarak da beyaz kalp kullanılabilir.
Emoji dünyası renkli ve anlam dolu. Beyaz kalp de bu renkli dünyanın en saf ve içten parçalarından biri. İster arkadaşlarınıza olan sevginizi ifade etmek için, ister yeni bir ilişkinin başlangıcında, ister barış ve uyum mesajınızda kullanın, beyaz kalp her zaman saflığın ve samimiyetin güzel bir temsilcisi olacak.
Beyaz Kalp Emojisi Unicode Olarak Bilgisayarda Nasıl Yapılır?
Öncelikle, her emoji gibi beyaz kalp emojisinin de bir Unicode karakteri vardır. Beyaz kalp emojisinin Unicode'u "U+1F90D"dir. Peki, bu bilgiyle bilgisayarda beyaz kalp emojisi nasıl yapılır?
Windows'ta Beyaz Kalp Emoji'si Yapmak
- Num Lock Aktif Olmalı: Öncelikle, numara kilidinin (Num Lock) aktif olduğundan emin olun. Bazı klavyelerde bu otomatik olarak etkin olabilir.
- Alt Tuşunu Kullanmak: Klavyenizdeki "Alt" tuşuna basılı tutun.
- Unicode'u Girmek: Klavyenizin nümerik tuş takımını kullanarak 1F5A4 Unicode karakterini girin.
- Alt Tuşunu Bırakmak: Alt tuşunu bıraktığınızda, beyaz kalp emojisi belirmiş olmalı.
Mac'te Beyaz Kalp Emoji'si Yapmak
Mac kullanıcıları için durum biraz daha basit. Mac'te emoji panelini kullanarak kolayca beyaz kalp emoji'sine ulaşabilirsiniz:
- Kontrol-Command-Uzay Çubuğu: Bu tuş kombinasyonu ile emoji panelini açın.
- Emojiyi Bulmak: Panelde beyaz kalp emoji'sini bulana kadar arama yapın veya gezinin.
- Seçmek ve Kullanmak: Beyaz kalp emoji'sine tıklayarak metninize ekleyin.
- Emoji Paneli Kullanarak: Hem Windows hem de Mac'te, genellikle bir emoji paneli bulunur. Bu paneli kullanarak da kolayca beyaz kalp ve diğer emojileri bulabilir ve kullanabilirsiniz.
Beyaz Kalp Emojisine Nasıl Cevap Verilir?
Bu minik ve şirin emoji, birçok farklı duygu ve düşünceyi ifade edebilir. Peki, karşılık verirken nelere dikkat etmeliyiz? İşte bazı yaratıcı ve duygusal öneriler!
- Karşılıklı Beyaz Kalp Göndermek: En basit ve etkili yöntem, karşılığında bir beyaz kalp emoji göndermektir. Bu, "Ben de seni anlıyor ve hislerini paylaşıyorum" demenin güzel bir yoludur.
- Diğer Kalp Emojileri: Farklı renklerde kalp emojileri kullanarak, duygularınızı renkli bir şekilde ifade edebilirsiniz. Örneğin, kırmızı bir kalp aşkı, mavi bir kalp huzuru temsil edebilir.
- Gülümseme Emojileri: Eğer beyaz kalp, mutluluk veya neşe ifade ediyorsa, gülümseyen bir emoji ile cevap vermek uygun olabilir.
130 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
"Beyaz kalp" sembolü genellikle temizlik, masumiyet, sadakat ve saf duyguların sembolü olarak kullanılır. Bu sembol, bir kişinin sevgi, sevgi ve duygusal bağlılık ifade etmek için kullandığı bir emoji veya semboldür.
Kadınlar, beyaz kalp sembolünü erkeklere veya sevdiklerine göndererek onlara sevgi, bağlılık ve sadakatlerini ifade etmek isteyebilirler. Ayrıca, beyaz kalp sembolü, özellikle romantik ilişkilerde, bir kişinin karşı tarafa sevgi ve samimiyet hissettiğini göstermenin bir yolu olarak da kullanılır.
Ancak, emoji kullanımı geniş bir yelpazede olduğundan, beyaz kalp sembolü her zaman romantik bir anlam taşımayabilir. Bu sembol, arkadaşlar veya aile üyeleri arasında da kullanılabilir ve bağlılık, sadakat ve samimiyetin yanı sıra saygı ve sevginin bir ifadesi olarak da kullanılabilir.
50 Yorumla
- +1 yıl
Beyaz Kalp Emojisi Anlamı Nedir?
Beyaz kalp anlamı , platonik bir aşkı, kalbe giden güzel sözlerin sembolüdür. Beyaz renkli bir kalbin klasik bir temsilini tasvir eder. Beyaz renkli giysiler veya hayvanlar gibi beyaz renkle bir ilgisi olan şeylere olan sevgiyi, desteği, yakın bağları ve hayranlığı temsil etmek için yaygın olarak kullanılır.
Beyaz Kalp Ne Zaman Gönderilir?
Beyaz renk, dünya genelinde barışın simgesi olduğu için beyaz kalbin anlamı da bu tür bir sevginin göstergesidir. Arkadaşlığı ve ilişkiyi ifade ettiği gibi masumiyeti de ifade eder. Bu tarz duyguları karşı tarafa hissettirmek isterken beyaz kalp kullanılabilir. Ben açıkçası arkadaşlarımla konuşurken beyaz kalp emojisini sık sık tercih ederim.
Beyaz Kalp Emojisine Ne Cevap Verilir?
Beyaz kalp emojisi, sadakat, saf arkadaşlık ve barışı temsil ettiği için geri cevap olarak olumlu şeyler yazmak mantıklı olacaktır. Teşekkür etmek, geri beyaz kalp göndermek, sevgi sözcükleri kullanmak doğru bir yaklaşım olacaktır.
Diğer Kalp Emojileri Nelerdir?
Birçok farklı şekilde ve renkte kalp emojisi bulunsa da en sık kullanılan emojiler genelde kırmızı, pembe, turuncu, sarı, yeşil, mavi, mor ve siyah kalp emojileridir.
20 Yorumla
- +1 yıl
Belki sevmiş olduğu bir emojidir, belki yeni birini bulmuştur ve hayatıma temiz bir sayfa açtım demeyi istiyordur, belki beyaz saflığın, masumiyetin rengi derler ve kalbim temiz demeyi istiyordur. Her şey olabilir.
1710 Yorumla- +1 yıl
O tarafı seni bağlar. Kendin sormak istersen sor. Şimdi ben ben ne dersem niye ayrılmış olduğunuzu bilmemiş olduğumdan yersiz olur.
- +1 yıl
Madem öyle boş verin.
- +1 yıl
Sormayın.
- 9 ay
Altı üstü emoji lan manyak mısıniz lxhxxjkddkxi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
27Cevap
Beyaz Kalp Emoji Anlamı Nedir? 🤍
Beyaz kalp emojisi 🤍, tıpkı taze bir kar yağışı veya gökyüzündeki bir bulut gibi, saflık, iyilik ve samimiyetle ilgilidir. Duygularınızı yumuşak, beyaz bir battaniyeye sarmış gibi düşünün, işte bu emojiyi göndermek böyle bir şey diyebiliriz. Bu sadece bir kalp değil; dokunulmamış ve mükemmel bir şeyin simgesi. İnsanlar sevgiyi ifade etmek için kullanıyor, evet, ama özel bir tür sevgi bu. "Pazar sabahı huzuru kadar önemlisin" demek gibi bir şey olduğunu söylemeliyiz.
Beyaz kalp emoji, aydınlık ve saf temalar konuşulurken de sıklıkla tercih ediliyor. Bir düğünü, yeni doğan bir bebeği düşünün veya kalbe yakın nedenlere destek göstermek için kullanıldığını hayal edin. Gerçekten çok yönlü bir emojidir. Sevginizi göstermek, destek olmak veya yas tutmak için olsun, beyaz kalp emojisi 🤍, mesajınıza nazik bir dokunuş sağlayarak her durumda yanınızda olacaktır. Beyaz kalp emojisini kullanırken, bunun sadece bir kalp olmadığını, en saf duyguların bir fısıltısı olduğunu unutmayın.
Beyaz Kalp Emojisi Neyi İfade Ediyor?
Beyaz kalp emojisi 🤍, saflığı, masumiyeti ve derin, samimi sevgiyi ifade eder. Bu emoji, aşkın sadece kırmızı ve pembe gibi geleneksel renklerle sınırlı olmadığını gösterir. Beyaz kalp, daha özgün ve zarif bir sevgi biçimini temsil eder. Birisi bu emojiyi kullanarak, ilişkilerindeki temiz ve saf duyguları vurgulamak istiyor olabilir. Aynı zamanda, yeni başlangıçlar, barış ve umut gibi olumlu kavramları da simgeler.
Özel günlerde, arkadaşlara veya aileye olan sevgiyi ifade etmek, destek mesajları göndermek veya yas tutarken bile beyaz kalp kullanılabilir. Bu, alıcının kalbine dokunan, nazik ve düşünceli bir jest olarak kabul edilir. Kısacası, beyaz kalp emojisi 🤍, her türlü bağlamda kullanılabilecek çok yönlü ve anlamlı bir sevgi simgesidir. Bu emojiyle gönderilen mesaj, sakinlik, huzur ve saf sevginin bir ifadesi olur.
Beyaz Kalp Emojisine Nasıl Cevap Verilir ve Hangi Emoji Yollanır?
Beyaz kalp emojisi 🤍 alınca, cevap olarak ne gönderileceği konusunda birçok güzel seçenek vardır. Bu emoji genellikle saflık, samimi sevgi ve derin bağlılık hislerini ifade eder. Böyle bir mesaj aldığınızda, hissettiklerinize uygun bir emojiyle yanıt vermek istersiniz. Beyaz kalp emojisine cevap olarak gönderebileceğiniz emoji önerileri:
Karşılıklı Beyaz Kalp 🤍: Bu, gönderilen sevgi ve samimiyeti aynen kabul ettiğinizi ve karşılık verdiğinizi gösterir. İlişkinizin saflığını ve güzelliğini vurgular.
Sarı Kalp 💛:Neşe ve mutluluğu temsil eder. Bu, aldığınız mesajın sizi mutlu ettiğini ve pozitif duygular hissettiğinizi ifade eder.
Kırmızı Kalp ❤️:Derin ve tutkulu sevgi hissini gösterir. İlişkinizdeki sevginin güçlü ve derin olduğunu vurgular.
Gülümseyen Yüzler 😊: Bu, mesajın sizi mutlu ettiğini ve içten bir şekilde teşekkür etmek istediğinizi gösterir.
Sarı Yıldızlar ✨: Mesajın sizi özel hissettirdiğini ve aranızdaki bağın benzersiz olduğunu vurgular.
Gelen mesaja cevabınız tamamen sizin duygularınıza ve ilişkinizin doğasına bağlı. İletişimde en önemli şey, hislerinizi samimi bir şekilde ifade etmek. Bazen bir emoji, binlerce kelime yerine geçebilir. Bu yüzden, kalbiniz ne hissediyorsa onu göndermekten çekinmeyin!
00 YorumlaBeyaz Kalp Anlamı Nedir?
Beyaz kalp emojisi sıkça kullanılan emojiler arasındadır. Beyaz kalp anlamına baktığımızda genellikle saflık ve masumiyetin simgesi olarak karşımıza çıkar. Kullanılan emojilerin anlamları kullanıldıkları bağlam ve kültürel farklılıklara göre değişebilmektedir. Ancak beyaz kalp emojisinin anlamı genellikle saflık, masumiyet, yeni başlangıçlar ve duygusal netliği ifade eder.
Beyaz Kalp Emojisi Neyi İfade Ediyor?
Beyaz kalp emojisi saf sevgi ve masumiyeti ifade eder. Aranızda derin bir bağ olan aile, arkadaş, sevgili ilişkilerinde kişiler arasındaki bağlantıyı simgeler. Bunun yanında birinin hayatını kaybettiğini göstermek için de beyaz kalp kullanılabilir. Bu noktada da beyaz kalp saygı ve anma sembolü olarak karşımıza çıkar.
Beyaz Kalp Emojisi Unicode Olarak Bilgisayarda Nasıl Yapılır?
Beyaz kalp emojisi unicode olarak bilgisayarda nasıl yapılacağı oldukça merak edilmektedir.Beyaz kalp emojisi, Unicode karakter veritabanının bir parçasıdır ve Unicode kod noktası U+1F90D'dir. Bu Unicode ile beyaz kalp emojisi çeşitli platformlarda ve cihazlarda oluşturabilirsiniz.
Beyaz Kalp Atan Erkek Ne Demek İster?
Bir erkekten beyaz kalp emojisi içeren bir mesaj almış olabilirsiniz. Beyaz kalp atan erkek saf sevgi ve güzel duygularını ifade etmek isterken bu emoji ile mesajını destekler. Bunun yanında beyaz bir elbise olan görselin altına yorum attıysa beyaz renkli elbiseyi size yakıştırdığını ve beğenisini dile getirmektedir.
Beyaz Kalp Atan Kız Ne Demek İster?
Sosyal medyada bir kızdan beyaz kalp emojisi içeren bir mesaj aldınız ve ne demek istediğini merak ediyorsunuz. Beyaz kalp atan kız size karşı saf ve derin duygular beslediğini ifade etmek istiyor olabilir. Bunun yanında şefkat ve güven duyduğunu anlatmak ister. Bir yandan da platonik olarak kıvılcımlanan bir aşkı ifade ettiği de söylenmektedir.
Beyaz Kalp Emojisine Nasıl Cevap Verilir?
Beyaz kalp emojisi bulunan bir mesaj aldığınızda aynı hislere sahipseniz cevap olarak siz de beyaz kalp gönderebilirsiniz. Bunun yanında beyaz kalp emojisine cevap olarak diğer kalp emojilerinden mavi kalp, pembe kalp, yeşil kalp, mor kalp ile karşılık verebilirsiniz.
10 Yorumla- 9 ay
Seni çok iyi anlıyorum gerçekten. Mesela 3 ay önce bir kızla tanıştım. Bir birini beğendik. Aşık oldum. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Birkaç kere buluştuk, o bazen ne zaman geleceksın diye yazıyor ama genelde yazmıyor. Böyle saatlarca değil, günlerce yazmıyor, yanıtlamıyor bile, bununla ilişkinin sonu diye düşünüyorum, ancak ara sırada o tekrar ortaya çıkıyor, çiçekleri gönderiyor, ne zaman geleceksin, telefon bozulmuştu kusura bakma... Bu ne, ilişki mi arkadaşlık mı, bence ne biri ne de diğeri, kayıtsızlıkla doldurmuş belirsiz bir şeydır, bu kadının kafasında ne oluyor bilmiyorum ya sadece tahminler var. Bir aydır buluşmadık, şimdi yine yanıtlamıyor, bu sefer kesinlikle gider benden duyuyorum. Ben çok nazık olmuştum onunla, çiçekler falan filan, onu sevdiğimi biliyor ve duyuyor. Eksiksiz gibi davranıyordum onunla, hiç bir sorun yoktu. Upuzun bir süredir ilişki için normal bir kız bulamam. Allah kahretsin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 634 cevap paylaştı. Beyaz kalp, Yunan mitolojisinde uğradığı bir haksızlık sebebiyle gözyaşı döken yalnızlığa itilen ve dışlanan insanların gökyüzüne ulaşan gözyaşlarının temsiliymiş. Gözyaşlarını adeta bir süpürge gibi (çok ciddi sitelerde bile böyle tasvir edilmiş) çeken gökyüzündeki bir yansımaymıs
Milattan önce kral II. Dyson kendi yazdığı bir kitabede bu durumdan bahseder.
Hatta bir bilgi daha Dyson süpürgeler bile ismini buradan hareketle alır desem de inanma salladım 🤣🤣
32 Yorumla- 9 ay
@Sine_i_saf2 geldim anam zkxnxnx
- 9 ay
canım
- 10 ay
Beyaz masumiyetin rengidir. Ben beyaz kalbi birisine karşı saf sevgi duydugumda kullanırım. Biosuna beyaz kalp koyması iyi kalpli bir insan imajı içindir muhtemelen. Sevgilim var demek değildir yani
40 Yorumla - 9 ay
Ben bakireyim demek ama Beyaz kalp" genellikle safiyet, temizlik ve masumiyetin sembolü olarak kullanılır. Aynı zamanda sevgi, dostluk ve içtenlik gibi pozitif duyguları ifade edebilir. Bu nedenle, birinin "beyaz kalbi" olduğundan bahsetmek, onların iyi niyetli, temiz duygulara sahip olduğunu ve insanlara sevgiyle yaklaştığını ifade etmek için kullanılabilir.
00 Yorumla ElvesTOON, eğlenceli ve yaratıcı çizimler yapan ve bir sanatçı. Karakterleri ve hayal gücüyle dikkat çekiyor. Belki onun eserlerini incelerken keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kesinlikle ilginç bir sanatçı! Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda eserlerini paylaşarak geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Elvestoon'un eserlerine göz atmaktan keyif alabilirsin
00 Yorumla- 9 ay
beyaz kalp anlamı eski türk mitolojisinde türeyiş destanında geçen kurtların göğsündeki beyaz tüylerin oluşturduğu şekilden süre gelmektedir. Bundan dolayı beyaz kalp kullanan genellikle ülkücü veya Türkücü kesimden gelmektedir bknz: İbrahim Tatlıses
00 Yorumla Saf duygular beslemek. Acısını içinde yaşamak anlamına geliyordu. Bi yerde okudum bunu Beyaz Kalp ne anlama gelir vs. Diye. Birden fazla Anlamı var ki? Saf ve temiz duyguyla sevdiğini söylüyor. Yalan olmadan sevmek sevilmek istiyor. Onu Anlatamıyor olabilir. Bunun gibi şeyler.
00 Yorumla- 9 ay
bunların anlamı mı varmış yaa. ben siyah rengi çok sevdiğim için her şeye siyah kalp koyarım mesela. rengine pek takılmamak lazım bence. kimse bu kadar ince düşünmez çünkü bu zamanda
50 Yorumla Umutlanma derim. Düşüşün sert olur. Git bir işle meşgul ol ama kafanı orada tutma. Olaya duygusal bakıyorsun.
60 Yorumla- 9 ay
kızlar beraber toplanıp her kalp rengine bir anlam taktınız beni mi çağırmadınız benim niye haberim yok :))
00 Yorumla - 10 ay
Hicbir fikrin yok sanırım soruları yapabilecek misin 600 lirana yazık olmasın sonra istersen 1 sene calis seneye gir
00 Yorumla - 10 ay
Kırmızı kalp aşığım sana gibi bir anlam verebilir. Seni arkadaşça sevdiğinden ötürü sana beyaz kalp attı. Ama kırmızı kalp çok uç bir şey.
60 Yorumla - 10 ay
Belki hayatında birisi olabilir ama ben beyaz kalbi saf sevgi olarak gördüğüm için atıyorum birisine yani koşulsuz sevgi anlamına geliyor benim için
10 Yorumla - 10 ay
arkadaşça beğeni emojisi. Çok şey etmemek lazım.
30 Yorumla Boş artık bitti yeni aşklara hazır bir kalp.
50 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Rengi güzel gelmiştir koymustur, kalbim temiz demekte olabilir
510 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Profilimi stalkla baska biri beyaz kalp koymus mu?
- Cevap sahibi+1 yıl
Profilini
- Cevap sahibi+1 yıl
Fake hesap devreye sok 😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
Kız fake hesabı açmayı denedin ki?
- Cevap sahibi+1 yıl
Cok takipci kas gt yazarak sonra hepsini takipten çik 500 takipci 60 takip gibi, sanki yıllardır hesap varmış
- Gizli Üye(25-29)9 ay
ben bunu sadece sevdigim adama yollarim oda masumca kalbimdesin seni seviyorum deger veriyorum demek istiyorumm.. Ama biosuna koyduysada sevdigi vardir
00 Yorumla - 10 ay
Anlami yok veya ben arkadaslik icin kullaniyorum mavide oyle mesela
00 Yorumla Beyaz kalp saf temiz sevgi anlamında kullanılır büyük ihtimalle oda öyle bir sevgi istiyor
00 Yorumla- 10 ay
Ben genelde farklı renk olsun diye atıyorum başka bi amacı yok
30 Yorumla Ben farklılık olsun diye atıyorum beyaz kalbi hep kırmızı atılıyor😅
61 YorumlaBen eski sevgilimle aramda şöyle bir anlaşma yapmıştım ne zaman küsersek ve barışma ihtimalimiz olmazsa birbirimize beyaz kalp atıcaktık ve ne olursa olsun barışacaktık o uymadı sözüne şimdi beyaz kalp biolaeımda sözlerimde yazılarımda mesajlarımda…
00 Yorumla- 10 ay
Eski sevgilimi ben de sadece beyaz kalp ile kaydetmiştim " temiz, saf, baştan yeni bir hayat" olarak düşünmüştüm, o da beni miniğim diye ama ayrıldık ne beyazı ne kalbi kaldı orta da 😁😁 kocam olana kadar isimden devam yok öyle süslü laflar
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 ay
Bende çok severim narin bir duruşu var özel bir algı veriyor sevdiğim adam için kullanmış olsaydım anlamı güven ve minnet olurdu 🤷🏻♀️
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bekaretini kimseye vermediğini ve kimseyle fanfinifinfon yapmadığını ve temiz, saf ve masum olduğunu söylüyor aklınca, tabi yersen
43 Yorumla- Cevap sahibi10 ay
@Ayayyçaaa he bacım tohturmusundur 🤔
- +1 yıl
Beyaz bende denge ve sadeliğin simgesidir. Bu hareketiyle aşka gerek yok sadece birbirimizi sevelim, çok sevip kaybetmekten korkmayalım demek istemiş olabilir.
40 Yorumla Ya kalp işte ha beyaz ha siyah ne fark eder, beyaz rengi sevdiğinden koymuştur. Anlam çıkarmaya gerek yok. Ama kırmızı kalp daha çok kullanılır sevgili için.
00 YorumlaBeyaz kalbe güncelleme falan gelmediyse benim bildiğim öylesine sevdikleri için koyuyorlar sevgilim var anlamına gelmiyor yani rahatça nefes alabilirsin
00 Yorumla- 10 ay
Erkekler tek derdi bu zamanlar eglencek yatacak kiz kiz versin yeter onlara ister cingene olsun
40 Yorumla - 9 ay
Kıskandırmak icin veya senin merak edip sorman icin de koymus olabilir iliskisi var gibi göstermek istemis
00 Yorumla Genelde sevgilisini olan kalp koyar ya da hoşuna gittiği için sadece emoji olarak koymuş olabilir. Kendini yiyip bitirme yaz sor bence
00 Yorumla- 10 ay
Siz kavga ettikten sonra hala sana bir şekilde yazıyorsa konuşmayı bir anda bitirmek istemiyor demek ki. Anlamına ne gerek var?
00 Yorumla - 10 ay
sevgili acılıkek, öncelikle ayrılmanıza çok üzüldüm. kızlarda beyaz kalp hala seni seviyorum demektir... Bence ilk adımı ondan bekleme YAZ!
00 Yorumla aynısını ben yaptım kırmızı güzel değildi biri değiştirmeyi öğretti beyaz çok tatlı diye beyaz yaptım
10 Yorumla- 10 ay
Çoğu kadın hoşuna gittiği için gönderir anlamını sorsan çoğu bilmez
10 Yorumla - 10 ay
Benim için bir anlam ifade etmiyo sadece hoşuma gidiyo atıyom
10 Yorumla Beyaz kalp platonik bir aşkın ilk alevlenişi ve dudaktan kalbe giden ilk sözlerin sembolüdür
30 YorumlaBence çok takma hoş gelip de göndermiş olabilir seviyordur yani ne manası
00 Yorumla- 9 ay
Beyaz kalp genelde samimiyet saf ve temizlik olarak biliyorum
00 Yorumla - 9 ay
Renklere takılmayın ve anlam yüklemeyin siyahta beyazda aynı kategoride.
00 Yorumla Takintili değilim dedikten sonra benim cv:
(Şaka Maka kırılmış olabilir git gönlünü al)
00 Yorumla- 9 ay
Masumiyeti saflığı simgeler öylesine koymuş da olabilir
00 Yorumla - 9 ay
Saf sevginin olduğu kişiye beyaz kalp gönderilir bence
00 Yorumla - 9 ay
bu kadar düşünürsen gelen geçen tekmeyii vurur
00 Yorumla - 10 ay
İlişkisi olan koyuyor normal de derin sevgiyi falan ifade ediyor
00 Yorumla - 10 ay
Bir anlamı yok bence oylesinede konulabilir
00 Yorumla - 10 ay
Şeytanım ama gizli ç! O beni prenses, peri, melek sanıyooooorrr!!!
10 Yorumla Ya sevgilisine itafendir ya da safligi temizliği ifade eder
00 Yorumla- 10 ay
Masumiyet denir ama herkesin kullandığı emojiye kimse karışamaz 😂
10 Yorumla - 10 ay
İşte senin kafanda böyle soru işaretleri yaransın diye yapmış ola bilir
00 Yorumla Çoğunlukla sadece beyazı sevdiği için, çok alt anlam aramamak lazım
00 Yorumla- 10 ay
Onunda amacı seni çelişkiye sokmak böyle düşün dur merak et diye koymuş amacınada ulaşmış 👏🏻🤍
00 Yorumla - 10 ay
Sevgilim bende beyaz kalp olarak kayıtlı, bende onda. Saf temiz sevgi anlamında kullanılıyor
00 Yorumla Valla ben sevdiğim için atiyom sevgili mevgili bilmem😂
00 Yorumla- 10 ay
Benim için özel bir anlamı yok açıkçası, sadece çok masum ve hoş geldiği için kullanıyorum.
00 Yorumla - 10 ay
Her seye anlam yuklemeyin bence seviyodur hostur o yuzden
00 Yorumla - 1 yıl
Benim hoslandiğim cocugun telefonunada kirmizi kalplo bi mesaj gelmisti. Onun anlami ne
00 Yorumla - +1 yıl
Seni saf ve temiz seviyorum.. Sadakatli ve güven demektir🤍🤍🌼🌼🌹🌹
11 Yorumla- +1 yıl
Emin misiniz
- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 🤍 Beyaz kalp anlamı nedir? Kadınlar neden beyaz kalp gönderir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?