- Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılBu iki kişinin rahatlaması için bir metod
Sexting bizim Ülkemizde çok yaygın değil ama yurtdışındaki ülkelerde çok yaygın risksiz ve güvenli bir şekilde rahatlama. Tabi bunun içim konuşmak veya cinsel vurgularla yazışmak gerekiyor.
Çok geç mi cevap verdim😀00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina arkadaşım zina.. Zinanın çeşitleri vardır... Bir kadın yanından geçer seksi giyinmiştir birincisinde gözün takılır bakarsın bişe değil ama 2. sine dönüp bakarsan ve kötü düşünürsen buda zinadır. P*rno izlemekte zinadır. öpüşmekte zinadır. Bir erkekle yapabilecegin şeyler evlendikten sonra yapılmalıdır. Ama bu zamanda kimse uygulamıyor. Ben sadece bilgilerim doğrultusunda cevap verdim kimseye lafım yok.
017 Yorumla
Soran+1 yılp*rno izlemekte mi zina nası ya... ne alaka
Soran+1 yılgöz zinası...
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılhiç kimseyle hiç bişey yaşamamış bir kız p*rno izlemişse bir kere de chatten yazışmışsa.. zina yapmışmı olur yani
Cevap sahibi+1 yılsen bir kadının veya adamın mahrem yerini görüyorsun ve bunu düşünerek orgazm oluyorsun veya hissediyorsun. Senin olayın ise düşünce zinası. Sen o adamla konuşurken sonucta ister istemez hayal ediyorsun. Evlilik dıışı zinadır. (günah demiyorum zina diyorum en büyük günah)
Cevap sahibi+1 yılevet arkadaşım öyle olur :) zinanın 1 i ikisi ilki sonu yok zinadır. Ve sadece allaha tövbe edip şu ramazan ayına girecegimiz günler oruc tut allaha yalvar. Şüphesiz o çokça affedendir.
Soran+1 yılpeki bu bir kere olduysa meraktan sonra zina olabileceği akla gelince tövbe edilip bırakıldıysa... sırf merakta
Cevap sahibi+1 yılBak bunlar çok detaylı konular yaşın şu bu ergenligi atlattın mı derin konular. İstiyorsan özel atabiliyorsan tüm sorularına yardımcı olayım. Ama dediğim gibi zinanı affettirecek tek şey tövbedir ve bir daha aynı işe bulaşmamaktır.
Soran+1 yılchate ilk defa öylesine girdin.. meraktan... sonra başta herşey normaldi herifin biri sana sanal seks teklif etti o neki derken kendini denerken buldun... sonra zina olabilceği akla geldi ve hemen tövbe edip bıraktın.. yani bidaha bu işe bulaşmadın...
Soran+1 yılzina oluyo mu... insanın basına ne geliyosa meraktan
Cevap sahibi+1 yılAllah affeder. Oruç tut. Gönülden af dile yeterli.
Cevap sahibi+1 yılcannım oda zina anlamıyorsun beni :) diyorum işte gizlilikten 1 dk cıkarsan özelde tüm sorularını yanıtlarım
Soran+1 yılbaşka soru yok zaten yeterli
Cevap sahibi+1 yılpeki. üzülme ama cok rahatsız olduysan abdest al 2 rekat namaz kıl allaha tövbe et.
Soran+1 yıl2 rekat namaz...:) hz adem bir elmayı kopardı diye yüzyıllarca yaşadı hayatı boyunca tövbe etti. biz günaha batmışız, farkında olmadan en büyük günahı bile işlemişiz, affı için 2 rekat namazdan bahsediyoruz..
Soran+1 yılsen zina yaptın mı peki
Cevap sahibi+1 yılben zina yapmadım. Ama ben yinede yaptıklarımda hata varsa diye tövbe ediyorum. 2 rekat namaz kıl dememin sebebi seni namaza yönlendirmek sen orada o huzuru bulduktan sonra devam edersin zaten. Neyse iyi geceler size.
+1 yılZina Birbirine Helal Olmayan 2 insanin birbirlerinin mahremiyetine Dahil Olmasidir Diye biliyorum e senin bacak aranda ne oldugunu oda sendr biliyosun ama bunu onu tahrik etmek icin kullanirsan o an yaninda olsan zina yapcakmis imaji verirsen onu gunaha sevk etmis olursun buda gunahtir seytandan farkin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılyani net bir bilgim yok ama oluyordur. çünkü zinanın çeşitleri var. bedensel zihinsel ve göz ile yapılanım sonuçta onları biriyle konuşurken düşünüyorsun kuruyorsun ve görüyorsunda. aynı zamanda masturbasyonda yapıyorsundur. doğal olarak evet zinadır bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hiçbirşey sevgi kadar mutluluk ve acı vermez bunu unutma
https://www.youtube.com/watch?v=ikyJCw9F-M800 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılhemide klavye zinası olayor
zuhahahahahahahahahaha
alla sen31 Yorumla- +1 yıl
mesela jinekolok cinsel içerikli mesaj atsa sağlıkla ilgili zina mı yapmış olur
o zaman doktorların siteleri hep zani dolu
breh breh breh peh peh peh çipet pet pet çipet pet pet şork şork şork...
bakma ile zina oluyor ise buna da zina derlerse şaşırmam. ama tam bilmiyorum. o zamanlar chat diye bir şey olmadığı için kesin bir şey söylemek zor açıkçası.
04 Yorumla
Soran+1 yılsadece yazıyla...
Soran+1 yılkesin günah haramdir.. ama zina?
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina sadece o islevi yerine getirmek degildir. ve bu duruma getirebilecek her turlu sey zinaya goturebilecek birsey odugundan zina kabul edilir. Goz zinasi bir kisiyi bir olayi tatmin olma duygusu icinde seyretmek izlemektir. Daha da var ama aklimda degiller :)
00 Yorumla
+1 yılEvet yine zinaya giriyor.
Sen sonuçta canlı kanlı birisiyle bir etkileşime giriyorsun.
cut.02 Yorumla
Soran+1 yılsadece yazıyla
- +1 yıl
Yine aynı, etkileşim var :)
Yok be aşkııım ne alakası var.
Takma kafana, sen özemesiğin sorun varsa bana mesaj at yardımcı olmaya çalışayım hemen.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. zinaya yaklaşmak oluyor sanırım bu.
Isra-32 de yazıyormus.10 YorumlaAynen kanks gunahtan battın sen kısaca diyosunkı
Yan cehennem 5 kamyon kömürle geliyorum22 Yorumla
Soran+1 yılyok gerçekten merak ediyorum zinaya girer mi
+1 yılzina
ilişkiye girme zinası kadar büyük değilse de günah , göz zinası gibi buda zina10 Yorumla
+1 yılfetva veremiyorum. Ramazanda bağlan bir programa sor müftümüze biz de aydınlanalım -.-
10 YorumlaZina arabiklerin uydurması bee. Adam sana cennete 77 tane vermezdi günah olsaydı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Oluyor geliyorsa sana ve çok takiyorsan boyle şeylere yapmazsin olur biter. Milletten fetva beklemeye gerek yok.
00 Yorumlaevet ama gerçek zina gibi değil tabi.. derecesi farklı... bunu yapan biri olarak zina olduğunu söyleyebilirim.
015 Yorumla
Soran+1 yılnasıl rahatsın hiç vicdanın sızlamıyomu.. bide hala yapıyosun. zina en büyük 4 günahtan biri
Soran+1 yılhiç pişmanlıktamı hissetmiyosun artık
Soran+1 yılşeytan yaptığımız günahları bize küçük gösterirmiş alışalım daha da yapalım diye.. zinaya bile alıştırıyo işte
Soran+1 yılsen bunu zinadan hafif diye yapıyosun ya. öbür dünyaya gidince bir bakmışsın bu yaptıkların fahişeyle ilişkiye girmekle eşdeğer... kulun önemsemediği küçük günahları başını yakarmış.. bu yaptığın günaha küçük demedim tabiki.. tövbe et bırak... oruç tut..
Soran+1 yılyaşın kaç
Soran+1 yılevlen bence en iyisi
Soran+1 yıldoya doya yapıyım diyosunda bu iş seni doyurmadığı için daha da körükler.. bir hayat kadınının kollarında buluverırsın kendini.. nefsini daha da azdırıyosun
Soran+1 yıltamam diyeceğim bu... zinanın, haram işleyenin cehennemdeki azabına bak.. Allah ın rahmetınden uzak kalmayı göze alıyosanda devam et
+1 yılZina mı değil mi net bir şey diyemem ama şunu bil SAPIK OLUP çıkarsın ortaya..
00 Yorumla
+1 yılBunlar ne anlar zinadan ya zina kelimesi ile özdeşleşmişler zinayı günah olarak görmezler sorarsanda dalga geçerler
00 Yorumlaolur olmaz mı ya. sonuçta seni farklı duygu ve hazlara götürüyor
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama öyle şey olurmu sevişmiyosun sonuçta yazışıyosun
00 YorumlaPsikologa sor bunlari dinleme
11 Yorumla
Soran+1 yılpsikologla alakası yok
+1 yılne alakası var? haydar dümene çevirdiniz burayı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZinanın çeşitleri var bu da onlardan biri
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. birkereden birşey olmaz.
00 Yorumlayook cok guzel oluyor:)
00 YorumlaGözün bile zinası varsa evet
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki zina olabileceği hiç akla gelmemişse.. meraktan bir kere yapıldıysa sonradan dank ettiyse?
Evet. Göz zinası, kulak zinası vs var.
22 Yorumla
Soran+1 yılparmak zinası gibi bişey mi o zman
Alayı zina. Korkuyorsan vazgeç bu işlerden
10 YorumlaBilgi sahiplerine sormak lazım
00 Yorumlaalo fetvaya sorsan daha güvenilir bence
00 Yorumla
+1 yılallahın işine karışılmaz bilmiyonmu
10 YorumlaAdın çıkar sadece
00 Yorumla
+1 yılSevgili bulmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet:)
10 Yorumla
+1 yılhayır ama gereksız
00 YorumlaHayır ama günah.
00 YorumlaGünahtır ebii :)
00 Yorumla
+1 yılzina olmasa da haram
00 Yorumla
+1 yılyazışıyor musun
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026