Değişik biliyorum ama midem bulaniyo hatta konuşmuyorum kuscam diye. 3 senelik bir ilişkimiz var 2 senedir böyle olumuyodu 1 senedir böyle hatta kuruyorum böyle midem bir değişik oluyo. Alisamadin mi demeyin o sakarya da ben Ankara dayim bulustugumuzda da aynı şey oldu çok midem bulandı. Psikolojik bişey. Böyle olmaması için napmam gerekiyo?
Cevabın nedir?
Valla tek sende degil o sorun bendede var 5seneden beri beraberiz ama bu son ikiseneden beri cocuga karsi bir tuafim onlik sorun yok ama onu gorunce migdem bulaniyor yaninda bisey bile icemiyom o yuzden pskolojik herhalde veya heycandan :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla benim sevgilimde sakaryada okuyo bende onla konusurken seni gibi oluyorum heyecandan :)) ama seninki acayip bir durummus...
034 Yorumla
Soran+1 yılYa hiç sorma acaba ozledigim için mi oluyo. Bana guluyo ya telefonda n
Soran+1 yılZaten ilk başta heyecanlaniyorum sonra böyle oluyo
Soran+1 yıl18 bir yas büyük
Soran+1 yıl19 ysndw
Soran+1 yılKonuştukça geçiyo ama
Soran+1 yılTakılacak bir durum değil dimi? Ya duvarına girerken bile heceyanlaniyorum. Yemek yerken aklıma geliyo iştahim kaciyo sana oluyo mu?
Soran+1 yılayyy içimi rahatlattin teşekkür ederim
Soran+1 yılTamamm ama kucam diye korkuyorum :)
Soran+1 yılHaha :D oda iyi ya
Soran+1 yılYa böyle aramadan dusunuyorum sakin olcam heyecanlancak bişey yok diyorum ariyo olan oluyo :D
Soran+1 yılDimii :D
Soran+1 yılEvet bide uzakta ya özlüyorum. Sesini bile özlüyorum. 2 gundur konuşmuyoruz :(
Soran+1 yılKıyamam ya. Çok kötü bir durum içi gidiyo insanın ama genede elden gelen bişey yok
Soran+1 yılBizde 5 kere barıştık. Hiç mi görüşemiyosunuz?
Soran+1 yılZor ya
Soran+1 yılYok ya ararsa konusuyoruz arkadasindan ariyo zaten :)
Soran+1 yılVarda kontöru yok.:D
Soran+1 yılMesaj atıyorum
+1 yıl1 senedir miden bulanıyo ve nasıl hala eevam ediypsun ya da bir psikoloğa gitmedin destek almadın. insanın bjrada anlatılanlara inanask gelmiyoç yani bu site olmasa omurboyu devam etçeksin bu şekilde. bazen kanım donuyo ya.. hayret valla.
04 Yorumla
Soran+1 yılValla ister inan ister inanma gerçekten böyle oluyo ama sadece onunla konuşurken oluyo. Gitmeyi dusunuyorum ama bu kadar saçma nedenden gidilir mi
- +1 yıl
1 sene olmuş. neden saçma olsun ki. gerçekse gidiceksim tabiki o ne demekç 1 senedir insan bişey yapmaz mı ya. off neyse. bu gerzek konuda benim işim ne ya :)
Soran+1 yılNiye yalan soyleyim ki.
- +1 yıl
peki
Ona karşı ön yargılı davranıyor olmayasın.. mesela bende hoşlanan biri ile ben telefonda mesajlaşırken istemeye istemeye yazıyorum ön yargıdan çünkü hep uzak dursun benden demişimdir..
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ondan değil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
22Cevap
+1 yılBir erkekle muhattaptim ve bana cok ilgi veriyordu benden hoslandigi gün anladigimda ben de de mide bulantisi basladi. Erkek cok iyi bir ama nedenini bende bilmiyorum. Her sefer bana geldiginde ya da konusmak istediginde hep bu mide bulantisi basliyordu. Sonralarinda ben onu hep bakmazdan geldim ve hic konusmadik simdi kendimi cok iyi hissediyorum. Kimseye hakaret etmek istemem ama bu heyecandan olusmuyor bas baya bedenin senle konusuyor ve diyorki ben rahatsizim. Benim hic bir iliskim olmadi belki ondan olabilir ama bedenin seni uyariyor. bi düsün istersen
50 Yorumlasakaryada ne yapıyo? ikincisi heyecandan olabilir..
012 Yorumla
Soran+1 yılOrda yaşıyo
Soran+1 yılHeyecandan biliyorum ama çok fazla kötü oluyorum
Soran+1 yılAliskinim ben ayriliga :) çok anormal bir iliskimiz var. Okuyo
Soran+1 yılUzakta olunca öyle oluyo :D ama bu 1 senedir böyle biz 3 senedir konuşuyoruz
Soran+1 yılBaglanmakla ilgili değil. Hazırlık bu sene sınava girecek
Soran+1 yılEvet asgim da nasıl geçer bu bir önerin var mi
Soran+1 yılOhoo biz neler yaşadık o zaman olmadi. Şimdi oluyo işte off çok kötü
+1 yılpiskolojıkmen vucudun ona tepki veryor yani resmen sevmıyorsun bastırdın içinn bu sekilde yansıyoorr
34 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim insan için neden midem bulansin ki başkalariyla konuşurken olmuyo bu
- +1 yıl
kendin diyorsun ısde baskalrında olmuyor die * sadce onda olyo sence guzel bişiyemi işaret bu allah askınaa
Soran+1 yılIyide ilk tanıştığımizda bile olumuyodu bu ona çok askkende olumuyodu
- +1 yıl
illgiinç miş
Heyecandandr bence psikolojik okuyorum bir çikolata ardn bir bardak su iç hersey düzelecek :)
13 Yorumla
Soran+1 yılDerin nefes alıyorum normalde böyle bişey olmazdi sakin bir insanım ama anlamıyorum bıktım artık
Soran+1 yılUmursamiyorum takmiyorum zaten ama böyle, oluyo ya bıktım artık :(
+1 yılkelebekler olmus mıdende
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen biraz fazla ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılson bir yıl içinde cinsel ilişkiniz oldumu ya da başkası ile ya da gördüğün bişi falan
01 Yorumla
Soran+1 yılCocuk uzakta ne cinsel ilişkisi konusunu bile açmaz
+1 yılKonuşarak mideni bulandırıyorsa, evlenirseniz hamileliğinde banyodan çıkmazsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılHeyecandan oluyo o konuşunca geçiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yıleğer onu seviyorsan psikolojik bir sorun olabilir. Biz uzamana git derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra geçiyo ama konuştukça
Degisik bir durum buni tek sebebi kronik sevgilinde sogma hastaligi
01 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmak istemiyorsun itici geliyo kaçmak ve konuşmamak için bahane ariyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyorum
Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Konular sıkıcı geliyorsa konuşmayı sen başlat ve sen sürdür.
00 Yorumla
+1 yılNe düşünüyorsun o an da böyle bir tepki oluşuyor?
013 Yorumla
Soran+1 yılAriyo açıyorum 1 2 dkka konuşuyoruz istemeden oluyo midem bir tuhaf oluyo kalbim atiyo.
- +1 yıl
Başka birisiyle konuşurken olmuyorsa duygularından kaynaklanıyordur. Başka birisiyle de konuşurken oluyorsa bir doktora görün derim.
Soran+1 yılYok ya gayet özgüven sahibi bir insanim tek onda oluyo oda onceden olmuyodu
- +1 yıl
Peki ona karşı duyguların giderek arttı mı azaldı mı?
Soran+1 yılAyni yani değişen bişey yok hatta 2 haftadır konuşmuyoduk
- +1 yıl
Senin miğdeni bulandıran bir konuda konuştuysanız onu hatırladıkça öyle oluyordur diyeceğim ama bilmiyorum. Duygularında değişme oldu mu derken de miğden bulanmaya başladığı andan önceki hal ile sonrasındaki durumu kasteddim.
Soran+1 yılNormal iki arkadaş nasıl konusursa öyle konuşuruz her zaman hatta sevgi sözcükleri bile kullanmiyoruz
- +1 yıl
Onun araması heyecanlandırıyor mu peki?
Soran+1 yılEvet aklıma gelince bile oluyo
- +1 yıl
Seninkisi heyecandan ;-)
Soran+1 yılNasıl gider bu? Ya yemek yerken bile aklıma geliyor iştahım kaçıyor
- +1 yıl
Kendi kendini kontrol altına alacaksın bu durumun güzel, heyecanlı da olsa normal olduğuna kendini inandırmalısın biraz daha sakin olmyı dene bakalım :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Sakinim aslında ama birden oluyo
Rukye dinle bence bu şekilde geçebilir.
10 Yorumla
+1 yılheyecandan dolayı mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılGayet sakin açıyorum telefonu 2 3 dkk geçiyo böyle kalbim atiyo midem bir tuhaf oluyo sonra bulantı basliyo :(
- +1 yıl
çok mu aşıksın sen bu adama ondan oluyo olabilir heyecndan kaynaklı olabilir yani
Soran+1 yılAşk artık sevgiye donustu ama bağlı değilim olmasada olur benim için. Heyecandan büyük ihtimalle
Ahlaksız şeyler mi yapıyor nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ya gayet normal konuşuyoruz
+1 yılAyrılman gerek. Başka yolu yok
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
mideni bulandıran bir insanla aynı yatağa girmek hayatını çekilmez hale getirir, daha fazla ilerlemeden bitirmelisin
Soran+1 yılGörünce olmuyo bu ayrıca tiskindigim içinde değil
Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı. Ayrılmalısın , sana hastalık yaratıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 sene sonra oldu bu. Bunun için ayrilirsam aklımdan şüphe eder :))
Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. degişik ALLAH VERMESİN :))
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
rahat ol sevgilin sonuçta her şeyini biliyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılYa kendimi rahat hissediyorum ama midem bulaniyo bende anlamıyorum
Soran+1 yılZaten telefonda konuşurken oluyo buu :) guluyo bana artık alış bana diyo
Soran+1 yılYa yok asıl tuhaf olanıda o zaten normalde çok rahat bir insanimdir telefonda konuşurkende çok rahat konuşuyorum tek sorun midemin bulanmasi 2 senedir böyle bişey olmadi son 1 senedir böyle
Soran+1 yılEvet ama nasıl kurtulcam bilmiyorum
biraz zor olacaktır ama ayrıl bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSebep
Soran+1 yıl2 senedir olmuyo yeni oldu
oha nasıl bir ruh halidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılo kadar iyrenç birisi demek ki panpiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya :)
Bence bırak adamı görünce miden bulanıyorsa :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonla konuşurken de aynı şey oluyo
+1 yılsaçma sapan şeyler bunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı. Erkek arkadaşının sesinden mi tiksiniyorsun nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılErkek arkadaş ın çok mu çirkin miden bulanıyor: (
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır saçmalama. Zaten senede 1 görüyorum. Telefonda konuşurken oluyo bu
- +1 yıl
Sen bir psikologa git durumun kötü o zaman
Soran+1 yıl:((
- +1 yıl
Başka bir önerim yok kusura bakma moruk ; ((
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Üzülme ya vallaha dayanamıyorum üzgün bir bayan görmeye : (
Soran+1 yılÜzgün değilim nedenini anlayamiyorum 3 senedir konuşuyoruz sonuçta
- +1 yıl
Reca ederim bayan
+1 yılegzantrik bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Miğdende sorun olabilir mi?
012 Yorumla
Soran+1 yılMidemde sorun var zaten ama ondan kaynaklı değil. Heyecanlancak bişey yok onu biliyorum ama bulaniyo
Soran+1 yılGittim endoskopiye girdim ama sadece onunla konuşurken oluyo
Soran+1 yılGazi
Soran+1 yılTekrar gitmek istemiyorum
Soran+1 yılOlabilir ama onlara ne dicem erkek arkadaşımla konuşurken midem mi bulaniyo dicem
Soran+1 yılPsikoloğa git derler
Ben bu nedenden dolayi ayrilmayi düşünüyorum
00 YorumlaAyrıl, onada yazık sanada. .
00 Yorumla
+1 yılhamilesin :D
00 Yorumla
+1 yıltuhaf
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 977 cevap paylaştı. çok enteresanmış :O
00 Yorumlaayrııl
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında