28 yaş büyük biri var. Çok seviyorum adamı, yürüyüşü, gülüşü, bakışı kokusu konuşması bile dünyanın en güzel şeyi benim için. Hiç evlenmemiş biri. Nasıl açılınır böyle birine direk seni seviyorum da diyemem zaten siz diyorum resmiyet var aramızda, tahrik et falan da demeyin cinsel basitlikte kalsın istemiyorum ilişkimiz.
Cevabın nedir?
kardeşim saçma sapan bir şey yapma ergenlik hormonlardan kaynaklanıyor bu surecte buyuklerden ılerıde kucuklerden hoslanıcaksın aılene falan yakınsa laf gıdecekse hele hıc bulasma utancından yerın dıbıne gırersın ve bılımsel olarak kanıtlanmıs bır seyı soyluyorum sana bak ıyı ıdrak et bu asık olmak cınsellıkten kaynaklanıyor hormonların calısmasıyla ılgılı dıyelım kı masturbasyon yaptın bak goruceksın ona sevgın azalıcak dıger aılenden bırısını kıyaslıyabılırsın hıssedersın onu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durumda artıyor aslında sevgim. Aileme gitmez hayır.
- +1 yıl
o yüzden söylüyorum kendını tatmın edemedıgınden kaynaklanıyor boyle bır seye kalkma zaten onla bırlıkte olsan adam kabul etse bıle yasayacagın sey o dur bu yaptıgın cok rısklı ıstıyorsun bır sey olmaz dersın ama hıc olmayacak bır sey cıkabılır gıt oyuncaklardan al olmazsa bır cınsellık yasa oral falan yaparsın ne bıleyım tatmın edersın kendını kızlıgını verme kı evlılıgıne bır sey sakla
insanlık halidir lisede biz kız vardı sonradan resimlerini gördüm kız 20 adam 40-25 yaş civarındayken evlendi ve okulun en güzel kızlarından biriydi anlam veremedim çocuğu falanda olmuştu... sonra evlendiğimde anladım insan kimle mutluysa o olmalı hayatında karşılıklı saygı sevgi ile.. yani karşındaki kişinin düşünceleride seninki gbi içten olursa hiçbir sorun yok bence...
40 Yorumla
+1 yılBelki farklı hissedeceksin bir süre sonra , yaş farkınız çok fazla , biraz zaman tanı kendine. Ama seni anlıyorum bende hiç sevmedim yaşıtlarımı aramda en az bir 3 - 4 yaş oldu hep
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
+1 yılBaban yaşındaki adamı sevmekten utanmıyor musun diye bir cümle kurdum refleks olarak ama tabiki saçma bir cümle.
Sen şey yap börek götür :(20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılsen baba sevgisi görmedin mi?
ali taran la evlenen biri vardı 3 ay sonra boşandılar sonun öyle olmasın00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yıltamam yaşlılara saygı sevgi dedik de sen konuyu yanlış anlamışsın...
10 Yorumla yokluk da b*kluk nimettir diye bir laf var :D bence çevrende fazla kişi yok ve en yakın o adamı gördün kendine bir hayranlık oluştu sadece bunu da aşk sandın hepsi bu
00 Yorumlabacım işin zorda bence biraz daha iyi düşünmelisin. sonradan bir avuntu ise ve geçerse baban yasında adamla yaşamak istemezsin
02 Yorumla
Soran+1 yılO adamla sorun olacağını düşünmüyorum aslında
buna sevgi denmez bacım hayranlık denir. bende pirloyu çok seviyorum aşk mıyım lan ben ona yooo oğlancı değilim lan ben. :D
10 Yorumla
+1 yılonunla vakit geçir ve doğal davran. o olgun biri ise sen demeden anlar zaten. :)
00 Yorumlaöakırmadan yakınlarından onun hakkında bilgi almakla başlayabilirsin.
00 Yorumlakızım adamın canınamı kastın var 28 yaş büyükse en az 48 yaşındadır , sevişmeye kalkcan ilerde elinde kalcak adam yatakta kalpten gitcek
00 Yorumla
+1 yılÖlünce mezarına çelenk koymak istemiyorsan boşver çıtır erkeklerle ilgilen.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlüm biraz şans yalnız benim ondan önce ölme ihtimalim de var
- +1 yıl
allah rahmet eylesin kardeş
Onu bir amca olarak seviyorsundur , duyguları karıştırma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle değil canım eminim
+1 yılBeni evlatlık alır mısın diye sor önce de zemin olsun
10 Yorumlaozaman senin yaşın 8 olması lazım :) ya da akıl yaşın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. önce kalkıyormu diye sor bence ertesi gün orgazm olamıyorum diye konu açarsınız filan.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞart değil. İyi sevişiyor diye evlenmeyi düşünmüyorum biriyle
+1 yılsen 18 olsan o 46 o adam 10 sene sonra pert ya sen?
00 Yorumla
+1 yılbu kız gerizekalı olduğunun farkında mı değil
siz söyleyin gerizekalı olduğumu mu diyo :D23 Yorumla
Soran+1 yılÇok komik.
- +1 yıl
sen yaşıyo musun hanımefendi :>)
Bence yol yakınken es geç sen bu ilişkiyi platonik olsa bile. Yaşıtlarına yönel.
00 YorumlaNe ara kokladin adami?
16 Yorumla
Soran+1 yılYanında oturunca alıyorsun bilmem çok içine girmedim öyle
- +1 yıl
hahahahahahaha
- +1 yıl
la bu disifreudun cevapları görüyorum arada çok fena :D
- +1 yıl
işte bende bunu merak etmiştim neyseki yazılmış bile
+1 yılkaç yaşındasın oda önemli
04 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşındayım
- +1 yıl
evli değilse hiç sorun yok git söyle ama asla evli bir adamla beraber olma
Soran+1 yılYok evli değil, olmam zaten aynı fikirdeyim
- +1 yıl
sevdirdiğini hisset ona yemekler yap götür mesela ilgilen saçlarını düzelt bu her erkeğin hoşuna gider aşık bile olabilir 2 hafta böyle devam et sonra seni seviyorum de bu kadar basit
baba sevgisindenmi mahrum kaldın zamanında
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir şey
- +1 yıl
tamam. genelde öyle olur. sen seviyosan istiyosan hayatına müdahale etmeye kimin hakkı var? her deneyimi yaşayarak öğren. doğruyu yanlışı kendin gör. burdan seni destekleyenlerede eleştirenlerede fazla itibar etme. aşkın sevginin yaşı kabı başı sonu hesabı kitabı kuralı olmaz... geldimi dibine kadar yaşamak gerek tutmadan doludizgin...
- +1 yıl
Ben kaldım babam biraz şiddeti seviyordu ama sagolsun bir kere sarılmadı aynı durum bendede var biraz ama imkansız benimki
- Cinsel Yaşam konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici hevestir, yazık etme kendine
00 Yorumla olabilir :D ama ilerde sıkıntı cekersin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 28 yaş diyosun ne ilişkisi bırak :)
00 Yorumlageçicidir belki hı?
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama 1-1,5 sene oldu yani yine de az zaman değil bence
Soran+1 yılYok ya, yani görünüşte aramız iyi de extra duygusal bir şey hissetmiyorum pek
- +1 yıl
6 sene oldu
evlense ne olurdu?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenip boşanmış olsa sorun yok da hali hazırda evli olsa hiç denemem kafaya takmamaya çalışırım falan yuvasını yıkmaya teşebbüs bile etmem yani
+1 yıl28 cok ama
00 YorumlaYazık yazık
010 Yorumla
Soran+1 yılNeye yazık
Soran+1 yılTamam da onu seviyorum
Soran+1 yıl20...
Soran+1 yılAslında hiçbiri yok ama bence bu yaptığın hoşgörüsüzlük
Soran+1 yılKusura da bakarım gayet
wowww
00 Yorumla
+1 yılyanlış yoldasın
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yol göreceli ama
- +1 yıl
ailen bliyormu
Soran+1 yılTabi ki hayır onlar hiçbir sevgiliyi onaylamaz, aile sevgiliyi bile geçtim platonik aşkı bilir mi ya
- +1 yıl
diyosun peki sölicekmisin sölesen kabul ederlermi kabul etmezlerse ne yapcaksın?
Soran+1 yılbir şeyler olucak gibi olursa söylerim, önce olmasa da elbet kabul ederler
+1 yılAferim sana
00 Yorumlahoşt amujha goim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası