Cinsel Yaşam Seksi sesli bir sevgiliniz oldu mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Benim sanaldan olmuştu bir kereO kadar huzur verici bir şey ki anlatılmaz, nerde öyle biri ah ah dimi? Seksi sesli bir sevgiliniz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
старик Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bu gidişle telefonla konuşmaya da korkar olucam galiba... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
serkan_1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl sanaldan mi 😅sevgili oluyor mu o oyle sanalda kalinca 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hyr😂😂😂 Yorumla serkan_1 +1 yıl farkinda olman guzel en azindan Yorumla Soran +1 yıl Farkındayız ya😂😂😂 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı. Onu bunu bilmemde benim sesim yaşıma göre çok kalın birde sigara kullansam nasıl olur siz düşünün. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel yani Yorumla bahtsızromeo +1 yıl Kalın sesi açıkçası ben sevmiyorum ama güzel bulan var. Benim güzel bulmamamın sebebi ise diksiyonu bozuyor. Yorumla
Ticki Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Dur şimdi insanın geçmişini açtırma 😔 cinsellik herşeyle güzel. Ses tabiki olmazsa olmaz. Sanaldan da farklo bir zevk tabi 😊 0 0 Yorumla
Kovboy2165 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Bazen kızlar bana da öyle olduğumu söyler hatta bu yüzden dolayı pubg mobile de çok fazla kız arkadaşım olmuştu 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Benim olmadı ama benim sevgililerimin hepsinin oldu plot gibi sesim var :D 0 0 Yorumla
EmreJuan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oldu... hepsinin sesi çok iyiydi,Ama birtanesi..#Just 0 0 Yorumla
asistant Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Benimde oldu hastanedeydim burda tanışmıştık sonra bazı sebeplerle bağlantımız koptu 0 0 Yorumla
arsizman Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Benim de olmuştu baya iyiydi ya özlüyorum, bana fırça atıyor ben Allahım sesi ne güzel diyorum 0 0 Yorumla
Secretman005 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Birtane telefon arkadaşim olmuştu sesi benden beni aliyordu 0 0 Yorumla
Fotografcı10 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Benim olmadı minyon küçük ayaklı ince belli ahh ahh 🔥 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O benim Yorumla Fotografcı10 +1 yıl Gerçekten mi 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Evet😍 Yorumla Fotografcı10 +1 yıl Mmm sen gel bir 😍 Yorumla
Yaşamkoçunefes Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Benim olmadi ama sesimi etkileyici bulan partnerim oldu 0 0 Yorumla
AşkımSenin Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sevgilimin seksi sesli bir sevgilisi var 🤣 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Komik olan ne Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmuştu ama bende uykuluyken bana demişti biri bir ara güvende hissettiriyorsun diye 0 0 Yorumla
İtuluMuendiz23 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Benimle bir konuş aynı hissi vereceğime eminim ki yakisikliyimdir da aynı zamanda shsn 0 0 Yorumla
MERİÇDEMİR Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl oldu ben ona damarlı kol atardım o sesıyle bıtırırdı 0 0 Yorumla
Sadecesen7878 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 45% +1 yıl Dimi nerde öyle biri ☺☺☺ 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaaa Yorumla Sadecesen7878 +1 yıl Belki çok uzaklarda belki çok yakında bilemeyiz Yorumla Soran +1 yıl Belki Yorumla Sadecesen7878 +1 yıl Bilemezsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bide yaninda soyle minyon ufak tefek ince belli oldunmu deyme keyfine be 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sesimle başardıklarımı bilmen lazım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Alla halla Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl Kesinlikle. en son, sanki dublaj film izliyorum demişti birisi😉🙈titrerken Yorumla Soran +1 yıl Vay be Yorumla
Suskun39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Arkadaşlarım sesimin seksi olduğunu söyler 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olmadı ama annemin sesi çok seksi ve etkileyici onla sohbet ederim sürekli o yüzden 0 0 Yorumla
CherkesTurk Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olur arada öyle şeyler yapılıyor 0 1 Yorumla CherkesTurk +1 yıl Soruyu yanlış okumusum 😂😂😂😂 benimkini beğenirler çoğu zaman 😎 Yorumla
arkapencere1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir ara vardi sesine 3 gulusune 5 atiyodum 0 0 Yorumla
Şafakcoşkun07 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beeen varım ara ara ara 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂Yakışıklı biriydi aynı zamanda Yorumla Şafakcoşkun07 +1 yıl Benden yakisiklisi daha doğmadi emin ol 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ? Bilemedim Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 43,6b cevap paylaştı. Kızlarda öyle ses kolay bulunmuyor 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 17,5b cevap paylaştı. başladılar gene sapıklar 0 0 Yorumla
Karaacocukkk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet oldu ve aldattı😠 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya! Yorumla Karaacocukkk +1 yıl Ewt keşke hiç duymasaydm sesini Yorumla Soran +1 yıl Keşke.. Yorumla
Serkan281 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl sorunun yeri burası mı aplacım :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sensin apppla Yorumla
DelikanlıyızAyol Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. Oldu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tarif eder misin o huzuru Yorumla DelikanlıyızAyol +1 yıl İnsan ses kaydı dinlerken tüyleri ürperiyor gerçekten. Reelde yakışıklıysa bir de ahh Yorumla Soran +1 yıl Yeseydin onu Yorumla DelikanlıyızAyol +1 yıl Yiyemedim Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya yiyişmek sevgiliyle şu dünyadaki en güzel şey Yorumla
uye656654 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Olacak inşallah ne dersin 0 11 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah tabiiki Yorumla uye656654 +1 yıl O zamnn yaszz güzelim bekliyorum m Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ya Yorumla uye656654 +1 yıl Ben biliyorum yaass yaass :) Yorumla Soran +1 yıl Yasss mı Türkçeyi daha bilmiyosun Yorumla uye656654 +1 yıl Biliyorum hesap kısıtlanıyor iletişim amaçlı olduğu için ayıp ya yakistiramadim Yorumla Soran +1 yıl Ha öyle mi Yorumla uye656654 +1 yıl Evet knk yoksa yazabiliyorum konuşmamda var :) Yorumla Soran +1 yıl 😄😄😄😄Sorry o halde Yorumla uye656654 +1 yıl tamam no problem Yorumla uye656654 +1 yıl Bekliyormm Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 26,8b cevap paylaştı. Oluyor arada 0 0 Yorumla
SoLiDeR Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sanala hayırr 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 44,6b cevap paylaştı. Olmadı. 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tahmin ettiğim kişi misin? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İsmini söylesene Yorumla Soran +1 yıl Ya bir git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardı öyle bir konuştuğum o yüzden soruyorum Yorumla Soran +1 yıl Ya sus be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim sesim tam öyle bayılırsın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklıydıda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gösteririz ;) Yorumla
Evlikadınevli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Evet olmuştu.. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Tarif et o mutluluğu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Bu gidişle telefonla konuşmaya da korkar olucam galiba...
Niye
sanaldan mi 😅sevgili oluyor mu o oyle sanalda kalinca
Hyr😂😂😂
farkinda olman guzel en azindan
Farkındayız ya😂😂😂
Onu bunu bilmemde benim sesim yaşıma göre çok kalın birde sigara kullansam nasıl olur siz düşünün.
Güzel yani
Kalın sesi açıkçası ben sevmiyorum ama güzel bulan var. Benim güzel bulmamamın sebebi ise diksiyonu bozuyor.
Dur şimdi insanın geçmişini açtırma 😔 cinsellik herşeyle güzel. Ses tabiki olmazsa olmaz. Sanaldan da farklo bir zevk tabi 😊
Bazen kızlar bana da öyle olduğumu söyler hatta bu yüzden dolayı pubg mobile de çok fazla kız arkadaşım olmuştu
Benim olmadı ama benim sevgililerimin hepsinin oldu plot gibi sesim var :D
Oldu... hepsinin sesi çok iyiydi,
Ama birtanesi..
#Just
Benimde oldu hastanedeydim burda tanışmıştık sonra bazı sebeplerle bağlantımız koptu
Benim de olmuştu baya iyiydi ya özlüyorum, bana fırça atıyor ben Allahım sesi ne güzel diyorum
Birtane telefon arkadaşim olmuştu sesi benden beni aliyordu
Benim olmadı minyon küçük ayaklı ince belli ahh ahh 🔥
O benim
Gerçekten mi 🙄🙄
Evet😍
Mmm sen gel bir 😍
Benim olmadi ama sesimi etkileyici bulan partnerim oldu
Sevgilimin seksi sesli bir sevgilisi var 🤣
Komik olan ne
Olmuştu ama bende uykuluyken bana demişti biri bir ara güvende hissettiriyorsun diye
Benimle bir konuş aynı hissi vereceğime eminim ki yakisikliyimdir da aynı zamanda shsn
oldu ben ona damarlı kol atardım o sesıyle bıtırırdı
Dimi nerde öyle biri ☺☺☺
Evet yaaa
Belki çok uzaklarda belki çok yakında bilemeyiz
Belki
Bilemezsin
Bide yaninda soyle minyon ufak tefek ince belli oldunmu deyme keyfine be
Sesimle başardıklarımı bilmen lazım
Alla halla
Kesinlikle. en son, sanki dublaj film izliyorum demişti birisi😉🙈titrerken
Vay be
benim sexli sesli safcsdab
Olmuşlardı birden fazlsca 😂
Arkadaşlarım sesimin seksi olduğunu söyler 😊
Olmadı ama annemin sesi çok seksi ve etkileyici onla sohbet ederim sürekli o yüzden
Sizin sanal serüvenleriniz bitmez mk :D
Aynen ama sanalı napayım
Olur arada öyle şeyler yapılıyor
Soruyu yanlış okumusum 😂😂😂😂 benimkini beğenirler çoğu zaman 😎
Bir ara vardi sesine 3 gulusune 5 atiyodum
Yalnız sesime güvenirim 😂😂
Beeen varım ara ara ara 😂
😂😂😂Yakışıklı biriydi aynı zamanda
Benden yakisiklisi daha doğmadi emin ol 😂😂😂
? Bilemedim
Kesinlikle Evet sevgili mi oldu
hem de hiiç anlatılmaz, anlatılamaz
Sesi karnını doyurmayacak ama gerçekler 😂
Sesim iyi değil ama güzel oral yapabilirim sana
oldu tabıkı sanal baska bısı..
Kızlarda öyle ses kolay bulunmuyor
Seksli seslerin sevgilisiyim ben 🤭
Vardir belki sen duyamiyorsundur
başladılar gene sapıklar
Evet oldu ve aldattı😠
Hadi ya!
Ewt keşke hiç duymasaydm sesini
Keşke..
sorunun yeri burası mı aplacım :D
Sensin apppla
Oldu
Tarif eder misin o huzuru
İnsan ses kaydı dinlerken tüyleri ürperiyor gerçekten. Reelde yakışıklıysa bir de ahh
Yeseydin onu
Yiyemedim
Hadi ya yiyişmek sevgiliyle şu dünyadaki en güzel şey
Olacak inşallah ne dersin
İnşallah tabiiki
O zamnn yaszz güzelim bekliyorum m
Bilmiyorum ya
Ben biliyorum yaass yaass :)
Yasss mı Türkçeyi daha bilmiyosun
Biliyorum hesap kısıtlanıyor iletişim amaçlı olduğu için ayıp ya yakistiramadim
Ha öyle mi
Evet knk yoksa yazabiliyorum konuşmamda var :)
😄😄😄😄Sorry o halde
tamam no problem
Bekliyormm
Henüz değil
Olmadi
Oluyor arada
Dene yine bulursun rahat ol
Aynen ah öyle bir kız bulabilsem
Sanala hayırr
yav he..
Olmadı.
Hayir olmadı