mini etek ve dekolte giyen kızları nasıl sevgili yapıyosunuz beyler? hiç mi kıskanmıyorsunuz onları? yoksa bu kadar geniş misiniz? ben bile bayan halimle tuhaf bulurken siz nasıl sevgili oluyosunuz bu kızlarla hayret ettim doğrusu...
Cevabın nedir?
+1 yılBir sevgilim yok. Olsaydı, aşırı olmaması kaydıyla elbette kıskanırdım onu. Ama kıyafetlerine/giyim tarzına mümkün mertebe karışmazdım. Bir kişiyi sevdiğinizde, o kişiyi, olduğu gibi seversiniz. Fedakarlıklar elbet olacak, olmalı da; ama mini etek konusunda başını ağrıtmazdım. Sonuçta sevdiğim kişinin sevgilisi, hayatının bir parçası olmak istiyorumdur. Üzerinde baskı, otorite kurmazdım, kurmaya çalışmazdım. Ne ben, onun patronuyımdur, ne de o benim, kullandığım kelime için kusura bakmayın, malımdır. Karşılıklı kimi fedakarlılar olmakla birlikte, sevgilimin, hayatını kontrol etmeye çalışmaktan, üzerind otorite baskı kurmaktan ziyade, özbenliğine, özgürlüğüne, duygu ve düşüncelerine saygı duyar, duymaya çalışrdım. Elbette, bunun mümkün olmadığı yerler de olurdu. Sevgilimin sigaranın yanı sıra uyşturucu kullanmasını aşırı alkol almasını istemezdim (Ben alkol ve sigara kullanmamakla birlikte, aşırı olmamak üzere, alkole de karışmazdım). Bunun dışında mesela, nasıl yazıldığı bilmiyorum, piercing/pirsing kullanmasını, önemli sağlık koşulları hariç estetik olmasını, kendi güzelliğini kapatacak şekilde aşırı makyaj yapmasını istemezdim. Küpe, kolye, bilezik, hafif olması şartıyla makyajına da karışmazdım.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkesinlikle mini etek giyen bir kızın yanında rahat edemem... herkes bakar hem eşimveya sevgilim vucudu bana özel olmalı... bacakalrını herkes görcekse benim onun kocası olmammın anlamı neki... zaten bayan tesettürüde ayaka bileklerine kadar... allahta böyle bir kural koyduguna göre bacaklarını acmamalı kadınlar... gerçi böyle deyince bu devirde yobaz oluyosun :))
159 Yorumla- +1 yıl
tşkler yorumuma deger verdigin için :)
Soran+1 yılrica ederim.
- +1 yıl
allahın emir ve yasaklarına bu kadar önem veriyorsun ve sevgili oluyorsun öyle mi :D islamiyeti anlayamamışsınız üzgünüm...
- +1 yıl
islamiyette birbirinizi sevmeyin diye bişey yok :) suyunu çıkarmadıgınn sürece bir kadın ve erkegin birbirini sevmesinde ne var ki..
- +1 yıl
eywallah kardeşim zaten dini hayatına uygulayan herkes böyle düşünür... ama medeniyeti çıplak giyinmekte arayan... avrupalılıgı sadece giyim konusunda kopyalayan yeni nesil gençlik... yobaz diyo... kendileride kopyacı medeniyetçiler... asimile emperyalistler...
- +1 yıl
hayatın gerçekleri :) kim bilir kaç kişi engelledi beni :)
+1 yılArkadaşım uçkur kadar beyninle yorum yapıyorsun. İslam'da dikkat çekmemek önemlidir. sen gidip Alanya'da zubuk gibi tırnağa kadar kapatıp gezersen millet sana bakar kayar. ama sen hala ahlakın kapaliligin arkasina siginip din böyle diyor dersin. keza Konya da da Antalya gibi giyinirsen buda Antalya'da kapanmak kadar ahlaksizcadir!
bazı kamil arkadaşlar onlar Eğlenilecek kiz demiş, Acaba evlenilecek kizar mini etek giyenlerle eglenmeye çalışan zubukleri alacak mı bakalım? !
ama iyi ya. sende haklısın. sizde haklisiniz. ben mini etek giyiyorum. fahiseyim ya. o kadar nefsime hakim olup elime erkek eli degdirmedim. ama kahretsin ki mini etegim var fahiseuim işte. en iyisi nefsine hakim olmak değilmiş bu ulkede. her boku yiyeceksin. genelevle yarış edeceksin. sonra kafana bez bağlayıp topugina kadar ortup adam yerine konulacaksin. mantık böyle çalışıyor ulkede.
sen elinr erkek eli değdirme , bir mini etek giyiyon die seni fahise yapsinlar. kafama sicim. allaha değil topluma hesap vercek olsaydim her boku yer bir tül ile üstünü örter idim..10 Yorumla
Burası Türkiye kapalı olan bir kıza bile bakabilen insanlar var hayvanlara tecavüz eden vs herşey kıyafet değil artık kime ne yapmış kim ne giymiş sevgilisi güzel kardeşim bilmem ne diyeceğinize. Sen öyle düşünüyorsan öyle giyin öyle yaşa öyle gez başkalarına müdahale etmeye hakkın yok ayrıca senin gibi erkekleri kendine ezdiren bir hemcinsim olduğu için üzülüyorum biz erkeklerin kölesi değiliz onların her istediklerini yapalım değil mi bence biraz kendine çeki düzen vermelisin bu kafayla hiçbiyere gidemezsin çünkü 👍
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
78Cevap
- Moda & Stil konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılkimin kimi nasıl sevgili yapması kimseyi ilgilendirmez. erkek taşıyacağına inanıyor ve güveniyorsa ona sorun yoktur.
önemli olan karakteridir. her mini ve dekolte giyen fahişe değildir, bunu kafanıza sokun artık. benim annem kapalıdır, namazında niyazındadır ama hiç bir zaman demez ki mini etek giyen böyledir, dekoltesi olan şöyledir. bana hiç bir zaman demedi ki öylelerinden uzak dur, yakışmaz diye. benim öğrendiğim tek şey kadının olacak insanın karakteri sağlam olacak, güçlü olacak, zoru görünce seni bırakıp gitmeyecek. öyle bir kadını bulursan, onun kulu kölesi ol der. bir nasihatı da şuydu sakın ola hiç bir kızın günahına girme.
bilmiyorum sen nasıl bir ortamda yetiştin büyüdün ama insanları kılık kıyafetine göre ya da mesleğine göre ( hemşireler için ) yargılayamazsın. biraz olsun bu tarz şeylere bakmak yerine , insanın iç dünyasının güzelliğini görmeye çalışın, biraz olsun iyi yanlarını anlamaya çalışın. yok o kapalı bu açık, bu sakallı bu cübbeli nereye kadar ayrım yapacaksınız...72 Yorumla- +1 yıl
İşte budur kardeşim.
- +1 yıl
eyvallah...
Simdi hangi kisi daha Ahlaksiz ve Namusuz. Mini Etek giyen kiz mi yoksa , bu kizlari "Eglenme objesi" gören Erkekler mi.
Islamin sapik ahlak anlayasi iste.
Ben heryerini kapatan bir kadin ile her yerini acan kadin arasi bir fark göremiyorum, ikiside ayni.
Ben Namusu kiyafette aramiyorum , yani evet yaparim abartmazsa.
Bir Erkek, bunu görp hayvanlasiyorsa , bu erkegin sucudur , kadinin degil.
Gercek dedigim gibi Müslüman Sapikligi. Bir kadin tecavüz edilince, suclu olarak kadini gören Müslüman zihniyetinden ahlak beklenmez.81 Yorumla- +1 yıl
İslamiyetin yanlış aktarılmsından, insanları sadece namus kavramına önem vermesi gerek bir canlı olarak anlatılmasından kaynaklanıyo ne yazikki.
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben kendi 2.5 yıllık ilişkimi; bu yüzden bitirdim. Açık giyinmek istediği için. Bir erkek olarak bende bunun cevabını çok merak ediyorum. Sağda solda görüyorum, kızın heryeri açık. Seviyorum diye elini tutmuş gül almış. Ulan erkekmisiniz lan siz? bu rahatlık nedir böyle?
10 Yorumlainsanları rahat bırakın biraz bu dünya sadece size ait değil.. siz istemesenizde farklılıklar var dünyada beğenmeyebilirsiniz.. sevmeyedebilirsiniz o insanlar öyle mutlu kendi hayatları herşeyi ve herkesi bir kalıba sokamazsınız.. nasıl sevgili yapıyorlar? çünkü akılları cinsel organlarında değil.. objeleştirmemişler birbirlerini.. birreysel hürriyetlerine saygılılar... namusu bacak arasına sıkıştırmamışlar... toplum onları değil onlar kendilerini şekillendiriyor.. öyle yaşamak istiyorlar.. başkaları doğru bulmayabilir ki zaten kimseden onayda beklemiyorlar... nasıl tesettürlü kişilerden hoşlanan varsa o tarif ettiğin kişilerdende hoşlananları var.. aynı olmak zorunda değil kimse..
41 YorumlaModa & Stil konusunda 16,3b cevap paylaştı. Bu yaklaşımınızı hiç hoş bulmadım doğrusu. Birileri kara çarşaflı , cübbeli hatunlar nasıl eş yapıp sokakta koluna takabiliyorsa ben de o rahatlıkla yapıyorum. Genişlikten tam ne kastediyorsunuz bilmem ama ben partnerimin yerine göre uygun kıyafetler giymesini isterim. Köy yerinde giyeceği, muhafazakar semtte giyim tarz, modern semtlerde giyim tarzı aynı olmayacağı muhakkaktır. Zaten kafası birazcık çalışan hatun bunu bilir. İnsanları sevip kabul edecekseniz onları olduğu gibi her halleriyle sevmelisiniz. Aksi yaklaşım nefret ve kutuplaşmayı doğurur. Saygılar...
30 Yorumlasenin bayan halinle tuhaf bulman yetiştirilme tarzından kaynaklı. Muhtemelen ailendeki giyim tarzı daha mutaasıp olduğu için aşina olmadığın bu durum sana tuhaf geliyor. Kültürel düzeyi daha yüksek olan yerleşim yerlerinde insanlar senin yaşadığın çevrenin aksine insanlara taciz eder bakışlar yönlendirmediği için insanlar bu tarz kıyafetleri sorunsuz bir şekilde giyebiliyorlar. Tabi ki hiç bir erkek sevgilisinin senin zihniyetinde insanların yaşadığı yerde mini etekle dolaşmasını istemez. Senin mantığına göre bikini giyen sevgiliyi ateşe atmamız gerek
40 Yorumla
+1 yılmini dekolte giyen kizlar.. simdi bir erkek eger bir kizin öyle görüp beyendiyse sonrasinda bunu giyme demeside biraz.. tuhaf degilmi.
Sonucta isteyen istedigini giyinir evet biz kapali bir toplumuz bayanin böyle giyinmesi yadirganiyor ama yanindaki kadina bu dedigini giydirmeyen bu sekilde giyinen bayanlara yiyicek gibi bakiyorlar..
yanindaki kadinlari gururlari inciniyor haberler varmi
bunlari asalim biraz insanlar kiyafetleri ile degil düsünceleri ile degerlendirilsin..
isteyen bu tür bayanlari sevgili yapar istemeyen yapmaz.. arz talep meselesi00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBununda cevabı acık ve net ortada aslında sorun bakalım nedır kımısıne gore sevdıgıme guvenırım yakısanı gıysın der kımıne gorede gercekte hava atmak amaclı guelse helekı bırde aksesuar mısalı yanında gezdırmek ıster neden herkese havası olack ben bu kızı elde edebılıyorum daha nelerı koluma takarım hıssı ego tatmın etme yolları pekı ama kendı kız kardesı ya da kızı bunu yapsa ne dıyecek tabıkı ya dovecek ya sovecek ya da karsı gelecek ıste o zaman erkeklık gurunu kabartıp adamlık tasalaycak zaten bırde sıradan basıt vrudumduymaz umursamaz bırı ıse hıc kafasına takmaz ıstedıgını alır yanı cogundakı olan sey hedef bellıdır ıstedıgını aldıktan sonra banane ne halı varsa gorsun ne gıyrse gıysın der mantık budur bosuna cevap aramayın asımdı sorsanız yakısanı gıysın ben guvenırım ya da ılerde bunu yapamadım dmesın gıbı basıt laflar ıle susler ama sunu unutmayın kendınıze yapılmasını ıstemedıgınız seyı bence bır baskasına kesınlıkle yapmayın yaptrımayın erkek sıfatındakı baylar
00 Yorumla Mini giyen biri degilim ama bu tercih meselesi yasiniza bakilcak olursa boyle dusunmekte haklisiniz ben giymem erkek olsam sevgilime de giydirmezdim ama mini giymek namussuzluk demek degildir asil kapali insandan korkucaksin kapalisini da acigini da gordum tecrubelerime dayanrak soyluyorum acik kapalidan daha namuslu genel konusmuyorum kendi gorduklerimden bahsediyorum bence bu tarz elestiriler cok yanlis...
53 Yorumla
Soran+1 yılben kimseye namussuz demiyorum, demem de.. sadece tuhaf buluyorum.
- +1 yıl
Kusura bakma ama namus un ne demek oldugunu bilmeyen bir kizsin sanirim.
Namus ; Guzelliklerini ortmek, Kendini aynaya baktiginda tahrik edici sexi gordugun halde disariya cikmamak ve Onune gelen sevgilin dahi olsa vermemen vede muhabbetini dahi yapmamandir.
+1 yılben bir de mini etek giyip sonra da orasını burasını çekiştiren, bir yerlerini kapamaya çalışanlara anlam veremiyorum. baktığın zaman bakışlardan rahatsız olurlar, bir de. hayır bu başlı başına bir tutarsızlık değil de nedir? öyle sevgili yapmadım, yapmam da. yapana da saygı duymam. burası Türkiye.
02 Yorumla
Soran+1 yıldimi ya dimi ya:D
- +1 yıl
yok bu başlı başına yozlaşmış bir kültürün sonucu. ancak söyleyeyim, bir kadın sadece dini emrediyor, imanı bunu gerektiriyor diye örtünüyorsa ona da saygı duymam. bu kadının ahlakına, onuruna, gururuna ve şerefine bağlı olmalıdır. yani kısaca kendi içinden geliyorsa saygı değerdir.
herkes istediğini giyebilir eğer giyen kızın fiziği düzgünse daha iyi olur ve hoş durur herkes sevgilisinin yanında güzel durmasını istemezmi he bu arada genişlikle alakası yok köpeğin götüne bile bakan sapık insanlar varken bu ülkede mini etekli kızlara bakıyolar diye o kızların üstüne gitmemek gerek
20 Yorumlane kadınlar gördüm her yeri kapalı ama içi açık , na kadınlar gördüm her yeri açık olsa bile içi kapalı!! namus kıyafetle olmuyor yapacak her türlü yapar... yakışıyorsa giysin.. önemli olan güzeli güzel görmek.. bakış açısı farklı olduktan sonra sen heryerini kapatsanda farketmez..
51 Yorumla- +1 yıl
++++++++
Minicik sortlar icinde oyle dusunuyorum. Sana hak veriyorum. Ben de hic hoslanmiyorum. Kaldi ki cinsel acligin afrikasidir Turkiye. Etraf abaza dolun butun gozler bacaklarda ve kalcada oluyor haliyle. Kadin icinde oldukca rahatsiz edici bencr
20 YorumlaTükürürüm ben bütün kapalılar "namusludur" açıklar "o*spusur" diye düşünen zihniyetinize. Böyle zihniyetlere sahip olan şahıslara hemcinsim demekten utanıyorum. Sanane ha sanane? Herkes istediğini yapmakta özgürdür sana mı kaldı milletin seçimlerini sorgulamak?
Kurtulun bu düşüncelerden yıl olmuş 2014 21. Yüzyılda yaşıyoruz ve hala böyle boş boş konuşanlar var.20 YorumlaModa & Stil konusunda 822 cevap paylaştı. Mini etek ve dekolte giyen kızların farkı ne be?
Genişlikle alakası yok bence..
Erkeklerin ibneliği hepsi.. Tabi siz kızlar bile böyle durumu anormalleştirseniz tabi başka gözle bakılır kızlara..50 YorumlaAllah korkusu yokki eleştirilerde bakın hele akıldan bahsediyorlar namustan bahsediyorlar özgürlükten bahsediyorlar Yaratan diyor ki örtün banane banane çocuk gibi ağlıyor yırtınıyor kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar ya arkadaşım her koyun kendi bacağından asılır ama yol yakınken uyardık diyelim ALlah islah etsin artık...
04 Yorumla
Soran+1 yılben mi saçmalamışım aşağıda?
Soran+1 yılpardon ya.. kafam karıştı sinirden...
Ben fazla açık giyinme taraftarı değilim ama saygı duyarım. Benim sevdiğimin vücudunu böyle teşhir edip başkalarının arzulamasını bende ki bu bünye kaldırmaz öyle biriyle de olamam zaten.
10 Yorumla
+1 yılOlay tamamen zihniyet meselesi
Mini olmasa dekolte olmasa pantolonlu kıza bakacaklar
çarşaflı kızlara bakıp laf atanı biliyorum
sen kadınsın ve direk adamlardaki zihniyet kadına bakılır gibi bir şey oluyor30 YorumlaÖyle kizla ona bakilcak yerde gezilmez zaten canım arkadaşım zengin muhitlerinde görmüş geçirmis insanlarin icinde gezersen zaten bakmazlar merak etme he bakarlarsada benim 8cin daha iyi gider biraz stres atarim ağzına ağzına tekme yumruk böyle cat cat vururum ne guzelniste fenami
00 Yorumlakardeş başını kapatınca namuslu olmadıgın gibi açıncada or. spu olmuyorsun bil istedim
122 Yorumla- +1 yıl
++++++++++++++
- +1 yıl
Saci acik olana laf etmiyor zaten bacaklarini ve gogus dekoltesini acanlara diyor.
Kapali denince illa sacida mi kapali olacak aniyorsunuz?
Vallahi bizim kültürümüze aykırı mini etek insan yakışanı giymeli ama kendini de ucuz ve basit göstermemeli sen boş ver canım o mini etek giyen kızların yanındakilerde sadece 1 günlük arkadaştır o yüzden geniş sayılmaz zaten sevgilim veya eşin diyipte öyle giyinmesine izin veriyorsa ya light erkek Yafa geniş
00 Yorumlaburası Ingıltere fransa hollanda değil kardeşim. Bazı bayanlar bu dekolteyı mını etegı tahrık amaclı kullanmıyor olabılır ancak erkeklerın algılaması öyle değil. yanımda oyle bı bayan arkadasım warken ökuz gıbı bakan erkeklerı görmek ıstemem. harbı ınsanın bası belaya gırer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzel zamanlarda dugun vs bende giyerim yanimda sevgilim babam ya da abim olunca ama senin fusundugun tarzda bit kizda degilim ama sevgilim derse ki giyme giymrm cokta takinti yapmam yani tercih meselesi ha ama burada bazi erkekler eglencek kiz gozuyle bakmislar ama onlar hem mini etek giyip hrmde yesil isik yakan kizlar icin gecerli kimsenin eglenilcek sevgilisi olmadim su zamana kadar cok sukur
20 YorumlaSANANE? isteyen sokakta amuda kalkarak yürür isteyen emekleyerek kimsede karışamaz çünkü burası özgür ülke he mini etekli kızlar görmek istemiyorsan git şeriat ülkelerine 2-3 hafta kal da aklın başına gelsin
41 Yorumla
Soran+1 yılal bir beni anlamayan biri daha.. ya tuhaf buluyorum diyorum, karşımıyorum kimseye...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyninin yobazlığınla kaplandığını görenler seni nasıl sevgili yapıyorsa kendine mini etek giyip beyniyle düşünüp bacaklarıyla ve ayaklarıyla yürüyenleri de öyle kendilerine sevgili yapıyorlar gizli yobaz ! Ulan keşke tüm kadınlar mini etek giyip beyinlerini kullansa da tek mini giyse sende düşünübilsen. Örümcek beyin !
57 Yorumla
Soran+1 yılasıl örümcek sensin ve şu an soru sayfamı kirletiyorsun!
- +1 yıl
gerçekten kapak bir cevap olmuş ne güzel söylemiş ya; Beyninin yobazlığınla kaplandığını görenler seni nasıl sevgili yapıyorsa !! saygıyla eğinilmeli..
- +1 yıl
Örümcek tüm bacaklarıyla her yeri kirletenlere denir. siz yani. adam size mini giymeyin dememiş giyince utanmıyor musun demiş utanmıyorsan utanmıyorum de geç laf ebeliği yapma bence
Cevap sahibi+1 yılSen "asıl örümcek sensin ve şu an soru sayfamı kirletiyorsun!" dan başka bir cevap veremeyecek kadar sığ ve kelime haznesi olmayan bir örümceksin gizli bunu kabul et ben sayfanı kirletmiş olayım sende ileri kültürünle temizle haydi ;) Ömerkutluer52 sen önce o sorunun ne amaçla yazıldığının farkına var oku anla sonra bir sindir pek beyninle değilde testosteronunla okumuşsun çünkü ;) Soran sen yobazlığını okadar ileri boyutlara taşımışsın ki mini etek giyenlerle evlenenlerde var demişsin yaa pek bir örselemiş seni bu olay garibim :) Keşke kurban olduğum Yaradan ın verdiği büyük nimeti kullanabilseydin de hiç giyinmiyeydin be yavrum. Keremgorgun eyvallah :)
Soran+1 yılasıl kelime haznesi sığ olan sensin. soruma geç cevap vermenden anlıyorum bunu! çünkü sokacak laf bulamamışsın, iyice saçmalamışsın. sen önce kendi beynindeki örümceği temizle ki rahata eresin! tabi bir beynin varsa...
Cevap sahibi+1 yıl36-45 yaş arası ergenliğini tamamlayamamış yaratık senin gibi evde kendimizi yayıp 24 saatimizi pc başında yobaz düşüncelerimizi kimseye kabullendirmeye çalışmıyoruz. Okuduk bir yerlere geldik çalışıyoruz, üretiyoruz hani var mı senin bunlarla ilgili bir bilgin. Sorusuna geç cevap vermemden anlıyormuş kelime haznemi :) sen erken veriyosunda görüyoruz yazdıklarını aman neyse ya senin gibi olmayan kültüre olmayan beyine ne anlatıyosam haydi canım haydiii.
Soran+1 yılya ben sana ne yorum yaparsam yapayım boş ki... ayrıca bana laf sokmaya da çalışma hiçbirini üstüme alınmıyorum çünkü...
+1 yılDekolte giymedim hiç giysemde rahat edemem cidden göğüslerini gösteren genç kızları kadınları anlamıyorum. Bende tabi aşırı kısa olmayacak ölçüde mini etek giyiyorum. Ancak bunun gibi bir soruyu burdan sormana üzüldüm şahsen. Hemde gizli olarak. Cidden bu kadar silik, kıskanç mısın? Bence senin içinde kalmış.
16 Yorumla
Soran+1 yılbana göre olan bir yanlışın neyini kıskanıyım ki?
- +1 yıl
Sana göre yanlış olabilir ama bunu gelip burada soruyosan bu senin yalnız, zavallı, asosyal ve aslinda elestirdiğin şeylere gizliden gizliye ilgin olduğunu gösterir.
Soran+1 yılasıl zavallılık senin yaptığın... yani bana laf sokmaya çalışman...
- +1 yıl
Laf sokmaya falan çalısmıyorum düşüncemi açıkça söylüyorum sen neden bunu laf sokmak olarak algılıyosun?
Soran+1 yılyanlış düşünüyosun o zaman... beni görüp bilmeden hemen asosyallikle suçluyosun...
+1 yılTek savunma mekanizmanız hataları kapatmak için kapalı ahlaksız kızlar değil mi?
Onlar olmasa ahlak kurallarını tartışamazdık. Kız mini etek dogru mu yanlsı mı dıyor sız donup dolasıp kapalı kızlara getıyorsuunuz. Bu genclık mılletın ıcıne ettı. Avrupaya ozene ozene onlar gıbı oldunuz. Tebrikler.00 Yorumlaİnsanların yaşantısına yorum yapmanız hiç etik değil kapalı insanlara birşey değilince olay çıkıyor o zaman sizde açık olan insanlara saygı duyacaksınız sonuçta günah onun ve böyle yaşayan belli bir azınlık değil dünyanın çoğu
20 Yorumla
+1 yılKapalı olup vermektense açık olup kendim olurum daha iyi şekerim
76 Yorumla- +1 yıl
Sevgilileri ile sevisen kizlar ne ara namus timsali kesildiler :-)
- +1 yıl
Hahaja aynen sevişçi seni
- +1 yıl
kaşar dıyorlar onlara
- +1 yıl
Sevişen kadınlar namussuz mu oluyomuş? Ne iğrenç insanlarsınız ya.
Soran+1 yılsevişenler iğrenç oluyor mu?
- +1 yıl
Ne diyosunuz abi siz. Kafanız mı güzel :D kapalı olup allah muhammed demektense yalandan kapalı olmaktansa allah muhammed diyip erkeklerle yatıp kalkmaktansa kendim olurum hiçbi dine sığınmam daha iyi. Anlatmak istediğim buydu.
- Moda & Stil konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılbaşını kapatıp da ne ahlaksızlıklar yapanlar var ya onlara ne demeli çok namuslular di mi
44 Yorumla
Soran+1 yılonları da tuhaf buluyorum.
- +1 yıl
deryağı güzel özetlemiş
- +1 yıl
Canim benim kiz diyor ki
Dekolte giyen orasi burasi gorunen kizlarla nasil rahat ediyorsunuz.
Saci acik kizlardan bahsetmedi yani.
Vucudu acik kizlardan bahsediyor. - +1 yıl
başını kapatıp da orda burada ne halt yediği belli olmayan kızlarla nasıl rahat ediyorsunuz ben de onu anlamadım?
Meshebim geniş değil içimde at koşturmadığım için öyle kızlara takılmıyorum. Hatta çevremde hiç kız falan bırakmadım. Sadece eşim olacak birini arıyorum başka bir şeyim de yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVeren Varken Sevene Sıra Gelmez kızım
Acıyolar işte basit kızlar onlar hemen elde ediliyor ;)30 YorumlaBenim olan bende özel kalsa olmaz mı? Halka arz etmek çok yanlış.
10 Yorumlaneden ttuhaf buluyorsun ki. mini etek ve dekolte giymek de ne var. sen hiç giymemişsin belli. birde giyim yerine göre değişir. nasıl gerkiyorsa öyle giyinirsin
10 YorumlaKıyafet insanın kendini hoş hissetmesi için giydikleridir.. Ama zihnler kapalı olursa o zaman köhne zihniyet ve bağnazlık doğar
215 Yorumla
Soran+1 yılasıl sizin zihniniz kapalı. Allah gösteriyor doğruyu ve ben de görüyorum. göremeyenlere de üzülüyorum hepsi bu...
Soran+1 yılkimliğimi gördünmüki 40 yaşında diyosun?24 yaşındayım bı bir... ikincisi kapalı da değilim. anlayana:)
Soran+1 yılbişeyi bilmeden konuşma. baştan yanlış seçtim yaş aralığını. Allah asıl seni ıslah etsin. nokta!!!
Soran+1 yılne sahili ne güneşi ya?
Soran+1 yılay ne sevinirim ya.. çok da acıkmıştım be:D
- +1 yıl
soruyu soran bayanla ben de tam olarak aynı fikirde olmama rağmen başkan, "hoş hissetmesi" diyorsun ya, insan kendini çıplak da hoş hissedebilir. ben mesela hissediyorum. çıplak mı dolaşayım? ahlak denen bir şey var. peki şu soruma cevap ver; karşındaki insanın açtığı yerlere başkalarının da bakabiliyor olması karşındaki kişinin senin için özel oluşunu etkilemez mi? bunun bağnazlık ve geniş mezhepli olmak arasında bulunan ince bir çizgi olarak görme. bu dinden, imandan da öte onur ve gururla alakalı bir şeydir. ben dinsiz imansız da yaşabilirim ama diğerleri olmadan yaşayamam. ya sen?
Soran+1 yılnasıl dinsiz yaşayabilirim? ya ben kimle tartışıyom ki ya..
- +1 yıl
Uurthes kardeşim çok haklısın.. Ama kimseye ahlak dersi vermeye gerek varmı? Herkes kendi özünden aldıklarıyla Yaşar.. Mevlananın bir sözünü unutmayalım.. Hatasız dost arayan dostsuz kalır.. Yani ben kimseye sen kapalısın ya da açılsın direyler bakmıyorum ve herseyin abartılısı bence kötü.. Yani çıplak olmakta kötü çarşaflı olmakta.. Bunun bir orta yolu olmalı tabiki...
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamda sevgili yapmakda genişlik
yanlışsam yanlıs desin biri :)11 Yorumla
Soran+1 yıldimi?
+1 yılZamanında görüşümü çok net ortaya koymuşum be. Gururlandım.
https://i.hizliresim.com/MYmMv7.jpg00 Yorumla
+1 yılBu beyinle bu yaşa kadar nasıl geldin, insan hayret ediyor cidden..
926 Yorumla
Soran+1 yılsen de bu beyinle nasıl yazdın ben de ona hayret ettim...
- +1 yıl
Ya etraf senin gibi namus bekçisi kaynıyor. Sanane elalemin giydiği minide. Sanane! Giyimina göre yargılamaktan vazgeçin artık.
Soran+1 yılyargılamıyorum, tuhaf buluyorum altını çizerim.
Soran+1 yılyaşım 24
- +1 yıl
Saygım var giymeyebilirsin. Ben de miniyi çok sık giyen biri degilim. Ama burdaki cogu erkek iki dakikada ne ilan etti kızları. Bu bana göre yanlış. Tabi seni bilemem.
Soran+1 yılsenle çelişiyoruz ama sana kızamıyorum düşüncenden dolayı. çünkü diğerleri gibi kaba değilsin:)
- +1 yıl
Sana bu fikri dayatırsam zıt gidersin iyice. Ama senin sayende bir kere daha klasik erkek zihniyetiyle karşılaşmış olduk. Üzücü gerçekten.
Soran+1 yılerkek zihniyeti değil. Rabbimin zihniyeti.. anlayana..
- +1 yıl
Rabbinin öyle buyurduğunu bana kuran hariç bir şeyle kanıtlayabilir misin ki? Kuranın bugüne kadar doğru gelmedigine inananlardanım. İnançsız değilim ama şu an öne sürülen islamiyeti de her yönüyle doğru bulmuyorum kusura bakma.
Soran+1 yıl...
- +1 yıl
Işid en büyük örnek değil mi buna zaten :) insanı islamiyette soğutuyorlar, sonra hak din islam muhabbeti yapıyorlar.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, derim ben de :)
- +1 yıl
Yoruldum bu kadar kit zihniyetli kizlar ordusu olabilecegini bilemiyordum.
Soran+1 yıltam bulmuşlar birbirlerini işte:D
- +1 yıl
Öğrendiğine göre yavaştan gidebilirsin mesela?
- +1 yıl
Bir kapak cevap daha...
Soran+1 yılnihayet gelişemediğini kabullenmişsin poligon! e bu da iyi bir şey tabi:)
- +1 yıl
işidden örnek vermişsinde işid sadece ayak yapıyor islamiyete nasıl egçiş yaptınız bravo
bende mini ye falan karşı değilim herşey zihniyette biter diyorum ama lafı nerden nereye getirmişsiniz - +1 yıl
İslamiyetin birkaç saçmalığından bahsettim, bilmem anlar mısın?
kesinlikle öyle bir sevgilim olmadı olamzda. ne o herkes bakacak orasına burasına zaten resmen abaza milletiz cinsellikte. adam içerde namuslu dışarı çıkınca milletin karısına kızına. hadım etme gelmeli gelmeli bu ülkeye..
00 YorumlaEn azından mini etek giyen kızların altı tophane üstü şişhane değil.
40 Yorumla
+1 yılKonuyu başka yerlere saptırmayı ne çok sevenler var burada ya evet haklısın nasıl sevgili yapıyorlar anlamış değilim baya geniş insanlar sanırım
10 Yorumla
+1 yılbu soru cok saçma olmuş verecekler diye takılıyo erkekler işte peşlerine
10 Yorumlabacım zaten onları sevmek için değill sen anladın gerisini :DD
10 Yorumla
+1 yılEli fermuardan düşmeyen tesettürlüleri görünce mini eteğe kayıyoruz.
1514 Yorumla- +1 yıl
zaaaxdghdgjbdzhvh.
Soran+1 yılbiri kopukucurtma5 kardeşe gülmeyi hatırlatsın:D
- +1 yıl
Bence gayet hoş gülüyor.
- +1 yıl
Hahaha +1
Soran+1 yılsizin gülme anlayışınız. neyse...
- +1 yıl
ahaha +++++
- +1 yıl
benim türbanli bacimin kisfmetini mini etek giyme suretiyle elinden almislar marjinal bunlar ):
- +1 yıl
asbshbdhhbdhb:D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/MYmMq2.jpg
Bacımız çok iddialı.
Soran+1 yılsen hala burada mısın? oyuncaklarını elinden mi aldılar yoksa:D
- +1 yıl
Kopuğun tek oyuncağı burası soran. O'nu, okeye dördüncü bile almazlar.
- +1 yıl
Kopuk size 5 beden büyük gelir.
+1 yılTabiki insan kıskanıyor ama yeri ve zamanına göre giyinirse pek sıkıntı olucağını zannetmiyorum.
00 YorumlaSana ne? Her kesin kendi hayati, ister mini giyer, ister kapali giyer, ister ciplak gezer. Ve erkekde bunu boyle kabul eder. Yasina hic bu sozleri yakistirmadim. Galiba sana mini giymek yakismiyor ondan boyle soyluyorsun. :D
410 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşım.
Soran+1 yılsen beni gördün mü ki beni böyle çirkin diye ithaf edebiliyosun. bana çirkin derken sen çirkinleşme istersen:)
- +1 yıl
Seni gormeme gerek bile yok. Cunku mini giyen insanlari bu kadar kiskanmanin aciklamasi olamaz baska. Bak ben bugune kadar mini giymedim. Ama kimse kimsenin hayatina karisamaz. Ve de yargilayamaz. Sen bilip bilmeden tanimadan mini giyrnlere terbiyesiz sozunu ima edersen. Ben seni gormeden cirkin derim sana. Ben sen yaptigini yapiyorum!
Soran+1 yılya ben sana ne yazsam boş ki.. anlamadıktan sonra.. en güzeli he deyip geçiyim bari. he..
- +1 yıl
sen çıplak gez bakalım kim neyi kabul ediyor sen oğlanları içine kabul edersin anca adsdadasd
biz bol pantolon giyiyoruz da noluyo bacım
31 Yorumla
Soran+1 yılhe ya...
+1 yıletek giymekle geniş olmak ne alaka :D izmire hiç gelmedin sanırım burada pantolon giysen bakarlar
31 Yorumla- +1 yıl
fiziğin kötü tamam belli etme bu kadar :(((
+1 yılhaklısın. bir tek yanımdayken izin veririm ama başka zaman en ufak dekolteye izin vermem :D :D
00 Yorumlabirinin o şekilde giyinmesi onu o* yapmaz kendi bilir şahsi fikrim bana uymazlar
20 Yorumla
+1 yılOnlar eğlenmelik günübiirlik kızlar
Bizler niyeimiz ciddi olduğunda oturaklı kızları isteriz.00 Yorumlasewgıılısı olduktan sonra gıydırmıcekler bu kadar bait
00 YorumlaRuhu kalbi kapalı olsun ortuye burunup her boku yiyenlere ne demeli
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYerine gore giyinen kiz candir kenfini bilen kisi nerede ne giyecini bilr
20 Yorumla
+1 yılsevgili yaptığımı kim söyledi ki? Gel seni sevgili yapayım kot giyiyorsun diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMini etek giyen biri değilm ama bnce gayet normal bu yaşadığın çevreye bağlı yani köyde yaşıyosan herkes anormal gözle bakar ama şehir hayatı yaşayan biri için gayet de normal ve herkes istedğini giyme özgürlüğüne sahip.
00 Yorumlagenişlikle ne alaksı var kendi kararı ister giyer ister giymez... laf atan ya da öküz gibi bakan olursa adamla muattap olurum ( yani ağzına s... )
00 Yorumla
+1 yılo erkeklerin beynini çözemedim tek bir ihtimal geliyo kaşar oldukları için ben onla keyfime bakarım o ne giyerse giysin
00 Yorumla
+1 yılÖyle sevgılılerı olan zaten cıddı degıldır sadece al gulum ver gulumdur benım sevgılım hayatta gıyemez yani giyerim dersede benı kaybeder
00 Yorumlakendiniz giyemiyorsunuz diye olmasın bu rahatsızlığınız? geçin bunları artık. bir de bayansınız.
56 Yorumla
Soran+1 yılne giyememesi be? ben giyip de niye rezil edeyim kendimi? sonra erkekler beni taciz etti dersiniz, çelişmeyin be..
Soran+1 yılo da mini giymesin erkek de taciz etmesin.. tamam erkekler de suçlu ama o da mini giymesin... yahu bu nasıl bir zihniyet ya! şaşıyorum valla.
- +1 yıl
sen bu zihniyetini bu yaşına kadar nasıl değiştiremedin onu düşün taşın. başka şeylerle uğraş elalemin kıyafeti yerine. mesela kitap okuyabilirsin, kendini geliştirebilirsin. isteyen istediğini giyer, fakat kimsenin taciz etme hakkı yoktur. bunu anla. bir de mümkünse sen anne olma.
Soran+1 yılmümkünse sen de benim soruma yorum yapma...
- +1 yıl
Aynaya baki kendini sexi goruyorsan
Ve o sekilde disariya cikiyorsan.
Erkeklerede seksi gelmen normal.
Eee seksi demek karsidaki kisinin seni arzulayabilecek kadar begenmesi demektir.
Bunu zaten biliyorsunux.
- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026