Oğlak burcunun inadı nasıl kırılır? Sevdiğim oğlak burcu ve vaktinde haddini aşarak benim adıma verdiği bir karar zamanla inada döndü. Nasıl yok olur inadı hep alttan mı almalıyım mesafe koydum sert konuştuğu için görüşmüyoruz bir süredir ben nerede yanlış yaptım?
Cevabın nedir?
Hoşlandığım aşık olduğum nefret ettiğim yani duygusal olarak gelgitler yaşadığım bütün kişiler oğlaktı. Çok iyi anlaşabilirim oğlaklarla. Gel gör ki inatları inattır. bir tanesine 5 sene aşıktım daha 1 yıl oluyo biteli. 5 sene umrunda bile olmadım. Şimdi başka bir oğlak hayatımın içine ediyor. Yani bir kere olmazına koştuysa bir daha ikna etmek çok zor. Allah yardımcımız olsun diyorum 😕
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılasla kıramazsın canım oğlak burcu dediğim dediktir ben oğlak burcuyum ya istediğim olur ya da çeker giderim eğer seviyorsan onu öyle kabul edeceksin yapcak bir şey yok sen sen ol bir oğlakla asla zıtlaşma kazanamazsın.
219 Yorumla
Soran+1 yılBen çok savaştım onun için. Yaşanmaya değerse uğruna savaşmaya değerdi. Aşka olan inancımı 4 ay sonunda yitirdim. Eğer inancımı kaybetmeseydim gitmezdim. Veda mesajıyla gittim yine de umarım günün birinde bana dönüş yapar (haberleşme anlamında) da sohbet ederiz onunla konuşmayı özledim.
Yay+1 yıleğer senden bir kere vazgeçtiyse naparsan yap konuşmaz ama yine de şansını dene istersen
Soran+1 yılNe cinssiniz siz de tek istediğim uzlaşmaktı benim.
Yay+1 yılbana ne kızıyorsun bacım ya :) bak onun zayıf olduğu bir anı bekle ordan gir bir de nelerden hoşlanırsa ona göre davran bakalım.
Soran+1 yılZayıf olduğu bir an derken? Mesela? Hiç zayıf olduğunu göstermiyor ki olsa da... Gizliyor iç dünyasını
Yay+1 yılkızcaksın ama maalesef zayıf yönlerimizi göstermeyiz hiç. ama senin yine de az da olsa bilmen lazım ne olursa bu adam mutlu olur nelere değer verir.
Soran+1 yılBir de sorun şu ki o bir anda umursamaz bir tavır takınınca kırıldığım için kırıcı bir söz söyledim. Sonra gönlünü almaya çalıştım deprem olmuştu üstüne üstlük. Korktum başına bir şey gelmiştir belki diye hemen telefona sarıldım, aradım defalarca mesajlar attım. Bana canlı lazımdı! Birkaç aramadan da ses çıkmadı panik oldum bu kez telefonu meşgule aldı. :( Tek amacım eğer başına bir şey geldiyse yardıma koşmaktı ve sonrasında da uzlaşmaktı. Mesajlar attım sonraki günler hiç cevap vermedi facede ama arkadaşlardan da silmiyordu işin ilgin. kısmı. 1 hafta mı sürer bir tepki? Sevdiğimi belli eden bir mesajla vedamı ettim ve facebooktan da sildim. 20 gün oldu. Hiç dönüş yapmaz mı yani? O kadar zamanın hiç mi hatırı yok?
Yay+1 yılişte oğlaklar belki de en UMURSAMAZ burçtur ve adam çatlatmayı çok iyi bilirler sen biraz daha çaba göster bakalım peki siz gerçektemi sevgilisiniz sanaldan mı tanıştınız?
Soran+1 yılFark ettim canım... Neden kızayım canım ben de belli etmem yalnızken ağlarım bir tek :) Sonra kalabalığa geri karışırım. Az çok biliyorum aslında ama önce ondan bir haber gerek
Soran+1 yılGerçekten tanıştık. :)
Soran+1 yılSevgili değiliz ki... Artık değil...
Soran+1 yılBekleyerek olmaz mı 10 tane mesaj diyorum... Veda mesajıyla 11... O konuşmak isterse döner herhalde...
Yay+1 yılvermez hiç boşuna uğraşma benim şuanda listemde kaç kişi var haber bekleyen bir bilsennnnnnnnnnnnnnnnnn :)))
Soran+1 yılAz önce hepten umudumu yitirmeye başladım. :) Ama ben herhangi biri değildim :( Bana özel bir ilgisi olduğunu söylemişti 1 ay önce sonra o davranışları... Bir gün uzaklaşıp bir gün yakınlaşması... Tam bir kafa karışıklığı...
Yay+1 yıltipik oğlakmış seninki de aslında oğlak sevgilsi olanlar kullanma kılavuzu hazırlıcam ben yazık yahu size :)
Soran+1 yılEtrafında fır döndüm yine de kaybettim çocuğu, olacak iş mi bu... :) O mesaj attıkça cevaplardım uzun uzun ilgilenirdim. Bunaltmamak açısından onun haricinde çok yazmazdım sonra bir gün belirleyip buluşurduk. Hep böyle gelişti.
Soran+1 yılHakiki bir oğlak olaraktan taktiklerin gerek... :)
Yay+1 yılo zaman baştan anlatcaksın bacım öyle yardım edebilirim ancak.
+1 yılBende bir oğlak ım
Mantıklı insanlarız oğlaklar olarak hep mantık ararız.
Eğer dediklerinde küçük bir mantık bile görüyorsan bence onun dominant olmasına müsade etmelisin.
Çünkü tüm oğlaklar dominanttır.
Özelliklede erkekleri ve ona asla ve asla yalan söyleme vede dediklerin birbirini tutsun eğer tutmamazlık yaparsa.
VAY HALİNE :)213 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay duygularımı hiçe saydım ona saygı duyduğumu gösterebilmek adına... Fakat kalbimin sesini nereye kadar duymazdan gelebilirdim ki? Kendim çalıştığım profesyonel portresini dahi hediye ettim ona. Onu incitmemeye çalışırken kendim incindim. Hep mantıklı olursak ancak mantıklı ölçüde iyi oluruz. Benim hedefimse en iyisiydi. Önce duygusal yaklaşıp sonra her şey yolundayken mantıksal uzaklaşmaya kalkışması ve sonra bir duygusal bir mantıksal yaklaşım izlemesi nedendir? Biri beni bu belirsizliğin içinden çıkarsın.
Soran+1 yılYalan söyleseydim şu an ayrı olmazdık :) Dürüstlüğümden bu haldeyim biraz da ama gözlerinin içine baka baka yalan söyleyemezdim. Yapamadım... Çok sevdim. Yalandan da nefret ederim mecbur kalmadıkça söylemem. Gizli saklı bir şeyim yoktu her şeyimi bilirdi. Beni böyle sevdi söylediğine göre her şeyimle çok iyiydim ama sevmesi yetmedi demek ki...
Soran+1 yılBen de koçum ama onun düşüncelerine hep değer verdim. Egomdan değerli olan tek insandı.
Balık+1 yılDiyorum ya Oğlak seni üzmek istemez ve Senin yapamayacağın birşeyi senden istemez.
Senin Egon varmış ve onu başta gizlemişsin sonra ortaya çıkarmışsın ki buda Yönetilirken bir anda dur deyip Yönetimi devralıcam demek gibi birşey oluyor.
Oğlak burcu insan tutarsızlıktan nefret eder.
Mantığı red ediyorsa onu o düşünceden alamazsın seni kırmamak için tamam dese bile !
Tam bir eş ve iyi bir aile kurabilir sana fakat önemli olan konu dürüstlük vede senin ona olan SONSUZ GÜVEN duygusunu verebilmendir.
Mantık dediysem Oğlak tam bir aşk erkeğidir yani sevmeyi sevilmeyi çok önemser zaten
ÖNEMSEDİĞİ insana KIZAR ve YASAKLAR.
Diğerleri onun umrunda bile değildir.
Bİr oğlak sana yasak koymuyorsa o zaman anlaki SENİNLE gönül EĞLENDİRİYORDUR.
Bu kadar açık ve net söylüyorum.
Soran+1 yılBu köle efendi ilişkisi değil... Tek taraflı hakimiyet varsa ona sevgi denemez, denmez. İki taraf birbirini dinler ve ortak karar alınır. O ikimizin adına fikrimi bile sormadan karar aldı tüm uçurum böyle başladı. İncineceğimi bile bile devam ettim onunla iletişime. Ayrılık sonrası arkadaş adı altında flörttük. Bunun neresi mantıklı? Madem gönül eğlendiriyodur o zaman neden sevdiğini söylüyor küsünce gönlümü almaya çalışıyordu? Şu bir gerçekti ki eskisi gibi değildi, O değişmişti bense aynı kalmıştım. Şimdi bana kızması için bile nelerimi vermezdim ki ama incinmemek için uzak duruyorum işte :( Yine de çok seviyorum onu koşulsuzca... O benim her zaman ilk aşkım olarak kalacak.
Balık+1 yılSus böyle konuşma bak kızarım.
Oğlaklar hiç sevmez bu muhabbeti o ya senin son aşkındır ya da hiç aşkın olmamıştır.
OĞLAK ASLA BİR KADININ ONA BAĞLANIPDA GİTMESİNİ İSTEMEZ.
veya başkasına ilk aşkım unutamam demesini istemez.
Soran+1 yılKızma... İlk ve son olabilirdi belki de öyledir. Eğer yaşanmaya değerse uğruna savaşmaya değer. Aşka inancımı kaybetmeseydim gitmeyecektim.
Balık+1 yılOğlak sevdiği kişi adına karar sevmeyi ister mantıklı bir birey olduğu için senin görmediğin şeyleri görebilir ve buna uygun olarak seni yönlendirmek isteyebilir.
Bu konuda onu kırma sana hükmetmek istemiyor sadece SANA ZARAR GELSİN istemiyor.
Soran+1 yılAma beni kırıyor :( Ben de çok kırıldığım zaman (paramparça olacak derecede) kırıyorum
Soran+1 yılÖnce ileride yeniden sevgili olabiliriz şimdilik böyle olması gerek seninle bir şeyler yaşamak istesem yaşayamam şu an gibi gibi konuştu... Emrivaki yaptı biraz. Sonrada sen benim fıstığımsın seni seviyorum falan... Ondan sonra seni kollarımda sevesim geliyor baktıkça... Daha sonra seni öpmek istiyorum ama sevgili olmak istiyor muyum emin değilim... Daha da sonra seninle olmam ki zaten... :'( Öyle deyince 4 aydır ilk defa kırdım "Sana farklı bakmıştım her ne kadar sıradan da olsan" dedim. Sonra deprem oldu aradım onu bir panik öldü sandım bana canlı lazımdı ama meşgule aldı birkaç aramadan sonra :( Onun başına bir şey gelsin istemiyordum geldiyse de yardıma koşacaktım onun için aramıştım neyi düşünerek meşgule aldı bilmiyorum. :( Bu son kırıcı cümlesinden sonra sevgimi belirten son bir mesaj attım ve hayatından çıktım
Balık+1 yılSeni kırmak istemiyor aslında diyorum, fakat kırıyor diye üsteliyorsun.
O adamın yapısı öyle yapabilecek birşey yok değişemez inan ki değişemez.
Senin yapacağın şey basit, ona güvendiğini vene yaparsa yapsın mutlak altındaki mantığı gördüğünü belli et sonunda seni yönlendirmeyi kesecektir.
Çünkü seninde aslında kendisi kadar dikaktli ve hassas olduğunu farkedecektir.
Soran+1 yılİşte onu belli ettim etmesine de duygularım devreye girince bıçak kalpten çıktı... Hisler içe battıkça bu kadar mı kanatırdı? O kadar seviyordum ki onun dediği olsun diye mantıklı ve mutlu davranıp arkamı döndüğümde ağlıyordum. Güçlü olmak zorundaydım. Bu bir süreçti ve ben bu süreci tamamlanmadan çıktım hayatından verdiğim değeri görmediğim için. Çok güvenirdim ona o da aynı şekilde bana. Güven problemi değildi bu sadece yanlış zamanda tanışan doğru insanlar olduğumuzu düşünüyordu. Erkendi deyince "Geç olmasından iyidir" dedim ve bana tebessüm etti "Devamı gelir" dedi. Sonra giderek katılaştı... Yine de onun için savaşmak her şeyden güzeldi.
İmkansiz senin bu dedigin , dik basliligi ve kendinden emin olmasi bu karara itiyo onu , sen onunla inatlasirsan kaybedersin. Onun dedigini yap yanlis olursa yuzune vur bir daha ki seferde senin dedgin olmadi benim dedigimi yapcsz bu sefer de. Ama buda bir ihtimal ,
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
15Cevap
Ben kabul etmezse görüşmemeyi bile göze alırım inadım inattır büyük ihtimal onunda öyle sen direttikçe o mesele bizim için büyüyor daha da büyütüyoruz.
254 Yorumla
Soran+1 yılBen pes ettim yalnız sevdiğimle inatlaşırım ama inadın anlamı kalmamıştı. Sürekli değil ayda bir kere inat ettim düzenli olarak. Sonra bıraktım inadı en sonunda da ondan vazgeçtim
Soran+1 yılBeni kaybetti. Yine de değişmeyecek sanırım bu inat hali... İncinmemek için ondan uzak duruyorum.
Soran+1 yılDuyduğuna ben de eminim çünkü ben de onun düşüncelerine saygı duyuyorum. İki medeni insanız nihayetinde.
Soran+1 yılHiç de bile... Ayrılık sonrası 4 ay boyunca vazgeçmedim ondan. O gece hayatı yaşarken ben sadıktım. Flört bile etmedim gelen çıkma tekliflerini de reddettim. O bile şaşırıyordu "Beni mi istiyorsun hala? " diye :) Evet hala daha istiyorum
Soran+1 yılDe hadi :) Fikrin gerek
Oğlak+1 yılBu kadar şeye rağmen kabulleneceksen dediğim gibi ben sadık bir birliktelik isterim. Benim görüşlerim önemsenecek çoğu zaman yapılacak (her zamanda demek isterdim ama anlayış kısmına bırakıyorum diğer tarafını ). Bir şey yapılacaksa haberdar edilecek böyle mesela şuanki ilişkimde bugün haber alamadım kız sınava girecek bilmem ne ama yine de içim huzursuz sorguyorum içten içe
Soran+1 yılSınav günleri içini rahat tut da diğer günler şüphelen derim. :) Sence değerimi anlayıp bana dönüş yapacak mı? Dönüş derken haber olarak... Çok emeğim vardı öncesinde onun da aynı şekilde
Soran+1 yılBakalım zaman gösterecek her şeyi :)
Soran+1 yılBağlıyım ama bağımlı değilim. :) Bu da bir şeydir
Soran+1 yılŞimdi şöyle oldu ben ona uzlaşmacı mesaj atmıştım sessiz kalmıştı 10. mesajdan sonra da ses seda çıkmayınca bu ilişkinin son kullanma tarihi geldi diye düşündüm ve veda mesajımı da atıp faceden sildim. Tepkisini çok abarttı kendisi... Ama silmedi de nedense... Ben sildim.
Soran+1 yılOndan bir hafta önceki buluşmamız da güzeldi halbuki... 20 gün oldu dönüş yapmadı ama hayat devam ediyor döneceği varsa dönüş yapar
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılBenimle sevgili olana kadar 1 ay peşimde koştu öyle kabul ettim :) Tam da 14 Şubatta... Bizim hikayemiz biraz değişik ilkten kendime bile itiraf etmedim sevdiğimi, kapılmaktan korktuğum için bana karşı ilgili olsa da asla aşık olamayacağım biriyle çıktım. O çıktığımdan ayrıldım 14 Şubatta ben onu seviyordum kalbimde başka yanımda başka olmazdı... Seçtiğim vazgeçtiğime değdi. O yaklaştıkça uzaklaşıyordum ilk zamanlar keyifli bir dostluğumuz vardı, hoşsohbettik :) Sonra sevgili olduk :) Sonra ayrıldık :((
Soran+1 yılPeki böyle görmesini nasıl değiştiririm? Özür dilemesi yeterli olmayacak çünkü beni yeniden kazanmak zorunda
Soran+1 yılNasıl bir taktik gerek yardım edebilir misin?
Soran+1 yılBir özürle kendini affettiremez duygularımın önüne geçip mantığımı kullanmayı ben ondan öğrendim
Soran+1 yılBu doğru değil insanlar değişmese de hissiyatlar, davranışlar değişir. Çapkınlıklarını bırakabilecekse benim için güvenirim şahsen. Çünkü ben onu bir kez olsun bedenen-zihnen ve kalben aldatmadım, o pes edince bile
Oğlak+1 yılBen sadece bir tartışmada haksız çıktım diye o güveni yitirdim aynı sıcaklığı bulamıyorum artık bu böyledir ve bu durum bir zaman sonra bunaltmaya başlıyor.
Eğer seviyorsa seni çapkınlığını bırakır bu seferlik sen gururundan kıs eğer değerini biliyorsa o da bunu bırakır risk almak gerek bazen :)
Soran+1 yılDönüş yaparsa bir denerim. Denemekten zarar gelmez. :) Aldığın risk kadar güçlüsün bu devirde ki ona aşık olarak hayatımın en büyük riskini aldım zaten.
Soran+1 yılKomik olan ne :)
Soran+1 yıl:D Bu da sırıtmak oluyor... 1 kereden bir şey olmaz... Ne olduysa bu bir kereden başıma geldi gerçi ama olsun denemeye değer. :)
Soran+1 yılYaptığına pişman olmak yapmadığına pişman olmaktan iyidir ama ben de çoğu yaptıklarımdan pişman olmam farkında olarak yaptığım için.
Soran+1 yılYaşasıın :)) Tezahürat da isterim. :P
Soran+1 yılOldu bil :))
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılGereksiz bir evham. :) Ben her gülümsediğime yazılsaydım şimdi destan olmuştum. Yüz yüze tanışmadıklarımla mümkün değil bu ki yüz yüze tanıştım diye de mümkün olmayabiliyor. İhtimaller yarı yarıya anlayacağın.
Soran+1 yılRahat ol :)
Soran+1 yılOnun yerine kimse geçemez ;)
Soran+1 yılMüthiş bir konuşma potansiyelim vardır öyle ki yapmayı sevdiğim 3 şey sohbet etmek konuşmak ve daha çok konuşmak :D Devam etme taraftarıysanız da buradan bir yere varmaz böylelikle içinize daha çok su serpeyim :))
Soran+1 yılSaygılarımla... :)
Soran+1 yılVe muhabbetin sonu gelir çatar... Ricalar ricalar ricalar... :)
Soran+1 yıl=))
+1 yılKırılmaz oğlağın inadı.. Nefret ediyorum bu burçtan.. Bu kadar içten pazarlıklı, hatır bilmeyen bir burç yoktur.. Sessiz sessiz götürürler işlerini.. Çekememezlikleri adamı öldüren cinsten.. Bana 7983275874 km uzak olsunlar. Usul ısıtmalar..
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 661 cevap paylaştı. oğlak burcu olarak ona karşi böle bir tavir alman çok kötu ona karşi yumusak sözlu sen öyle dıosan öyle olsun tavrı sergile bence emın ol bunu kullanmazsuıstımal etmez tabi herkezaynımdıır bılemem
01 Yorumla
Soran+1 yılTavır değildi ki... Genelde anlayışlı yaklaştım ve ince esprilerle yaşadıklarımı paylaşarak yüzünü güldürdüm. Ayda bir kez düzenli olarak konuşmanın sonlarına doğru diretmem tutuyordu ki o da üstelemeden ama dediğim gibi ayda sadece bir kere... Kendisi dediğim dedik bir insan dediği de oldu sonunda beni kaybetti. Benim de bir yere kadar sabrım var.
Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. oğlak burcuyum ve çokta inatçıyımdır kendi adıma konuşuyorum mantıklı bir açıklama ve tatlı dil gerekir belki vazgeçerim
00 Yorumla
+1 yıl"Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır" uffff konuşuyorum beee =_=
10 YorumlaBende oğlak burcuyum , ölürüm ama inadımdan vazgeçmem
11 Yorumla
Soran+1 yılÇattık desene :)
- Astroloji & Burçlar konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılasdasd :d hayriye senmısın :D ben oglak burcuyum sevgılımle 1 aydır konusmuyorduk dun barıstık.
015 Yorumla
Soran+1 yılHayriye de kim?
Soran+1 yılBen sadece benim :)
Soran+1 yılNasıl oldu barışma sırf meraktan soruyorum. Özet geçebilir misin rica etsem?
Oğlak+1 yılsenın adına verdıgı karar ne
Oğlak+1 yılburada yazamam. özeldende yazamam :D özel konu biraz. ama kısacık söylim. sözümü dinlemedi bende dinlesin diye ısrar ettım oda aniden bagırdı cagırdı bende numarasını sıldım 1 ay aramadım sormadım. sonra mesaj attım bı tane ulan dedım Allahsız ınsan bı mesaj atar :D neyse böyle giriş yaptım barıştk :D
Soran+1 yılİleride yeniden sevgili olabiliriz şimdilik böyle olması gerek seninle bir şeyler yaşamak istesem yaşayamam şu an gibi gibi... Emrivaki yaptı biraz. Sonrada sen benim fıstığımsın seni seviyorum falan... Ondan sonra seni kollarımda sevesim geliyor baktıkça... Daha sonra seni öpmek istiyorum ama sevgili olmak istiyor muyum emin değilim... Daha da sonra seninle olmam ki zaten... :'( Bu cümleden sonra sevgimi belirten son bir mesaj attım ve hayatından çıktım
Oğlak+1 yıloglak burcu oldugundan suphelıyım :D yukselenıne cekmıstr D:
Soran+1 yılSen nasıl davranırsın ki hakiki oğlak olarak? :)
Oğlak+1 yılben sızın olayı pek anlamadım. ama ben mantıklı olan şeyi yapardım :)
Soran+1 yılHaklısın da neye göre mantıklı? Bir de buradan bakmak gerek :)
Oğlak+1 yılbana göre mantıklı :)
Soran+1 yılEvet mantıklı... :) Kelimelerin bittiği yerdeyim
Oğlak+1 yılne oldu gene asdasd D:
Soran+1 yılHiç... Durup dururken de olabiliyor böyle şeyler :D
Onun elinde oyuncak bir bebek gibi ol eğer sendeki teslimiyeti görürse belki o da senin elinde oyuncak bebek olmayı tercih eder onada güvenmesse
10 YorumlaKırılmaz. Kendimden biliyorum.
32 Yorumla
Soran+1 yıl:( Vay be... O kişiyi de kaybetseniz de değişmez demek... Eh size toplu olarak inadınızla mutluluklar dilemek kalıyor geriye.
+1 yılOglak severse zaten görüşür. sevmiyorsa görüşmez.
02 Yorumla
Başak+1 yıl@Canısı10 çok zor. ama düş peşine
+1 yılkırılmaz kardeşim kırılmaz oğlağın inadı
01 Yorumla
Soran+1 yılBen inatlaşmayı bıraktım uzlaşmaya çalıştım ama inadını sürdürdü ve karar alıp hayatından çıktım 20 gün önce. Sonsuza dek sürecek değil ya bu inat...
Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Samimiyetini hissettirerek
00 Yorumla
+1 yılkoç burcunun inadıyla :))
00 Yorumlaoğlak kebabı yedir :DDDDDD
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce burçlara inanmamakla
00 Yorumla
+1 yılgerçekten iyrenç oluyorlar hiç çekilmez
01 Yorumlaçekiçle kırarsın.
10 Yorumla
+1 yılmümkün değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılMümkün olmalı... Haklısın imkansıza yakın.
Kirilmaaaz
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi :(
Soran+1 yılLütfen bir yolu olduğunu söyle...
Soran+1 yılKarşındaki çok kırılsa sana , ona değer verirken durup dururken onu umursamazdan gelsen ve o sevdiğini söylediğin kişi sevgi ve kırgınlık dolu bir veda mesajıyla hayatından çıksa bile mi?
+1 yılO zor be canım
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026