İnstagramda bikinili kızları beğeniyor savunması da öylesine beğeniyorum bu fotoların nesi yanlıs vs. işin kötüsü kıskandığımı belli etmek de istemiyorum çünkü kendisi de pek kıskanç değil.. dekolteli foto vs paylaştıgımda (IG kullanmıyorum whatsappta falan) çok guzelsin askım der sadece. bunda ne var sen instagram açsan benim gibi takipçi yapmak için erkekleri takip etsen beğensen ben de bir şey demem diyor. bu sefer ben asırı kıskanc durumuna düşüyorum.. ama bu durum beni üzüyor ne yapmalıyım 1 senedir birlikteyiz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Takipçi kasmak için bikinili resimler beğenmek mi 10/10 alfa
takip etmeye diyor onu.. beğeniye de ne var bunda bikini giymek anormal mi sen de giyiyorsun diyo
Ya saçma ve yalan söylğyor bence bilmiyorum
sevse kıskanır ve alenen yapmaz böyle bir şeyi insanda biraz haya duygusu olur heleki sana karşı hiç saygısı yok bu konuda
gördüğümü bilmiyor ben fake hesap ile takip ediyorum
Sen ona çekici gelmiyorsun. Ya da o karşı cinse çok düşkün
çekici gelmesem neden benimle olsun ki çevresinde kızlar var
hayatında olup olmaman onu rahatsız etmiyor zaten yapmak isterse birşeyler yapar
önceden fiziğime bayılıyordu ama son zamanlarda zayıfladım ve kilo al diye diretmeye basladı. zayıf sevmiyor. ama brn zayıflamadan da kızları beğeniyordu.. sence benimle mi alakalı?
Zayıf sevmiyor demek ki... ama o ve onun gibileri bir tane ile yetinmezler senle alakası yok. Sen ne kadar güzel ve çekici olsanda kadın onda hastalık olmuştur. Her zaman daha fazlasını isterler
evet balıketli seviyor en olmadı buyuk kalca buyuk göğüs. göbeğin çıksa bile sorun değil diyor. kilo alma+spor ile daha kıvrımlı mı olsam.. bence benimle alakalı hangi erkek yanında adriana lima varken baskasına bakar ki
öyle deme bakan var doyumsuzluk var insanoğlunda
belki de yeterince çekici bulmadığı için kıskanmıyordur
Anladığım kadarıyla iyisin her konuda. Kendinde kusur aramayı bırakmalısın çok seviyorsun onu bilmiyorum ama duygusal acıdan değilde kendini dışarda bırakarak durumu değerlendirebilirsin
ama etkisi var gibi hissettim.. mesela onun yanındayken açık giyinmeme insanların yuzume fiziğime bakmasına bayılır egosu tatmin oluyor sanırım.. yani yanında cekici kız olsun istiyor. fiziğim tamamen istediği gibi olsa bu tavırları değisir mi sence?
Değişebilir de sorun o değil ki
tavırları derken kızları takip etmesi beğenmesi vs. sorun bu iste
Bu hep devam edecektir. Onunla birlikteliği sürdürmek istiyorsan onun bu kusurunuda kabulleneceksin
peki bir erkek olarak daha iyi bilebilirsin.. böyle biri beğeni vs ötesinde gerçekte aldatır mı?
Aldatma potansiyeli yüksektir... mesela ben şahsen onun yaptığı gibi sosyal medya da olsa dahi bakmıyorum. Çünkü istek ve hazla alakalı. Bakıyorsa begeniyorsa istek ve dürtüleri itiyor onu. Ki sonuda da fırsatını bulsa aldatma da yapabilir
anladım unutsam iyi ederim öyleyse
konuyu
Seni ayakta uyutuyor. Söyle beğenmesin.
ayakta uyutacak karakterde ise beğenmese ne yazar arkamdan yapar bu sefer
Sen bilirsin ama sert davranmalısın. Çok baskıcı sıkıcı olma ama kendi isteklerini belli et. Yoksa ipin ucunu karşı tarafa vermiş olursun.
Erkek arkadaşın.. geniş:d
orası öyle zaten de düzelmez mi
Sanmam karakter meselesi sonuçta
doğru en fazla bu kadar gözüme sokmaz
😅
Kafa yapına uygun birj değilse ayrıl
aşırı özgüvenli ve gururlu.. kıskansa bile belli etmiyor ama pek kıskanc gibi de değil. koca bir senede bu huyunu çözemedim
Burnundan kıl aldırmıyor yani... peh sevsinler gururunu
Seviyorsan kıskanıyor insan işte
Sende yakışıklı erkekleri beğenmiyormusun
instagram kullanmıyorum yazmısım ya
Başka uygulama var
Seni yeterince sahiplenmiyor
aynen neden böyle
İlişkiye değer vermiyor
bana mı karakteri mi öyle
karakteri yokki bacım
onu seviyor musun çok
evet ve baya alıştım
Canım yol yakınken geri dönmelisin ister bir uyar falan böyle birkaç kez dene ancak yine aynıysa bırak
ohoo kaç kez uyardım.. hatta saplantılısın diyor bana
Sen de bikini giy madem :)
giyiyorum zaten tatilde ama öyle foto paylaşmıyorum.. kaldı ki paylassam bilr bir şey demez hem aşırı kendine güvenli hem de gururlu
İlişki yaşıyor musunuz peki? Senin vücudun güzel değil mi neden başkasına bakıyor?
çok sık değil. simdi kendimi sorgulattın bak 😂 fiziğimi genelde beğenirler sadece son zamanlarda zayıfladım ve kilo al demeye basladı. ama önceki halime bayılıyodu.. ama yine beğeniyodu böyle fotolar değişen bişey yok sanırım
Boyun kilon kaç şimdi? Eskiden kaçtı?
boyum 160 kilom 54'tü simdi 48 ama kalcam vs daha dolgundu. ama zayıflamamla ilgisi varsa önceden niye beğeniyodu
Bilemiyorum kilon gayet iyi duruyor. Spor yapıyor musun? Ölçülerin ne?
yapıyorum ama cok ağır ve düzenli değil. ölçülerim de orantılı. ama erkek arkadaşımın beğenisi farklı yani bildiğin balıketli seviyor kalın bacak vs göbeğin çıksa da sorun değil kilo al diyo 😅
85b göğüs belim ince kalca da orantılı
Anladım gayet iyi duruyorsun :) ölçülerini de bilmiyorsun tam olarak ama, 85b, iyi olması lazım memelerin :D ay tamam hayal etmiyim :D gayet iyisin nazar değmesin :) bence zayıf kızlar daha iyi bu arada
o senin fikrin ona göre oyle değil işte. yani başkalarını takip etmesi vs beni beğenmemesiyle mi alakalı?
Bazen oluyor ama senin vücudun gayet iyi bence. O bakıyor işte beğendiklerine :)
Ayrıl bence kafanız uyuşmuyor
Sevap işliyordur
Yazık sana
Merhaba @sodalimon06 😄
@limonlugazozz7 oooo gszozcummm
true
False
profilindeki şey ne @sodalimon06
@limonlugazozz7 tepsi
@sodalimon06 true söyleeeeeeeeee
@limonlugazozz7 ben yalan söylerken bile doğruyu söylerim
@sodalimon06 ar yu enciniyır