Çocuğu olan biriyle sevgili olur musunuz?Bazı insanlar var ve çocuğu olan biriyle sevgili olmuyorlar çocuğu olan insanlarında sevilmeye ve sevmeye hakkı vardır.
Olmaz diyip büyük laflar edemem çünkü hayatın ne getireceğini bilemem. Ama şunu diyebilirim ki eğer olursa sıkıntılı bir durum olabilir çünkü daha doğru düzgün sevgililik olayları yaşamamış, evlenmemiş biri ile evlenmiş çocuğu olan biriyle biraz zor olabilir. Evlenmeden çocuk olmuşsa diğerinden daha da vahimdir durumu çünkü bana bu yollarda baya bir olayı olduğunu düşündürebilir.
Olabilir çevremizde de görüyoruz öyle insanlar. Aslında insanların çocuğu olan biriyle sevgili olmak istememeleri, çocuğu olan kişinin eski eşiyle arada çocuk olduğu için görüşmek durumunda olduğu için olabilir. Çocuk küçükse yeni tanıdığı bu insanı sevip alışabilir. Bu durumda ayrılan eş kendi çocuğunun başka birisine anne ya da baba demesini kıskanabilir. Yani tabii ki eğer seviyorsak çocuğu var diye bırakmak hiç adil olmaz.
Kanka ben kriterlerimi bunca zamandır sana hep bahsetmişimdir. Her zamanki gibi tekrar söylüyorum: İyi niyetli, azıcık mantığını kullanabilen ve bana gerçekten değer verebilecek olan, boy ve kilo konusunda da extreme bir sıkıntı oluşturmayacak olan birisi olduktan sonra ben neden o kişiyi kabul etmeyeyim?
Çocuğu benle olsun mümkünse önceside başkasıyla çocuk yapmamış biri tercihimdir. He ama diyelim ki şartlar eşit her iki tarafında önceki ilişkilerinden cocuklari var o zaman tabi ki olur. Keyifli geceler.
Çoçuğu olan biri her zaman sıkıntı oluşturur, ondan uzak durmak gerekir. Onun ile evlendiğini farzet Kendi çocuğun olacak eşit sevgi dağılımı yapabilecenmi hadi yaptın de eşini bu konuda memnun edemezsin o çocuğun yanlışını bulursan ona kendi çocuğun gibi davranabilirmisin? Yanlış sularda yüzme denir buna
Daha dün gece bunu düşündüm, dün bu konuda bir film baktım. Erkek 3 çocuklu kadın ile evlendi. Ben yaparmıydım? Büyük ihtimalle yapmam ne bilim. Evlenmek istediğim kişi ile ikimizin de yeni bir başlangıç yapılmasını isterdim. Yani ikimizinde sıfır dan başlamasını. Biraz değişik bir durum. Ama büyük de konuşmam, olursa olur yani insan gerçekten severse, ruh arkadaşını bulduysa bir şey engel olmaz bence.
Bence asıl soru çocuğu olan birisi başkasıyla sevgili olur mu olmalıydı. Çocuğuna karşı sorumluluklari olan birisi insanlar bu durumdayken risk alıp başkasıyla sevgili olmamalı. Karşı tarafın da çocuğu dahi olsa herkes kendi çocuğunu daha çok sever ortada ciddi bir kıskançlık oluşur
Bu zamanda aşık olunmaz ama bünye aska susuyor yinede durduramıyorsun
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
36 yaşındayım onlarca kız arkadaşım oldu hala var 24 25 yaşlarında ve kız oğlan kız olmayanı evlilikte asla düşünmem ne o öyle 2. el patlak malmi alicaz saçmalık ! Delikanlı adam gururlu adam yapmaz bunu.