2 yıldır evliyiz aslında karım çok güzel bir kadındır çok taliplisi olmuş ama onu sevemedim aile baskısıyla evlendim o da tam tersi beni çok seviyor neyse ben hiçbir zaman ona ilgi göstermedim öpmedim sarılmadım fakat o bana herşeyi yapıyor eve gelince yemekler hazır sevdiğim filmleri falan açıyor hoşgeldin nasılsın diyor sarılmaya çalışıyor herşeyimle ilgileniyor ama şöyle bir durum var ona her zaman uzağım yanıma geliyor başka yere gidiyorum öpmeye çalışıyor kaçıyorum sevişmek istiyor yorgunum diyorum onunla hiç ilgilenmiyorum bu duruma çok üzülüyor ama hiç ümidini kaybetmiyor bazen ağlarken bile gördüm en son babası yoğun bakıma girdi ve yıkıldı artık çok mutsuz hem babasını kaybedecek hem de eşi onu sevmiyor hiç kimseden sevgi görmüyor dün akşam çok yalnızım diyerek ağlayarak bana sarılmaya çalıştı ve ilk defa engellemedim ilk başta inanamadı ama çok sevindi sevinçten ağlamaya başladı Allahım dualarım kabul oldu dedi o an ona yaptığım haksızlıklar aklıma geldi hem de hepsi içim çok yandı acıdım ve ben de sarıldım öptüm zaten 2 yılın hıncıyla o da beni öpmeye başladı hatta bir ara yanağımı bile yaladı. ben çok haksızlık ettim ona çok güzel bir kadındır peşinde erkekler koşar ama hep bana bakar herşeyimle ilgilenir. dayanamadım ilk defa birlikte olduk sabaha kadar bana sarılıp uyudu ben bir daha böyle bir kadın bulamam artık ona aşığım çok seviyorum gördüğüm yerde sarılıp kokluyorum öpüyorum kendimi nasıl affeteribelirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karın muhteşem birisi ve senin ona duyduğun acım duygusu aşka dönüşmüş bu muhteşem bir mucize ya lütfen o kadını üzme sevgisiyle mücadelesi ile harika bir kadın merhametlide ayrıca ayrılırsan seni daha kimse öyle sevmez pişman olursun bunu bil... Eşini mutlu etmek zor değil güzel küçük ufak tefek he! iyeler al ona evde ya da dışarda bir masa hazırla romantik anlar geçirebileceğiniz bir tatile de gidebilirsiniz onu çok mutlu et, herşeyden önce onu dinle şu an zor günler geçiriyor destek olman onun için en büyük mutluluk.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeniden evlenmişsiniz gibi hissettir ona kendini. Ona küçük sürprizler yap, misal bir gün de kahvaltıyı sen yap ondan önce kalkıp. En sevdiği çiçeklerden al falan. Baş başa vakit geçirin, onu daha yakından tanımaya çalış. Dokun, sev, bunu hissettir yani bir şekilde. Ve en önemlisi onu sevdiğini dile getir. "Gösteriyorum ya sevdiğimi söylememe ne gerek var?" deme sakın. Unutma ki, biz kadınlar gördüklerimizden ziyade işittiklerimizi unutmayız. İnşallah mutlu olursunuz, eşinin kıymetini bil. Sen ona iyi bir eş ol ki o da sana bunun yansımalarını göstersin.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğin insan tarafından sevilmek çok güzel bir olay. Ama bir de şöyle bak; birisi seni seviyor ve sen onu sev diye kendi sevgisiyle sana sevmeyi öğretiyor. Gerçekten karşında ki seni çok sevmişse umudunu yitirmeden beraber sizi bir hikayeye yazabiliyor. Zaten senin sevdiğin insan seni sevmiyorsa bırak seni sevenle olacaksın. İnan daha değerli huzurlu ilgili oluyorsun. Bundan sonra yapacağın tek şey mutlu etmek olur onu. Değerini bilmek. Şımartmak. Görmediği ilgiyi göstermek...
00 Yorumla
+1 yılsamimi bir özür dile ve ilgi göster. o sana yardım eder bence. yanlışını düzeltmek istemen güzel. anlattığına göre eşinden daha iyi bir hayat arkadaşı bulman zor. kıymetini bil bence. mutluluklar dilerim
01 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler. Bir gelişme yaşandı mı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
25Cevap
+1 yılİçtenlikle söylüyorum eşin adına çok üzüldüm. 2 yıldır kendisini sevmeyen, kendisiyle hiçbir şekilde ilgilenmeyen bir adam ile evli kalmış ve sevmekten bir an olsun vazgeçmemiş. Evliliğinizden koca 2 yıl çaldın. Bunu telafi etmen gerekmiyor anladığım kadarıyla. Eşine gösterdiğin ilgi onu öyle mutlu etmiş olmalı ki dünyaları önüne sersemeyi teklif etsen, yanımda ol başka bir şey istemem der.
61 Yorumla- +1 yıl
Sermeyi*
+1 yıl2 yılda hiç ilişkiye girmediniz mi? Eşinde arayacağın en önemli özelliklerden biri namus , sadakattir. Evine bağlı sana bağlı , düzgün biri daha ne istiyorsun. Varsın çirkin olsun. Güzele bir günde doyulur iyiye hiç doyulmaz. Eşine sahip çık , çocuk yap. Bosanmaların arttığı su donemde kim mutlu , evlenmişşiniz artık mutlu olmaya bak. Belki de o senden daha fazla yeteneklere sahip belki de sen onu hak ermiyorsun. 2 yıl çok haksızlık etmişşin mutlu ol kardeş. kafana hiç bişey takma. Ömrümüz kaç yıl
25 Yorumla
Soran+1 yılOnu hak etmiyorum evet
Soran+1 yılZaten çok güzel bir kadın
- +1 yıl
Duyguların çok karmaşık , bugün eşini başbaşa bir yemeğe götür , ardından bir Künefeciye gidin. sonra da birlikte olun. 👍🙂
Soran+1 yılZaten hataylıyız künefeniz meşhur😀
- +1 yıl
👍😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyiliğini bozma. Arada jestler yap. Ayda bir bir tane dahi olsa gül al. Çiçek al. Küçük büyük ucuz pahalı fark etmez gümüş süslemeli takılar al. Benden ölçülerini giydiği kıyafetlerden bakarak giysiler ayakkabılar al. Hepsini bir anda değil, ayda birtane alsan kâfi... Amaç gönlünü hoş tutmak. İlgini alakanı ona karşı eksik olduğunu hissettirmemek. Dışarı çıkın el ele gezin tozun. Yemeğe çıkın, bir parkta bankta oturup çekirdek kola yapın. Sohbet edin. Mangal yapın, havadan sudan bile olsa konuyu bir yerlere bağlayıp oradan devam et. Maksat muhabbet oluşsun aranızda. Sarılmalarını eksik etme. Yanağında boynundan öp. Saçlarını okşa. Ve bunları yaparken yerinde zamanında ölçülü yap. İşin dozajını kaçırma. Çok bunaltıpta buseferde geri ters teper. Onun için dedim yerinde zamanında dozajında yap. Hûlâsa Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeye rağmen sana kızgın değil, nefret te etmiyor, sadık ve bağlı. Böyle bir kadının var ve kaçıyor isen sen Allah'ın lanetini üzerinde bil. Evet yok böyle bir kadın bu devirde ki kıymetini bil ve artık yalnız koyma. Affettirecek bir şey de yok. Çünkü seni seviyor ve senle kalmaya da yaşamaya da razı. Sadece sev, çok sev, ilgilen ve sokul...
22 Yorumla
Soran+1 yılArtık onun kölesi olacam
- +1 yıl
Köle olmak değil mesele. Hakkını vermek aşkın ve sevginin. Ve bu insanlıktır...
Gizli Üye(25-29)+1 yılonun sana verdii ilgiyle biyerin kalkmış sanki. Tam ümidini kaybedince neden sevdin? Herşey bitince değer anlaşılıyor. O sana sevgi vermiş sen egonu kasmışsın. Lütfen onu artık sev ve merhamet göster Allahtan aff dile. O kadın melek ya melek ama güven sorunu var trip atarsa felan sakın kötü yapma. Senin yaptıklarını sindiremeyebilir hemen alışık olmadığı için. Tam bir melekmiş eşin..
00 Yorumla
+1 yılGeç de olsa hatanı anlamışsın. Bundan sonra ona sım sıkı sarıl o senin karın onunla ilgilen gülümset şakalar yap cilveleş iltifat et gül falan al hediye al arada bir dr olsa hediye almasan bile ona her gece sım sıkı sarılarak uyu o zaten seni anlayacaktır 🥰
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla troll değilseeniz, eşiniz iki yıl kendisine öyle davranan bir insana çok bile sabretmiş.. Ne yapsanız hakkını ödeyemezsiniz bari bundan sonra yanında olun ve elinizden geldiğince mutlu edin.
10 Yorumla
+1 yılKral kurgu iyi, akış güzel. Soluksuz okudum.
KS nin en iyi kurgularından biri olabilir. Puanım 9/10
21 Yorumla
Soran+1 yılHe kurgu hatta sorgula bir gün hatay iskenderun bitişiğe gelirsen söyle zeynep süleyman çiftini tanıyormusunuz diye
+1 yılÖzür dileyin, ve ilgi göstermeye devam edin, sohbet edin mesela en yakın arkadaşı olun onu cok sevdiginizi eskiden cok uzdugunuzu ve şimdi aşık olduğunuzu deyin. Şakalar yapın gülümsetin. Ve benim bildiğim belli süre içinde cinsellik olmazsa nikah düşer. Bir hocaya sorun. Danışın. Nikâh kısmını.
00 YorumlaEşin için başta üzülmüştüm sonunu okuyunca mutlu oldum kıymetini bil sakın onu kaybetme😊 uzak durursan bir yerden sonra pes eder ve uzaklaşır aynen böyle devam et😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kocam olsa 2 sene değil 3 gün bile katlanmam kendini bu kadar tepeden görüyor bulunmaz Hint kumaşı sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılPişmanım zaten sadece sevmemişim ama artık deliler gibi seviyorum
- +1 yıl
İyi bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Günah ya :( cok Üzüldüm lütfen artık ona iyi davran olur mu?
20 Yorumla
+1 yılMüthiş senaryolar var KS de ne yazık ki harcanıyorlar
20 YorumlaTroll bu arkadaşlar ciddi ciddi yorum yapmayın djfkkvk
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahu troll yemeyin safmisiniz la ahahahhqaj bir evli adam karımın peşinde erkekler koşuyor yazarmi? Kamil olmayın ahahha
21 Yorumla
Soran+1 yılHala koşuyor çünkü zerre kadar ilgilenmiyordum
Sevemeyeceğiniz kişilerle evlenip hayatlarını zindan etmeyin ya. Neyse pişmansın en azından el üstünde tut sevdiğini hissettir.
00 Yorumla
+1 yılEşin adına çok üzüldüm gerçekten onun gibi seveni bulamazsın her fırsatta onu sevdıgını dile getir o buna yetecektir
00 Yorumla
+1 yılArtık bundan sonrası önemli ve geç kalmadın. Zaten gönlü sende, bundan sonra ona hakettiği ilgiyi vermelisin 🌺
00 Yorumla
+1 yılsen ona artik bu şeklide karşılık verdiğin her an onun dünya mutluluk olur bence... ekstra bir seye gerek duymaz bile
00 YorumlaHediye al sürpriz hazırla ilgi göster sinirlendirme sıkma eşini
Mesela o evde yokken masa kur mum ışığında yemek yiyin filan00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Ara sira ona suprizler yap , Ciceksepetinden eve Guzel notla bir cicek gonder 🙂 , Mutlu et onu yeter
04 Yorumladostum çok yöntemler var burda eşiyin zevkleri önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılOnunla hiç ilgilenmedim ki zevkinin ne olduğunu bilmiyorum😣😣
Soran+1 yılNeden
+1 yılYaa sakın o kadını bırakma sakın
Altın değerinde💎
Ona süprizler yap10 YorumlaAy çok üzüldüm ya eşin çok güçlü bir kadınn helal olsun
00 Yorumla
+1 yılSadece onu çok sev. Başka bişey yapman gerekmiyorZaten O'da senden başka bişey istemiyor.
00 YorumlaGit bir hediye al kadınlar bunlara düşer kalbi yumuşar :D
00 YorumlaSevdiği şeyler alabilirsin gezip tozun beraber vakit geçirin kadın her şeyden mutlu olur zaten bir çiçekten bile o yüzden çok düşünmene bile gerek yok sevdiği bir tatlı al gel yarın şuraya gidelim bunu yapalım de alışveriş yapalım de...
03 Yorumla
Soran+1 yılMutluluktan delirir
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bende senin yasadiklarini yasadim biraz zor ama olmayacak bisey degil zevklerimi bilip
Nokta atisi yapman lzim01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Bunda trol olacak ne var anlamadım ki? Ben gerçek olduğunu biliyorum. Çünkü Türkiye'de ne çiftler var her türlü. Bir aile danışmanının yanındayım her şeyi duyuyorum var her şey
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlatamıyorum diğerlerine
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe saçma bir senaryo çok fazla türk filmi izlemissin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke olmaz birine düşseymissinizde agziniza s... Sizin gibiler böylelerine layik cunku
02 Yorumla
Soran+1 yılLan pişmanım gelen giden küfredermiş
Soran+1 yılKüfretmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisiyle ilgilen şu zamana kadar onun sana yaptıklarını sen ona yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen gün karım bakımsız diye soru açan gizli sjsjs
10 Yorumla
+1 yılAynı benim eski kocam Şerefszz Seni boğasım geldi!! Hikayenin sonu umrumda bile değil Sizin gibilerin Allah belasını vrsin
10 Yorumla
+1 yılgüzel bir hediye alın, ona onu özel hissettirecek..
00 Yorumla
+1 yılGerçekten 2 yıl aynı evde kaldınız ve beraber olmadınız mi
22 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyordum olmadım
- +1 yıl
Eşin nasıl dayanmış hayret
+1 yıliyide abi sen burda bir leonardo di caprio modeli çizmişsin, bukadar alakalı davranılan ve yüzvermeyen bir adam kimbilir ne yakışıklıdır imajı çizmişsin, hikayeni yemedik açıkçası.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHangi kitap bu ne yaşıyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmesen bile illa ten çekimi olurdu troll soru olduğu her yerden belli
00 Yorumlaböyle güzel anlayışlı kadınlar bize denk gelmez ancak ö. üzün birine denk gelirboşanın siz eşine layık değilsin
00 Yorumla
+1 yılBence karın mükemmel biri. Ben cok duyuyorum eşi ilgi göstermiyo diye hemen başkalarıyla yatan kadin bile demicem onlara. Elindekinin kiymetini bil :)
00 Yorumlaözür dile vebirdahaöyle eşeklik etmeyeceğini bilir ve oun yaşamına dokun
00 YorumlaHayal gücün maşallah ödpdlxğxö
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir hayal gücüm olsaydı doktor olmazdım senarist olurdum
Cinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Troll olduguna yemin edebilirim ama kanitlayamam
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel filimmiş netfilixte var mi
01 Yorumla
Soran+1 yılVar bir mastermagicianın beyinsizliği yaz çıkar hemen
Senaryolar senaryolar
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten senaryo yazsaydım şu an emin ol başka bir bölüm okur doktor olmazdım nasıl böyle bir senaryo olabilir biraz beyin kullan yoksa gel hataya belki nakil yaparız
+1 yılGuzel hikayeymis. Hediye falan al bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılMutlu olur mu
- +1 yıl
Olur tabi anlattığına göre
- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılHatanı anladığına göre sorunu çözmeye odaklan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHıyarın tekiyim diyorsun yani özetlersek
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂 10/9 diyorum kurguda minik hatalar var
02 Yorumla
Soran+1 yılLan kurgu falan değil hatay iskenderun bitişik süleyman zeynep çifti de herkes bilir adam gibi cevap vereceksen ver vicdan azabı bae
Soran+1 yılVicdan azabı var
+1 yılDışarıda bir yemeğe gidin 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılHayal gücüne hayran kaldım.
00 Yorumla
+1 yıljest yapmalısın belki basbasa bır tatıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAferin , kiymetini bil
00 Yorumla Troll müsün ya
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olsam ama vicdan azabı var be nasıl bir insanım ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu filmi izlemistim ya neydi la adi?
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü kedi şerafettin
Cevap sahibi+1 yılHah ta kendisi , ben kisaca şero diyorum ona
+1 yılAllahtan elinden kayıp gitmeden anlamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Bu seneryodan güzel bir dizi çıkar. Tebrik ederim
10 Yorumlaaffettırme ayrıl knk salla
00 YorumlaSjjdjdd bu nasıl hikaye a q
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında