Karımı çok üzdüm nasıl affettirebilirim?

2 yıldır evliyiz aslında karım çok güzel bir kadındır çok taliplisi olmuş ama onu sevemedim aile baskısıyla evlendim o da tam tersi beni çok seviyor neyse ben hiçbir zaman ona ilgi göstermedim öpmedim sarılmadım fakat o bana herşeyi yapıyor eve gelince yemekler hazır sevdiğim filmleri falan açıyor hoşgeldin nasılsın diyor sarılmaya çalışıyor herşeyimle ilgileniyor ama şöyle bir durum var ona her zaman uzağım yanıma geliyor başka yere gidiyorum öpmeye çalışıyor kaçıyorum sevişmek istiyor yorgunum diyorum onunla hiç ilgilenmiyorum bu duruma çok üzülüyor ama hiç ümidini kaybetmiyor bazen ağlarken bile gördüm en son babası yoğun bakıma girdi ve yıkıldı artık çok mutsuz hem babasını kaybedecek hem de eşi onu sevmiyor hiç kimseden sevgi görmüyor dün akşam çok yalnızım diyerek ağlayarak bana sarılmaya çalıştı ve ilk defa engellemedim ilk başta inanamadı ama çok sevindi sevinçten ağlamaya başladı Allahım dualarım kabul oldu dedi o an ona yaptığım haksızlıklar aklıma geldi hem de hepsi içim çok yandı acıdım ve ben de sarıldım öptüm zaten 2 yılın hıncıyla o da beni öpmeye başladı hatta bir ara yanağımı bile yaladı. ben çok haksızlık ettim ona çok güzel bir kadındır peşinde erkekler koşar ama hep bana bakar herşeyimle ilgilenir. dayanamadım ilk defa birlikte olduk sabaha kadar bana sarılıp uyudu ben bir daha böyle bir kadın bulamam artık ona aşığım çok seviyorum gördüğüm yerde sarılıp kokluyorum öpüyorum kendimi nasıl affeteribelirim
Karımı çok üzdüm nasıl affettirebilirim?