+1 yılSenin adına üzüldüm. Çünkü sevgilin olup sevişememek zor bir durum. Burası Türkiye ve saçma şekilde namus kavramı bel altına indirilmiş bir şekilde. Eğer sevişmek istiyorsan güvendiğin kişiyle sevişirsin bu kadar basit. Ben sevgililerimde hiç böyle bir sorun yaşamadım. Zaten sevişmek istemeyen bir sevgili de istemem.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir an önce evlenmeye karar ver. Emin ol bişeyler yaşayınca hayatın değişir. Strese girmezsin fazla. Kendine gelirsin. Ben de memnun değilim ama olmayınca olmuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeye kendi kendine karar vermezsin ki bir kişi olur hayatında onunla verirsin hayatımda kimse yok ve evlilik istemiyorum ya hemen
Soran+1 yılBu korona ortamında zor evlilik. Bir kişiyi iyice tanıyıp öyle evliliğe karar vermek isterim. Ve evlenmeye ben kendimi hazır hissetmiyorum daha erken bir yaş
Soran+1 yılAynen ya maalesef sırf cinsellik içinde evlenilmez ki ama zor bir durum yine de
Günümüzde de evlilik yaşı arttı. 25 ten sonra hatta 28-29 lar benim icin ideal ama o yasa kadar insan nasil dayancak bu sorun :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 606 cevap paylaştı.
+1 yılnormal... bende kimseyle birşeyler yaşamadım, en fazla elini tuttum, o sıcaklığı hissedemedim ya da erken olduğunu düşündüm, ama birbirine sarılan, öpen çiftler gördüğümde seviniyorum ya, gıpta ediyorum, içimdeki ukteleri düşünüyorum, acaba bende böyle birine aşk dolu gözle bakabilirmiyim diye düşünerek rahatsız etmeden kafamı başka yöne çevirerek düşünerek ilerliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzel böyle düşünmen :) böyle düşünmek gerekiyor belki de. Benimki kıskançlığa doğru ilerliyo öyle gördüğümde 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşına tam anlamıyla güvenip kendini bırakacağın, içinde kelebekler uçuşturan birisi çıkmamıştır henüz. Bazıları bir şeyleri erken yaşıyor diye en güzeli onların yaşadıkları diye bir şey yok. Bakarsın 2 gün sonra birisini tanırsın hayatını degiştirir ve özendiklerinin çok daha tutkulu ve samimi olanını onunla yaşarsın. İngilizce'de söylendiği gibi "Quality over quantity" yani bir şeyin kalitesi onun niceliğinden daha üstündür.
214 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkurler yorum icin♥️🤗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, bol şanslar :)
Cevap sahibi+1 yılYok mu hala yakisikli bir prens :)
Soran+1 yılYa ahahah 4 ay olmus daha ya ne olacak bu pandemi döneminde 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSorma ya bıktım bende bu virüs illetinden. Ama kendin diyorsun, pandemi varken yeni insanlarla tanışmak zor sıkma canını o seni bir şekilde bulur haha 😂
Soran+1 yılHahah sağol ya sen zaten çok güzel yazmıştın yukarıda ama bi güncelleyesim geldi😅
Cevap sahibi+1 yılHahaha evet okudum yazdıklarımı.. Seni anlıyorum ben, etrafındaki insanlar kolaylıkla sevgili bulurken neden bana düzgün birisi denk gelmiyor, mutlu olduğum ve hüzünlü olduğum zamanlarımı neden özel birisiyle paylaşamıyorum diyorsun. Bu senin seçici olmandan kaynaklanıyor büyük oranda. Günümüzde çoğu ilişki çok yüzeysel ve uzun vadede sürdürülebiliir olmuyor maalesef. Bu nedenle seninde belirttiğin gibi hayalindeki gibi bir ilişki yaşayabilmek için sabırlı olman gerekiyor. Bende senin gibiydim. Hiç sevgilim olmamıştı, 2 sene önceye kadar. Benim sevdiğim gibi temiz ve karşılıksız sevebilecek, hem fiziksel olarak beğeneceğim hem de duygusal olarak bana hitap edecek birisini bulamam diyordum. Sonra hiç beklemediğin bir anda bir kişi hayatıma girdi hem de bu siteden :) Çok güzel zamanlar geçirdik beraber yaklaşık 1.5 yıl boyunca ve beklediğim her dakikama değmiş dedirtti bana. Sonucunu soracak olursan ne yazık ki şu an ayrıyız ancak demek istediğim noktayı anlamışsındır zaten. Hayat beklemediğin anda beklemediğin kişileri gerçekten karşına çıkartabiliyor, yeter ki sen kendini kapatma.
Soran+1 yılAa o zaman sen beni anlarsın tabii ki. :)) gerçekten arkadaşlarıma bakıyorum hepsinin ortaokuldan liseden üniden ve son zamanlarda sevgilisi olmuş ve hala da olan kişiler 😄 hayır bi de şaşırıyorum nasıl insanlar bu kadar çabuk birini buluyor nasıl hemen seviyor ve bir şeylerde yaşıyor diye hayret ettiğimde oluyor😅 veya arkadaslarimi gectim cevre zaten oyle😂 insan ister istemez kendisini karşılaştırıyor.
Ve evet seçicilikte var bende her önüme çıkanı kabul etmedim. Bir kişiyi sevmiştim ama uzaktan ve yaklaşamadım zaten😅 aslında o da sanki benden hoşlanıyordu ama bir araya gelemedik.
Bir de utangacım çekingenim korkağım ya bu konularda. Gerçekten ben biriyle nasıl birlikte olucam çok merak ediyorum😂😂
Bir de diğer etken acaba ben hazır değil miyim veya hazır değil miydim bir ilişki için? Böyle istiyor özeniyor insan ama hazır değil miyim acaba 😂 çünkü biri bana ilgi göstermeye başlasın bir değişik hissediyorum kendimi 😅 uzaklaşmak geliyo içimden
Soran+1 yılKendini kapatma konusunda belki istemsizce kapatabiliyor olabilirim ben kendimi. Kendi halimde olmayı seviyorum. Yalnızlığa tek başına olmaya da alışkınım. 😂
ama böyle ola ola sanki geride kalıyorum herkes hayatını yaşıyor da ben yaşamıyormuş gibi birçok şeyi kaçırmış gibi hissediyorum. Mesela bir çift görsem güzel bir şekilde ya da bir filmde hoşuma giden bir aşk görsem istemsizce boynum bükülüyor hahaha 😃
Cevap sahibi+1 yılEvet pek çok kişi üniversiteden mezun oluncaya kadar illaki birileriyle tanışıyor. Benim çevremde de bu hep böyleydi ama herkes bu şekilde ruh eşini bulmuyor ki :) Hayat o kadar ilginç ve tahmin edilemez bir şey ki, toplumsal normların çok daha aksinde şeyler başına gelip seni kâh güldürüp kâh ağlatabiliyor. Bilemiyoruz ne olacağını maalesef, keşke bilebilsek hahaha.
İnsanlar çabucak birini buluyor, cinsellik yaşıyor noktasına gelirsek.. Ben bu kişilerin gerçek anlamda sevdiğini, aşık olduğunu düşünmüyorum. Gerçekten aşık olan insan oyuncak gibi sevgili degiştirmez, değiştiremez emin ol. Bunlar daha çok kendi egolarını tatmin edicek, onlara kendilerini iyi hissettirecek bir kişi arayışındalar. Bunu kendilerine bile itiraf edebildiklerini düşünmüyorum, nitekim çok mutlu görünmeleri bu yüzden. Sonra ne oluyor? 3 ay içerisinde biten ilişkiler mi dersin, dünyanın en iğrenç şeyi olan aldatmalar mı dersin, küfürleşmelee mi dersin.. Hepsi bu yüzeysellikten, kendini oyalayacak birisini bulmalarından kaynaklanıyor. Cinsellik istiyor kimileri, sırf bu yüzden sevgili bulanlarda var. Bu tip insanları da asla yadırgamıyorum ancak hem duygusal hem fiziksel manada uyum olmayan ilişkilerin sağlam bir temel üstüne oturmadığını düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılYorumumu bölmek durumunda kaldım uzun diye göndermedi sistem.. Devamını bırakayım şuraya 😅
Sana katılıyorum insan ister istemez böyle çiftleri gördükçe imreniyor, kendisiyle kıyaslıyor ve bu çok doğal. Fakat yapabileceğimiz pek bir şey yok bu konuda ne yazık ki.
Sana diyeceğim bir başka şey ise bu hayatta utangaç olmamak gerektiği. Bir kere geliyoruz bu dünyaya biraz cesaretimizi toplayıp istediklerimizi elde etmek için çabalamamız gerekiyor. Yani birisinden hoşlandıysan "Ben kızım, ilk adımı atmam" düşüncesi pek doğru değil bence. Farkındayım.. Bizim toplumumyz ne yazık ki cahil ve ömyargılı bir toplum. Pek çok Türk kızı da bu nedenle olmak iatediği gibi davranamıyor günlük hayatta. Ama diyeceğim o ki, gerçekten seni tamamlayacağına inandığın birisine denk gelirsen bu hayatta bir adım atmaktan çekinme, bakarsın o da sana 2 adım atar :) En kötü ihtimalle o farklı düşünüyordur, o zaman da zamanını boşa harcamamış olursun win win yani
Cevap sahibi+1 yılBence ilişki için hazırsın. Diğer türlu görduğün "sevişen" çiftlere imrenmezdin haha 😂 Tabii bir diğer olasılıkta vücudunun yoğun bir cinsellik ihtiyacı olmasından kaynaklanan sana oynanan akıl oyunları 😂 Ama durum bu da olsa yine düzgün bir kişiyle mutlu olacağın düşüncesindeyim.
Neden kendini geri çektiğin noktasına gelirsek, bunun sebebi büyük ihtimalle nasıl davranacağını bilememen. Bu yaşına kadar eline bir erkek eli değmediği için heyecanlanıyor, panik yapıyor ve kendini kasıyor olabilirsin. Bu anlamda sana özgüveni yüksek, ne istediğini bilen ve seni çok seven bir erkek ilaç gibi gelir. Ama onu bulmak zor işte hele Türkiye'de..
Soran+1 yılSanırım bu konularda toplumsal normların etkisi altında kalmış gibiyim biraz o da benim birisiyle bir ilişki yaşama isteğimden geliyor. Ama ne kadar güzel demişsin bunların dışında da iyi kötü şeyler oluyor. Her insanın yaşadıkları kendine özel ve farklı aslında. Ve bende onlardan farklıyım büyük bir çoğunluğun içinde azınlığım ben hahhaha bu da beni özel ve farklı yapar 😁 dediğin gibi belki başka şekilde çok mutlu olucam umarım 😇
Sevgili değiştirmeleri hemen sevgili bulmaları konusunda da haklısın evet gerçekten öyle yalnız kalmıyım diye biri beni sevsin edebiyatı. Ben bunu arkadaşlarımda gördüm. Aşık değil ama tanışıyor çıkmaya başlıyor işte. Günümüzde çoğu ilişkiler böyle hatta daha basitçe yaşayanlarda var tabii. Ben yüzeysel bir şey olarak bakmadığım için bu aşk olgusuna onlar gibi olamıyorum ve öyle yaşayamıyorum. Bu yüzden kendimi üzmiyim dimi? 😅 ben daha derin daha duygusal daha özel bakıyorum ya.
Bence aşk insanın düşünce yapısına, bakış açısına göre değişiyor.
Soran+1 yılEvet bu imrenme özenme konusunda yapacak bi şey yok büyük ihtimal ya sabır diyeceğiz o halde 😁😁 umarım gönlümüze aklımıza arzularımıza yakışanı yaşarız bir gün elbet. Allah hayırlısını nasip etsin. Bir dua da sıkıştırayım😂
Ya ben zaten ilk adımı kız atsıncı değilim esasında ama yapamadım maalesef utangaç olduğum için. Düşündüm de aslında ama karşımdaki kişide ben gibiydi 😅 ben bir de kararsızdım emin olamadım hem kendimden hem karşımdakinden. Bir de biliyor musun o masumca yaşadığım platoniklik benim hoşuma gitmişti. Kaçamak bakışlar bir şeylerden medet ummalar. Çekimser selamlaşmalar böyle bi hoştu. Bi de zaten bugüne kadar bi ilişki yaşamamışım cesaret edemedim. Ya onunla konuşursam büyüsü bozulursa ya o zaman onu sevmezsem ya üzülürsem kötü olsam falan diye düşünüyordum ya😂 olmadı yani böylelikle. Ama güzel sevmiştim. Arkadaşlarımın ilişkilerinden daha hakiki geliyordu🙂 ama kendi dünyamın içindeydi sadece. Bu da acı veriyor ki zaten acı çektim. durmadan konuşma içgüdüsü doğuyordu içimde ama olmadı işte ya geçmiş gün. 😅neyse.
Yaa hahahahah bence de hazır olabilirim artık. Evet dediğin de doğru cinsellik arzusuda etkiliyor. Niye her dediğin ilaç gibi geliyor bana peki? 😃 valla çözdün beni anladın sen ☺️
Evvet heyecanlanıyorum panik yapıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bunları bizzat o şahısta yaşadım 😂
Umarım dediğin standartlarda öyle bir kişiyi bulabilirim😇
Güzel kızım sen daha kendini bulmamışsın ) Bir yanın evlilik diyor, bir yanın nasıl güveneceğim diyor, bir yanın sevişmek istiyor. Aklındaki sorular, kalbindeki dalgalarla boğuşuyor. Aklını kullan güzel kızım.
14 Yorumla
Soran+1 yılTebessum ettirdi guldurdu yorumunuz☺️☺️ Evlilik demiyor ama bir yanim.. onu oyle basta, ciddi dusunmuyor daha 😊
Soran+1 yılDedikleriniz cok dogru ama anlatmis durumu😌
+1 yılÖzenmen normal sende bu ihtiyacını gidermek istiyorsun sevdiğin insanla. Her adımı karşı taraftan bekleme sevdiğin beğendiğin erkeklerle de gidip konuş.
14 Yorumla
Soran+1 yılOlunca yapicam daha yakin davranicam :d
- +1 yıl
Erkeklerin üstünden yükü azaltın biraz karşıdaki size farklı gözle bakmasın istiyorsunuz biliyorum ama çok uzak durmakta iyi değil 😉
Soran+1 yılEvet normal doğal davranmak lazım 😊 hatta ilk arkadaş olmak güzel olur
- +1 yıl
Aynen duygusal bağ kurmak önemli fiziksel temasa geçmeden önce bile içini kıpır yapar 😌
Herşey senin elinde, eğer birşeyler yaşamak istiyorsan adım atman gerekiyor. Kendi kendine olmaz böyle şeyler :)
111 Yorumla
Soran+1 yılYa bilmiyorum tek cinsellik değil aslında. Mesela çoğu kişinin kendi isteği dışında bile bir şekilde sevgilisi olmuş ama benim hiç olmadı bazen bu tuhafıma gidiyor 😅 diyorum nasıl böyleler nasıl bir şeyleri kolaylıkla yaşıyorlar
Soran+1 yılHmm erkeklerin dikkatini mi çekmiyorum diyorsun ya? Aslında benim yapım bu pek dikkat çekmeyi göz önünde olmayı sevmem biraz kendi halinde biriyim ama ünide yine sevgili olmak isteyenler tanımak isteyenler oluyordu şimdi de internetten falan oluyor arada
Soran+1 yılBen istemedim onları hoşlanmadım yani. Sanırım biraz benden kaynaklı oldu bu. Bu şekilde tercih ettim. Gerçekten sevip sevileceğim biri olsun istedim. Ya da acaba ilişki yaşamaya hazır değil miyim? Çünkü böyle istiyorum istiyorum diyorum biri karşıma çıkınca da geri tepiyorum nedeen😂
Soran+1 yılSağol yinede ne diyim...
Soran+1 yılOlabilir kararsızlığımdan kaynaklı olabilir
Soran+1 yılDişiliğini kullan yorumu pek hoşuma gitmedi açıkcası. Onca insan dişilikle mi sevgili oluyor
Ben de yaşamadım bu yaşıma rağmen. Bu normal bir şey. İstisnayız
12 Yorumla
Soran+1 yılİstinayız gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin ol özenilecek bir şey değil sonradan pişman olma ihtimalin çok yüksek yaşamamak en iyisi
35 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman yaşamak iyi peki
Cevap sahibi+1 yılEvlenince
Cevap sahibi+1 yılGeri kafalı birisi değilim sadece bazı şeylerin özel kalmasını düşünüyorum herkesle yaşanan şey emin ol bir süre sonra iğrenç bir şeymiş gibi gelecek sana
Soran+1 yılEvlenince diye düşünüyorum bende zaten ama hayatımda çok sevdiğim biri olursa da belli başlı şeyler yaşanır belki
Cevap sahibi+1 yılPişman olmayacaksan evet yaşanılabilir çok doğal bir şey bu
Kimse herseyi yaşamak zorunda degil. Bu dediklerini bende hic yasamadim ama hayirlisi buymus diyerek yoluma devam ettim. Sonucta o gorduklerininde cogunun iliskisi kotu sekillerde bitiyor. Her iliskilerin kötü bir bitisi oluyo.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili yap yaşa diye akıl vermeyeceğim ama seninle aynı durumdayım bunu bil.
115 Yorumla
Soran+1 yılGüzel düşündürücü bir yorum. 😌 öyle sevgili yapıpta yaşancak bir şey değil diyorsun yani?
- +1 yıl
ya ben bunu birini cinsellikle düllendirmek olarak görüyorum.
evet sen de yaşıyorsun karşılıklı yaşanılan bir durum ama sırf bunun için rastgele biri olmamalı bence savunduğum şey bu.
Soran+1 yılKesinlikle rastgele olacak şey değil. Rastgele yaşayamam bende. Rastgele birini bile hayatıma almıyorum :d hadi birinin teklifini kabul edipte çıkayım gibi..
- +1 yıl
Seciciyim diyorsun yani :)
Soran+1 yılSanırım.. ama bir de sevemedim çoğu kimseyi ondan.
- +1 yıl
o herkesin ortak problemi :)
Soran+1 yılBu insanlar nasıl sevgili oluyor o zaman 😅
- +1 yıl
onu çözsem benim de bir sevgilim olurdu sanırım.
Soran+1 yıl:)) olur ya
- +1 yıl
benim çok bir umudum kalmadı.
Soran+1 yılBelli olmaz :)
- +1 yıl
bak birşey biliyor da söylemiyorsan :)
Soran+1 yılNe bilicem benn müneccim miyim 😅
Soran+1 yılUmudunu kaybetme demek istedim :)
- +1 yıl
Saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme bir cok bekar kiz senin gibi
Insallah aradigin aski bulursun doya doya yasarsin27 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah be ablacım zira bana uğramaz pek aşk. Ama bende çok uğraşmıyorum. gerçi uğraşsam napcam? Karşıma kafamın kalbimin uyduğu biri çıkmazsa...
Soran+1 yılKimseye öylesine ilişmiyorum yani. Uzağım baya erkeklere 🙄😅
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibiydim cok umutsuzdum bulamam diodum hep dua ettim rabbim hayallerimdeki aski bulmayi nasip et dedim o teslimiyetle gercekten ummadigim anda oldu gec oldu ama oldu. 26 yasinda buldum sende umutsuz olma dilinden duani eksik etme duanin gucu cok buyuk
Soran+1 yılNe kadar güzel sevindim🤗♥️ Ediyorum bende dua ne bileyim bazen hayal ediyorum düşünüyorum bazen içimde güzel hisler oluyor geleceğe dair de.. hep hayirlisi diyorum ama. Hic olmamis miydi peki 26 yasina kadar gorustugun birisi
Cevap sahibi+1 yılOlmustu ama sonu hep hüsrandi artik umudumu kaybetmistim tam o esnada cikti birisi yani ben gercekten dibi gormustum psikolojik olarak
Soran+1 yılEvlendiniz mi
Cevap sahibi+1 yılNisanliyiz
Şuanda sana tuhaf geliyor ama aslında normal olan o. Sende etrafından duydukların gibi olursan pişman olursun
10 YorumlaBence özenme ilerde eşinle yaşarsın bunları diğer tarafta özendiğim kişiler kurtarmıycak seni
10 Yorumla
+1 yılNesine hayvan gibi yasiyolar,
Evlen misss gibi51 Yorumla
Soran+1 yılHahahhha bilemiyoruumm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senle aynı yaştayım bende hem tensel hemde duygusal birşeyler yaşamak istiyorum ama karşıma çıkmıyor senin gibi biri.
10 YorumlaEvlenince yaşarsın saçma şeylere gıpta etme beyni olan kariyer yapan kadınlara gıpta et
14 Yorumla
Soran+1 yılBende şu an mesleğime geçme arifesindeyim ama akıl bunlara da gidiyor işte napcazz
Soran+1 yılİnsanız.
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir erkekle birşey yaşayarak bu durumdan kurtulursun onlar sana yazmıyorsa sen yazacaksın bu kadar basit
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte o kadar basit yaa ben ortada bir şey yokken adım atmam çekinirim aslında ben bir ilişkiye başlamaktan da çekiniyorum korkularım var sanırm hani kendiğiliğinden yavaş yavaş gelişcek benim için
Soran+1 yılNasıl gerçekleşiyor peki
hiç merak etme yaşamayan insanlarda var ve normal ha diyorsan ki ben yaşamak istiyorum yaz özelden hallederiz :D
00 Yorumla
+1 yılayrılanlara odaklanın..
bu şekilde ayrılma derdiniz de olmuyor..10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Temelin fıkraı gibi oldu bu şekilde gitmek istemiyorum söylemin..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılSende yaşa o zaman duygularını neden bastırıyorsun. senin yaşındakiler bazuka yağlıyo.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. sevişmelere değilde bir sevmeye sevilmeye özeniyor insan :'D
010 Yorumla
Soran+1 yılHepsine 😂
Soran+1 yılSevmek sevilmek tabiki ilk olacak şey
Soran+1 yılBilmiyorum ya hiç yaşamadım :d
Soran+1 yılYaşarız heralde ya bir gün dödnkdld evlenince falan 😅
Soran+1 yılO da olur ya daha genciz😂
Soran+1 yılİyi günler dilerim😁
+1 yılSevişmek güzel bir şey ama keşke içinde tutmasa kimse. Herkes özgürce sevişse
00 Yorumla
+1 yılSen sen ol kimseye özenme
12 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bunu istiyorum. Bazen etkiliyo işte baya
- +1 yıl
Arada olur öyle şeyler ama sende başka şeylere odaklan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende yapmadım kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum
014 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayırlısı olur 🤗
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor değer bilen yok
Soran+1 yılOlur insallah olur
Cevap sahibi+1 yılOlmaz ya, hep dürüst olsum. Çapkınlık yapsam yaparım arabamda var durumumda çok iyi ama
Gel gör ki sonuç..
Soran+1 yılCapkinlik yapma da insanlari tanimaya calis. Yeni insanlarla tanis ozellikle kadin arkadaslarla 😊
Cevap sahibi+1 yılTanışıyorum ama hoşlanamıyorum. Arkadas kaııyorum
Kendine güveniyorsan seninle tanışalım :)
Soran+1 yılO zaman diyoruz ki daha karşına çıkmamış senin için o kişi 😊
Cevap sahibi+1 yılO söz insanları avutmak için söylenen bir yalan
Soran+1 yılE napcan ki peki? Tamam karşına birisi de çıkmayabilir bekar da kalabilirsin yani
Cevap sahibi+1 yılÖlene kadar böyle devam. Ben bu devir için fazla temizim
Soran+1 yılAllah büyük olur bir kısmetin. İnan.
Cevap sahibi+1 yılZor dediğim gibi bu düşünce yapısında olduğum için
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin
Bu konuda kendini suclamamalisin ama yaşanmaya değer hisler bir gün mutlaka yasa
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigin erkeği bulunca sende mutlu yaşarsın
10 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim mesaj at konuşalım tanışalım belki evlenir mutlu oluruk he
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdres vereyim mi bende senin gibi yalnızım parkta bahçe de oturup sevisenleri görunce acaba nerde benim sevgilim nerde diom öyle içten içe
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlerde olur be aşkım sıkma canını
10 Yorumla
+1 yılSevgilim olmadığı için sevgililere özeniyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. demekki bu zamana kadar cok secmişsin sebebi budur
00 YorumlaKendini diktirmekten başka çaren yok
00 YorumlaTanışalım istersen yaz bana
00 YorumlaKendinle seviş boşver
10 Yorumla
+1 yılZamanla olur kendini eşine sakliyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılAslında bilinçli yaptığım bir şey değil karşıma doğru kişi çıkmadığı için kimseye şans vermedim
- +1 yıl
Şans sizinle olmuş
- +1 yıl
Olmamista olabilir
Soran+1 yılEşimle olursa da ne alâ olur hayırlısını diliyorum😊 ama eşe kadar da çok var gibi geliyor... işte bunlar bizim elimizde olmuyor
- +1 yıl
Evlenince ne umduk ne buldukta olup karadenizde gemiler batabiliyor. Onemlisi dediginiz gibi önce hayirlisi... hayirsizsa zaten iyi oomuyor.
idealine odaklan suistimal ederler yoksa
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılbirini sevmen ve kendini sevdirmen gerekiyor
00 Yorumla Olur zamanı gelince.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dua et
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri ile sevgili olarak?
00 Yorumlasevgili bul ve seviş.
00 Yorumlavericimisin
11 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
al benden de o kadar..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tanışalım bence ikimizinde sevgiye ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılEe sende seviş gıbte edeceğine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulursun ille bir sevgili sevişirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece cinsel ilişkiyi merak ediyorsun Bu normal
21 Yorumla
Soran+1 yılOnun yanında duygusallığı tutkuyu da beraber tabii
Sevismek guzeldir
00 YorumlaHelaline sakla zevkinyasa
00 Yorumla
+1 yılÖzel olunması gerek bence