neden yalnızlığı seçer bir erkek? bazı tanıdıgm erkeklr va hep yalnz göryrm. merk edyrm nedenini.
Cevabın nedir?
iki boyutu var bu işin. ilki ilişki içinde yaşanan anlık değişimlerde gözlenebilir. erkek o gün sizi sevmiyordur pek, olur ya sevmeyebilir. insan kardeşini, en yakın arkadaşını, annesini sevmez bazı gün… mesele sevmemekte değil, sevmediğini söylemekte ya da belli etme şeklinde gizlidir. sonra iş ciddiye binince, hakikaten ortaya ilişkiye benzer bir şeyler çıkacağının ilk işaretlerini gördüğünde; erkek korkar, uzaklaşır, vazgeçmeye meyleder. sonra da kadının hesap sorucu lanet tavırlarının altında ezilir, sıkılır, bıkar.
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBelki seçmemişlerdir, Bulamıyorlardır. Ayrıca yalnızlıkda iyidir yane. Kafan şişmez, hesap soran olmaz, ne hediye alcam diye düşünmezsin. Canını sıkan moralini bozan olmaz ve ayrıcada ekonomiktir. Şimdi bir kızla yemek yiyip sinemaya gitsen bide ufak birşey alsan çiçek felan 1 günde 100 lira gitmiş oluyor :) Tabi istediğin kızla rahat rahat konuşabilme özgürlüğüde olur hesap soran olmayınca :D Sevgilin olması güzel tabi ama olmamasınada çok kötü diyemicem. Hepsinin kendine özgü güzellikleri var :)
14 Yorumla- +1 yıl
Realist :))
- +1 yıl
Bence realist :))
+1 yılLafta yalnızlık yaşayanlar dışında yalnız erkek görmedim. Onlar fıtrat gereği yalnız kalamazlar.
02 Yorumla
özgüvensizdir ya da darbe yemiştir ve onu anlatamayacak kadar güçsüzdür.
24 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
71Cevap
+1 yılbazen bir erkeğe insanlar yalnız hissettiriyor. insanlara kendini anlatmaya çalıştığında kimse seni anlamadığında daha çok yalnız hissediyorsun beni anlayan yok diye. ama insanlarla arana mesafe koyup uzak kaldığında nasıl olsa beni anlamaya çalışan yok deyip rahat olabiliyorsun bir nevi.. ben de öyleyim
12 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani? kendimi anlatmadım ki cevap verdim merakına.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2yil once ayrilmistik sevgilimden ve 2 yil hicbir kiz dusunmedim onceki sevgilimden dolayi diyiceksiniz acikcasi degil kendim 6 ay izin vermistim kafami dinlim (gercekten cekilmez bir kizdi ) bir bakmisim fark ettigimde 1bucuk yil. olmustu alisiyor erkek rahat istedigi ortama giriyor cikiyor askim arkadaslarla icicez biz bugun dediginde trip atan senin o icip zevk alacagin. ickiyi bogazina diken olmayinca rahatliga alisiyor istemiyor 2sene sonra simdi 1 aylik sevgilim var neden. peki sevgili yaptim onlar iyi hosta insan sevilmeyide ozluyor iste ona ufak surprizler yapilmasini sarilmayi hayaller kirmayi sevdigi insanla beraber buyuzden yalnizligi seciyorlar buyuzden cikiyorlar erkekler
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOyle derler ama iste demekle yasamak. derlerya o baska birsey oyle davranip aldatanda oldu acikcasi
Cevap sahibi+1 yılSende her kadin gibi ornege takildin o ornek karisma. ornegidi ilgisizlikte olabilirdi aklkma gelen ornekte genel ifadeyi anlatabilmem. icin (ufak ayriltiya takilinca geneli goremiyorsunuz bu bizi uzuyor
+1 yılKendini bile yanlız erkeklerdeki güç kimsede yoktur bunu da biliyor musun :)
Durumları, kendini bilen birisi çok iyi değerlendirir.
Etrafında bir çok arkadaşı vardır ve hiç yanlız değillerdir aslında!
& Güzel Yanları insan yanlız yaşayamaz, yaşamaya çalışırsa bir çok nedeni vardır.
Bir çok kişiden sıkılmıştır, kabuğuna çekilmiştir.
Dostları arkadaşlarıyla yetinmesini biliyordur ya da doğru insanı bulamamıştır.20 Yorumla
+1 yılUyuşmazlıklar dan ötürü ders çıkarıp ,
İleri ki zamanların da bunun kavranmışlığıyla,
Kimseyi yormak ve yıpratmamak için,
Uzak tutar kendini,
Lakin umutsuzluğa da kapılmaz.
Yalnızlığın korkusun da olmayandır artık.12 Yorumla- +1 yıl
Evet.
Arkadaşlık olabilir lakin isim koymaz.
Yalnızlığı tercihler söylemlerim de ki nedenlerden ötürü.
+1 yılYalnızlıktan kastın kızsızlık mı yoksa genel olarak herkese karşı soğukluk mu?
Ya çok çekingendir, ya da çok zeki. Ben çekingenim biraz mesela. Ama çok akıllı olduğu için diğer insanlarla konuşmaya tenezzül etmeyen insanlar da tanıdım, hep yalnız takılan...20 YorumlaBen evliliğin sorumluluğundan kaçıyorum biraz. Belki yakında düşünürüm şu an bana uzak, yalnızlığı da seviyorum. Evlilik amacı dışında biriyle birlikte olmayı da hoş görmüyorum.
22 YorumlaKadınlardan yediğimiz kazıkların sayısı çok olunca tekrar aynısı başımıza gelecek diye yalnız kalıyoruz.. Hepsi bu..
37 Yorumla- +1 yıl
Olduğundan fazla kontrollü olacaktır. Sen ona yaklaşmazsan o sana kolay kolay yaklaşmayacaktır. Onu elde etmek için tek yapman yanına sokulup zamanla güvenini kazanman. Sonradan vazgeçeceksen hiç uğraşma. Çünkü o artık birisine gerçekten güvenmeyi istiyor. Arkasını döndüğünde sırtından sevdiği tarafından hançerlenmek istemiyor. O artık bütün kalbini birisi için atmasını istiyor.
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlık aslında hiç düşünmediğiniz kadar çekici birşeydir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğin kalbi ürkmüş ceylanın korkusu gibidir bir kere kırıldı mı bir daha cesaret edemez ya da uğraşmak istemez reddedilip hayal kırıklığı yaşamaktansa yalnızlığı tercih eder rakı sofrasın da dostlarla muhabbetlerde arar teselliyi , ufak tefek çocuksu tartışmaları tripleri istemez belki gerçek sevgiyi arıyordur sırf sevgilim var dememek için yalnızdır belki vs. vs. kadınlar yalnızlığa katlanamaz gezer alışveriş yapar ama erkekler öyle değil acı bir tebessüm gibidir bir erkeğin yalnızlığı kendini her şeyden soyutlar çok düşünür az konuşur lütfen kızlar ya bir şans verin size uzanan ele ya da umut vermeyin
20 YorumlaYapılan yanlışlar canına tak etmiştir, sevse sevilmemiştir artık bu yola başvurmuştur.
33 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. yalnızlığı tercih eden hiç bir erkek görmedim desem.
THE END...13 YorumlaBaşından kötü bir olay geçmiş ve korkuyor olabilir.
11 Yorumla
+1 yılBir erkek savaşa katılmışsa yalnızdır sonraki hayatında. Bundan dolayı.
12 Yorumla- +1 yıl
Hep değil. Eğer onu anlarsan , onda etkiler bırakırsan ve ona güzel şeylerin halen var olduğunu gösterirsen hayır , hep değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorduğun soru, sorunun içinde saklı işte. vardır bir 'neden'i elbet, bunu bir iki şeyle adlandırmak çok saçma olur, vardır bir bildiği demekten başka bişey bulamazsın çünkü
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet kesinlikle, muamma
+1 yılbu çok derin be hocam ama aşı olmadıkça güzel bir derinlik bugünün sahte insanlarını görüp de ne yapsınlar ya
12 Yorumla- +1 yıl
hocam boş ver onlar acılarını kendi içlerinde yaşıyor kabuklarından sıyrılacaklar merak etme :)
Şahsen en temiz olanı yalnız olmak diğer türlüsü de güvendiğin dağlara kar yağması durumundan kaynaklanıyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Zevklerimle daha mutluyum çünkü. Her etkinliğimi yalnız başıma yaparım. Pistteki yarışlarda arkadaşlarım oluyor. :) WakeBoard yaparkende 3-5 kişi oluyor. Fakat denizin dibinde dalmaya ve paraşüte tek başıma giderim.
10 YorumlaSana verebileceğim tek cevap var/bu bizim kendi seçimimiz değil sizin seçiminiz?
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. istediği kıza ulaşamamıştır
ve bir bekleme durumundadır
erkeklerde kızlar gibi bir hayat arkadaşı arar10 YorumlaKısa zamanda çok şey yaşamıştır ve artık biraz demleniyordur. Zamanı gelince yalnızlığına bir son verecektir.
10 Yorumla
+1 yılSen mi soruyorsun yalnızlık severmisin diye, ben ki çayı bile iki şekerli içerim beraber erisinler diye, der şair.. aynı çayda eriyecek şeker olsa yalnız olmaz erkek..
02 Yorumla- +1 yıl
başka türlü izah aklıma gelmedi :))
Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Hayal kırıklığı, ihanet, özlem, duygularını yaşamak istemiyor olabilir. Belki de kafasını dinlemek istiyordur. Belki de terkedilmek istemiyordur. Rahatına düşkün olabilir. Kimsenin ona karışmasını istemiyor olabilir. Herşey olabilir.
10 Yorumlatip yoksa yalnız gezer. bu sadece bir örnek. bir çok nedeni olabilir
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşıktır günümüzün saçma sevgililiklerine kaptırmak istemiyordur kendini sevdiği kız onu sevmiyordur ya da o kızın sevme ihtimali varsa bile elemanın onu sevdiğini bilmiyordur...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulamamıştır veya ekonomik sıkıntılar da uzaklaştırır.
11 Yorumlaerkekler düşünmeyi sever düşünmek içinde yalnızlığa ihtiaçları vardır. örnek verirsek kadın bir filozof tanıyan var mı D:
12 YorumlaHuzur falan hikaye. kız arkadas edinemediği için yalnızdır. hoşlandığı bir kız olsa, özgüveni olsa yalnız dolaşmayı tercih etmezdi
01 Yorumlasıkıldık
https://vocaroo.com/i/s0yJ9lEFrrzs01 YorumlaYalnızlıktan daha az zararlı başka bir şey gösterirsen eminim onu seçecektir.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız insanlar kalitelidir içlerinden insan çıkar bende yalnız ve seçiciyimdir. Tek eşli
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazı insanlar zor sever bazılarıda çalışarak büyüdüğü için yaşamdan herşeyden yorulmuştur kendi kabuğuna çekilir bazısıda iyi niyetli olduğu için ve özgüvenden dolayı kimsenin yanına gidemez
+1 yılKızlara açılabilecek kadar cesur değiller.
Benim gibi04 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde de kizlarda oldugu gibi red edilme korkusu var.
Ve 100 kizdan 10 red ediliyorsa 100 erkekten 90 ni red edilir.
Bu riski goze alipda moralimizi bozmamak icin kacariz yalniz kaliriz.
Sonrada bize teklif eden veya arkadas olmaya calisan cirkin kizlarla beraberlik kurariz vey yalnizligi tercih ederiz. - +1 yıl
Niye cillop gibi erkeklerin bet suratlı kızlarla gezdiğini hiç görmedin mi?
Artık kimseyi merak etmek istemiyor olabilir veya kızların birbirlerine göstermiş olduğu yapmacık tavırlardanda bıkmış olunabilir
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılZira kadınlar tarafından hiç sevilmemiştir. Tıpkı benimki gibi. Bak, ben de yalnızım ve katlanmak zorunda kalıyorum.
00 Yorumla Seçmezler seçtirilir. .. :) seçmeli zorunlu ders misali :-)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılben yalnızlıktan şikayetçi oluyorum zaman zaman ama genel olarak yalnızken daha rahat bir yaşantım oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
zamanımı paylaştığım bir insan olmadığı için hayatımı idare ettirmem için daha fazla düşünmem gerekmiyor. Ama seviyorsam da zamanımı feda ederim tabiki orası başka
+1 yılkova burcu erkekleri aradığı kızı bulana kadar yalnız kalırlar ve bu durumdan şikayetçi değillerdir. genellikle gördüklerin kovadır.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir çaba sarfetmediğinde yalnız kalırsın. Neden çaba sarfetmiyorsun dersen çaba sarfetmeye değer kimse bulamadığımdandır derim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok evet. Birine değer verdiğinde hemen değişiveriyor.
karı kızla ugrasıpda kafaları sısecegıne yanlız takılıyolar kanks
12 Yorumlamesela bende öyleyim benim nedenim aykırı birisi oluşum yani biraz ters düşüyorum toplum kurallarına, yaşam değerlerine.
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bıkar, Ya güveni kalmaz, Ya da yalnız kalmak zorundadır.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMadiiyat desem, Ben 4 yıl önce gerçekten çok seviğim bir sevgilim vardı şükür ki unuttum. Ailesi beni bırakmaya zorladı onu. Gidipte ailesinin larşısına çıkacak yol param bile yoktu, öğrenciydik sonuçta. Bir erkek maddi anlamda belli bir güce sahip olmadan bir kadınla görüşmemeli, ben şu an bu durumdayım mesela :)
Cevap sahibi+1 yılevet hiçkimseyle görüşmüyorum ama :)
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duygularını açarsa bunun gururunu incitecegini sandığı için
12 Yorumla
+1 yılyorumların çoğu doğru olmakla birlikte elinden bir kaza çıkmasın diye
02 Yorumla- +1 yıl
olm sevin kulu köpeği vs herşeyin oluyo sonra daha zengin daha yakışıklı daha kariyerli birini bulunca senin hayatını mahvediyo. ondan sonra kadın cinayetleri. ben kendindem örnek vereyim 11 yıllık kız arkadasımla "niye zorla öpmeye kalkıstın" (ki karı kocadan beter olmusuz 11 sene) muhabbetine ayrıldık. elimde kalıyodu gebermedi serefsiz 5,5 ay hapisle yırttım. nerdeyse mühebbet yicektim
önceden sürekli başına kötü bişey geldiyse normaldir
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılartık kızların çenesinden ve isteklerinden bıktıkları için kafa dinlemek için sanırım
01 Yorumla Nedenini değil hayatımı anlatayım cevabını bulursun
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. Kafa dinlemek ister düşünmek ister birde kısmet bekler :)
00 YorumlaOlabilir arada kaçamak yapıyorlardır sadece düzenli bir ilşki onları yorabilir ve boğabilir o yüzden.
00 Yorumlayanlızlık paylaşılmaz :)) İşin şakası kızlarla uğraşılmaz be kanka :D
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 43,6b cevap paylaştı. aslında doğru kişiyi bekliyordur. ben öyleyim mesela.
02 YorumlaBen mesela yalnizim ve yalnizligimdan hicde rahatsiz degilim hayatima hickimseyi almiyorum yalniz cay icip yalnoz dolasiyorum yalniz tv seyredip yalniz takiliyorum
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık bazen daha seksidir...
12 Yorumla- +1 yıl
bir kadından ya da herhangi bir durumdan...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinin dirdirindan kaprisinden ve ac gozlulugunden sıkıldıgı icin...
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBnde o yuzden iki bucuk yildir yalnizim;)
+1 yılManita yapıp trip çekmek yerine başka bişey çeker :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. bazen bir seçim değil mecburiyet
12 Yorumla
+1 yılkız bulamadıkları için :D
10 Yorumla
+1 yılZamanında canı yeterince yandığı için olabilir
10 YorumlaSeçmez kızlar beğenmez mecburen katlanır yalnızlığa
ben en iyi örneklerden biriyim mesela00 Yorumlasol el daha çekici gelir çünkü :D
10 Yorumladoğru insanı bulamadığı için
10 YorumlaHuzur..
akraksiyona gerek yok diyolardır..10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası