Sadece sohbet edip kahve içmeyi düşünüyorum ama nasıl oluyor bu tinderdaki tipler? Sapık tacizci falan çıkar mi bir zarar verir mi? Tinderdan buluşan varsa bana anlatabilir mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, evet kendince büyük riskler barındırdığını söyleyebilirim. Fakat bunu sadece Tinder bazında değil, genel olarak internetten biriyle tanışıp buluşma riskine vurgu yapmak istiyorum. Elbette bir kadının bir erkekle buluşması, erkeğin kadınla buluşmasından daha fazla risk barındırsa da Allah korusun erkeğin de başına büyük işler gelebilir. Karşınızdaki kişi her ne kadar size kendini dürüst tanıttığını düşünsenizde aslında organ mafyası ya da onun aracısı, cinsel bir amaçla ya da aklıma gelmeyen ve daha bir sürü şey amaçlı da sizin güveninizi kazanıp buluşma konusunda aklınızı çelmiş olabilir. Kısacası şeytanın bile aklına gelmeyecek şeylerin peşinde koştuğundan o anda size zarar verme olasılığı yüksek olabilir.
Sonuçta sadece internetten yani ekrandan tanıdığınız kadarıyla onu tanıyorsunuzdur. Bir insanı kanlı canlı olarak görmek ve tanımakla, sadece internet üzerinden tanımak arasında dağlar kadar fark var. Dolayısıyla benim tavsiyem illaki de buluşmak istiyorsanız ve karşınızdakine de her şeye rağmen güveniyorsanız, yine de tedbir amaçlı olarak kalabalık bir ortamda buluşun ve tenha yerlere gitmeyin. Hatta mümkünse yanınızda bir arkadaşınız olsun ve o buluşma sadece sohbet edip kahve içmekle ibaret kalsın. Daha ilerisini çok daha sonra yaparsınız ama şu aşamada mesafenizi ve niyetinizi net bir şekilde belli edin.
Amacınızın sadece tanışmak olduğunu ve güven duygusunun hemen sizde olmayacağının net bir mesajını vermerniz, hissettirmeniz gerekiyor. İyi ve zararsız insanların hala var olduğuna inanıyorum ama bu demek değildir ki tedbirsiz olacağız veya gözümüz kapalı olacağız. Aksine biz tedbirimizi alacağız ve dikkatli olacağız. İnsanız sonuçta yani hepimizin başına bu yüzden istenmeyen şeyler gelebilir. Dediğim gibi son karar size ait ama eğer illa buluşacaksınız da önerilerimi dikkate almanızı tavsiye ederim. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben olumsuz bakmıyorum. Şu an iyi izlenimlerin oldu ki bunu düşünüyorsun. Sende bir internet kullanıcısısın unutma. Kim değil ki. Bu yüzden iyi bir ihtimal olması da muhtemel. şunu da söylemeliyim. Ben kendimi aktif bulan özgüvenli insan ilişkileri iyi olan biriyim. Otomobil elektronik program işi yapıyorum ne yazıkki ne çalıştığım ortamda kadınlar la sosyal olarak paylaşabileceğim bir ortam yok. Daha çok internetle sosyal olabiliyorum. Bana sorarsan internetle arkadaş arayanlar genelde benim gibi asosyal insanlar olabilir. ya da bu şeklilde anlık tatminler için hayatta işi gücü Kadın düşürmek olan apaçiler. bu yüzden tavsiyem arkadaşların arasında çalıştığın ortamda daha sağlıklı ilişkiler kurabileceğini düşünüyorum. 👋
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu site dışında hiçbir yerde üyeliğim yok hiç bir uygulamayı da indirmedim fakat sanaldan tanışıp buluştuğum kadın ile bir şeyler yaşayacağımı önceden söylerim her şeyden önce kadının vücudu ve giyimi arzulatıcı olmalı benim için değilse o kadınla buluşmam
10 Yorumla
Ya sonuç olarak günlük hayatımızda da karşımıza çıkabilecek insanlar. Risk her zaman var. Güvenip tanıştığın insan bile bakıyorsun ilerledikçe değişiyor. Git kalabalık bir yerde otur et. Ben bir kaç kere o programdan buluştum, bir tanesiyle sevgili oldum.
02 Yorumla- +1 yıl
Şu an noldu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
112Cevap
+1 yılyorumları okudum da , bilen de yazmış bilmeyen de. her zamanki gibi bilgisi 0 olan insanlarımız da fikrini belirtmiş tabiiki. o kadar çok "zeka seviyesi düşük" insanlarımız var, yemin ediyorum şu soru Türkiye 'nin tablosu resmen :Dhanımefendi Tinder genellikle fbuddy arayan insanlar tarafından kullanılır. Riski de reelde tanıştığın bir insanla aynı risk derecesinde. Sonuçta kimseyi ilk başta tanımıyor , bilmiyorsun. Her zaman görüşeceğin yeri sen belirle ve kalabalık bir ortam olmasına dikkat et. Görüştükten sonra bir şeylerin yanlış gittiğini falan da düşünüyorsan gönderir işine bakarsın. ha ben de kullandım bir iki birlikteliğim oldu ama inan instagramdan facebook'tan vs diğerlerinden farkı yok burada sadece amaç belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar da abartılacak bir uygulama değil millet neler yazmış böyle yorumları okudum da.
Şöyle söyleyeyim, karşındaki insanın fake olup olmadığına emin ol. Fotoğraflarından, konuşmasından anlaşılır zaten. Instagram iste mutlaka. Yok derse inanma. Uzun süre sohbet et buluşmadan önce. Düzgün biri olduğuna emin olduktan sonra buluş ama dışarıda buluş. Eve falan gitme. İnsanların olduğu kafe, AVM tarzı yerleri tercih et.50 Yorumla
+1 yılŞöyle söyleyeyim. Öncelikle ben kızım. Ben 3 kişiyle buluştum. Bunlardan ikisi aptaldı biri de çok iyiydi tam kafa dengimdi. Ama üçü de zararsızdı. Kafa dengi birine denk gelmek şans işi ve tecrübelerime dayanarak kafa dengi biri bulmanı zor olabileceğini düşünüyorum. Aynı şekilde sana zarar verebilecek birine de denk gelebilirsin. Bu da şans işi. Eğer endişe ediyosan halka açık yerlerde buluşup önce bir tanı. Zaten kafede falan hal tavırlarından ne olduğunu az çok kestirirsin. Ama kendini de kasma. Tinder gibi uygulamaları insanlar belli amaçlar için kullanır: sevişmek, *, trollemek, vb... ve gözlemlerim doğrultusunda Tinder'daki tiplerin genel olarak özgüvensiz olduklarını söyleyebilirim. Özgüvensiz insanlar da uysal oluyor. Bu da senin için avantaj çünkü zarar verme riskleri az. Bunlar benim tecrübelerim. Dikkatli bir şekilde sen de dene. Bir de Tinder'dan biriyle buluşacaksan çok yakın bir arkadaşına haber ver ki bir aksilik çıkarsa nerede ve kimle olduğunu bilen biri olsun.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılguvenme... tinder amaci ney ona bak sonra ulkemize bak kararini ver
12 Yorumla
Soran+1 yılValla sayende düşününce vazgeçtim buluşma işinden çok sağol. İsim şehir her şey fake takılırım orda bundan sonra. Kızın var mi bilmiyorum ama İnşallah ileride biri de senin kızını korur böyle.
- +1 yıl
eğer faydali olduysam ne mutlu bana. bekarım henuz ama insallah hayirlisi cikar kizimin karsisina..
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erkeklerin amacı sekstir ama elbette böyle olmayan da çıkar arada... Netten tanıştığım 30 kişi falan olmuştur 15 sene içinde ve emin ol her türlüsünü gördüm 😃Sapığından tut biseksüeline kadar😃
Şimdi artık korkuyorum erkeklerden yani çok düşünüyorum buluşurken, aylarca bekliyor çocuk 😂29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNoldu?😃
Cevap sahibi+1 yılkanka? 😃Yani hayatımın aşkını bulamadığım kesin😂
Cevap sahibi+1 yılTabi canım ne hayallerle gittim😂
- +1 yıl
Hepsini saydın mi? Ajanda ya kaydetseydin bari sonra lazım olur belki
Cevap sahibi+1 yılYok hepsinden kaçtım, aradığım aşk değildi kaydetmedim
Cevap sahibi+1 yılAradığım aşkı onlarda bulamadım demek istedim, aradığım aşk değildi derken yanlış anlama 😃
Tinder Amerika'da cinsel birleşim amaçlı kurulmuş ve o amaçla kullanılan bir site.
Türkiye'de %90 cinsel ihtiyaç için kullanılıyor.
Orada bulunup daha sonra kaygı içinde bulunmak abest geliyor bana. Amacın o değilse orada ne işin var?
Amaç cinsellikte zaten doğru adresdesin takıl kafana göre.20 YorumlaTinder=Cinsellik. Bunun bilincinde olarak buluş eğer buluşacaksan. Ki hiç uygulamayı kullanmamama rağmen biliyorum bunu başka ne amacı olabilir sence? Kahve içme amacıyla birisinin orada dolaşmayacağını bildiğini sanıyorum.
30 Yorumla
+1 yıl2 kişiyle buluştum genelde niyetlerı seks ve güvenılır tipler degıl sana tek gecelık kadın gözuylr bakıyorlar ordan 10 kişiden 1 inin niyeti ıyıdır o ıyı nıyetlı de anormaldır yani orası normal ınsan yeri degıl orsyı kullanmanı bıle basıtlık göruyo yuzune vuruyolar uzak dur
30 Yorumla
+1 yılZaten o site bedava tek gecelik kadın için var olan uygulama. Yani normal arkadaşlık ya da sevgililik için ümitlenme. Kimbilir belki toplu bir ilişki ne bileyim işte bir sürü iğrenç şey. Bu devirde babana bile güvenme. 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılSen o kahve olayını geç bir kere... Biz çok kahve çekirdeği gördükSesli Chat kanalları , Camfrog'lar , Paltalk vs vardı. Camfrog halen var ve yaygın.. Tinder gibi uygulamalar hep vardı. Tango mesela.. uygulamaların adları , Pc veya Telefon için olmaları , FARKETMİYOR. Gerçek adını bilmediğin (hüviyetini göster diyemediğin) biriyle buluşacaksın. Her türden insan gelebilir karşına. Bence sen seks için tanıdığın birini bul. Veya tanı sonra seviş. AMA ne yaparsan yap DEPLASMANA GİTME !
12 Yorumla
Soran+1 yılYani karşı tarafın evine mi deplasman dediğin?
- +1 yıl
Evine ve Şehrine. Buluşma yerini daima sen seç
Genelde erkeklerin amacı cinselliktir ama niyeti düzgün insanlarda var benimgibi🙂Niyetinin iyimi kötümü olduğuna sen karar verirsin zaten Karşındakinin davranışlarından Ben bikez buluştum çay kahve içip ayrıldık devamı gelmedi bende üzerine düşmedim
00 YorumlaDünyada bir çok tanışma sitesi var tinder da biri günlük anlık ilişki arayanlar çoğunlukta
Soramazsın diye bir youtube programına onun bağımlısı bir bayan çıkmıştı onu izlemenizi tavsiye ederim kafanızdaki soru işaretlerini giderir00 YorumlaInsanlar tek gecelik ilişki icin kullanıyormuş orayı röportajda izlemiştim güvenme bence buluşmada öyle bir yerden niye birini bulasın ki? Adam mı yok.
10 Yorumla
+1 yılvalla ben tinder’ı hiç bilmiyordum duymamıştım daha önce bu sitede ki yorumlarda okudum öğrendim neymiş dediklerine göre tek gecelik ilişki için mi neymiş bence uzak dur tinder mı nedir ordan
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılTinder zaten sevişkenler için bir program. Amaç sevişmek orada lakin bizim kızlar arkadaşlık sitesi zannediyor. Herşeye hazır ol. Laaakk diye çıkarıp kahvenin yanına koyarsa ürkme.
10 Yorumla bir arladaşım 3 kadınla buluştu, hiç biriyle yatmadı. Öbürü iki hanımla buluştu, ikisiyle de yattı.
Sen hayor dedikten sonra kahbe içerken üzerine atlamayacak ya, buluş, beğenmezsen şutla10 Yorumla
+1 yılRisk ne kelime, arkadaşıma biri polis olduğunu söylemiş inşaatçı çıkmış
41 Yorumla- +1 yıl
Ahaha iyi olmuş 😂😂
açık alanda ve kalabalık ortamlarda olacaksa değil, tek şart şu, ilk görüşme olmadan kişisel bilgilerinizi vermeyin
22 Yorumla- +1 yıl
bende aynı şeyi düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir kere biriyle buluştum hatta baya baya aşık oldum o da sevdi 10 ay falan bir sevgililik sureci oldu cinsellik konusu bile açmadı hiç şans yani bu işler
30 Yorumla
+1 yılYani vizyonsuz bir teletabi gibi gözükecegine eminim. Eğer tv de dramatik cinayet haberini duymazsak
30 YorumlaOradaki erkeklerin amacı hep cinsellik %99 u ilk gün kahve içsenizde ikinci bulusmada evde bulusmak icin teklifte bulunur
10 YorumlaSadece tinder den değil tüm sosyal medyalarda dikkatli olmak gerekir buluşurken.
20 Yorumla
+1 yılRiskli bence gitme illa gitmek istiyorsan yanında biriyle gitmen daha güvenlI olur senin için.
20 Yorumla
+1 yılSanalda şurası burası diye bir şey yok , hepsi güvenilir iletişim kurmak için yeterlidir... ama cesaret yoksa bahaneler bitmez
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHmm bnd merak ettm de bnc boş yani hepsi meraktn orda sen olmassan başkasi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTacizci de çıkar, keş de çıkar, katil ve psikopat da çıkar.
Her şeyi yapma olasılığı da var. Bunu unutma.
Genelde bir kızla yatmaya çalışan erkek tipleriyle dolu.10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDirek seviştiğim insanlarda oldu.
çay içip muhabet ettiğim zaman da10 Yorumla Tinderda takılıyorum henüz buluşmam olmadı olunca görürüz :)
10 Yorumla
+1 yılBen kullandım sıkıntı yani ilşki için doğru bir yer değil ne kadar yanlış insan varsa orda
10 Yorumlaİyisi de vardır, kötüsü de. Karşındaki kişiyi tam iyi tanımadan buluşma bence.
10 Yorumla
+1 yılAlayı sapık. Buluşacaksan da kalabalık bir ortam ya da mekan seç
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılinternetten birine asla güvenme hele tinder da sağlam adam olmaz sil gitsin
10 Yorumla
+1 yılŞans meselesi iyi biri de çıkabilir kötü biri de ama genel amaç sevişmek
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTinder uygulaması 'ni erkek ne için kullanacak acaba tabiki seks partneri bulmak için. Bunu bile bile giriyor konuşuyorsunuz sonra yusuf yusuf çok saçmasiniz kızlar
00 Yorumla Ben 3-4 kere gorustum bir tanesi seviyeli cikti hala arkadas olarak konusuyorum iyi insanlarda yok degil yani her yerde böyle.
44 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş bulmak için mi girdin?
Soran+1 yılErkek miydi seviyeli dediğin? Ve yakışıklı mıydı? Genelde yakışıklıların seviyesi düşük olur diyorlar.
- +1 yıl
Soran ne gömdün erkekleri be...🙂
- +1 yıl
Tinderdan evlenen duydum da best friend bulana ilk defa şahit oluyorum
+1 yılBen bir kızla buluştum onun bile amacı cinsellikti gerisini sen düşün jdjsjdks
21 Yorumla- +1 yıl
Kanka yanladinjz mı 😁
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenme derim.. insan gözünün onundekinin ne olduğunu bile bilmezken bir de netten herhangi bir uygulamadan büyük risk
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak internet ortamında tanıştığın biriyle buluşmak tehlikeli ve riskli..
00 Yorumla
+1 yılTinderdan güvenilir aile erkeği bulacağını düşünüorsan çölde kutuo ayısı ara daha iyi sskso
01 Yorumla- +1 yıl
@bensedanizzzgüzel bir yorum👏👏👏
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 kişiyle goruştum. Amacinin anlik cinsellik icin bulusma oldugunu ilk gorustugum kisiden ogrenmistim. 2. Gorustugum kiside cok doyumsuz hergun seks yapmak isteyen bir kadindi
01 Yorumla- +1 yıl
At yalani.. kim. tutar. seni
valla bana düşe düşe uzak doğudaki bir manita düştü :D türkler yakışıklı erkek seviyor napacaksın
00 YorumlaAga şimdi sitenin amacı vuruşmak, hamama giren terler, risk senin ne istediğine göre var
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm uygulamanın adını şimdi duydum 🤷♀️ cahil miyim
01 Yorumla- +1 yıl
@fukaninhatunu yanlız değilsin🙈🙈
İnternet & Teknoloji konusunda 7,7b cevap paylaştı. ben cok kez buluştum görüştük sevgili oldugumuz da oldu fb olarak takıldıgımda
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılBilemeyiz hayatta böyle bir ihtimal hep var. Tindera özel değil.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece Tinder değil genel olarak sanaldan tanışmak riskli.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 8,3b cevap paylaştı. bir problem olmaz lakin dikkatli de olmak gerek kalabalık yerler tercihin olsun
00 Yorumla
+1 yılTakılmalık arıyorlar. Ciddi düşünen kimse yok. Herkes yaşadığına ve zevkine bakıyor
00 Yorumla
+1 yılCinsellik amaçlı kullanılıyor. Yatmak istiycek bilgin olsun. Eğer öyle bir niyetin varsa buluş
00 Yorumlaİnsanların niyetini bilemeyiz. Bu yüzden pek tavsiye edilmez.
00 Yorumla
+1 yılkanka o program seks için sohbet arkadaşlık için değil yanlış anlamışsın olayı sen hemde baya...
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTinder da hiç gerçek birini bulamadık arkadaş siz nereden buluyorsunuz ya :D
00 Yorumla
+1 yılCinsel olarak sapık olabilirler ama diğer yönden normal insanlar
00 Yorumla
+1 yılBen buluştum, kız bana aşık oldu resmen; tanışma süreci sıkıntılı olabiliyor; reelde başka ekran karşısında başka; denemeden bilemezsin. Zarar veremez eğer yalnız kalacağınız bir yere gitmezseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbuluştum toplamda 5 kişiyle hepsinin de amacı seksti o yüzden direkt sildim uygulamayı
36 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenmek için mi bulustun
- +1 yıl
Nebilim bn hiç indiremedim ama baya üyesi var sanırım
- +1 yıl
Nebilim beni etiketlerin sandım
+1 yılkahve içme niyetinde olan adamın tinder da işi ne yaa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltenderın amacı seks partnerı bulmak abı sevısmeyeceksenız tınder kullanmayında orda burda arayan erkeklerınde buralara degılde oralara gıtmesını saglayın her programı amacına gore kullanın
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl böyle işlere cesaret ediyorsunuz aklım almıyor hiç bulaşmayın derim sonra uyarmadı deneyin
10 Yorumla
+1 yılKalabalık bir yerde buluşmalısın... Aksi takdirde; comolokko...
20 Yorumla
+1 yılOrdakiler genelde cinsellik için buluşuyor ama sen bilirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri