Biseksüelim ve Müslümanım?

Arkadaşlar 13-14 yaşındayken erkeklerden de hoşlandığımı fark ettim fakat bu durumun islamda hoş karşılanmadığını bildiğimden çok fazla üstelememiştim. Daha sonra liseye geçmemle birlikte insanların çok saygılı ve açık fikirli olduğunu gördüm. Okuldaki herhangi biri çekinmeden cinsel yöneliminden bahsedebiliyordu ve kimse bu durumu abes karşılamıyordu. Açıkçası bu durum beni biraz cesaretlendirdi ve ben de birkaç kişiye bu konuda açıldım. Öyle öyle derken eskiden hissettiğim rahatsızlık olmadan erkeklerden hoşlanıyordum ve bu süreçte İslamdan çok uzaklaştım. Bu şekilde doğmuşsam benim yapacak bir şeyim olmadığını düşünerek Allah’ın bunu yasaklamış olmasını mantıklı karşılayamadım. Şimdilerde ise hayatı ve buraya geliş amacımızı yeniden sorgulamaya başladıkça aynı rahatsızlık hissine yeniden kapıldım. Bir dönem çok depresyonda hissediyordum. Namaz kılmaya başlasam da bir erkekten hoşlandığım için gerçekten tam anlamıyla kendimi iyi bir müslüman gibi hissetmiyordum ve hala daha öyle. Ne kadar uğraşsam da duygularım beni ele geçiriyor. Eğer neden biseksüelsen bir kızla gelecek düşünmüyorsun diye düşünebilirsiniz. Bu durum benim için çok karışık. Bir dönem kızlar ilgimi çekerken erkekler çekmiyor bir dönem de erkekler ilgimi çekerken kızlar çekmiyor. Sadede gelecek olursak sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum. Özellikle İslama daha yakın olan üyelerin yorumlarını kesinlikle okumayı umuyorum. Eğer müslüman değilseniz özgür olmamı, nasılsam öyle davranmamı söyleyebilirsiniz fakat bu durumun çoğu insan gibi benim de bir sınavım olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta herkes farklı şekilde sınanır. Şu an 18 yaşındayım ve erkenden benim için doğru olan yolu seçmeyi umuyorum.
Biseksüelim ve Müslümanım?