Internette özellikle de Youtube´de bununla ilgili fazla sayida video görüyorum. Bunu deneyecegim. Hoslandigim bir cocuk var. Benden hoslanmasi ve bana yazmasi icin telepati, rüyaya girme, rituel vs deneyecegim artik. Bunlardan birini yapip da sonuc alan var mi? Varsa tam olarak ne yapti ve nasil yapti? Dikkat etmemiz gereken detaylar nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılRitüel değil de daha bugün sonuçlanmış bişey anlatayım belki de sadece kafamda kuruyorumdur. 3 aydır benden ayrılan eski sevgilim için ağlıyorum ve numarası da dahil her şeyini değiştirmişti. Tekrar konuşma ihtimalimiz milyonda bir bile değildi. Ona ulaşmam da imkansızdı. İnançsız biriyim aslında ama son 2 haftadır isyan ede ede ağlıyorum allah varsan neden beni hiç sevmiyosun çektiğim acıyı görmüyo musun diye. Tekrar arkadaş olma ihtimalimin bile milyonda bir olduğu kişiyle bugün yeniden başlama ihtimalimizi konuştuk. Ritüeli falan boşver yardımı isteyeceğin kişi belli.
33 Yorumla
Soran+1 yılNasil sana tekrar mesaj mi atti yoksa tesadüfen bir yerlerde karsilasip sonra birden tekrar birlikte olmayi mi konustunuz? Zaten rituellerin de amaci bu yani bir seyin olmasi icin evrene mesaj yolluyorsun evren de sana geri donus yapiyor. Tabi kisinin inancina vs gore bu mesaj allaha dua etme vs de olur.
- +1 yıl
Mesaj attı onu asla bulmamam için değiştirdiği numaradan. Zaten karşılaşamayız şu an farklı şehirlerdeyiz. Onu hala istediğimi biliyor zaten şans verebileceğini konuştuk
Soran+1 yılYorumun icin cok saol :) bu benim moralimi arttirdi
En İyi Cevaplar
Çok sayıda izlemiş olmana gerek iki tane izlesen yeter. Fark etmeni umduğum şey; ortalama on dakika süren bir videoda nasıl yaptığını anlattığı süre bir dakika bile değil. Sen ön dakika izle de o para kazansın diye böyle şeyler var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsini izlemedim ama ama birini izleyince Youtube sag tarafta benzer videolar oneriyor ya o yuzden gordum. Bide girip yorumlara bakiyorum genelde cogu kisi olumlu yorum yaziyor ama bide size sormak istedim burdan boyle seyler yapip da sonuc alan var mi? Hangisini deneyim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendi isteğiyle sevmedikten sonra anlamı var mı
O değil de bunlara nasıl inanıyorsunuz ya01 Yorumla
Soran+1 yılAslinda kendi istegi ile seviyor ama boyle seyler icinde en ufak bir sevgi varsa onu daha da guclendiriyor. Zaten seni hic tanimayan birine falan uygulayamiyorsun
+1 yılOlmuyor diye böyle şeylere neden kalkışıyorsun uğraşıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılCunku onun da beni sevmesini istiyorum ve bunun icin yapabilecegim seyler bunlar
- +1 yıl
Yaşanması gerekn birşey varsa zaten yaşanır zamanı vakti geldiğinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilinç altı ve evrenin sırları diye bir youtube kanalındaki videoları denedim videoları telefonuma indirip kulaklıkla dinleyip ne deniliyorsa uyguladım
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki sonuc ne? Ise yaradi mi?
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum bende:)
Soran+1 yılben de bir rituel yaptim hala mesaj atmadi
- Cinsel Yaşam konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş ne kullanıyorsan çabuk bırak onu
03 Yorumla
Soran+1 yılDenemedim daha da deneyecem ama neden ki? Youtubede boyle videolari izleyen 1 milyondan fazla insan var. Olumlu yorum yapan da bir cok kisi var tek deli ben mi oldum :(
- +1 yıl
İnanmayın böyle şeylere. Kafayı siyirirsiniz
Soran+1 yıl:(
Genelde ilk adımı atanlardanm
08 Yorumla
Soran+1 yılBen hoslandigimi belli ettim de olumsuz cevap aldim. Ama hala hoslaniyorum o yuzden onun da benden hoslanmasini saglamak icin boyle bir sey yapmak istiyorum.
Soran+1 yılFazla vakit gecirisek hoslanir mi? Cunku eskiden daha sik bulusuyorduk sonra ben hoslandigimi belli ettim yani ilk tanismadan bir 6 ay kadar sonra onla arkadasliktan daha fazla seyler düsündügümü belli ettim. O da acik acik olmaz dedi.
Soran+1 yılCünkü hala seviyorum. cünkü ona karsi hislerim hala degismedi ve hala baska bir kizla samimi olma ihtimali beni cileden cikariyor
Soran+1 yılevet asdfghj
Hoşlandığını söylesen nolur
05 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim yani soylemedim ama belli ettim. O da benle basta ustu kapali olarak benden hoslanmadigini belli etti ama ben anlamamazliktan geldim. Ben anlamamazliktan gelince de benle acik acik konustu dedi senin benden hoslandigini biliyorum bunu cok belli ediyorsun ama olmaz dedi. Şu an hala selamlasiyoruz ama tekrar yuzsuz gibi soylemem. O yuzden boyle seylerle deneyim diyorum
Soran+1 yılasdfghjkl ise yararsa mesaj atarim tekrar
Soran+1 yılEvet asdfghjk
Günah kuzularım
02 Yorumla
Soran+1 yılSevmek gunah mi? yaa cok seviyorum gunahi falan boynuma zaten büyü degil telepati ruyaya girme ama olmuyorsa tabi daha saglam büyü gibi seyler de deneyebilirim.
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ya inanmayın şunlara
06 Yorumla
Soran+1 yılBaska türlü de olmuyor :(
Soran+1 yılhoslandigimi belli ettim, olumsuz cevap aldim. Yani hala konusuyoruz ama bu tür seylerle de guclendirmek istiyorum. Tekrar hoslandigimi belli edemem yuzsuz gibi yani. Cunku net bir sekilde hayir dedi. Once ustu kapali olarak dedi falan ama sonra ben anlamamakta diretince acik acik konustu
Soran+1 yıl:( yani hic bir zaman hoslanmayacak mi? :( beni üzdün
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Rituell yaparak birinin sizden hoslanmasini ve/veya mesaj atmasini-aramasini sagladiniz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat