Erkeklerin belli bir yaşa gelene kadar birsürü kızla eğlendiğini biliyoruz hovardalık peşinde olduğunu biliyoruz. Kaç yaşında ciddi düşünmeye başlarlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında bu konu erkekten erkeğe değişkenlik gösteriyor. Erkeğin kişiliğine ve karakterine bağlı olmakla birlikte nasıl bir çevresi olduğuyla ve maddi imkanları elverip elvermediği ölçüde ciddi düşünmeye olayı başlıyor. Bir başka deyişle, kişinin içinde bulunduğu psikoloji çok önemli. Sıcak bir yuva kurmaya hazır mı veya bunu ne kadar istiyor? Bu sorunun cevabını verebilmesi için önce kafa olarak evliliğe hazır olması gerekiyor.
"Erkekler belli bir yaşa gelene kadar bir sürü kızla eğlendiğini biliyoruz." demişsiniz. Kusura bakmayın ama gerçekten her erkek aynı değil. Mesela ben şu anda 26 yaşındayım ve 4 ay sonra 27 olacağım. Öyle normal anlamda çok kız arkadaşım dahi olmadı. Olanlarla dahi belli bir mesafe içerisindeydim yani başkaları gibi hem ruhen hem de fiziken çok içli dışlı olmadım. Çok tipsiz ya da asosyal de değildim ama gelecek düşünmediğim kimseyle gönül eğlendirme gibi bir niyetim olmadı. Dolayısıyla ben her erkeğin hovardalık peşinde olduğunu yani o zihniyette olduğunu düşünmüyorum.
Bu bağlamda benim gibi erkekler okulunu bitirip, askerliğini yapıp işini eline alınca evliliğe bir adım daha yaklaşırlar ama karşısındaki insanın onu hayal kırıklığına uğratma ihtimalinden, evliliğin getireceği sorumluluklardan dolayı hemen evlenmek istemeyebilir. (Aynı şey kadın için de geçerli). O yüzden karşılıklı olarak duygusal bağ kurabildiği, sağlıklı bir iletişim içinde olabildiği ve anlaşabildiği bir kız görürlerse ve bu dediğim tüm kriterler de tamamsa erkek reşit olduktan sonra yaş fark etmeksizin ciddi düşünmeye başlayabilir.120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cevap verecek olursam kişiye göre değişir. Bunun belli bir yaşı yoktur.
Kendim adına konuşursam şimdiye kadar Allah'a şükür hiç bir kızla hovardalık yapmadım. Tamamen temizim. Hep normal arkadaş gibi takıldım. Şimdiye kadar tek bir sevgilim oldu o da sanaldandı. Ayrıldıktan sonra şimdiye kadar gerçek hayatımdaki tek bir kişiyi ilk kez çok sevdim. O da bunun kıymetini bilmedi. Anlayacağın ciddi düşünsek bile alacağımız olmuyor.
Şu durumda bana sorarsan kendimi hazır hissediyor muyum? Hayır. Üniversite bitene kadar da tam olarak hazır hissetmeyeceğim. Evet icraatlı bir insanımdır ama tam tamamlanmış olduğumu düşünmüyorum. Çünkü hem biraz fark yaratan birisi olmak hem de küçük eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Dolayısıyla da evliliğe tam hazır olduğumu düşünmüyorum. Ama ciddi bir ilişkiye hazırım.10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Genelleme yapmak anlamsız, bazı erkekler 60 yaşına gelene kadar gözü disaridadir, bazıları 20 yaşında hayat arkadaşını aramaya başlar. Kadinlar genelde yırtık, girişken ya da hovarda tiplere denk gelir çünkü oturaklı ve kişilikli erkek her kadına yakınlaşmak için ilk başlarda hevesli olmaz. Zamanla tanıdıkça yakınlaşmayı ister.
03 Yorumla
Bu genelleme ne kadar yanlış! Sen eğlenilecek kadın imajı verirsen adamlarda senle sadece eğlenir ( lafım sana değil genelleme). Yaşla alakası yoktur. İş garantisi, maddi olarak rahat olmak, askerliğin aradan çıkmas vb. şeylere önem verirler. Sevdikleri kadın rahat etsin isterler. Ama erken yaşta hayatlarının kadınını bulurlarsa da bırakmazlar. Kaçırmak istemezler. Yaşı yoktur yani.
Bu şartlara sahip ama doğru kadını bulmadığı için bekar olan çok arkadaşım var00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
176Cevap
Bunun belli bir yaşı yokki tamamen insanın kendini evliliğe hazır hissetmesi ya da yetişme tarzı olarak yuva kurmaya meyilli olması/ olmaması gibi psikolojik durumlar etkili oluyor. İlla genelleme yapmak gerekirse iş, askerlik ve maddi açıdan yeterli görme yaşı 27-30 arası diye düşünüyorum.
70 YorumlaBen 17 yaşında iken evlenmeyi düşünüyordum en az 7 yıl var diyordum hedefim 24te evlenmekti askerden gelmişim isim var falan 17 yaşımda para biriktirmeye başladım ve ciddi ciddi biriktiriyordum ama evlenmekten vazgeçtim kendimce bir sürü sebebim var bu durumda evlenmek helal daireye girmek gerçekten çok zor ve bence daha da zorlaşacak. Herhangi birisiyle ne sevgili oldum ne flörtleştim ne de eğlendim bu uygulama gibi uygulamalar kullandım belki düzgün birini bulurum diye denk geldim belkide ama bilmiyordum. Evlenmeyi düşünmüyor ve istemiyor artık amacım o tarz duyguları sürekli azaltmak başka türlü yapamam
12 Yorumla- +1 yıl
Neden
İnsan sevdiği kişiyle ciddi düşünür zaten. Ciddi düşünülen bir şey evliliğe gitmiyor tabiki her zaman. Bir çok parametre var erkek için; Askerlik, ekonomik durum, psikolojik olarak hazır hissetme ve bunlardan çok daha önemlisi, karşındaki insanla bir ömür geçer mi gerçekten bunun muhasebesi. Evlenmek için hiç bir zaman evlenmem, buna değecek biri olması gerek. Sadece gözlemlediğim, 33-34 yaşından sonra erkekler, ''düzgün biri çıksa da evlensem'' kafasına giriyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu zamana, kişiye, sorumluluk duygusuna , yaşam tarzına, maddi imkanlara ve bulduğun kişiye göre değişir. Zaman: Mesela Ahmet 2007 yilinde 27 yaşında olsa idi evlenirdi ama aynı Ahmet 2020 yilinda 27 yaşında ise evlenmeyebilir. Kisi: Ahmet evlenmek ister ama Mehmet istemez Sorumluluk duygusu : eş , çoluk çocuk gibi sorumluluk duygusu almaktan kaçan insanlar da var ama bu duyguyu çok sevenler de var. Maddi imkan: Aynı Ahmet aylık maaşı 100 lira iken evlenmez. ama 300 lira iken evlenebilir. Bu yaştan bagimsizdir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler anneleri öldüğü zaman büyürler. Bu büyüme de onları hayatın tam göbeğine atar.
Bu saatten sonra ciddi düşünmemek imkansızdır onlar için.141 Yorumla- +1 yıl
Annelerini mi öldürelim şimdi mocıguıofıugoıs
- Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkekle sevgili olduğunda evlilik lafını duyunca yüzünün şekli değişiyorsa o erkeğin amacı bellidir. Bir hatun sevgilisine ilk andan itibaren evlilik düşündüremiyorsa o iş yaş maalesef 👍 Hovardalık peşinde koşan erkekler zaten kaç yaşında olursa olsun karakteri değişmez. Her gördüğü çiçekten bal alma derdindedir, evlilik hovardalar için önemli değildir. Çocuk torun tombalak olsa bile kadın peşinde koşar.
20 Yorumla
+1 yılBence 25 yaşını geçtikten sonra çoğu erkek ciddi düşünüyor. O arayış içerisinde iken birkaç kırdığı kalp oluyor sanırım.
30 YorumlaBu durum erkekten erkeğe değişir çünkü büyüdüğü ortam , ailesinin verdiği eğitim, çevre (arkadaş ortamı) gibi faktörler olgunlaşmaya etki ediyor. Fakat çoğu zaman hayatın tadını çıkaralım düşüncesi altyapıda ufaktan da var olduğundan bir nevi olgunlaşma yaşı gecikiyor. Tabiki istisnalar var mı var ama demişler ki istisnalar kaideyi bozmaz fakat genel olarak konuşacak olursak yaş ilerledikçe gerçeklerle daha çok yüzleşmeye başladığından dolayı her şeyin temelinde bir ciddiye alma isteği oluşuyor ve bu da bence 26-30 yaşları arasında (olgunlaşıyorlar) oluşuyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılErkekten erkeğe değişir bu böyle genellemeler yapmayın. Erkeklerin belli bir yaşa gelene kadar bir sürü kızla eğlendiğini, hovardalık peşinde olduğunu biliyoruz. Yazmışsın, çok yanlış bir genelleme bu. Her erkek hovardalık peşinde değil. Erkekten erkeğe bu değişir. Ben 25 yaşından sonra evlilik düşünüyorum hiç hovardalık da yapmadım.
10 Yorumla Genelleme yapmak doğru olmaz. 18inde aşktan gözünü karartıp evlenmeye kalkanda var kendini hiç hazır hissetmeyen de. Şahsi durumumsa 25ten sonra üzerimde evlilik baskısı hissediyorum. Özellikle kendisinden büyük kardeşi evlenen varsa genelde de öyle olur. Bir de ilk kez evliliğe kendimi yakın hissettiğim an birini çok sevdiğim andı. O yüzden erkeklerde evlilik planları yaş değilde sevgi üzerine hesaplanabilir.
10 YorumlaAna kuzusu olmadığı zaman düşünür Buda kişiden kişiye değişir 😂 bazıları 20 Li bazilarida 40 Li yaşlarında bazilarida hiç evlenemez bunun yüzünden
23 Yorumla- +1 yıl
Seni almazlar ama 😃
- +1 yıl
13 sene önceyse o zaman olur. Şu an olmaz ama 😂
+1 yılBunun belli bir yaşı yok takıldığın erkeğin olgunluğuyla alakalı bir durum kimisi 20 yaşında erişir o olgunluğa kimisi 35 yaşında bile erişemez ilk önce karşındaki insanın evlilik gibi ciddi bir olayı kaldırabilecek olgunlukta olup olmadığına bir karar ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakıyorumda çoğunuz ön yargılısınız. Erkekler istediği iş imkanını yakaladığında kendine özgüven gelirde ciddi olur. Ben bu güne kadar hiçbir kızla çıkmadım, hiçbir kızla ilişkiye bile girmedim. Ama gel gelelim artık benimde bir takım ciddi düşünme zamanım geldi, ama doğru kişiyi arıyorum. İnşallah bulacamda.
20 Yorumla
+1 yılÜlkemizde kadınlar da erkekler kadar eğlence peşinde hatta daha fazla diyebilirim. kadın erkek fark etmiyor. ülkemizde sevgiden anlamayan çoğu kişi ilk önce eğlence için deneme yanılma yapıyor el ele tutuşuyor öpüşüyor cinsellik konuşuyor. yeteri kadar eğlendikten sonra da adam olanı arıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılŞu an tamamen icerisinde yalan dolu, dogruluktan payinin cok nadir bulundugu bir soru sordun.. karsi tarafin pas veremeden kendisininde eglenemicegi erkeklere gelince.. kerhanede erkek yok ya.. daire eskortuna gidince eskort erkek degil ya.. striptizciye gidince striptizci erkek degil ya.. meyhaneye gidince garson fahiseligini yapanlar erkek degil ya.. geceleri gunduzleride kendini pazarlayanlar sokak koselerinde erkek degil ya.. seks shoplarin yuzde 90 penis oyuncaklariylan dolu degil mi? seks sitelerin sohbet sitelerin yuzde 80kiz dolu degil mi? İnstagramda orda burda orasini burasini acip foto cekenler erkek degil ya.. liselerde unilerde dayanamayip grup halinde dahi yahutta gizlice yahutta aciktan dahi ona buna masturbasyon yapip onunla sevisip takilan kizlar degilde kim? Siz uslu durdunuzda erkekler mi ustunuze coktu? Yaw zinanin ve sexin yuzde 90nin sebebi sizlerken bu nasil sacma bir soru? :)
00 Yorumla
+1 yılHayvan mı bu, belli yaşta erişkin olusun? Erkek meyvesi, 27 yaşından 132 gün aldığında olgunlaşmaya başlar... Bu ne kadar saçma bir soruymuş yahu.
Sevmeyi, saygı duymayı, insanlık erdemlerini ona öğrtecek tecrübeleri ne zaman yaşarsa o zaman başlar.00 YorumlaKendimden örnek vereyim cok uzuluyorum hatta Şu an ağlıyorum 5. aya giricektik bana bir kere bile hediye almadı onu cok sevmeme deger vermeme rağmen hiçbir karşılık göremedim o istediki hep ben peşinde kosayim hep ben ustune düşeyim bıktım ve az once ayrildim. ERKEKLER SEVENI SEVMIYOR TERSLEYENI PESINDEN KOSTURANI SANIRIM SEVIYO BU DA benim KARAKTERIME TERS...😞
22 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi haddinden fazla sevmeyeceksin çünkü eninde sonunda sevginden zarar ediyorsun 👍
- +1 yıl
@Kawasaki_Ninja aynn
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok göreceli bir kavram , kimi hiç düşünmez kimi 30-40 yas arası düşünmeye başlar..
Ne istediğini bilmesi lazım10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek olarak söylüyorum erkekler tamamen spontane yaşarlar bence bunun belli yaşı yok hovardalık peşinde olmayan ciddi bir erkeğin saplar arasında olduğuna çok şahit oldum kader güzel kızları çirkin erkeklerle ciddi ilişki arayan doğru erkekleride onların ilişkilerini izlemekle yazmış yaş ilerleyip çevremdeki ilişkilerin çabuk bitmesi aşka dair kartlaşmış bir tabu oluşturdu kafamda umarım iyi biri çıkar karşımıza
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durumun yaş ile alakası yok bir kız erkegin huyundan giderse onu avlar evlenir.. kısaca onaylanma duygusu ile alakalı durum.
sen bilirsin hayatım
tamam bebegim
tamam canım kızma
tamam gülüm yaa
tamam canımın içi
tamam hayatımın anlamı
tamam herşeyim
tamam sen ne diyorsan o olsun
şu sözlerin tatlılıgı kimi etkilemez?10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer zina yapmayan bir erkekse 22-23 yaşından itibaren ciddi düşünmeye başlar. Zina yapan bir erkekse, ki zina yapanların en az %60‘ı evlenmeyi düşünmüyor, hem zina yapıp hem evlenmek isteyenler ise en az 30-35 yaşından itibaren ciddi düşünmeye başlar.
00 YorumlaNormal bir erkekse 25 30 arasi 😁 bide ekonomik durumu saglam olan erkekler daha kolay düşünür ciddi iliskiyi
Ama iki erkek kuzenim var 35 yaşına geldiler evliligi hic dusunmuyolar... 🙄 Anca hovardacilik10 Yorumla
+1 yılBunun yaş ile alakası yok, kişi ile alakalı. Hayata bakış açısı, insanlara bakış açısı ile ilgili. Hayatını yaşamak istiyordur evliliğe bakış açısı farklıdır. Maddi durumu elvermiyordur. ya da yetiştirme ile ilgili de olabilir. Yaş alakasız.
14 Yorumla- +1 yıl
@nostalji126 yeni neslin evlenme gibi bir derdi yok. ailelerden yapılan bir Baskıda yok Şimdi her şeyi kolayca elde edebiliyorlar yuva kurma gibi bir dertleri yok
- +1 yıl
@BayNutella Ben bu yorumada katılmıyorum :) Sebebi kendimden biliyorum. Evlenirken aileler burnunu soktu, çoğu şey istediğim gibi olsada acele oldu ve yapmak istediğim şekilde olmadı. Mesela düğün istemiyordum ama aileler 1 kez oluyor hesabına borç ile düğün yaptılar. Oturacağın semt den tut, birçok şeye karışıyorlar. Şükür ben çoğu şeyde taviz vermedim ama düğün konusunda diretmediğim için pişmanım.
- +1 yıl
@BayNutella Yani yeni nesil de çok sıkıntılar çekiyor. Herşeyi büyükler belirliyor. O dediğin zengin kesim için genelde geçerli oluyor.
- +1 yıl
@nostalji126 sanırım aile yapısı ve eğitim ile alakalı bir durum
+1 yılErkeğin evlenebilmesi için ya yaşının çok küçük olması aşkından gözünün kör olmasi lazim ya da artik mecbur kalmistir asik felan da olmadiysa çocuk sahibi olmak icin evlenir.
Yas araligi 20-30 olarak diye düşünüyorum.10 Yorumlae şıkkı hiç bir zaman diyorum ben. bazı erkekler vardır evim yurdum belli olsun der erkenden evlenir bazıları ise ha düğün ha cenaze der ne gerek var sorumluluğa der evlenmez
20 YorumlaBu konuda şu yaş doğrudur demeyi uygun bulmuyorum. Sebebi bu kişinin yaşanmışlığı, inancı, yetiştirilmek tarzı ve hayata karşı tutumu ile alakalı bir durum. Bunu anca karşısına çıkan bir kız anlaya bilir. Davranışlarından...
00 Yorumla
+1 yılKarşıda ki kızla alakalı evlilik düşüncemiz. Trip atan , boş konuşan kadınsa 100 yaşına kadar hep gecelik düşünürüz ama kocasının sözünü dinleyen , geçmişi temiz , takıntılarını azaltmış bir kız varsa 5 dk da nikah kıyılır
00 Yorumla
+1 yılKizlarida, oglanlarida birakin...30 yasina kadar bekar kalsinlar... ama kadinin 30 altinda iken dogurmasi cok önemli...
erkek 30 unu gecsin ondan sonra ciddi olsun... kadinda 28 den sonra ciddi olsun...00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKelleşmeye başladığında
101 Yorumla- +1 yıl
Bu iyiydi
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSiz sahip çıkarsanız ciddi düşünür o erkek yazsın gezdirsin hediye alsın ben niye çabalıyom dersen bu kız sevmiyor beni diyip çakar geçeriz bu durumda faydalanırız
12 Yorumla- +1 yıl
Kaç kez seviştin
- +1 yıl
Nerelisin özsle gelsene.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEv geçindirmeyi sorumluluk almayi kaldirabileceginde ama asla evlenmeme amaciyla olunan sevgililige karsiyim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de aynı şekilde
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok. Karakteri olan erkek 20 de bile ciddi düşünür. Olmayan 40 da bile akıllanmaz.
40 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişir. Bazısı 40 yaşında bile evlenmek istemezken bazısı daha çocukken aklına koyar. Karakter meselesi diye düşünüyorum.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Her erkek aynı değil kadınlarında erkeklerinde öyle öyle olanları var soruya yanıt olarakta yaş olarak değil karşısına ne çıktığı ile ilgisi var bence.
00 Yorumla
+1 yılülkede Kızlar evlilik için erkekler sevişmek için yaşıyor ne diyim kolay kolay kız düşüremiyorsa zar zor birini bulduysa evlenir ama tersi ise evlenmez bu kadar basit
00 YorumlaAskerlikten sonra 5 yıl evlenmeyi düşünmüyordum. Hep gezer tozarım diyordum. Bu muhabbetten 3 ay sonra eşimle tanıştım, 15 ay sonra sonra isteme, 19 ay sonra evlendim 😊
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişilik meselesi. Herkesin farklı bir fikri olacaktır. Yaşadığın hayat, maddi durum, çevrene göre vs. değişiklik gösterebilecek durumlardir. Bana sorarsan 30.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/o-k5tczE-cwBence maddi ve manevi açıdan hazır hissettikleri her yaşta düşünüyorlar
00 YorumlaMesela ben 18 yaşındayken bile ciddi düşünerek yasadim ilişkimi 4 yıl sürdü. Sonra o gitti arkadasimla evlendi. 5 yıl kadar hiç ciddi dusunemedim. Sonra 27 yaşında evledim
00 Yorumla
+1 yılTüm erkekler zannettiğin gibi değil. Hovardalık peşinde koşan da 24 ünde de de ayni , 34 ünde de , 44 ünde de... Evlilik onlar için pek bir şeyi değiştirmiyor
00 Yorumla
+1 yıl28'e kadar her haltı yerler, 28'den sonra eli erkek eline değmemiş kız ararlar 🤣 çoğu zaman kandırılırlar
311 Yorumla- +1 yıl
Siz kandırdığınızı sanarsınız , işlerini görür bir bahaneyle giderler
- +1 yıl
Hanımefendi biz erkekler genelde hiç değilse yaptığımızı açık açık söylüyoruz kızlar söylemiyor bu durumda bir dürüstlük eksiği şeref yoksunluğu var sizin için demiyorum yanlış anlamayın kandıranlar için diyorum bu da bizim suçumuz değil ama bir hikaye biliyorum ayağına dolanma durumu var ve işte o zaman sonu hiç iyi bitmiyor haberiniz olsun varsa kandıran bir arkadaşınız bunu ona söyleyin
- +1 yıl
Hikayeyi de anlatırdım da burası yeri değil ama diyeceğim odur ki ateşle oynamamakta fayda var ve gerçekten yalancının mumu yatsıya kadar. Sizi temin ederim.
- +1 yıl
@ofyaayeter
Erkekler de dürüstce ne yaptığını söylemiyor ki
Onlar da evlencegi kadina bakirim diyor, temiz olduguna inaniyorsa
Diger türlü şunu şunu yaptım diyorsa bir erkek, kadinin da neler yaşadığını öğrenmek icin diyordur
Ee simdi kadin söylese bir dert söylemese bir dert. Söylese kadindan ayrılacak
Sen o kadının geçmişiyle evlenmiyosun ki, gelecegiyle evleniyorsun
Kaldi ki 1 kez yapıp pişman olan da var, 20 kez yapıp doymayan kadin da var
Bunu ayırt edemediğiniz icin bütün kadınları harcayip hiç risk almayip bakire olsun diyorsunuz
Ama siz bakir degilsiniz iste sıkıntı burda. Siz geçmişinizi söyleyince biz sogumuyoruz
Ama siz soguyup evlilikten vazgeçiyorsunuz kendiniz hiç yapmadiniz sanki
Kaldırılma nedeniniz de bu yüzden zaten - +1 yıl
@HolOluluT kimseyi kandırmadım kendim adına söylüyorum ve yalan üzerine kazanmak bir erkeği dahamı iyi peki siz kızlar için doğruyu bilse sizden nefret edecek adamla yalan üzerine bir ömür aynı yastığa baş koymak adam her gün sizin için çocuklar için çalışacak akşam eve geldiğinde bu yalanla yüzüne bakabilecek misiniz içiniz rahatsız olmayacak mı ve bir gün bir şekilde ortaya çıkma ihtimali sizi korkutmuyor mu
- +1 yıl
Sadece merak ediyorum kimseyi üzmek yargılamak ve rencide etmek değildir amacım içiniz rahat edecek mi gerçekten
- +1 yıl
@ofyaayeter çocuklar icin biz de çalışıyoruz dikkatini çekerim
Kaldı ki erkekler gerçeği ögrenmek yerine içten içe kandırılmayı istiyolar emin olabilirsin
Biliyolar tahmin ediyorlar kadınların neler yaptığını ama bunu açık açık söylemek onlarak saygısızlık oluyor, egoları inciniyor
Icimiz cok rahat ayrica , onlarin nasil rahat ediyorsa bizim de öyle👍
Fazla dürüstlük iyi değildir
Kac sevgilin oldu. Sevgililerinin hangisiyle iliski yaşadın. O mu daha iyi ben mi
Kafasinda kurar durur
Detayina inmesini ister. Kadin detaya indikçe de erkek daha cok sinirlenir
Başta amaç bilgi almak olsa da sonucu felaket olur
Çünkü erkekler kafasinda kurar da kurar
Yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Yaşanmışlık ve mantıkla ilgili..
30 YorumlaErkekler çevrelerindeki arkadaşları evlenip kendileri tek kaldığında evlilik düşünür.
30 Yorumla30 dan sonra evlenmeyi düşünüyorlarmış inşallah evlenemezler
32 Yorumla
+1 yılSevgilim 27 yasında bana diyor ne acelemiz var bnde 23 üm ailem diyor de hadi olsun biri o yuzdn aradayım 🙄
10 Yorumla
+1 yılBunun bir yaşi yok, maddi ve manevi anlamda hazır hissedince ciddi düşünürüz. Ayrıca tüm erkekler hovardalık yapar genellemesine katılmıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Askerden sonra erkekler bence değişiyor. Hayata farklı bir açıyla bakıyorlar, yani 21 22 yaşta falan eğlenecek değil evlenecek kız arıyorlar.
10 YorumlaYuh ya. Sanki kızlar hovardalık yapmıyor gibi konuşuyorsunuz. Artık kızların çoğu erkeklerden daha beter.
10 Yorumla
+1 yılKarakterle ilgili birşey o 35 yaşında olup hovarda olan da var 25 olup 2 çocuk babası olan da. Kişisel yani
10 Yorumla
+1 yıl24 yaşında sevgilim gram akıllanmıyo yaşla hiç alakası yok gün geçtikçe akıllanır diye beklediğin daha kötüye gidiyo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla 20 yasindayim ben sevgilim 30 yasinda daha evlilik dusunmuyor benimle gerci bende dusunmuyorum ama ne zaman evlilikten konu acilsa ne evlenmesi daha cok erken diyor yani karaktere gore degisiyor gercekten hic belli olmuyor yani😂
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasil anlatiyim ki cok guzel
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl20li yaşların ilk yarısında kafaladın kafaladın. Yoksa yediği kazık sayısı arttıkça bir kadın tarafından ikna edilme oranıda düşüyor.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşla olacak iş değil bence kişinin kendi karakteri ile ilgili...
20 Yorumla
+1 yılBunun için beyin önemli 40 yaşına gelip 20lik ergen gibi takılan adamlar tanıdım. Yaş değil beyin önemli
31 Yorumla- +1 yıl
👍👍aynen öyle..
+1 yıl25 ile 30 arası ciddi düşünürler. Evlenince o ciddiyet tekrardan kaybolur.
20 YorumlaDoğru zamanda ona her şeyiyle hitap eden kadını buldukları zaman. Bunun bir yaşı yok.
20 Yorumla
+1 yıl<b>Merhaba Gizli Olmayan Dostum,</b>
Kesinlikle yaşa bağlı değildir. Her insanın aklına/duygularına bağlıdır.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kaç yaşına gelirse gelsin rahatlığından ödün verip özgürlüğünün kısıtlanmasını istemez yuvayı kurmak dişi kuşa kalıyor yni:(
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu yaşıma kadar kimseyle ilişkim olmadı, niyetim gönül eğlendirmek değil ciddi düşünmek oldu hep. Gönül eğlendirenler düşünsün. 😊
00 YorumlaÖyle bir yaş yok 30 lu yaşlarda adamlar kullanacak kız arıyor... 20 li de 40 lı da, bireysel bakman lazım, belli eder kendisi zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (232)
Devamını Gör(277)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem