Bana reis diyen kız aynı yaştayız?
Benimle sevgili olma ihtimali var yani sevgili olmak istiyor
Benimle sadece arkadaş kalmak istiyor sevgili falan hiç düşünmüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Nasıl reis dediği önemli. Ses tonu, fonetik, tipleme, mimikler. Bunları sen gördün, sen bilirsin. O halde seninle sevgili olup olamayacağını da sen bileceksin. :)
Ses tonu falan gülümser gibi yani iyi de yani mesajda reis diyor?
Bir de mesela erkek kankasına ismiyle hitap ederken bana hiç ismimle hitap etmedi bir de reisi sürekli demiyor ama arada diyor işte 🤔
Anladım sizi, o halde size karşı bir duygu besliyor mu? Bunu anlamak pek de zor sayılmaz. Bu durumu gayet net bir şekilde anlayabilmeniz için size bir yöntem: bir yere davet edin onun gelme durumuna göre bu belli olur. Kendini size karşı sevdirmek için hemen gelebilir. Ya da ağırdan satabilir. Belli olmaz.
Yani davet ettim de karantinada etmiştim Hayırlısııı Dışarı çıkabilinirse demişti?
Bir daha dedin zaten dedi ki gario geldi dedi yine karantina zamano dediğim için ama istemiyorsan boşver... dedim yok dedi sadece garip geldi dedi?
Cevap
3Cevap
Kankalarıma derim samimiyet sözü ama hoşlansaydı bunu demezdi 😄
Bir şey soracağım peki kankasına ismiyle hitap edip bana hiç ismimi söylememesi nasıl bir şey?
Dalga anlamı da olabilir :d
Reisin dalga anlamı mı yani dalga anlamı varsa benden hoşlanıyor da olabilir mi?
Hoşlandığına ihtimal vermiyorum pek :/
Dalga anlamını reis için mi dedin peki?
Evet?
aslında manita olmak isteyen kızların yaptıgı taktik
Manita derken nasıl yani benden hoşlanıyor olabilir mi?
Canım o iş öyle olmuyor ya 😅 davranışlarına göre değerlendir
yani davranışları iyi ama reis diyor?
O dediğin belirtilerin hepsi var ama davet ettiğimde hayırlısı dışarı çıkabilirsek demişti bir de sık sık reis diye hitap ediyor bana yani arkadaşız diyor ama hep arkadaş mı kalmak istiyor?
C- Soran bizimle dalga geçiyor 🙄
Reisin seni ham yapsin mi de hkmj
Kanka demesinden iyidir
Bazıları samimiyet göstergesi iyi diyorlar anlayamadım bir türlü?
Bence arkadaşca söylenmiş bir kelime
reİs mİ
yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?