Size göre Yengeç erkeği nasıl?
Akrep kadını nasıl?
Uyumları nasıl?
Akrep kadını nasıl?
Uyumları nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar KizlarSoruyor sakinleri,
Astrolog'unuz sorularınızı yanıtlamaya geldi! :)
Astrolojide bir çiftin uyumlu olup olmadığını anlamak için iki kişinin astrolojik doğum haritasındaki bir çok gösterge arasındaki bağları kontrol ederiz.
Doğum haritası doğduğunuz anda; doğduğunuz yerden gökyüzüne baktığınızda gördüğünüz gezegen, yıldız, asteroit yerleşimlerinin izdüşümüdür.
Bir Akrep kadını olarak karşıma gelip, Yengeç erkeği ile olan ilişkinizin uyumu ve gidişatını sorduğunuzda öncelikle ikinizin de doğum haritalarını çıkarıp karşılaştırmalara bakarım.
Bu analizde;
gibi (ve çok daha fazlası!) bir çok gösterge bizim için önemlidir.
Neden derseniz, Yengeç ve Akrep olarak Güneş burçları gayet tatlı bir uyuma sahip iken; iletişim biçimlerinizi gösteren Merkür'leriniz haritalarınızda olumsuz açılar yapıyor veya birbirini hiç görmüyorsa bu
gibi durumları gösterebilir. Bu da ilişki içinde hiç istemeyeceğimiz bir şey, değil mi?
Kısacası sadece Yengeç ve Akrep diyerek Güneş burcu uyumunu yorumlamak ilişkinizin bütününü görmek için biraz eksik kalıyor maalesef.
Yine de size sadece burcunu bildiğiniz kişilerle genel hatlarla uyumunuzu görmek için bir tüyo vereceğim:
Her zaman için Su ve Toprak elementindeki burçlar birbiriyle daha iyi anlaşır;
Hava ve Ateş elementindekiler de birbiriyle.
Aynı elementtekiler de birbiriyle iyi anlaşır (Ateş elementindeki iki burç uyumludur örneğin).
Yani cevabım EVET, Akrep kadını ile Yengeç erkeği ilişkide geçer not alır. Yine de ikinizin ilişkisel geleceğini tam görebilmek için doğum haritalarınızı çalışmak gerekir. Bu uyum çalışmasına da biz astrolojide Sinastri çalışması diyoruz.
Öpüyorum hepinizi!
Sevgiler,
Astrolog Duygu Demir
Bir Yengeç burcuna aşıksanız size çok uygun birini buldunuz demektir. Bu beraberliğin değeri 10 üzerinden 10 olacaktır. Yengeç insanı da sizin gibi derin duygulara sahiptir ve çok anlayışlıdır. Birlikte zengin ve sıcak yaşantınız olacaktır.
İkinizinde duyguları sık sık değiştiği için bu konuda birbirinize anlayış gösterirsiniz. Değişen duygularınızı izlemek ilginç olacaktır.
Yengeç'te sizin gibi su elementi taşıdığı için o da kuvvetli, içgüdüsel ve yakın bir ilişkiye ihtiyaç duyar. İkiniz arasında siz daha esneksiniz ama o da değişen durumlara uyum sağlayabilir.
Yatakta birbirinizi çok iyi anlarsınız. Yengeç burcu aile istediği ve Akrep burcu da doğurganlığı yönettiği için beraberliğiniz çok verimli olacaktır. Yengeç aynı zamanda besleyicidir, ikinizinde hayal ettiği ev ortamını yaratacaktır.
siz evlenmeden önce karşısındakinin gerçek aşkınız olduğundan emin olmalısınız. Çevrenin etkisi ile ya da başka sebeplerden yanlış insanla evlenirseniz sonuç felaket olacaktır. Siz hayatta sadece bir kere aşık olunduğuna inananlardansınız.
Yengeç burcu için güzel yemekler pişirmek aşkının bir ifadesidir. Birlikte mutfağa girin, yemek pişirin, birbirinize yedirin ve sevişin. İyi eğlenceler ! Sizi güzel günler bekliyor , Yengeç burcunu sakın bırakmayın.
Kaynak; http://www.astroloji.org/burcuyum.asp
Akrep-yengec ikiside en çok anlasan burçtur bende akrep burcuyum ve nezaman yengeçle tanıssam konussam mutlaka onla anlasırım akrep ile yengeç dediğim gibi bu ikisi en çok anlasan burçtur hersey her konuda anlasırlar eğer akrep iseniz ve yengeç erkeği ile tanıstıysanız en çok uyumlu burc olduğundan emin olun herhangibi bir sorun olmayacaktır en uyumlu burçtur çünkü ve her konuda anlasırlar her konuda hemde asla herhangibi bir sıkıntı olmaz.
Cevap
15Cevap
Akrep kadini yasam tarzi rengarenk olan, rutin yasami tercih etmeyen, biraz cilgin bir kisilik yapisina sahip olan bir kadindir. Yengec erkegi ise akrep kadinin yaninda biraz daha sakin gorulebilir. Yengec erkegi de renkli ve eglenceli bir yasamin taraftadir, kendini gelistirmeyi sever. Ayni zamanda ovulmeyi sever, kendisini ovmekten hoslanir. Uyumlari konusunda olumsuz ozellik olarak bahsettigim gibi yengec erkegi daha sakin ve emin adimlarla hareket etmek ister, akrep kadini ise kafasina koydugunu o an gerceklestirmek ister. Onun disinda surdurulebilecek bir iliskidir.
Aaa çok detaylıydı teşekkürler
Rica ederim🌸
Burcun özelliklerini ikinizde taşıyorsanız çok uyum bir çift olabilirsiniz ama yengeç erkeği duygularını saklar belli edemez sen daha açıksın bu konuda iki duygusal , romantik burç bence iyi anlaşırsanız sakın bırakmayın birbirinizi
aa ne güzel bir yorum
Akrep zaten çok tutkulu bir burç yengeç de biraz sakin dengelersiniz bunu mutluluklar diliyorum 😊
akrep kadini kiskanc , tutkulu sorumluluk sahibi sezgileri kuvvetli. yengecle uyumlu olur vuyuk olasilik yengecten daha zeki olacagi kesindir. biraz kafayi kullansa mutlu olurlar. akrep kadinina gore yengec erkegi kolay lokma olacaktir
Kankam akrep sevgilim yengeç. Şöyle düşününce çok farklılar
cvkmıcıcmğuceğ öyle mi yaa
Çok zorlanacaksın. Bende akrebim ve yengeç sevgilim olmuştu şimdi kesin bir şey söylemek yanlış olur ama bütün yengeç özelliklerine sahip birisiydi. Çok zorlayıcıydı bir kadının isteyeceği bütün özellikler yengeç erkeğinde var ama akrep olarak sen bunu istiyor musun bilemem. Daha çok bakıcılık yapacakmışsın gibi düşün. Şans ver tabii ki ama çok yorucuydu benim için.
Akrepler bukalemun gibidir neye dokunursa onun rengine bürünür
değişen dünyada sabit kalırsak yanarız.
Bir yengeç erkeği olarak söylüyorum akrep kadının agresif tavırları sorun olur. Yengeç erkeği naif tir, duygusaldır, gördüğü agresif tavırları içinde biriktirir ve bir gün patlar. Bu yönünü kontrol edebilirsen gerisi iyi olur.
Yengeç burcu erkeği sevilmeye değerdir. Duygusal ve koruyucu tavırlarıyla gönlünüzü feth edebilir.. daha fazla bilgi için neboşyaptinzehra. com adresimizden bize ulaşabilirsiniz
Ben yengec sen akrep
Evlensek mi acep
@Taciiiii sjfjgkgk
Akrep kadını ateşli diye biliyorum erkeğini bilemem sjsjs
Akrep kadıni tutkuludur yaşamak istediğini yaşar cesurdur. Ama yengeç erkeğini bilmiyorum
Uyum noktasını pek bilmem ama bir akrep erkeği olarak akrep kadınını tahmin edebileceğimden dolayı tehlikelisin :)
Akrebim ve çok fazla yengeç erkeği ile görüştüm ama hepsi şerefsizdi. Bilmiyorum iyisini bulursan ne ala. Bence iyi anlaşıyorlar ama bana denk gelmedi heralde Ahaha
Ben yengeç burcuyum ama akrep kadını nasıl bilmiyorum.
Çok iyiler birbirini tamamlar
Aaa öyle miymiş cakmtcthıcıo
Her şeyde canım ndkdjs
al burada var izle işte
Ben yengeç erkeğiyim de akrep kadını tanımıyorum ☺️
Ikiside saldırgan atıl kurt tut kıs kıs kıs
Saldırgan mıyım ben
Akrep kadını candııır
kuyruklarımızı tokuşturalım :D
Hahahah 🐈
şu an ki sevgilimle o şekilde uyumluyuz
akrep sen misin?
Evet canım boşandığım kocam da yengeç ve sert erkekti
hayırlı olsun yeni eşin
Yok yeni erkekle daha imza atıp yatağa girmedik henüz hihiigigig ☺️
mlcıaclmeıcaı haha
burçlarla yola çıkma ablam yalan onlar :D taktiklere bak sen :D
https://www.youtube.com/embed/ILIR9W_ysSYNe taktiklerle mi adım atacağız nasıl geliyorsa içimzden öyle ;)
Mutfak robotu vs odun
odun kim acmççkmoçe
Akrep kadınını severim ama yengeci bilmiyorum
Seversin seversin😌🤭🤭
söz uçar yovsaklik baki kalir🙂
İki kişi de vıcık vıcık duygusal, 🤢 🤢 🤢
Önce beyin uyumu lazım
Gayet iyi
Uyumsuz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?