4 senelik iliskim var ama eski sevgilimle sevişmek istiyorum? Bana akıl verin?

Evet 4 senelik ilişkim var. Cok badireler atlattık birlikte. Evlenmeyi istiyor. Ama özellikle bu son sene, işleri başka şehirde olduğundan 2-3 ay gelmedi. Ve hiç aramadı, ulaşamadım. Sonra geldiğinde tartıştık, özürler diledi. Yine iş için gitti ve 1 ayı geçti. Yine hicbir haber yok. tlfnu hep kapalı. Bu arada 4 senedir eski sevgilim mail atıp duruyor. Telimden engelli. O kadar tatlı ve vefalı mailler yazıyor ki, buluşup sevişmek bile ister hale geldim. Ama yeniden bir ilişki de istemiyorum onunla. Olmaz çünkü biliyorum. Ne yapsam? Buluşup sevişsem ve kendimi mutlu etsem, eski sevgilimi kullanmış olmak istemiyorum. Yok saysam, içimdeki bu büyük isteğe haksızlık olur. Simdiki sevgilimse yanımdayken iyi, şehir dışına gittiğinde yok olmaya başlayan biri oldu. Onu aldatmis olarak düşünmüyorum cunku beni yok saydığı dönemlerde ben neden O varmış gibi davranayım ki? Döndüğünde bir süre görüşmek istemiyorum onunla. İçimdeki sevgiyi ufalıyor. Eski sevgilimse çok cazip görünüyor bana, ama bir ilişki istemiyorum onunla da. Tek bir buluşma, o kadar. Ne yapayım sizce?
4 senelik iliskim var ama eski sevgilimle sevişmek istiyorum? Bana akıl verin?