Esim bana el kaldırdı?

Esimle bugün o kadar gereksiz bir sey yüzünden tartıştık ki her şey kahvaltı esnasında oldu ben hamile oldugum icin bulantılarım oluyor kahvaltıdan hemen önce ise kustum eşim de yumurta yapmış ama benim midem hala kötü sadece peynir ekmek yiyebildim o ise yumurta yemem icin zorladı yiyemem dedim ondan tiksiniyorum cünkü o ise sırf ben yemiyorum diye bende yemicem o zaman dedi ve bana surat salladı yemek boyu bende bir yumurta yüzünden böyle yaptığı icin sinirlendim ve yumurtayı çöpe attım arkasından baya bir söylendim en sonunda eşim salona geçti ve benim yanıma sakın gelme dedi üzerine kapıyı kapatmak istedi bende odaya kapanmasından cok gıcık kapıyorum acık kalsın ben yanına gelmem zaten dedim baya bir inatlastik orda en sonunda o üzerime yürüdü ve sert bir şekilde tokat attı bu ilk el kaldırısı da değil kendimi o kadar kötü hissediyorum ki boşanmak istedigimi soyledim onunda hic umurunda olmadi iyi bosan o zaman dedi dahada zoruma gitti bu hareketi sizce bundan sonrasında ne yapmalıyim?
Esim bana el kaldırdı?