Bir hikaye vardı; bir adamın eşi evinde doğru düzgün temizlik yapmıyormuş, günler geçmiş geçmiş ve bir sabah eşi uyandığında televizyon ekranında kocasının ‘seni seviyorum’ notunu görmüş))) ama daha düşünceli erkek kendisi temizlik de yapabilirdi yani😄 Benim hayatımda düşünceli erkek olmadı mesela, o yüzden bana jest gibi geliyor, şaşırıyorum ve kabul etmekte zorlanıyorum. Bi’ tuhaflaşıyorum. Görmemişim bi’ kere 😄 Ama sebebi kendim olduğunu anladım, çünkü kontrolcüydüm ‘böyle olacak, şöyle yapacaksın, alacaksın, vereceksin vesaire vesaire’ adamın içinde düşünce olsa ölür))
Nezaket konusunda sen bir insana nasıl yaklaşırsan oda sana aynı şekilde döner etki tepki meselesidir bu. Kadınların en büyük hatası burada zaten karşı taraf ilgi göstersin, şefkat göstersin, nazik olsun ama kendileri hiç bir şey yapmasın sadece erkek çabalasın. bir süre sonra erkek, kadının bu duygu sömürüsüne kabalaşarak karşılık veriyor çünkü verdiği ilgi, şefkat ve nezaketin zerresini göremiyor hatta bir süre sonra kadın, bu erkeğin ilgili ve şefkatli davranışlarını adam yapmak zorundaymış yani sürekli adamın hiç bir derdi, hayat kaygısı, kendi amacı yokmuş gibi tek amacının kendisi olmasını bekliyor. Şekil A da ki fotoğrafta görünüyor zaten kadın artık evlenmiş umurunda değil alıyor kiloları saldım çayıra mevlam kayıra modunda takılıyor. Her erkek bence düşünceli ve kibardır (Bazı istisnalar olabilir, aynı frekansta olmayabilirsiniz. Bu bahsetiklerim kafa yapınızın uyuştuğu insanlar için geçerli. Diğerleriyle zaten olmaz o yüzden şöyle erkeklerde var diye örnek vermeyin.) Konumuza dönecek olursak her erkek düşünceli ve kibardır ama bu ilgisi ve nezaketi karşılıksız kalıyorsa adamda aynı kadının kilo alışı gibi, kendisini salıyor ve o saatten sonra "selamun aleyküm devremm nabüynn yaaa" muhabbetine dönüyor. İnşallah anlatabilmişimdir. :D
biz erkekler sizin gibi duygularımızı açıkça belli edemeyiz. buradan yola çıkarak düşünceli erkek akıllı ve zeki olmalı, karşısındakini mutlu etmeli, onu sevindirmeli, onun görüşlerine açık ve saygı duymalı. Tüm bunları yaparken de karşısındakini aşağılamadan kırmadan yapmalı.
bu tür erkeler var ince düşünceli ama genelde tip olmadığı için yaptığı tüm incelikler hadi ordan manyak sanamı kaldım şeklinde oluyor yakışıklı olnalarında bu tür incelikleri yaptığını çok az gördüm
luluşka düşünceli erkek bencil olmaz fedakar olur eşine yardım eder kadın ruhundan anlar eşini kendıne köle olarak deıl hayat arkadası olarak görür :D yeah
luluşka tesekkür ederım çok duygulandım :D müdür hanım soguk bir gundu ustumdekı derı ceketı çıkartıp kıza gıymesını soyledım bana çok ince dusuncelısın reis dedı :D