Arkadaşlar daha önceden mesaj attırmak için ritüel veya telepati yapan var mı yaptıysanız ve başarılı olduysanız nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?
(Sadece yapmış olanlar yorum yapsın lütfen)
(Sadece yapmış olanlar yorum yapsın lütfen)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ritüel ve telepati gibi yöntemler, mesaj attırmak gibi iletişim eylemlerinde doğrudan etkili olmayan ve bilimsel olarak desteklenmeyen yaklaşımlardır. İletişim için daha güvenilir ve etkili yöntemler mevcuttur. İletişim kurmanın en yaygın ve güvenilir yollarından biri doğrudan mesajlaşma veya konuşmadır. Ritüeller genellikle sembolik veya dini bir amaca hizmet eder ve doğrudan mesaj gönderimiyle ilgili değildir. Telepati ise bir kişinin düşüncelerini veya mesajlarını telepatik yollarla başka birine iletebileceği iddiasına dayanır, ancak bilimsel çalışmalar bu yetenekleri doğrulamamıştır.
İletişim kurmak istediğiniz kişiye doğrudan mesaj atabilir, arayabilir veya yüz yüze konuşabilirsiniz. Bu, iletişimin en güvenilir ve etkili yolu olarak kabul edilir. Mobil cihazlar, sosyal medya ve e-posta gibi iletişim araçlarını kullanarak mesajlarınızı iletebilirsiniz. Bu araçlar hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurmanıza olanak sağlar.
Evin orta yerinde bağdaş kurup gözlerini kapatarak ellerini yanlara doğru açmak suretiyle kanat çırpmalısın ki enerjin ona kadar gidip mesaj attırsın. Anan baban kim gelip karışırsa karışsın oralı olma, sen gözlerini açmadan kanat çırp sürekli
Sadece yapanlar yazsın demiştim
Youtube da Ceyda yaşam kanalı var şiddetle tavsiye ediyorum çok etkili dene
Biliyorum onu bir Tanesi tuttu ama sadece sen hangilerini önerisisin
1. Kagıda kırmızı tahta kalemiyle yazı yazıp , yakıp gece 12 den sonra üflediği ritüeli denedim oldu.
2. Sevdiğinin resmine bakıp 21 kere vedud 21 kere de Habib deme vardı onuda denedim oldu.
Son olarak ta ufak Kagıda kırmızı kalemle birseyler yazıp su dolu bardaga koyuyorsun içiyorsun 7 gün boyunca ben yaptım saat akşamüstü 6 gibiydi 9 bucuk gibi beklediğim kişi evin önüne geldi
( çok fazla var ama ben yaptığımda hemen tutanlar bunlar)
2. Yapasım geldi olur mu
Olur ben yaptım 1 saat sonra aradı gece 3 falandı heralde ertesi sabahta yanıma geldi herkeste aynı mı bilmem ama inanarak yap sürekli yap vazgeçme
Çok teşekkür ederim gece yapmaktan biraz tırstım sabah yapsam olur mu
Ve bu fotoğrafın 2019 dan olup olmaması önemli mi yani yeni veya eski
Veya tam gözüne bakıcak ya da gark etmez
Fotoğraf nasıl olmalı
Rica ederim. Gece 12 den sonra olması daha iyi tek olucaksın sessiz ışık açık olabilir fark etmez ben karanlıkta yapmıştım resmine telefondan bakmıştım gözlerinin içine ama önce resme bakarak niyet ediceksin örneğin ; ali beni sevsin , ali beni arasın , ali beni özlesin , alinin gözü benden başkasını görmesin ve daha sonra önce ya vedud sonrada ya habib 21 kere oku ama bence önce videosunu izle ben sana aklımda kalanla tavsiye verdim yanlış olmasın yinede bir izle
Aa o zaman gece uymadan önce yapsam çok daha iyi değil mi
Olur ama videoyu izle bence o kanalda
Videoyu izlemiştim zaten bir ara
bir deftere not tutsam 1-2 diye olur mu
İçimden karıştırırım belki
Evinde zikir saati varsa çok kolay olur ama ben telefonu karsıma koyup parmaklarımla yapmıstım zaten 2 kere 10 parmağı sayınca 20 oluyor 1 kere daha sayarsan 21 olur defterle falan uğraşma zor
Yaptım dün akşam ve rüyamda onu gördüm aynı okuldaydık rüyamda direk mesaj atmıyordu ama içinde not yazan bir kağıt veriyordu
Güzel tekrar tekrar yap büyük ihtimalle bilinçaltında kaldığı için rüyanda onu gördün bana da oluyordu her gece yap
Tamamdır çok teşekkür ederim bir gelişme olursa yazıcam sana 💖😊🥺
Rica ederim canım ne demek tamam bana yaz 💞🥰
Ne oldu işe yaradı mj
Gerceklestii omgg
Şimdide engelledi
@Ececakır0554 ben inanmıyırum böyle şeylere hfhfhx
@Ececakır0554 puhahahahaahauaxyljrhdddırı
ben de o kadini biliuorum ise yariyor
ne oldu sonuç aldın mı
Cevap
9Cevap
100 kere mesaj at m, k de :))) atar 3 ün 1 ri mesajını :)
Yorumunuz anlaşılmıyor harfler yarım yanlış galiba
Atar 3ün biri mesajını ne demek?
Aynı masadaydık. tuza baktım sevgilime baktım. Mesajımı aldı. garip garip bakma bana. al sana tuz dedi. İlk telepati çalışmamdı.
yapmadım yapmak istedim ama uğraştırıcı kimse icin uğraşamam yorumlarda işe yarıyor diyenlerde vardı yaramıyor diyenler de
ritüelle ile falan mesaj atacaksa hiç atmasın daha iyi boş ver çünkü doğru insan seni hiç yanlız bırakmayacak emin olabilirsin
Resmen büyü bu :D
Kendinizi kandırmayın
Ong Namo Guru Dev Namo 3 kez tekrarlanır. Ritüel Sat Nam ile kapanır.
bir kız yazmıştı geçen gün. 40 tane nohuta isim okuyup üfleyip kaynatmış mıydı ne. :D :D
O büyü diye biliyorum ya
Takıntıya bak 😀
Gizem Dağ izle ben hep onun dediklerini yaptım işe de yaradı ama iyice odaklanman gerek
ritüel veya telapati yapanı bilmemde bir falcı var geçmişi mi geleceğimi önüme serdi bir dahada bulaşmam
Kimmis bu falci soylermisin bizde baktiralim
Abi bir arkadaş falcinin numarasını istiyor
bn yaptim inanamassin sonucu ne oldu bir tahmin et!!
Nolduuuu
TAKIPTEN CIKARDI 😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒
O kaybetmiş kanka
sana tavsiyem yapma bnde senin gibi inanirdim hata youtube de bir video vardi ogretiyordu felan yorumlarda da yazmisti iste cocuk engeledi takipten cikardi vs inanmadim yaptim ve gercekten takipten cikardi ustelik bir sorun yokken
Teşekkür ederimm
Ne yaptınız ki çıkdı takipten? Kendi bildi mi bi ritueller yaptığını?
Kareli vlog izle youtube dan
Onu biliyorum yaaa
Yaptım oldu
Hangisini yaptın nasıl yaptın anlatır mısın
Gizem dağ diye bı YouTuber var onun ritulei yaptım anlatıyım ondan sonra istersen link atarım neyse ben eski sevgilime sorunlu bı ilişki yaşadım yani ben kürkçü dukkaniydim aldatirdi felan ama ben kördüm işte dokuz ay sürdü ayrıl barış şeklinde neyse en son birini net olarak bulmuş ki bana ailem seni sozlendiricez istediğimiz kişiyle başkasının kızına boşuna ümit verme dedi bitmesi gerekiyor gibisinden söyledi öyle bı erkek or*osbusuydu kendisi neyse gitti bana diyemez çünkü ben ilçeyi ona dar ederim yangın yerine döner bildiği için gizli takiliyor bu zeki arkadas neyse bir oldu dönmedi iki ay oldu dönmedi normalde bu kadar uzun surmezdi ve evimin alt sokağında çalışmasına rağmen hiç görmemiştim dedim herhalde ciddi ilişki yaptı neyse dört ay sonra o videoyu gördüm ve gördüğüm şekilde uygulamaya başladım hatta o sırada yoldayım otobüste rahat olduğun yerde felan deniyor da yani gece uyumadan önce diyor videoda ama ben o esnada yaptım iki üç saat sonra istek attı ve yazdı
Gizem dağı biliyorum videolarını izliyorum hep hatta bugün de video attı
Çok teşekkür ederim
Dört beş tane ritüel videosu var sanırım ben bunu Şubat Mart ayında yapmış olabilirim o aydaki ritüel videosuna bak
Hangisi o link atar mısın
Üç kere onggg nam patapalayi diyorsun oluyor
Büyü falandır o yapmam ben
Youtube da var videoları ama ben inanmıyorum
Bence bu düşünceden kurtulmak için sen medi yap
Yaptım olmadı
Frekans dinletileri var onlari dinle
Düştüğün hallere bak
Bu tip şeylere ilgim var
yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?