Evet kızlar benim küçüklük aşkım Supernatural'in Dean Winchester'ı Jensen Ackles sizce aşırı yakışıklı seksi cool ve tatlı değil mi😍😂 O Mükemmel Ötesi Karın ve Kol Kasları der susarım 😍😂Sizlere onun Eşsiz Yemek Yiyişi ve Ardından o Eşsiz Gülüşünü atmışmıydım 😍😂Peki bu Eşsiz bakışları desem nasıl olur mesela söz sizde kızlar 😍😂Sizlere karşı böyle bakarak konuştuğunu düşünsenize ben sabaha kadar onu dinlerdim söz sizde kızlar 😍🥰💘 Peki o Nirvana Dudaklarından ve o Meşhur dilini öyle yapışından bahsetmiş miydim 🥰💘 Dili ve Dudakları ile bu adam İnsan mı lafını anlatıyor evet biliyorum kızlar haklısınız bu adam erkekse diğerleri ney diğerleri erkekse bu neyyyyyy 🥰💘 Bir insan bu kadar mı Güzel Ağlar yaa :( :( Hepinizin ona böyle oluşundan dolayı sarılıp onu öpmek istediğinizi biliyorum 😘🤗Bu konuyu Onun Mükemmel ötesi Nirvana Devasa Işık Saçan Gülüşü ile kapatmak istiyorum okuduğunuz için teşekkür ederim umarım bana katılırsınız :)
Evet öyle :)
Abartma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Jensen Ackles Aşırı Yakışıklı ve Seksi değil mi sizce Kızlar?
kesinlikle haklısın. Her şeyi ile abartılabilir ve bu çok kolay olur çünkü her şeyde iyi. Oyunculuk, mankenlik, çok iyi bir eşe ve baba, enstrüman çok iyi çalıyor. Bence dünya jensen'ın değerini bilmiyor. Allah yaratıyor yaratıyor uzağa atıyor xnxhsjjdcndwjcnjksc
bende seviyorum bu adami fav karakterim hala da izlerim supernaturali, ve 2,3 defa tekrar bastan izledim, Hem davranis sekli olarak kendime benzetiyorum hemde giyim olarak, Bu adami begenmeyen ya ciddi rahatsizdir ya da asagilik kompleksi baska bisey denmez.
Supernatural de ama Efsane bir dizi yani supernatural diyip geçmemek gerekiyor ama dediğinde haklısın keşke başka yapımlar dada oynasaydı qwdjqwdjasdas
kendisi istemiyor. ben sadece bu diziyle bir isim yapmak istiyorum dedi. Kac tane flim dizi teklifini reddetti, hatta en bilindigini soyluyorum hazirmisin? Kaptan america rolü ilk Jensen Ackles'a geldi