Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz ikimizde kalp18 yasindayiz ilk 8 ay boyunca eli elime degmedi benim bu konularda çok çekingen olduğumu biliyordu başta kendiside oyleydi beni ilk yanagimdan optugunde ikimizde kalp krizi geciriyorduk hatta neyse yani ciddi düşünüyoruz aslında üniversiteden sonra evlilik filan ben onun annesiyle tanistim o benim annemle herşey çok güzeldi çıkmaya basladigimizdan beri ikimizde kilo aldık hep yiyoruz o yüzden sakalasiriz ben onun göbeğini elleyip yerim ben senin göbeğini filan derim gülerim o da öyle ama dün opusurken eli gobegimdeydi sonra yukarı çıkmaya başladı artık ellemeye çalışıyor çok utandım ben böyle şeyler istemiyorum ama bu konuyu konuşmayada utanıyorum ne yapabilirim
Cevabın nedir?
+1 yılŞuradaki cevapları okudum da... YAZIK be...
Abicim bak... Yaşına, ilişkine saygım var. Seviyorsun ondan eminim. Ama şu hani üniversite, evlenme falan demişsin ya hani. Şundan emin ol, asla onunla devam etmiceksin ;) Şimdi diceksin ki "Ya abi tamam da ne beni tanıyosun, ne onu tanıyosun, nereden biliyorsun ki?"... Elbette seni de onu da bilmiyorum. Ama senin yaşında başlayan ilişkilerin %99'u BİTER. İnsanlar hep "Biz farklıyız, biz o %1'lik kısımdanız" derler. Çünkü farklı olduklarına inanmaya meyillidirler... Ama değilsiniz, siz de normal bir ilişkisiniz. Yahu bırak senin yaşında ilişkiye başlayanları, üniversitede tanışanların bile ÇOK AZI evleniyorlar. Şundan emin ol. 10 sene sonra benim yaşıma geldiğinde, 18 yaşındaki bir kıza aynı konuşmayı sen de yapacaksın.
Yani şunu açıkça kabul edelim. Muhtemelen sen bu çocukla gelecekte evlenmeyeceksin. Hele bence ASLA evlenmeyeceksin. Bu ne demek peki? Senin kocan olacak adamı henüz tanımıyorsun. Hele şu çıktığın çocuk, o da başkasının kocası aslında. Peki sana sorayım, HANGİ hadle sana dokunabilir ki? Senin karakterini biliyordu daha İLK günden beri. Çekingen biri olduğunu biliyordu. Şimdi noldu pardon? Seninle ilk tanıştığında sana dokunmaya korkuyordu. Şimdi ne oldu peki? Yüz buldu. Sen zaten duygusal, yumuşak kalpli bir kız imajı verdin bana. Hele ki o bunu hepimizden iyi biliyor. Misler gibi de "Amaaan bana ne dicek ki" diyor. Senin istemediğin şeyi yapmak onun ne haddine! UNUTMA. Seni madem o kadar seviyorsa, seni aslanlar gibi bekler. Nasılsa bir ömür boyu benim olacak der. CİDDİYSE tabi... Ha böyle boyna ellemek isteyen adama da "Arkadaş, senin acele etmenin sebebi nedir hele bir anlat bakayım?" diye sorarlar.
O el göbeğe, sonra başka yerlere çıkar. Asla durmaz. Hep biraz daha fazlası, biraz daha fazlası. O babacığın seni bembeyaz gelinlikle görünce gözleri yaşardığında, tertemiz bir kız verdiğini düşünecek. Kandırma o adamcağızı da. UYAR sevgilini. "CİDDİYSE" anlayışlı olur.73 Yorumla
Soran+1 yılCiddiye alarak mantikli bir yorum yaptiginiz için çok teşekkür ederim haklısınız
- +1 yıl
Ben he deyip te geçebilirdim, şakaya vurabilirdim. Ama senin kalbinin temizliğini ta buradan hissettim abicim. Hayatta bir şeyi öğrendiysem, o da temiz kalpli insanların her zaman kullanıldığı, üzüldüğü, kırıldığıdır. Sevgilinle elbette devam et seviyorsan. Ama zaten o çocukla bir geleceğin çok çok çok büyük ihtimalle olmayacak. Sen güzel ailenin güzel kızısın. Onların soyadını taşıyorsun. Aslanlar gibi dimdik dur. Onun bunun şımarık oğlu ellesin diye büyütmedi o anacık babacık seni. Madem seni seviyor, aslanlar gibi anlayış gösterir. Hatta sana saygısı ve sevgisi artar bu dik duruşundan ötürü. İyi bak kendine, canın sıkılırsa yazarsın bana :) Görüşürüz
Biz de ilk başlarda, yani ilk öptüğünde çok utanmıştık. Ama erkek sonuçta. 1,5 yıl iyi dayanmış. Sevgilinin kalbini kırma seni istiyor diye. Seni istemesi çok güzel bir şey. Eğer sen onu yapmaması için terslersen kalbi kırılır ve başka kadınlara bakacak duruma düşer. Yapma bunu. ''Aşkım orama dokunmasan olur mu? Korkuyorum biraz da :('' gibi anlat. Ama İstemiyorum. Yapma. Acı çekiyorum farketmiyorsun gibi cümleler kurarsan elini tutmaya utanacak duruma itersin sevgilini.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaşallah :) ama şu var inan ki herşey kızda bitiyor. ben nişanlıyım ve nikahımız var. nişandan önce eli elime değmedi benim için geçerli ben istemedim o da istemedi ama hani isteseydikte olurdu. neyse şimdi nişanlıyız nikah var ama yinede o dokunmama işini istemiyoruz. yani ben istersem istediğim kadar beni öpmesine izin veriyorum bazen hiç vermiyorum sonuçta kocam allah katında ama yinede aileye karşı mahçupluk hissediyorum. sana tavsiyem güzelce konuşman ama bir kereden değil yavaş yavaş ben öyle yaptım ve şuanda herşey benim isteğime bağlı ben yeri gelir elime dokundurmam o kadar yani. bide sen sevgilisin nikah yok arada
00 Yorumla
Öyle bir şey olduğunda kendinden utanman mı büyük olacak, yoksa ona rahatsız olduğunu söylediğinde mi? Bunu otur ve düşün. Ondan sonra doğru kararı vereceğinden eminim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. 1 buçuk yılda istemesi normal kademe kademe gidiyor 8 ay bişey yapmadı şimdi öpüşüyonuz öyle düşün zaman geçtikçe bişeyler olması normal herşeye hayır dersen sıklp gidebilir
00 Yorumlabir daha ellemeye çalışırsa suratını as konuş ciddi ciddi hoşlanmıyorum böyle davranmandan de, ilerde ayrılırsanız pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılöpüşürüm ama elletmem diyorsan çok saçma..elleyecek tabii..bırak ellesin..sende zevk al..bırak napıyorsa yapsın..utanmana gerek yok..sonra ayrılmayın da..
00 YorumlaYaşınız çok genç, o yaşta çok ama çok dikkat etmelisiniz, çünkü o yaşta insan çok kontrolsüz oluyor,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. tavsiyem bir ana önce evlenin
yıllarca sevgili olmak kızı yıpratır
erkeğinde heyecanı yok olur00 Yorumla
+1 yılniye utanıyorsun ki? konuş. eğer utanıp konuşmaz isen. ileriye gider bu iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoymak istediğin tavrı bize mi soruyorsun? Babana sor bakalım, onun cevabı kesin ve net olacaktır. Onun cevabıyla çocukta uygularsın.
10 YorumlaLan ellemesinden utanmıyorsunda bunu yapmamasını söylemekten mi utanıyorsun :) Garip..
10 Yorumlaaşkta sürtüşme olursa kıvılcım çıkar yangın olur ve o yangın aşkı yakar külleri savrulur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçocuk parkı zaten aşk meşk
daha duygularınız oturmamış neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz evlenecek misiniz?
hayal bunlar ya. sacmalamayın. o 2-3 sene sonra dünyanın farkına varacak.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vay bee demek öpüşüyorsunuz ama eli göbeğine deydi haaa çok yazık onun için dolar kalktı sen bizi mal saniyorsun dimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı. sen elleyince normal o elleyincemi utanıyosun çok ilginç :D
00 Yorumla
+1 yılsaçmalıyosun şu an 18 yaşındasınız bırakda o kadar olsun ortaokuldaki gibi utana sıkıla elini tutup dolaşamazki saçmalama bence izin ver bu tarz şeylere
00 Yorumla
+1 yılaynısı olursa Tut elini ve daha zamanı var aşkım de
00 Yorumla
+1 yılöperkenkalp krizi geçireceksen yarın evlendigin zaman kalp ten gidersin her halde alışman daha iyi şimdiden alış ama fazla ileriye gitmeyin
00 Yorumlabende sorun var sanırım anlamıyorum.okdar uzun süre nasıl durabiliyosunuz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen senin bildiğin kızlardan değilim muhabbetimi bu :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. elleme utanıyoruum de :*
00 Yorumlautancak bişey yok, konuşcaksın.
00 Yorumlaartık eski çekingen çocuk yok..
10 Yorumlasevgilin çok terbiyesizmiş :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılolan cok sabırlıymıss:)) takdır ettımm
00 Yorumla
+1 yılistemediğini söyleyeceksin.
00 Yorumlaver gitsin sende mezaramı götürcen
01 Yorumla- +1 yıl
mezara götürecek :D
Goster ama elletme kati kural :)
00 Yorumlaakışına bırak..
00 Yorumlauyar
00 Yorumla
+1 yılbiraz okşat sende
00 Yorumla