sevgilime ne hediye alabilirim? Haftaya ilişkimizin 1. yılı dolacak. Ve ben o günde kendisine çok ilginç bir hediye vermek istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu yüzden ne yapmam gerek bilmiyorum. O gün için nasıl olmam gerek, neler yapabilirim? Ne hediye alabilirim, bana yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılSelam! 🎁
Sevgililer günü yaklaştıkça içimde kelebekler uçuşuyor. O güne özel bir şeyler yapmak için sabırsızlanıyorum. Sevgiliye en farklı hediye önerileri bulmak beni çok heyecanlandırıyor. Soruyu görünce dayanamadım ve hemen fikirlerimi bende paylaşmak istedim.
Vakit kaybetmeden hemen sevgiliye en farklı hediye önerilerine göz atalım.

Sevgiliye Alınacak En Değişik Hediye Fikirleri Nelerdir?
Sevgiliye en farklı hediye önerilerinde ilk olarak kendi hikayenizi yazdığınız veya sevgilinizle geçirdiğiniz anıları içeren özel bir kitap hazırlayabilirsiniz. Fotoğraflar, notlar, anılar ve belki de sevgilinizle ilgili özel bir şiir veya hikaye ekleyebilirsiniz.
Gecenin birinde sevgilinizle beraber yıldızların altında romantik bir akşam yemeği organize edin. Piknik sepeti hazırlayın, battaniye getirin ve beraber yıldızları izleyerek özel bir gece geçirin.
Sevgilinizin favori bir fotoğrafını puzzle olarak bastırın. Bu, hem eğlenceli bir aktivite sunar hem de romantik bir anı olarak kalıcı olur.
Eğer el beceriniz varsa, sevgilinize özel bir tablo, heykel veya diğer bir sanat eseri yapabilirsiniz. Bu, duygusal olarak da çok anlamlı olacaktır.
Sevgiliniz için özel bir müzik albümü oluşturun. İlişkinizi, beraber yaşadığınız anıları veya onun sevdiği şarkıları içerebilir. Bu albümü özel bir şekilde paketleyebilirsiniz.
Özel Günler İçin En İlginç Hediye Seçenekleri Hangileridir?
Bir diğer sevgiliye en farklı hediye önerilerinde ise sevgilinizin veya sevdiklerinizin doğum günü veya özel bir günü için o günün gökyüzündeki yıldız konumlarını gösteren özel bir yıldız haritası var. Bu, o günün gerçekten benzersiz ve anlamlı olduğunu gösterir.
Sevgilinizin sevdiği bir sanat eserini veya fotoğrafını alın ve onu bir sanatçıya özel olarak yeniden yaratması için gönderin. Örneğin, sevgilinizin fotoğrafını "Mona Lisa" tablosunun tarzında yeniden yaratabilirler.
Parfüm uzmanlarına sevgilinizin kişiliği ve tercihleri hakkında bilgi verin ve onlar tarafından özel olarak hazırlanan bir parfüm alın. Bu, sevgilinize kendisini gerçekten özel hissettirecek bir hediye olacaktır.

Sevgiliniz için sıra dışı bir deneyim hediye edin. Örneğin, bir uçuş deneyimi, sıcak hava balonu yolculuğu, dalgıçlık eğitimi veya bir astronot eğitimi gibi unutulmaz bir deneyim olabilir.
Sevgiliye Alınabilecek En Yaratıcı Hediye Ne Olabilir?
Sevgilinizin ve sizin hikayenizin çizgi roman versiyonunu oluşturun. İlişkinizin önemli anlarını ve karakterlerini komik bir şekilde anlatan bir çizgi roman hazırlayın.
Sanal gerçeklik (VR) gözlüğü ve uzay simülasyonu yazılımı içeren bir "yıldızlar arası seyahat" paketi hazırlayın. Sevgilinizle birlikte uzayda bir yolculuk deneyimi yaşayabilirsiniz.
Sevgilinizin sevdiği bir müzik grubunun veya sanatçının özel bir konserini düzenleyin. Bu konseri evde ya da sevdiğiniz bir mekânda organize edebilirsiniz.
Uluslararası Yıldız Kayıt Servisi'nden bir yıldızın adını sevgilinizin adıyla veya ilişkinizin adıyla kaydedin. Bu romantik bir jest olacaktır.
Sevgiliye Alınacak En Orijinal Hediye Seçenekleri Nelerdir?
Son olarak size sevgiliniz için farklı hediye önerilerinde şunları söyleyebilirim. Sevgilinizin sevdiği lezzetli yiyecekleri kendi mutfağınızda hazırlayın. Örneğin, ev yapımı çikolata, reçel veya kurabiye yapabilirsiniz. Ardından bu lezzetleri özel bir şekilde paketleyin ve hediye edin.
Sevgilinizle birlikte fotoğrafçılık macerası yapın. Birlikte yeni yerler keşfedin ve güzel anılar biriktirin. Ardından bu anıları özel bir fotoğraf albümünde veya dijital olarak saklayın. Ayrıca bir yerel sanatçıdan veya bir sanat galerisinden sevgiliniz için özel bir sanat eseri satın alın. Özellikle onun zevkine ve ilgi alanlarına uygun bir eser seçmeye çalışın. 🎁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek arkadaşa hem anlamlı hem de beğeneceği bir hediye almak bazen zor olabiliyor. Kişiye özel, değişik bir hediye almak her zaman özel hissettirir.
Sevgiliye Alınacak Değişik, Anlamlı Hediye Önerileri!
1- Kişiye Özel Anahtarlık

Anlamlı hediye fikirleri Anlamlı hediye fikirleri arayanlar için müthiş bir seçenek olabilir. Erkek arkadaşınızla olan şarkınızı veya fotoğrafınızı bastırabileceğiniz bir anahtarlık alarak farklı bir hediye verebilirsiniz. Anahtarlık hem kadına hem de erkeğe hediye edilebiliyor, bu sayede erkeklere hediye ne alınır diye düşünmeye gerek kalmıyor :)
2- Powerbank

Sevgiliye hediye önerileri Sevgiliye hediye önerileri arayanlar için bir diğer önerim ise powerbank. Sevgiliniz için hem kullanışlı hem de şık bir hediye olacaktır. Powebanklar kişiye özel hediye haline de dönüştürülebiliyor, dilerseniz üzerine sevgilinizle olan en güzel anınızın fotoğrafını ekletebilirsiniz.
3- Müzik Kutusu

Sevgiliye yıl dönümü hediyesi Sevgiliye yıl dönümü hediyesi olarak verilebilecek en güzel hediye seçeneklerinden biri de müzik kutusu olacaktır. Tatlı, minik bir müzik kutusu alınabilecek anlamlı ve romantik hediyelerden biridir. Aynı zamanda bütçe dostudur. Her dinlediğinde seni hatırlatacaktır.
4- Gece Lambası

Sevgiliye hediye fikirleri Gece lambası hem işlevsel hem de dekoratif bir hediye olacaktır. Eğer daha kişisel hale getirmek istersen erkek arkadaşının sevdiği objeye ait bir gece lambası da alabilirsin. Bu ay, yıldız gibi şekiller olabilir. Sevgiliye özel hediye seçimi erkek arkadaşınızı daha değerli hissettirecektir.
5- Mum

Sevgiliye özel hediye Hem ekonomik hem de şık bir hediye seçeneğidir. Eğer güzel kokulardan hoşlanan bir erkek arkadaşın varsa kokulu bir mum alabilir hatta evde kendin bile yapabilirsin.
6- Hediye Kutusu

Sevgiliye hediye kutuları Erkek sevgiliye hediye olarak alınabilecek en güzel seçeneklerden bir tanesi de hediye kutularıdır. Dilerseniz uygun bir hediye kutusu alarak içeriğini kendiniz de oluşturabilirsiniz ancak e-ticaret sitelerinde zaten sevgiliye verilebilecek hediye kutuları hazır bir şekilde satılıyor.
Alternatif seçenekler eklediğim Bence'me de göz atabilirsiniz: Sevgiliye Alınacak Değişik, Anlamlı Hediye Önerileri00 Yorumla
Sevgiliye ne alınır? değişik hediye fikirleri
- Klasik ama önemli hediyelerden biri parfümdür. Bütçeni sarsmayacak ama güzel de kokan bir parfüm istiyorsan ben Privacy önerebilirim. Gold Sensation favorim olsa da Let's Party ve Addiction olana da bayılıyorum aslında.
https://www.youtube.com/embed/NiMdkqkvmJ8El emeği hediyeler her zaman özel olmuştur. Eğer yapabiliyorsan ona bir şeyler örebilirsin. Bilmiyorsan başka alternatiflere bakalım.
- Fotoğrafınızın olduğu bir puzzle hediye edebilirsin. Hem birlikte oturur yaparsın eğlenceli olur.
- Uçan balonlarla odayı süsleyebilirsin. Balonları bağladığın rafyaların uçlarına küçük kağıtlara sevgini anlatan cümleler yazabilirsin. Bir de yanlarına birlikte çekilmiş fotoğraflarını asabilirsin.
sevgilime hediye ne alabilirim - 1 senede yaşadığınız anıların fotoğrafları var ise onları çıkartıp albüm yapabilirsin.
- Onun için ellerin ile mini kalpli kurabiyeler ve pankekler yapabilirsin.
- Taş toplayıp üzerini süsleyebilirsin. Mesela taşların üzerine "Seni seviyorum" yazabilirsin. Ya da mini kalpler yapıp süsleyebilirsin sana kalmış.
sevgilime ne hediye alabilirim 20 Yorumla
Bak şu siyah defterler var ya onlardan al mesela her yaprağına bir fotonuzu yapıştır sonra altına da bir şeyler yaz o anla ilgili kavanoza da not yazmak yerine çikolatayla doldur şu çakıl taşı şeklinde olanlardan filan öyle şeylerle doldur tabi bundan küçük bir kavanoza da olabilir bu neyse daha sonra tek taşı da kavanozda çikolataların arsina sakla yerken dadadadam tabi onu görmesi kaç gün sürer bilemem o yüzden küçük kavanoz al
00 Yorumla
bence çok hoş sade ve şık bir kolye almalısın bence manevi değeri daha yüksek birşey olur. o kolye hep sizi hatırlatır.
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılaklıma su geldi senin yorumu okuyunca sonsuzluk kolyesi bir tarafında benim bir tarafında hatunumun ismi?
Gizli Soran+1 yılDeğerli yorumun için teşekkür ederim bunu 100 liraya hallederim kalan parayla napiyim?
Gizli Soran+1 yılHer kadının hoşlandığı şeylerden işte
eğer yıldönümlerini çok önemsemeyen biriyse o güne odaklı düşünme. farklı bir günde beklemediği bişey de verebilirsin. ilignç akılda kalıcı hediyeler satan mağazalar var. internetten bakıp fikir edinmek istersen var arada kullandığım fiyatları da uygun.
01 Yorumla
Alışveriş & Hediyeler konusunda 602 cevap paylaştı. sürekli yanında taşıyabileceği birşey olsun... önemli olan maddi değeri değil, hiç beklemediği bir anda verilmesi önemli hediyenin
26 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSaatten bahsediyorsunuz ve cok pahalılar bende onu almak istiyorum ama gücüm yetmiyor..
Gizli Soran+1 yılCok basit kalıyor ne biliyim iste..
Gizli Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim:)
- +1 yıl
kişiye özel bir çakmak alabiliirsiniz
marjinalhediyelik diye bir site bulmuş sevgilim o ordan almış bana
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
31Cevap
+1 yılİlişkinizin neredeyse 1. Yılı dolmak üzere. Bu süreçte az çok sevgilinin ne tür şeylerden hoşlandığını öğrenmiş olmalısın. Mesela konuşma arasında "şunları çok seviyorum, beğeniyorum, keşke alsam" vs bu tür şeyler söylemişse eğer ve senin alma imkanın varsa eğer o hediyelerden al. Ama eğer ki sevgilinin ne tür şeylerden hoşlandığını bilmiyorsan veya maddi durumun buna el vermiyorsa, o zaman içinden ne almak geçiyorsa onu al
00 YorumlaÖncelikle sadece maddiyatla satın alınamayan bir hediye olmalı ve hediye onun kalbine dokunabilmeli. Kartvemor. com’dan bir çerçeveli fotoğrafa beğendiğin bir resminizi yükleyip, kare kod kısmına da birlikte güzel zaman geçirdiğiniz fotoğraflarınızı, videonuzu, ses kaydını yükleyebilirsin. Kamerayı açıp kare kodu her okuttuğunda birlikte güzel zaman geçirdiğiniz anları hatırlatıp mutlu olacaktır.
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 426 cevap paylaştı. Hep söylüyorum.
Pileli Siyah mini eteği çakacaksın. altında file jartiyer çorabı , bir de topuk..
( içine babanne donu giymeyeceksin onu söylememe bile gerek yok )
bundan güzel hediye olmaz erkek evladına..
azcık da dans yeteneğin varsa. bi parça striptiz.
erkek ne ister. şimdi saat cüzdan kemer tırmalama boşuna :)51 Yorumla- +1 yıl
Mk evladı sevdiği diyor hangi erkek sevdiği bir kadına bunları yaptırmak ister seninkisi ibnelik olmuş.
+1 yılSevgiliye hediye almak en zor şeylerin başında geliyor. Ne hediye alacağım, beğenir mi, değişik mi , daha önce bu ürünü gördü mü, acaba birisi ona bu hediyeyi aldı mı gibi yüzbinlerce soru belirebilir. Şuradaki arkadaşlar sağolsun bu tüm soru işaretlerini kafalarında çözmüş bile.
10 Yorumlaben sevgilime yaptırdım çok bayıldı primemall gbi alışveriş merkezlerinde bir ayakkabıcı olur özel tasarım ayakkabıının derisini modelini sen seçiyorsun içine ve dısına ad soyad yazıyorlar 200 tl filan birşey birde saat alıp kenarına tarihimizi yazdırmıştım oda beğendi yani erkekler için güzel hediyedir
00 Yorumlaçektiğiniz fotolar varsaa onları toparla bi kutu yap sonra ilginç yada özel olarak yasadıgınız anları yaz ve o an hissettiklerini de paylaş yazılarında.onları da koy bu kutuya ve kutunun kapak kısmına da daha nice kutulara yaz :)
35 Yorumla- +1 yıl
Evet bu harika olur, çok teşekkür ederim. :)
- +1 yıl
o kutu, bir ömür aşka giden bilet olur :)
yeşilemla kesinlikle bu işi biliyor ^^
+1 yılTomahawk füzesi. Sevgilim bunlardan bir tane bana alsa dünyanın en mutlu erkeği ben olurdum herhalde. Hem kim sevgilisine tomahawk almıştır ki? Gayet orijinal.
Bunun haricinde sevgilinizin kesin özel olarak ilgi duyduğu bir şey vardır. Bir hobi, koleksiyon vs. her şey olabilir. Bu ilgisine yönelik değerli bir parça gayet mutlu edecektir. Hediye dediğin kişisel zevklere hitap etmelidir bence.00 Yorumlaİlk buluştuğunuz yer de bir organizasyon yapabilirsin ve o ilk anda yaşanmış atmosferi tekrar
yakalamaya çalışıp ilişkinizi daha da canlandırabilirsiniz.Bol şans güzel geçmesi dileğiyle
Allah tamamını erdirsin05 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim..
- +1 yıl
Böyle şeyleri erkekler önemsemez, kadınlar önemser.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAh ah milletin sevgilisi böyle işte😀... neyse 😊 fikirlerin çok hoş. Tabiki sözler de olur ama ben olsam farklı farklı çikolatalarla doldurmanı isterdim kavanozu😂bence kavanoz makûl çok abartmamak lazım biliyorsun fazla değer görünce gidiyorlar😉
00 Yorumla Tuttuğu takımın forması alınır ve arkasına tanışma yıldönümünun tarihi yazılır. Gayet anlamlı bir hediye. Keşke sevgilim bana bı Fenerbahçe forması alsa
00 Yorumla
+1 yılYeni katıldım ne zaman sorduğunu bilmiyorum ama farkli bir seyler almak istersen sevdiği bir karakterin figur oyuncağını, oyunlara ilgisi varsa oyun alabilirsin, telefonu icin oyun konsolu, forma, internet uzerinde kendinin telefon kabı tasarimi yapabileceğin siteler var ona özel bir seyler tasarlayabilirsin, ikinizin fotoğrafı olan aynalar oluyor ondan yaptirabilirsin. Umarım işine yarar.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bence kişiye özel hazırlanan hediyeler oluyor. Hem ona özel olur hem de daha değerli olur. bir site veriyim canım sana. marjinal hediyelik diye bir site. Ben buradan erkek arkadaşıma baskılı kupa bardak almıştım cok begenmişti halen de kullanır.
00 Yorumla
+1 yılsen hatırlıyosunda o hatırlıyomu acaba bide onu düşün pek takmaz erkekler böyle günleri :))sigara kullanıyosa bu çok hoşuna gidebilir isim de yazdırabiliyosun ucuzda----- link
00 YorumlaSaat.
yüzük.
güneş gözlüğü.
Bir tabella hazirlatabilirsin onun adı ve senin adın yanyana
Aklimda bunlar var.13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYüzük düşündüm bende ama sonra dedim agir kacar :D
Gizli Soran+1 yılSeviyorum sevmesine de ne biliyim yuzuk yani boru degil :)
o neden hoşlanıyor acaba?bunu biliyorsan sorun yok...mesela çok sevdiği bir sanatçının albümü...aslında bilemiyorum onu tanıyan sensin ilgi duyduğu şeyleri bilirsinn..iyi düşünnn...
00 YorumlaGüzel bir saat alıp, arkasına özel bir not yazdırabilirsin. Böylece her zaman yanında da taşıyabilir.
10 Yorumla
+1 yıldeğişik bilmem de çok değerli birşeyler almayın eğer evlenmicekseniz, sonra yeni sevgilileriyle takılırken kullanıyolar o heediyelerinizi:d
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 saat icin ferrari kiralayabilirsin ya da bir helikopter turu yarım saat icin , erkekler cok sever böyle şeyleri
00 Yorumla sen bizden daha iyi tanıyorsundur. erkeğe alınacak şeyler bellidir zaten.
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangisini beğendin?
en güzeli bi tek taş ona olan sevgini ifade eder yada bi öpücük yanaga onu sevdigini ona asık oldugunu hissettirmen yetrli bence bence oldugun gibi görün ona o bir yılda nasılsan ogünde öyle ol buna kıyfette dahil
04 Yorumla- +1 yıl
Ne anlarsınız şu tektaştan bilmiyorum ki. İlla masraf ettirecekseniz altın falan aldırın bari yatırım olur.
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnun ihtiyacı olan bir şey yok ki kullandıkça aklına gelesin
00 Yorumla Patlayan zarflar çıkmış biyerde görmüştüm zarfı açınca patlıyor havaya kalpler fışkırıyor
00 Yorumlaçakmak modellerine bakabilirsin üstelik hepsi 19.90 tl uygun fiyatlı hediye olmuş olur :)
00 YorumlaBende aynını aldım ve o bardaktan başka bardak kullanmıyor, çok iyi bir hediye her dakika aklındayim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCiddimisinnn?
+1 yılGüzel hediye de sadakat çok önemli onu da verebilirsen çok iyi
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok sükür iyiyiz.. Sende hangisi?
- +1 yıl
İkinci iyiymiş bence
Gizli Soran+1 yılTesekkurler
Sıradan bir şeyler almak istemiyorsan şuraya bakmanı tavsiye ederim eniştem ablama buradan hediye almıştı. gerçekten farklı şeyler var.
01 Yorumlakişiye özel çini ve hediyelik çini bunlardan biri olabilir.
sitesi üzerinden temin edebilirsiniz.01 Yorumla- +1 yıl
denenebilir,
baya enteresan bir hediye olur.
mumkunse bir kac gun nefes alma hediyesi ver yeter
105 Yorumla- +1 yıl
Komik misin sen şimdi?
- +1 yıl
Ben anlatamadım galiba. Farklı olarak neler yapılabilir diye de sordum, tek sorduğum hediye değil farkında mısın bilmiyorum. Tanışmadığımıza göre 1 yıldır neler yaptığımı zaten bilmiyorsun ama ben bu 1 yıldan ayrı, değişik ve özel bir şey olması için yardım istiyorum.
- +1 yıl
Nefes alma hediyesi boşuna önerilmemiş. :)
+1 yılsaat alınabilir. ayrıca diğer anlamlı hediyeler için siteyi inceleyebilirsiniz. Ben önerilerini beğendim: uzmantavsiyesi. net/sevgiliye-hediye-tavsiyeleri/
00 Yorumla
4 ayBen pijama takımı almıştım çok memnun kalmıştı iyi olmuştu. burcumay diye bir sitede ona her zaman giyebileceği bir pijama alırsanız hep aklında olursunuz gibi slogan görmüştüm slogan hoşuma gidip almıştım.
00 Yorumla
+1 yılçok sevindim ümit ederimki
hep mutlu olursunuz
ona bir şiir yazabilirsin
yada mektup yazabilirsin
piknik gibisi yoktur tavsiye ederim00 Yorumlamaddi değerden daha çok manevi değeri olan bir hediye yap kendin hazirla
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe hazirlayabilirm ki yok hayr fiyati yazdm ki hersey maddiyata kaciyor o bakimdan atiyorum elimle birsey hazrlasam 3 olsun 5 olsun para harcaniyor. Önerin var mı?
Gizli Soran+1 yılEyw
+1 yılBen saat alırdım başka güzel birşey gelmiyor aklıma.. ^^
00 Yorumla
+1 yılÇok farklı hediyelerin olduğu bu siteyi tavsiye ederim. Ben kız arkadaşıma buradan hediye buldum harika...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbalon kart satis sitelere bak google teyze yardimci olur sana hem bunlari kendisi hazirlamali ya da birisi kargoylan gelmez o sekilde
01 Yorumla- +1 yıl
O kadarını bilmiyorum. Bir yerde görmüştüm kutuda eve kargo ile gönderiyorlar kutuyu açınca direk balonlar çıkıyor kutudan.
+1 yılSisme kadin bak bunu hic beklemiyodur bence antreman yapar bu evde kalma döneminde 🤭😂
00 YorumlaYani tuttugu takimin formasi veya seni gercekten seviyorsa sasece bir kez sarilman yeter
00 Yorumla
+1 yılKavanozun içine tek taş da koy😂😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
iyimi karşim sence?
- +1 yıl
Tabiki iyi saka yapıyorum kavanoz yeterli kanks
- +1 yıl
Müthiş olur bence 😀
tişortün üstüne kendi adını bastır 😂😂😂
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDışarda giymeyeceğine eminim 😒😒
Gizli Soran+1 yılacı gerçekleri yüzüme vurma
+1 yılEn güzel hediye onun için benim
00 YorumlaSabaha kadar sarılıp uyumasını isterdim sadece.
00 Yorumla
+1 yılKirmizi baxsır tabikide
00 YorumlaGönlünden ne koparsa onu al fazlasına gerek yok.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:S ben anlamam hediye secmekten ya :D ayıcık felan yollamaktansa bu iyi geldi
Şişme kadın ben yokken bunla idare et dersin
00 Yorumlakavanoz tabi ki el emegi o da cok begenir umarim
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arasına minnak seker de koy da yesin 😂
00 Yorumla
+1 yılBir erkek içn çok süslü geldi sanki bana
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBaktıklarımın arasında en süssüz olanı bu diyebilirim
Alışveriş & Hediyeler konusunda 332 cevap paylaştı. 50 lik rakıyı tercih ederim ben
00 YorumlaErkeğe olmaz bayana olur
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:) neden olmasın
+1 yılİyi sayılır. Önemli olan manevi değer taşıması.
00 Yorumla
+1 yılbir erkek için fazla romantik bir hediyye
00 YorumlaGüzel bir hediye imiş
00 YorumlaGüzel bence harika duruyor :D
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:))))
Sevgiliye baskılı boxer alınır
15 Yorumla- +1 yıl
Beğendi mi
- +1 yıl
İsmini yazaydin bari 😊 kalcasinda ismin olurdu
- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
+1 yılKol saati,
İsimli cüzdan, gömlek,00 Yorumla
+1 yılKutu hazırla
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyptm
- +1 yıl
Nasil bisey yaptn ortak?
+1 yılburayı sadece hanımeller yazan boxer
00 Yorumla
+1 yılAy Lambası Hem Mükemmel Hem Değişik :)
00 Yorumlaonu çok sevdiğini anlatan bir mektup yaz.
00 YorumlaGüzel paylaşım olmuş.
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilime ne alsam? Sevgiliye alınacak en değişik hediye nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler