Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı.
Karşı cinsle iletişimi kötüdür.
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok bence çok talibi olan bir bey... kadınlar ona kur yapı yor baya.. yani rahat öyle çokta çekingen değil ben ona ışık yakmadim ama hiç ilk 5 ay da ilgisi vardı ama heyecan yoktu.. ama son 3 aydır heyecanlanmaya başladı baya beni girunce? Niye basta heyecan yoktu şimdi var karakterinde n mi etkilendi
Ben çok güzel ve çekici buluyorlar o yüzden evlenmek isteyenler var buda o yüzden mi diye sorguluyorum.. Ama öyle olsaydı beni bayadir tanıyor ama yeni yeni heyecan duyuyor en başta duuyardi sadece görüntuye niyetlense?
Tanisma teklifini kabul edersem beni hafif diye algilar. mi birde çevrede ben kimseyi kabul etmiyor diye dedikodu var benle alakalı onu kabul edersem zafer moduna geçmesin?
Bu triplere girecek kapasitede ise zaten senin için doğru insan olmadığını anlamış olursun. Sen tanışma teklifini kabul eden birini hafife alır mıydın da o öyle düşünür diye düşünüyorsun. Karakteri yerinde yeterince olgun ve kafası olan biriyse hiç bir şey olmaz.
Yani bence değil çünkü zaten daha rahat erisecegi kızlar çok mesleği gereği kızları. İlgisi fazla ona.. nereden bana platonik olsun .. bu kadar ay? Ben olsam usenirim
Beni bir yaklaşık 8 aydır tanıyor uzakyan uzağa bir kaç diyalog uma şahit oldu.. ilk aylarda heyacanlanmiyordu son 2 aydır beni görünce çok heyecan yapıyor çok kasıyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belliki etkilenmiş bu yüzden heyecanlanması normal.
Böyle sorular gördüğümde, kızlardan umudumu kesmeye başlıyorum. Bu kadar saçma soru görmedim.
Resimle filli boya reklamı mı yapmayı mı hedefledin
Karşı cinsle iletişimi kötüdür.
Yok bence çok talibi olan bir bey... kadınlar ona kur yapı yor baya.. yani rahat öyle çokta çekingen değil ben ona ışık yakmadim ama hiç ilk 5 ay da ilgisi vardı ama heyecan yoktu.. ama son 3 aydır heyecanlanmaya başladı baya beni girunce? Niye basta heyecan yoktu şimdi var karakterinde n mi etkilendi
Karakterden etkilenmiş olabilir. O yaşta biri gereken olgunluktaysa zaten duygularını ifade etmek içinde daha fazla beklemez.
Konuşmaya çalıştı 2 defa ben kaçtım 😓
Ee sen ne olsun istiyorsun :D
Ne cevap vereceğini bilmiyorum güvenmek istiyorum 😓
Ben çok güzel ve çekici buluyorlar o yüzden evlenmek isteyenler var buda o yüzden mi diye sorguluyorum..
Ama öyle olsaydı beni bayadir tanıyor ama yeni yeni heyecan duyuyor en başta duuyardi sadece görüntuye niyetlense?
Güven için tanımak, tanımak için tanışmak sonra da zaman gerekir :D sen kaçarak hiç bir şey elde edememişsin
Tanisma teklifini kabul edersem beni hafif diye algilar. mi birde çevrede ben kimseyi kabul etmiyor diye dedikodu var benle alakalı onu kabul edersem zafer moduna geçmesin?
Bu triplere girecek kapasitede ise zaten senin için doğru insan olmadığını anlamış olursun. Sen tanışma teklifini kabul eden birini hafife alır mıydın da o öyle düşünür diye düşünüyorsun. Karakteri yerinde yeterince olgun ve kafası olan biriyse hiç bir şey olmaz.
Yani bence değil çünkü zaten daha rahat erisecegi kızlar çok mesleği gereği kızları. İlgisi fazla ona.. nereden bana platonik olsun
.. bu kadar ay? Ben olsam usenirim
Bu detayı bilemem :)) Platonik mi ya da ne kadar sürdürebilir bunlar için yorum yapamam.
Yani başta oyleydi çünkü benim haberim yoktu baya baya üstüme alinmadim
Karar senin :D
Çünkü aklındaki becerme hissi, bu duruma sokuyor.
Duygusu yok müdür?
Vardır, tabi ama cinsellik olursa daha iyi olur.
Beni bir yaklaşık 8 aydır tanıyor uzakyan uzağa bir kaç diyalog uma şahit oldu.. ilk aylarda heyacanlanmiyordu son 2 aydır beni görünce çok heyecan yapıyor çok kasıyor?
Tamam, işte nedeni sevgili olup seks yapmak. Sonrada evlenmek.
Resmin ne alakasi var :D
Bahsettiğim kadın tarzı bu😂😂😊😊
Ben kadını beğendim kara carsaflidan daha az dikkat çeker. Erkekler kapanmak kolaymış gibi bilmeden eleştirirler şimdi.. sanki onların günahı :)
Karsısındakinin cirkinliginden
Sevdiği için olabilrmi
Aptal saptal sorular sormayın artık
Iq seviyesi yerlerde çoğu soruda
@Fjgkj Hiç sorma amg kafalarını duvara vurasım var
Aynen gzekalilar
Hoşlanıyor ve arzuluyordur.
Bu ablamızı mı?
Bu tarz evet 😂
Ablamızın kafası karışıkmış. Karşı tarafın da aklını karıştırabilir.
Aşık olmuştur
Yani sırf kız güzel ya da çekici heyecanlanmaz dimi birde zaten açık seçik giyimimde yok?
Aşk hariç heyecan yapmaz yapsa da hayatı boyunca ilk defa kız görmüşse bu yüzdendir
Ben güzel kızlardan utanırım